Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Boş kanala token oluşturamazsınız.

Girdiğiniz mail ve şifreyi kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

2. kanalımı eklemeye çalışırken ben de geçemedim bu uyarıyı, genel bir problem heralde.

Boş kanala token oluşturamazsınız.

Girdiğiniz mail ve şifreyi kanallarım sayfasının alt bölümünden güncelle butonuna bastıktan sonra tekrardan bu kanalınızın token oluştur linkine tıklayınız.

2. kanalımı eklemeye çalışırken ben de geçemedim bu uyarıyı, genel bir problem heralde.

5 saniye gezin vyap içeriğinde :D sonra tekrar geri dönünüz ve deneyiniz :p

beyler video ortasını eklemede sorun yaşayan var mı başka ?
ben kullanmıorm da üye olmayan arkım sorun var diyor

hocam bu dünki kıyımda kapanma oranı nedir botla kaynaklı değil kıyımda hani büyük çaplımıydı diye sordum bende birkaçtane kapanma olmuşta

video ortası bölümü sizde de hatalı mı arkadaşlar

Merhaba Hocam,

Youtube bugün video ortası reklamda yazılımsal bir değişiklik yapmış. Az önce yeni düzenlemeye göre bende sistemimde düzeltmeyi yaptım.

hocam bu dünki kıyımda kapanma oranı nedir botla kaynaklı değil kıyımda hani büyük çaplımıydı diye sordum bende birkaçtane kapanma olmuşta

Merhaba hocam,

Sistemimizde 132.000 adet aktif kayıtlı kanal var. Son 24 saatte 153 kanal kapanmış. Normaldede bu orana yakın bir oranda günlük kanal kapanır. 29 Mayısdan sonra kıyım olmamıştır. Toplu kanal kapanması yaşıyorsa bir kişi kanalların açıldığı ip adresiyle alakalıdır zaten. Adam gidiyor 50 kanal satın alıyor. 25 ini bota entegre ediyor, 10 tanesini manuel kullanıyor, 10 tanesini vds de kullanıyor daha 5 tanesine bile giriş yapmamış. Bu 50 kanalda aynı anda patlıyorsa sebebi kanal açılmasının yanlışlığından farklı birşey değildir. Kanal açma ile alakalı çok yazı paylaştım. Zaten kanalı kapanan kişi sayısıda 9 kişidir.

Merhaba Hocam,

Youtube bugün video ortası reklamda yazılımsal bir değişiklik yapmış. Az önce yeni düzenlemeye göre bende sistemimde düzeltmeyi yaptım.

Merhaba hocam,

Sistemimizde 132.000 adet aktif kayıtlı kanal var. Son 24 saatte 153 kanal kapanmış. Normaldede bu orana yakın bir oranda günlük kanal kapanır. 29 Mayısdan sonra kıyım olmamıştır. Toplu kanal kapanması yaşıyorsa bir kişi kanalların açıldığı ip adresiyle alakalıdır zaten. Adam gidiyor 50 kanal satın alıyor. 25 ini bota entegre ediyor, 10 tanesini manuel kullanıyor, 10 tanesini vds de kullanıyor daha 5 tanesine bile giriş yapmamış. Bu 50 kanalda aynı anda patlıyorsa sebebi kanal açılmasının yanlışlığından farklı birşey değildir. Kanal açma ile alakalı çok yazı paylaştım. Zaten kanalı kapanan kişi sayısıda 9 kişidir.
cevap için teşekkürler destekden de yazdım hocam
"
benim için çok önemli bir sorun hocam bu küçük resim olayı 300 video olan kanal var o video bşaka yerden çektim ada hd resimler koymuş çok iyi hit var ama video aslında pek net değil ben o video çekince küçük resimler gelmedi tek tek elle girmek çok zor o küçük resimleri bot oto çekemezmi çekemiyorsa şöyle sistem olsa oto resim bu başlık neyse onun sonuna hd yazıp 300 video oto resim bulsa zaten kötü resimleri biz sileriz ama tek tek uğraşmak çok zor acil yanıt bekliyorum" bu konuda birşeyler yapabilirmisiniz ?

cevap için teşekkürler destekden de yazdım hocam
"
benim için çok önemli bir sorun hocam bu küçük resim olayı 300 video olan kanal var o video bşaka yerden çektim ada hd resimler koymuş çok iyi hit var ama video aslında pek net değil ben o video çekince küçük resimler gelmedi tek tek elle girmek çok zor o küçük resimleri bot oto çekemezmi çekemiyorsa şöyle sistem olsa oto resim bu başlık neyse onun sonuna hd yazıp 300 video oto resim bulsa zaten kötü resimleri biz sileriz ama tek tek uğraşmak çok zor acil yanıt bekliyorum" bu konuda birşeyler yapabilirmisiniz ?

Yazınızı destekden personelim okumuş ve bana yönlendirmişti. Otomatik karşı kanaldaki videonun hd resmini alma yapılabilir diğer türlüsü ise çok zor. Fakat şu sıralar yapmam pek mümkün değil sisteme yeni birçok özellik eklemekle uğraşıyorum. 15-20 gün sonra ancak olabilir. Mantıklı öneri için teşekkürler

Yazınızı destekden personelim okumuş ve bana yönlendirmişti. Otomatik karşı kanaldaki videonun hd resmini alma yapılabilir diğer türlüsü ise çok zor. Fakat şu sıralar yapmam pek mümkün değil sisteme yeni birçok özellik eklemekle uğraşıyorum. 15-20 gün sonra ancak olabilir. Mantıklı öneri için teşekkürler
hocam bunuda önclikli eklenecekler listesine alsanız bot artık stabil pek sorun yok artık özellik eklemeleri hızlanabilir buda birçok kişinin işine yarar bakıyorum adam video atmış 1 ayda 200k izlenmiş ama resim hd koymuş aynı video başkası atmış resim koymayınca izlenme 1-2 k arası yani çok hit artırıyor resim olayı

fligran ekleme nasıl olur ? botta

Youtube api malesef henüz desteklemiyor bu durumu. Ama inceleyeceğim hocam.

hocam bunuda önclikli eklenecekler listesine alsanız bot artık stabil pek sorun yok artık özellik eklemeleri hızlanabilir buda birçok kişinin işine yarar bakıyorum adam video atmış 1 ayda 200k izlenmiş ama resim hd koymuş aynı video başkası atmış resim koymayınca izlenme 1-2 k arası yani çok hit artırıyor resim olayı

Merhaba hocam,

özellikler gelince inanın çok güzel şeyler olduğunu göreceksiniz. Öncelik tanımak istesemde bir plan ve başlangıcını yaptıgım özellikler mevcuttur.

Birşey soracam ama kapanmalar eskisi kadar devam ediyor mu?

Hocam 35 gündür 1000 kanaldan 1 tanesi kapanıyor oranına dahi gelmedi. Bu 35 günde 1 tane kanal dahi botdan dolayı kapanmamıştır. Kapanan çok çok az kanalın sebebi anlık çok video yükleme, aynı ipden çok kanal açımı gibi şeylerdir.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...karsi-kanal-alirken-neye-dikkat-edilmeli.html

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Toplu video Bölümü : Video %30 Kırpma :D Waitingg...

özgün video yükle 2 için bi kaç güncelleştirme önermiştim, beğenmiştin hocam ne zaman yapabilirsin acaba ?

Bir de müzik süresi çok az, yeni müzikler eklemeyi ya da müzikleri video boyunca sürdürme gibi bi özellik eklemeyi düşünüyor musun ? ya da eklersen ne zamana çıkar ? senin için 1 saatlik iş :D [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri