daha önceki kapanmalarda partner olanlar vardı onlar da gitmişti hepsi berbaer
onlarda bottan spider yazıp yollamışlardır =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha önceki kapanmalarda partner olanlar vardı onlar da gitmişti hepsi berbaer
onlarda bottan spider yazıp yollamışlardır =)
Belki 4 gundur bu aksam para kazanma acilacak deniliyor.
Discovery cihazımdan gönderildi
bugünde vardır bir bahanesi sanırım, ama insanları resmen "salak" yerine koyuyor, bundan sonra bizim videoyap sürelerimizi uzatmanıza gerek yok, zaten 15 mayıs dan beri hiç bir şey yolunda gitmedi, telafisini süre ekleyerek gideremezsiniz.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam bot en gelişmiş bot diyoruz ama şuanda botta bir özellik yok çalışan mesela
1-ünlem geç yok
2-video ortası reklam yok
3-oto kontrol yok
4-para kazanma açma yok
adı bot oldu valla sadece toplu yükleme var ondada 100 video 10 tanesi ünlem ya geçiyor ya geçmiyor kusura bakmayın ama bot artık özelliklerini açın
bugünde vardır bir bahanesi sanırım, ama insanları resmen "salak" yerine koyuyor, bundan sonra bizim videoyap sürelerimizi uzatmanıza gerek yok, zaten 15 mayıs dan beri hiç bir şey yolunda gitmedi, telafisini süre ekleyerek gideremezsiniz.
hocam para kazanma kısmı önemli değil lakin oto kanal video da çekmiyor bot hiç bir işlemimizi yapamıyoruz onları bir halledin barede işlerimizi yapalımLaflarına dikkat etmeni öneririm. Herkesin %100 işleri yolunda gidecek diye bir durum yoktur. Sistemimde 125.000 kanal kayıtlı son 8 günde 250 kanal kapanmadı. Yani buda demek oluyorki 5000 kanaldan 1 tanesi kapanıyor. Konumdaki yorum azlığına bakmanı öneririm. Benim sistemimde bir sorun çıkmış olsa burası ana baba gününe döner. Bunu 15 mayısda gördünüz. Sonrasında 29 mayıs da gördünüz. 29 mayısdan sonra Sistemde tokensız bölüm kalmadı ve toplu kıyım yaşanmadı. Ben kimseyi salak yerine koymuyorum.
Toplu para kazanma işini hintlilerin en büyük api yazılım firmalarından birine verdim. Dilersen bak ne zaman yapılması gerekiyordu ama teslim edilmedi. Firverr konum ise halka açık olmadığı için linkini veremiyorum. İnsanları size göre yargılamak kolay olabilir. Ben sıkıntılı dönemlerde ek süre verdim. Ne zamandır ek sürede vermiyorum. Sıkıntıda bulunmuyor. 1.5 yıldır piyasada neredeyse tekelliğim bulunuyor. Ve bulunmaya devam edecektir. Ama sizin gibi kişiler sadece gelip geçecektir. Sabit müşterilerim devam edecektir.
Onlarca özelliğim aktifdir. aktif edemediğim para kazanma özelliği olmadığı için telifli videoları sil ve video ortası reklam açmayı aktif ettiremiyor. Ünlem geçme olayında ise anasayfadan yapılabiliyor hem çok yavaş, hemde uzun videolarda iş yapmıyor. 2 gündür gece gündüz uğraşıyorum. Kimseyi salak yerine koymuyorum. 14 mayısdan önce ödeme yapanların kalan günleri(hediye süreler hariç) yapabileceğimi kaç defa belirttim. 14 mayısdan sornada ödeme sayfasına uyarı koydum ve kocaman yazıyor. Kimseye zorlada satmıyorum. Vaatlerim deneme süresiyle alınanlarla ortadadır. Ben şuana kadar kimseyi salak yerine koymadım. Ve böyle laflara karşı görmezlikden gelecek biriside değilim. Kapı hemen üstte anasayfa logosuna tıkladıgın gibi çıkabilirsin. Varsa hakkın iadede alırsın. Ben deneme süresi vererek üyelik satıyorum. Ve iadesi olmadığınıda belirtiyorum. Yapacaklarım beni ilgilendirir senin veya başkasını salak yerine koymamda söz konusuda değildir. 2 ay önce en son birisi küfretmişti. Ondan sonra beni sinirlendiren ilk kişi sensindir.
Para kazanma işlemi için : https://www.freelancer.com/projects...ture/Youtube-Api-with-video-Monetization.html
Laflarına dikkat etmeni öneririm. Herkesin %100 işleri yolunda gidecek diye bir durum yoktur. Sistemimde 125.000 kanal kayıtlı son 8 günde 250 kanal kapanmadı. Yani buda demek oluyorki 5000 kanaldan 1 tanesi kapanıyor. Konumdaki yorum azlığına bakmanı öneririm. Benim sistemimde bir sorun çıkmış olsa burası ana baba gününe döner. Bunu 15 mayısda gördünüz. Sonrasında 29 mayıs da gördünüz. 29 mayısdan sonra Sistemde tokensız bölüm kalmadı ve toplu kıyım yaşanmadı. Ben kimseyi salak yerine koymuyorum.
