arkadaşlar şuan günlük ne kadar hak veriliyor.
500 adet günlük hak veriyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar şuan günlük ne kadar hak veriliyor.
Adsense e bağlı ana mail adresim devre dışı kalmış.. Adsense e ve mail e girebiliyorum şuan ama youtube a girmiyo.. Hiç video falan yok topluluk ihlali diye mail atmış.. Adsense bi zarar gelir mi.. Ne yapayım.. Acil yardım.. Özür dilerim buraya yazdığım için..
o adsenseye bağlı başka bir kanalına gelmiştir toplu para kapatma, o kanalda video olmasa da gider. adsense hesabında sadece adsense olsun, o hesaba yt hesabı açmak 3 kusurlu hareketten biri
Abi kanal maili değil , zaten kanal falan da bağlı değil bu maile , sadece adsense balı , giriş yaparken kullanıyorum.. Şuan mail ve adsense e giriyo ama youtube a girmeye çalışınca ürüne erişilemiyor diyo..
spamdan kapanmış o zmanilk kez mi başına geliyor
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dostum bi kanal spamdan kapanınca bir şekilde bağlantı kurduğu ne kadar kanal varsa tamamını kapatıyor, vardır bi sebebi. Yönetici mailini değiştir adsensenin geç sağlamsaSpamdan kapanma ilk kez başıma gelmiyo tabiki ama bu hesapta ne video var ne de bi yere bağlı.. Ne alaka bunu niye kapatıyolar.. Şimdi bunun adsense e bi zararı olucak mı ? Mail i taşıyabilir miyim ?
günlük deneme nasıl alınıyor?
Merhaba Arkadaşlar,
Ünlem geç 2 : %76 oranında ünlemi geçiyor.
Ünlem geç 1 : %91 oranında ünlemi geçiyor. Fakat 150mb sınırı ve çok yavaştır.
Şimdi tüm sisteme ünlem geç 2 yi ekliyorum. Ama biraz bu oranıda yükseltmek istiyorum. Bana bugece için yardım edebilecek arkadaşlar varsa aşağıdakileri yapabilirler mi.
Anasayfadan video yüklerken ünlem geç 2 yapınız. Eğer ünlem alırsanız aynı videoyu ünlem geç 1 ile yükleyiniz. O videoda para kazanma açılırsa bana o video linkini destekden iletirmisiniz. Ünlem geç 2 oranının biraz düşük olmasının sebebi 150mb üstü videolarda olabilir.
Saygılarımla,
Tüm sistemde saat kaç gibi aktif olur hocam?
hocam ünlem geç aktif mi bende sadece normal sistem var altında da ünlemgeç %70 80 yazıyor onuda seçemiyorum zaten sonuç olarak normal yükleme sadece bende aktif herkeste mı aynı yoksa bende mı aktıf değil
Merhaba hocam,
Anasayfadan 3-4 gündür aktif. Ünlem geç 2 de bugün öğlen geldi. Tüm alt yapıya gece yarısından sonra ekleyeceğim. Sitedeki duyurulardan duyurmayı ancak beta versiyondan çıktıgında yapıyorum. iyigünler
Merhaba Arkadaşlar,
Ünlem geç 2 : %76 oranında ünlemi geçiyor.
Ünlem geç 1 : %91 oranında ünlemi geçiyor. Fakat 150mb sınırı ve çok yavaştır.
Şimdi tüm sisteme ünlem geç 2 yi ekliyorum. Ama biraz bu oranıda yükseltmek istiyorum. Bana bugece için yardım edebilecek arkadaşlar varsa aşağıdakileri yapabilirler mi.
Anasayfadan video yüklerken ünlem geç 2 yapınız. Eğer ünlem alırsanız aynı videoyu ünlem geç 1 ile yükleyiniz. O videoda para kazanma açılırsa bana o video linkini destekden iletirmisiniz. Ünlem geç 2 oranının biraz düşük olmasının sebebi 150mb üstü videolarda olabilir.
Saygılarımla,
hocam bişey sormak istiyorum lütfen bu mesajımı alıntılayarak cevap verirseniz sevinirim
ben üyeliğimi dondurmak istiyorum, böyle bişey mümkünmü mümkünse
eğerki dondurduğumda video hakkım ve botun süresi aynen donacak dimi
Merhabalar;
Ünlem geç özelliğinin kullanmanın kanalların sağlığına herhangi bir etkisi olur mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.