Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 10 gündür nerdeyse kullanmıyorm,son durumlar nedir. videoyap ünlem geç yeni işler, kanalyap bölümdemi yapılmakda,yani bunda 2 ay önceki sistem gibi başarılı bi duruma geldik mi.?
@вєякαη
bi kısa açıklama![]()
вєякαη;449236' Alıntı:Kapanma eskisi gibi olmuyor ünlem geç sistemi getirildi büyük ölçüde başarı sağlıyor ara sıra hız sorunu yaşıyoruz oda anlık oluyor onada çözüm getiriliyor bunun dışında büyük bir sorun yoktur hocam sistem oldukça stabil ve güzel işliyor ve herşey çok güzel![]()
Kapanma yokmu dün 40 video attığım kanal 1 saatte kapandı.Aynı şekilde açtığım maillerle vdsyle attığım 50 videolu kanal duruyor![]()
Kapanma yokmu dün 40 video attığım kanal 1 saatte kapandı.Aynı şekilde açtığım maillerle vdsyle attığım 50 videolu kanal duruyor![]()
Kısaca : Video yöneticisi çalışmıyıor hocam
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam benim şansıma mı bilemedim ama sabahtan beri ilk etapta 25 tane ortalama 30 dk uzunlukta video yükledim sonrasında uzunlukları 13dk - 25dk arası değişen videolar yükledim , uzun videolarda telif aşmanın zorluğunu yaşayan birisi olarak şuan aldığım sonuçlar olağan üstü.. Teşekkürler..
arkadaşlar çok fazla mesaj olduğu için yazıldıysa bile bulamadım; yeni ünlemgeç özelliği riskli bi özellik mi? kanalyap bölümüyle alakalı mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.