Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar destekten yazdım ama 1 gün oldu cevap yok. düşük mb olan videolar yüklenirken kanalıma 80-90 mb olanları yükleyemiyo bot. video indirildi yükleniyor diyor sonrası yok

23. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :

An client error occurred: Failed to start the resumable upload

Hocam ozgun yukle 2 de problem var

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] nerdesin?
tek şikayetçi olduğum konu destek hocam. acil olan mesajlara bile dönmüyorsunuz.30 saati geçti.

hocam ünlem olayından önce diğer kısımları halletmeniz daha önemli sanki. ünlem olayının üstüne gittikçe youtube daha fazla önlem alıyor. para kazan açma,kanalların kontrolü gibi şeyler birçok kişi için daha önemli bence. tamam geç olsun ama kafanızı çok fazla konuya dağıtıyorsunuz. bi konuya odaklanın onu çözün hocam önce ;)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam bot en gelişmiş bot diyoruz ama şuanda botta bir özellik yok çalışan mesela
1-ünlem geç yok
2-video ortası reklam yok
3-oto kontrol yok
4-para kazanma açma yok
adı bot oldu valla sadece toplu yükleme var ondada 100 video 10 tanesi ünlem ya geçiyor ya geçmiyor kusura bakmayın ama bot artık özelliklerini açın

Belki 4 gundur bu aksam para kazanma acilacak deniliyor.

Discovery cihazımdan gönderildi

Belki 4 gundur bu aksam para kazanma acilacak deniliyor.

Discovery cihazımdan gönderildi

bugünde vardır bir bahanesi sanırım, ama insanları resmen "salak" yerine koyuyor, bundan sonra bizim videoyap sürelerimizi uzatmanıza gerek yok, zaten 15 mayıs dan beri hiç bir şey yolunda gitmedi, telafisini süre ekleyerek gideremezsiniz.

bugünde vardır bir bahanesi sanırım, ama insanları resmen "salak" yerine koyuyor, bundan sonra bizim videoyap sürelerimizi uzatmanıza gerek yok, zaten 15 mayıs dan beri hiç bir şey yolunda gitmedi, telafisini süre ekleyerek gideremezsiniz.

botu bırakırsan da zaten hediye süreler geri alınıyo :)

bir zamanlar gerçekten güzel bottu

hocam bot en gelişmiş bot diyoruz ama şuanda botta bir özellik yok çalışan mesela
1-ünlem geç yok
2-video ortası reklam yok
3-oto kontrol yok
4-para kazanma açma yok
adı bot oldu valla sadece toplu yükleme var ondada 100 video 10 tanesi ünlem ya geçiyor ya geçmiyor kusura bakmayın ama bot artık özelliklerini açın

Hocam doğru diyosunuz oto kontrol cidden çok önemli Web_Scripti hocam uğraşıyordur.Malesef artık bot eski gücünde değil her zaman aksilik çıkıyor.Botu tam kapasite kullanamıyoruz.Ben bot gider diyordum bu iş vds alcam malesef keşke bot eski halinde olsada ona masraf çıkarmasam.Diğer özelliklerde sıkıntı var.

Web_Scripti hocam herşeyin farkında üye kaybediyor bot ama halen arkasındayız ama bir yere kadar bizde sonuçta para kazanıyoruz.Eski bot olsun gerekirse aylık 50 lira verelim parasında değilim arkadaş bot eski halinde olsun.

Laflarına dikkat etmeni öneririm. Herkesin %100 işleri yolunda gidecek diye bir durum yoktur. Sistemimde 125.000 kanal kayıtlı son 8 günde 250 kanal kapanmadı. Yani buda demek oluyorki 5000 kanaldan 1 tanesi kapanıyor. Konumdaki yorum azlığına bakmanı öneririm. Benim sistemimde bir sorun çıkmış olsa burası ana baba gününe döner. Bunu 15 mayısda gördünüz. Sonrasında 29 mayıs da gördünüz. 29 mayısdan sonra Sistemde tokensız bölüm kalmadı ve toplu kıyım yaşanmadı. Ben kimseyi salak yerine koymuyorum.

Toplu para kazanma işini hintlilerin en büyük api yazılım firmalarından birine verdim. Dilersen bak ne zaman yapılması gerekiyordu ama teslim edilmedi. Firverr konum ise halka açık olmadığı için linkini veremiyorum. İnsanları size göre yargılamak kolay olabilir. Ben sıkıntılı dönemlerde ek süre verdim. Ne zamandır ek sürede vermiyorum. Sıkıntıda bulunmuyor. 1.5 yıldır piyasada neredeyse tekelliğim bulunuyor. Ve bulunmaya devam edecektir. Ama sizin gibi kişiler sadece gelip geçecektir. Sabit müşterilerim devam edecektir.

Onlarca özelliğim aktifdir. aktif edemediğim para kazanma özelliği olmadığı için telifli videoları sil ve video ortası reklam açmayı aktif ettiremiyor. Ünlem geçme olayında ise anasayfadan yapılabiliyor hem çok yavaş, hemde uzun videolarda iş yapmıyor. 2 gündür gece gündüz uğraşıyorum. Kimseyi salak yerine koymuyorum. 14 mayısdan önce ödeme yapanların kalan günleri(hediye süreler hariç) yapabileceğimi kaç defa belirttim. 14 mayısdan sornada ödeme sayfasına uyarı koydum ve kocaman yazıyor. Kimseye zorlada satmıyorum. Vaatlerim deneme süresiyle alınanlarla ortadadır. Ben şuana kadar kimseyi salak yerine koymadım. Ve böyle laflara karşı görmezlikden gelecek biriside değilim. Kapı hemen üstte anasayfa logosuna tıkladıgın gibi çıkabilirsin. Varsa hakkın iadede alırsın. Ben deneme süresi vererek üyelik satıyorum. Ve iadesi olmadığınıda belirtiyorum. Yapacaklarım beni ilgilendirir senin veya başkasını salak yerine koymamda söz konusuda değildir. 2 ay önce en son birisi küfretmişti. Ondan sonra beni sinirlendiren ilk kişi sensindir.

Para kazanma işlemi için : https://www.freelancer.com/projects...ture/Youtube-Api-with-video-Monetization.html

Son düzenleme:
Laflarına dikkat etmeni öneririm. Herkesin %100 işleri yolunda gidecek diye bir durum yoktur. Sistemimde 125.000 kanal kayıtlı son 8 günde 250 kanal kapanmadı. Yani buda demek oluyorki 5000 kanaldan 1 tanesi kapanıyor. Konumdaki yorum azlığına bakmanı öneririm. Benim sistemimde bir sorun çıkmış olsa burası ana baba gününe döner. Bunu 15 mayısda gördünüz. Sonrasında 29 mayıs da gördünüz. 29 mayısdan sonra Sistemde tokensız bölüm kalmadı ve toplu kıyım yaşanmadı. Ben kimseyi salak yerine koymuyorum.

Toplu para kazanma işini hintlilerin en büyük api yazılım firmalarından birine verdim. Dilersen bak ne zaman yapılması gerekiyordu ama teslim edilmedi. Firverr konum ise halka açık olmadığı için linkini veremiyorum. İnsanları size göre yargılamak kolay olabilir. Ben sıkıntılı dönemlerde ek süre verdim. Ne zamandır ek sürede vermiyorum. Sıkıntıda bulunmuyor. 1.5 yıldır piyasada neredeyse tekelliğim bulunuyor. Ve bulunmaya devam edecektir. Ama sizin gibi kişiler sadece gelip geçecektir. Sabit müşterilerim devam edecektir.

Onlarca özelliğim aktifdir. aktif edemediğim para kazanma özelliği olmadığı için telifli videoları sil ve video ortası reklam açmayı aktif ettiremiyor. Ünlem geçme olayında ise anasayfadan yapılabiliyor hem çok yavaş, hemde uzun videolarda iş yapmıyor. 2 gündür gece gündüz uğraşıyorum. Kimseyi salak yerine koymuyorum. 14 mayısdan önce ödeme yapanların kalan günleri(hediye süreler hariç) yapabileceğimi kaç defa belirttim. 14 mayısdan sornada ödeme sayfasına uyarı koydum ve kocaman yazıyor. Kimseye zorlada satmıyorum. Vaatlerim deneme süresiyle alınanlarla ortadadır. Ben şuana kadar kimseyi salak yerine koymadım. Ve böyle laflara karşı görmezlikden gelecek biriside değilim. Kapı hemen üstte anasayfa logosuna tıkladıgın gibi çıkabilirsin. Varsa hakkın iadede alırsın. Ben deneme süresi vererek üyelik satıyorum. Ve iadesi olmadığınıda belirtiyorum. Yapacaklarım beni ilgilendirir senin veya başkasını salak yerine koymamda söz konusuda değildir. 2 ay önce en son birisi küfretmişti. Ondan sonra beni sinirlendiren ilk kişi sensindir.

Para kazanma işlemi için : https://www.freelancer.com/projects...ture/Youtube-Api-with-video-Monetization.html
hocam para kazanma kısmı önemli değil lakin oto kanal video da çekmiyor bot hiç bir işlemimizi yapamıyoruz onları bir halledin barede işlerimizi yapalım

Arkadaslar aslinda youtubenin gidisati kotu oldu, butun sucu bota yuklemek haksizlik olucak.

Eskiden unlem yoktu veya az geliyordu; ya simdi ?
Eskiden kanal kapanmasi yoktu; ya simdi ?

Kanal kapanmalarinin onune gecme amaciyla bircok ozellik devre disi birakildi. Butun ozellikler acik olsada kanallarimiz kapansa cok mu iyi?

Bot sahibinin elinden gelenin fazlasini bile yaptigini dusunuyorum.Ama youtube eski youtube deyil artik. Eskisi gibi bir kanala bas 500 videoyu, ac para kazanmasini bak keyfine devri bitti artik. Kisacasi ekmek aslanin midesine indi, bot ne yapsin ?

Öncelikle şunu belirteyim sayenizde kazandım teşekkür ederim inkar edemem. Sorun ne biliyor musunuz ? Bu akşam açılacak deyip deyip 3-4 gün geçirmeniz. 1 Hafta sonra açılacak diye açıklama yapsanız 1 hafta beklerim ama bu akşam bu akşam diye diye salak yerine konulduğumu düşünüyorum. Zaten ne desek '' 1.5 yıldır bu işteyiz '' diye damga atıyorsunuz .

-Para Kazanma açılacak mı?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
- Oto kontrol?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
-Ünlem geç ne oldu hocam?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.

8 Tane botum var emin olun parasında değilim zaten benden kazandığınız 200-250 tl bir şey sizi sarsmaz sadece memnuyetimi belirtmek istedim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.

EDİT: O attığınız linkin yanında birde buna bakınız hocam bunuda atsaydınız keşke.

http://stackoverflow.com/questions/23982599/youtube-api-v3-setlicensedcontent

Son düzenleme:

Hocam çerçeve ekleme,renkleriyle oynama gibi işlemler yaparken mb sınırını kaldırın başka birşey istemiyorum.Ünlemi geçmek için bunlar lazım :)

Öncelikle şunu belirteyim sayenizde kazandım teşekkür ederim inkar edemem. Sorun ne biliyor musunuz ? Bu akşam açılacak deyip deyip 3-4 gün geçirmeniz. 1 Hafta sonra açılacak diye açıklama yapsanız 1 hafta beklerim ama bu akşam bu akşam diye diye salak yerine konulduğumu düşünüyorum. Zaten ne desek '' 1.5 yıldır bu işteyiz '' diye damga atıyorsunuz .

+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
- Oto kontrol?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.

8 Tane botum var emin olun parasında değilim zaten benden kazandığınız 200-250 tl bir şey sizi sarsmaz sadece memnuyetimi belirtmek istedim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.

hocam bu yazdıklarınız çok ayıp adamlar 1,5 yıldır bu işte kesinlikle yaparlar :) aslında çok güzel bir yorum yapardım da gece gece kimsenin huzuru kaçmasın..

hocam para kazanma kısmı önemli değil lakin oto kanal video da çekmiyor bot hiç bir işlemimizi yapamıyoruz onları bir halledin barede işlerimizi yapalım

Merhaba hocam,

kusura bakmayın. Duraksama yaşamış otomatik çekimler aktif ettim gece içerisinde toparlayacaktır.

Arkadaslar aslinda youtubenin gidisati kotu oldu, butun sucu bota yuklemek haksizlik olucak.

Eskiden unlem yoktu veya az geliyordu; ya simdi ?
Eskiden kanal kapanmasi yoktu; ya simdi ?

Kanal kapanmalarinin onune gecme amaciyla bircok ozellik devre disi birakildi. Butun ozellikler acik olsada kanallarimiz kapansa cok mu iyi?