Toplu para kazanma işini hintlilerin en büyük api yazılım firmalarından birine verdim. Dilersen bak ne zaman yapılması gerekiyordu ama teslim edilmedi. Firverr konum ise halka açık olmadığı için linkini veremiyorum. İnsanları size göre yargılamak kolay olabilir. Ben sıkıntılı dönemlerde ek süre verdim. Ne zamandır ek sürede vermiyorum. Sıkıntıda bulunmuyor. 1.5 yıldır piyasada neredeyse tekelliğim bulunuyor. Ve bulunmaya devam edecektir. Ama sizin gibi kişiler sadece gelip geçecektir. Sabit müşterilerim devam edecektir.
Onlarca özelliğim aktifdir. aktif edemediğim para kazanma özelliği olmadığı için telifli videoları sil ve video ortası reklam açmayı aktif ettiremiyor. Ünlem geçme olayında ise anasayfadan yapılabiliyor hem çok yavaş, hemde uzun videolarda iş yapmıyor. 2 gündür gece gündüz uğraşıyorum. Kimseyi salak yerine koymuyorum. 14 mayısdan önce ödeme yapanların kalan günleri(hediye süreler hariç) yapabileceğimi kaç defa belirttim. 14 mayısdan sornada ödeme sayfasına uyarı koydum ve kocaman yazıyor. Kimseye zorlada satmıyorum. Vaatlerim deneme süresiyle alınanlarla ortadadır. Ben şuana kadar kimseyi salak yerine koymadım. Ve böyle laflara karşı görmezlikden gelecek biriside değilim. Kapı hemen üstte anasayfa logosuna tıkladıgın gibi çıkabilirsin. Varsa hakkın iadede alırsın. Ben deneme süresi vererek üyelik satıyorum. Ve iadesi olmadığınıda belirtiyorum. Yapacaklarım beni ilgilendirir senin veya başkasını salak yerine koymamda söz konusuda değildir. 2 ay önce en son birisi küfretmişti. Ondan sonra beni sinirlendiren ilk kişi sensindir.
Para kazanma işlemi için : https://www.freelancer.com/projects...ture/Youtube-Api-with-video-Monetization.html
Öncelikle şunu belirteyim sayenizde kazandım teşekkür ederim inkar edemem. Sorun ne biliyor musunuz ? Bu akşam açılacak deyip deyip 3-4 gün geçirmeniz. 1 Hafta sonra açılacak diye açıklama yapsanız 1 hafta beklerim ama bu akşam bu akşam diye diye salak yerine konulduğumu düşünüyorum. Zaten ne desek '' 1.5 yıldır bu işteyiz '' diye damga atıyorsunuz .
-Para Kazanma açılacak mı?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
- Oto kontrol?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
-Ünlem geç ne oldu hocam?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
8 Tane botum var emin olun parasında değilim zaten benden kazandığınız 200-250 tl bir şey sizi sarsmaz sadece memnuyetimi belirtmek istedim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.
hocam para kazanma kısmı önemli değil lakin oto kanal video da çekmiyor bot hiç bir işlemimizi yapamıyoruz onları bir halledin barede işlerimizi yapalım
Arkadaslar aslinda youtubenin gidisati kotu oldu, butun sucu bota yuklemek haksizlik olucak.
Eskiden unlem yoktu veya az geliyordu; ya simdi ?
Eskiden kanal kapanmasi yoktu; ya simdi ?
Kanal kapanmalarinin onune gecme amaciyla bircok ozellik devre disi birakildi. Butun ozellikler acik olsada kanallarimiz kapansa cok mu iyi?
Bot sahibinin elinden gelenin fazlasini bile yaptigini dusunuyorum.Ama youtube eski youtube deyil artik. Eskisi gibi bir kanala bas 500 videoyu, ac para kazanmasini bak keyfine devri bitti artik. Kisacasi ekmek aslanin midesine indi, bot ne yapsin ?
Öncelikle şunu belirteyim sayenizde kazandım teşekkür ederim inkar edemem. Sorun ne biliyor musunuz ? Bu akşam açılacak deyip deyip 3-4 gün geçirmeniz. 1 Hafta sonra açılacak diye açıklama yapsanız 1 hafta beklerim ama bu akşam bu akşam diye diye salak yerine konulduğumu düşünüyorum. Zaten ne desek '' 1.5 yıldır bu işteyiz '' diye damga atıyorsunuz .
-Para Kazanma açılacak mı?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
- Oto kontrol?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
-Ünlem geç ne oldu hocam?
+ 1.5 Yıldır bu işteyiz.
8 Tane botum var emin olun parasında değilim zaten benden kazandığınız 100-150 tl bir şey sizi sarsmaz sadece memnuyetimi belirtmek istedim. Umarım beni yanlış anlamazsınız.
hocam para kazanma kısmı önemli değil lakin oto kanal video da çekmiyor bot hiç bir işlemimizi yapamıyoruz onları bir halledin barede işlerimizi yapalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.