Su anda kanal cekmiyor sanirim
Discovery cihazımdan gönderildi
Merhaba hocam,
deneme yaptım kanalı çekti. Yani youtube apisi anlık yanıt vermezse ancak çekim yapamaz ama bunuda daha hayatımda hiç görmedim. Belkide boşluk v.s. olmuştur siz yazarken.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],
Merhaba hocam,
Destekten mesaj gönderdim. Ekipteki diğer arkadaşlar değilde sen ilgilenirsen bu mesajımla sevinirim.
Teşekkürler.
bilenyok.
Merhaba Cahit hocam,
şuanda şirketi kapatıp eve doğru geçiyorum gece cevaplayacağım.
Teşekkürler.
Arkadaslar kanallari kapanan oldumu? Ne yazikki gunde 15er video yuklememe ragmen 30kusur kanalim kapandi.
Merhaba hocam,
29 Mayısdan bu yana hiç bir zaman kanal kapanma oranı %0.5'in üstüne çıkmadı. Evet ondan öncesinde %10'lara kadar gördüğü kıyım günleri oldu. Fakat 29 Mayısdan sonra yeni gelen token sistemiyle birlikte böyle bir durum tamamen ortadan kalktı.
Bugünde 192 kanal kapanmış olarak görüyorum. Bugünün tüm mevcut kayıtlı kanallardaki kapanma oranıda %0.07'dir. Fakat ytpara'nın %70'i bize üye. Elbetteki bazı kişilerde kapanmalar olucaktır ama sizin gibi toplu kapanma sadece sizde oluyorsa bir yerde birşey vardır. 25 gündür bir kişideki kapanma başka kişiyi etkilemiyor(Yeni sistem).
Peki neler yapıldıda bu kanallar kapandı?
Bunun çok fazla nedeni bulunmaktadır. En büyük nedenlerini tekrardan yazayım
1) Aynı ipden günde 10'larca kanala girmeniz sorun çıkarmazken birgün gelir sorun çıkarır.
2) Aynı ipden açılmış kanallar biri kapandığında diğer hepsini beraberinde kapatır.
3) Chrome veya firefox tarayıcısı kullanıyorsanız ve çok fazla kanalda kullanıyorsanız siz temiz ip kullansanızda, çerezleri temizlesenizde mac adresinize ulaşır ve sizi anlar. Yazılım onlara ait olduğu için mac adresinizi görüp kaç kanala giriş yaptıgınızı bilir. internet explorer, safari, opera gibi tarayıcılarla youtube kanalınıza giriniz. Az kanal kullanıyorsanız sıkıntı yok ama 5 ve daha fazla kanal yönetiyorsanız bu şart diyebilirim.
Ben bu yazıları yazarken üzülmüyorum? Sizin kanallarınız kapandığı için çok üzülüyorum. Geçmiş olsun hocam.