Bot sahibinin elinden gelenin fazlasini bile yaptigini dusunuyorum.Ama youtube eski youtube deyil artik. Eskisi gibi bir kanala bas 500 videoyu, ac para kazanmasini bak keyfine devri bitti artik. Kisacasi ekmek aslanin midesine indi, bot ne yapsin ?

Merhaba hocam,

kesinlikle artık tek bir amacım bulunuyor. Bu işi uzun süre devam ettirebilmenin tek yolu. Youtube.com'un verdiği api kodlarıyla işlem yaptırmaktan geçiyor. Ben kanal mail ve şifresiyle iş yaptırmayı önceden yaptım. Yıllardır o şekildeydi. Ama o devir bitti. Başkaları için şuanda bitmemiş olabilir. Benim için bitti. Ben risk içeren bir duruma girişmek istemiyorum. Sizin dediğiniz gibi youtube.com herşeye bir önlem alıyor. Bu önlemler nedeniyle bizimde tüm sistemimizde youtube api v3(token) kullanmamız gerekiyor. Tokensız iş yaptırmayıda istemiyorum artık.

+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
- Oto kontrol?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.

8 Tane botum var emin olun parasında değilim zaten benden kazandığınız 100-150 tl bir şey sizi sarsmaz sadece memnuyetimi belirtmek istedim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.

Merhaba hocam,

Ben açıklamalarımda 1.5 yıldır demem farklı şeyler için. Yazımı iyi okuyun. Altta bir link vermişim tıkla gör. Forumdada açtım ve farklı forumlardada açtım. Yapabileceğim diyen kişilere işleri verdim. Ve paralarınıda verdim. Ben para kazanma özelliğini dışardan bekliyorum. Ben yazmıyorum. Oto kontrolü ise para kazanma olmadan yaptıramıyorum. Ondan dolayıdır. Ünlem geçme olayına gelince anasayfadan aktifdir. Bugün ve dün konuda açıklama yaptım. 2 gün önce eklemiştim zaten ve onuda dediğim gün eklemiştim. Onu tüm bölümlere fişek hızıyla aktif edecektim ama açıklamayıda forumda yaptım. Mp4 uzantılarda sıkıntı yok flv uzantılarda videoyu düzenliyemiyorum demiştim. Çok fazla mesaj yazmıyorum. Profilime girip son mesajlarımdan kolayca takip edebilirsiniz. Salak yerine konduğunuz v.s. yoktur.

Sana arabayı servis salı günü veririm dedi. Ama bir parçacası eksik çıktı ve onuda yurt dışı yapacak dedi. Sende ne zaman dedin 5 gün sonra yurt dışından geliceğini söylediler. 5 gün sonra o parça gelmeyince o firmanın suçu nedir? Ben zaten para kazanmayı kendim yapmadıgımı belirttim. PARA KAZANMAYI AÇMAYI ÖNCEDEN KANAL ŞİFRESİ VE İP ADRESİYLE YOUTUBE.COM A NORMAL İNSAN GİBİ BAĞLANIP YAPTIRIYORDUM. ARTIK KANAL ŞİFRESİYLE BİR İŞLEM YAPTIRMIYORUM.(15 GÜNDÜR) NEDENİ YOUTUBE.COM UN VERMEDİĞİ BİR KODDUR. YANİ APİ DESTEĞİ YOKTUR. BU NEDENLE BANA GÖRE ZARARLIDIR VE GELECEĞİ PARLAK DEĞİLDİR. BEN BU İŞİ TOKEN İLE YAPMAYA ÇALIŞTIM. GÜNLERİMİ VERDİM YAPAMADIM. SAYILI FİRMALARLA GÖRÜŞTÜM VE YAPAN 2 FİRMAYA İŞİ VERDİM. SIRF AYNI İŞİ 2 FİRMAYA VERDİM Kİ İŞ HIZLI ÇÖZÜLSÜN DİYE.

Ayrıca memnun değilseniz devam etmezsiniz. Ben bana ağır laflar edecek müşterileri kaybetmeye hazırım. Hatta o kişileri kaybetmeyi canı gönülden istiyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadasımında dediği gibi
otomatik kanal takipte sorun war bazı saatlerde takılıp kalıyor
şu nada 12 haziran 23,20 e takılı kaldı lütfen bu bolumu bi inceleyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri