Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi toplu yüklemeye ünlem ne zaman gelecek ve ne zaman hızlandırılacak ?

Herkesde kanal kapanmaları için kendini suçluyor :rolleyes:

hocam bu vk den video çekerken çok yavaş çekiyor 20dk da indiriyor ben kendi bilgisayarıma indirirken bile 5dkda iniyor

Bu ümlem geç ile yüklediğim videolar çok geç arkadaşlar genelmi bu ? 10 megabaytlık videoyu 10 dk da yükledi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ?

Vkden nasil cekiyorsun hocam bende hatali link diyor surekli

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VK'ya üyelik girişi yapıyosun sonra yükleyeceğin video açıyorsun

sağ altta share var ona bas sonra export video var ona tıkla kopyala yanındaki kodları sil ve videoyapa yapıştır

Bu ümlem geç ile yüklediğim videolar çok geç arkadaşlar genelmi bu ? 10 megabaytlık videoyu 10 dk da yükledi.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ?

sen du et yüklemiş hocam dün 20mb dosyayı yüklene kadar neler çektim bugünde 55mb dosyalık dosya sabah 10dan beri yüklenecek diye bekliyorum halen yüklenecek.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 4 saattir destek bölümüne kimse bakmıyor

şaka bi yana bende kanala kapanmıyo ihtar vb durumlar oluyor :D canım sıkıyo kanalı siliyorum :) 29 mayısdan bu ya sıkıntım yok çok sükür.(parada kazanamıyorum ünlem yüzünden ) fark yok yani :)

VK'ya üyelik girişi yapıyosun sonra yükleyeceğin video açıyorsun

sağ altta share var ona bas sonra export video var ona tıkla kopyala yanındaki kodları sil ve videoyapa yapıştır

kodlar dediğin hangisi hocam export video tıklayınca üsteki video linkdemini alıcaz

[MENTION=9418]delikurt09[/MENTION]

Paylaş

Video İhracı

embed kodu
htpp:// başa eklersin

vk.com/video_ext.php?oid=171764989&id=16sdasdsad&hash=e1456asasahd=1

bu şekil

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Sisteme restart attım. 5-6 dakikaya kadar makinalar açılmaya başlar. Ünlem geç hızlandırma işini entegre ediyorum. Ünlem geçin hızlandırılmış hali 4-5 saat sonra aktif olacaktır. Tüm makinalarda kurulumu gece tamamlayıp toplu videolarada da inş aktif edeceğim.

Vk.com videolarında gizli ve üye girişi isteyen videolar için:

www.videoyap.com/vkanlatim.php

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam iki uc sayfa oncede soyledim sizin icn cok zor birsey olmasa gerek. Ayarlarim bolumunde bir sayfada kac video gosterilmesini istedigimizi sabit olarak biz girsek ve bu kadar video bir sayada gosterilse cok cok iyi olur. Mesela 10 20 30 40 50 diye secenkler eklersin sistemli calisan arkadaslar icin cok lazim bir ozellik.

Merhaba Arkadaşlar,

Sisteme restart attım. 5-6 dakikaya kadar makinalar açılmaya başlar. Ünlem geç hızlandırma işini entegre ediyorum. Ünlem geçin hızlandırılmış hali 4-5 saat sonra aktif olacaktır. Tüm makinalarda kurulumu gece tamamlayıp toplu videolarada da inş aktif edeceğim.

http://www.videoyap.com/vkanlatim.php

kuyruktaki videolar kaldığı yerden devam edecek mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri