Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sidney_havai_fisek_gosterisi.jpg

Bot böyle şu anda saniyede 20 Video attı kanala :D Kesinlikle abartısız teşekkürler videoyap

Arkadaslar kanal kontrollerini kanalyaptan mi hallediyorsunuz? Yoksa kulkanmayip token sisteminimi bekliyorsunuz

вєякαη;449601' Alıntı:

Bot böyle şu anda saniyede 20 Video attı kanala :D Kesinlikle abartısız teşekkürler videoyap

O neki :D
1.4 GB videoyu 15 saniyede indirdi belleğine :) Ağzım açık izledim :D
Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaslar kanal kontrollerini kanalyaptan mi hallediyorsunuz? Yoksa kulkanmayip token sisteminimi bekliyorsunuz

Botu sadece yükleme yapma için kullanılması taraftarıyım.
Kontrol etmek için Tüm youtube kanallarınızı tek bir gmaile yönlendirin. Zaten devanlı youtube kanallarına girmek sakıncalı.

Bol kazançlar

iyi güzel sn icinde onlarca video atıyorsunuzda, inşallah sonradan gelipde girerken tel no istiyor demeyin :)
Belli aralıklarda atmanızı tavsiye ederim, gerisi size kalmıs :)

La niye kimse beni takmıyor// Video yöneticisi kısmı çalışmıyor diyorum destektende yazdım dönmediniz sürem 2gune bıtıyor zaten :D

La niye kimse beni takmıyor// Video yöneticisi kısmı çalışmıyor diyorum destektende yazdım dönmediniz sürem 2gune bıtıyor zaten :D

Kardeş adam burdan mesaj atmayın sorunlarla ilgili dedi daha 2 saat önce.. Destek'ten cevap gelir illaki , senin mesajını görüp kontrol ettim ben de bi sorun yok.. Kimse yazmadığına göre sadece senle ilgili bi sorun galiba.. Süre sıkıntın varsa dondur istersen.. Bugün de bitmek üzere nasılsa kayıp yaşamazsın..

Kardeş adam burdan mesaj atmayın sorunlarla ilgili dedi daha 2 saat önce.. Destek'ten cevap gelir illaki , senin mesajını görüp kontrol ettim ben de bi sorun yok.. Kimse yazmadığına göre sadece senle ilgili bi sorun galiba.. Süre sıkıntın varsa dondur istersen.. Bugün de bitmek üzere nasılsa kayıp yaşamazsın..

ya sıkıntı yok alırız günde haklar var duruyor odnan dedım

ee hocam ben farklı kanala yukleme yaptım az once onuda kaydettım bota yıne aynı etık ve açklşrtma ozgunlştır dıyorum oyle kalıyor :D

çok merak ettiğim bir kaç husus:
1)ünlem geçme var mı?
2)video işleme seçildiğinde (kırpma, logo ekleme, parlaklık ekleme) uzun sürüyormu videoları işleyip yüklemesi?
3)hesaptan çıkılınca verilen işlemleri yapmaya devam ediyor mu?
4)kanal kapanma vs yaşanıyor mu?
teşekkürler...

hocam dinlendirilmiş 2 günlük kanala bugün ünlem geç sistemi ile 40-50 SANİYELİK video attım 10 tane. sonuç 7 ünlem. kanal tertemiz pc den açılmıştı. sıkıntı nerede? sizce bi kanalın oluşturulma süreci nasıl olmalı, nerede yanlış yapıyorum?

Arkadaşlar toplu video ile 25 video atıyorum 1 dakikalık videoları 2 dakika yapıyor yani 1 videoyu 2 kere gösteriyor bu ünlem geçme taktiğimi ? Yeni farkettim bayadır kullanmıyodum :)

hocam dinlendirilmiş 2 günlük kanala bugün ünlem geç sistemi ile 40-50 SANİYELİK video attım 10 tane. sonuç 7 ünlem. kanal tertemiz pc den açılmıştı. sıkıntı nerede? sizce bi kanalın oluşturulma süreci nasıl olmalı, nerede yanlış yapıyorum?

Hocam dün zor katogriden 50 video attım. 50 sininde dolarları yeşil yanıdı :)
Bunlar kısa videolardı. Maximum 4 dakika.

Bugünde 2 saatlik videolar denedim sonuç %70 olumlu. Bana yeterde artar bile.

Başka bir katogoride ise kısa videolar 30 video attım 3ü dolar yandı :D İçerikle alakalı hocam. Katogorisiniz değiştirin.
Genelde işe yarıyor yeni ünlem geç

Hocam dün zor katogriden 50 video attım. 50 sininde dolarları yeşil yanıdı :)
Bunlar kısa videolardı. Maximum 4 dakika.

Bugünde 2 saatlik videolar denedim sonuç %70 olumlu. Bana yeterde artar bile.

Başka bir katogoride ise kısa videolar 30 video attım 3ü dolar yandı :D İçerikle alakalı hocam. Katogorisiniz değiştirin.
Genelde işe yarıyor yeni ünlem geç

peki hocam kanalları hangi sekilde olusturuyosunuz? Ben 2 3 farkli kategoride denedim genelde buna yakin sonuclar aldim o yuzden soruyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peki hocam kanalları hangi sekilde olusturuyosunuz? Ben 2 3 farkli kategoride denedim genelde buna yakin sonuclar aldim o yuzden soruyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce gmail açıyorum. Kısa video çalışıyorsam onaylama yapmıyorum. uzun videolarda onaylama yapıyorum. Video yüklemeden önce para kazanmasını açıyorum kanalın.

Bir kanal için tek tip katogori çalışıyorum. Ve 50 video atıyorum. 50 yi geçmemeye çalışıyorum. Kısa video çalışıyorsam hızlı yüklettiriyorum.
Uzun ise yavaş yüklettiriyorum. Dakika aralıklı.

Bütün yüklemeler bittikten sonra topluca para kazanmaları açıyorum. Artık kaç tane dolar yandıysa :)
Bol kazançlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri