Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Olayda burada bitiyor. Standart 250 ye göremi kota koymam gerek. Birde bu kota video sayısı dışında mb a göremi yoksa olmalı. Adamın biri gelir 250 video atar 1.5 lık. Birisi gelir 200mb lık video atar. Bu 2 si arasında normal yüklemede fark yok ama video edit yapması adına çok fark var. Makul birşeyler düşünmem gerekiyor. Hem zarar etmeyeceğim hemde sizlerin zarar etmeyeceği bir fiyat.
Hocam atıyorum günlük 5 gb dosya edit gibi birşey koy.onu satın alalım. Böylece direk cpu kullanım maliyeti çıkar. Bence test edelim bizi vds maliyetinden kurtar. Ek olarak aklımda bir şey var ama söylemek istemiyorum. Skype den atabilirim ya da destekten. İleri seviye biraz ama, sen yaparsın.

Merhaba,

Aslında şöyle olabilir. Şuanda 150mb ve altındakilerde video edit sınırsız ya. 160 mb bir videoysa 10mb fark olucak. Bunun gibi video boyutu -150mb yapıp aradaki farklar bir kotadan çıkabilir. Bunu bir matematik hesabına vurup maliyete göre fiyat biçip kısa sürede ekleyeceğim.

0-150mb 1 videoyap hakkı
150mb-1gb 2 videoyap hakkı
1gb-3gb 3 videoyap hakkı
3gb-.. 5 videoyap hakkı gibi bişey olabilir bence
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ?

Hocam atıyorum günlük 5 gb dosya edit gibi birşey koy.onu satın alalım. Böylece direk cpu kullanım maliyeti çıkar. Bence test edelim bizi vds maliyetinden kurtar. Ek olarak aklımda bir şey var ama söylemek istemiyorum. Skype den atabilirim ya da destekten. İleri seviye biraz ama, sen yaparsın.

Tabiki hocam, affedersiniz ama yatakda ipad ile yazıyorum. Destekden sohbete girebileceğiniz bir saat verin o saattengirerim. Teşekkürler

0-150mb 1 videoyap hakkı
150mb-1gb 2 videoyap hakkı
1gb-3gb 3 videoyap hakkı
3gb-.. 5 videoyap hakkı gibi bişey olabilir bence

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ?

Haklada olabilir ama kimsede hak diye birşey kalmaz o zamsn. 900mb video 150mb a göre 6 kat zor olması gerekirken 60 kat zor editlenir. Yani bu nedenle 1 kişi 1gb video attığında örneğin ondan 1 hak yerine 8 hak filan kessek hak maliyeti aylık döndüğü için olmamış olur. Birde herkes sürekli yazar 10 video attım 60 hakkım gitti tarzında. Ama onun yerine hakkı editleme kotasına çevirmede yapabilirim. Seçenek olmuş olur

hocam şöyle yapsanız herkese 250 aylık video atma hakkı yanındada 50 tane birdne fazla edit hakkı verseniz bu 50 tane üstünde hak alacaklar için 100 hak 20 tl gibi bir fiyat söyleseniz tabi bu fiyat sizin vds maliyetinize göre hesaplanaarak koyusal süper olur genede üst sınır olmalı tabi 1.5 gb iyidir

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Herkes bu video hakkı ve günü hakkında konusuyorken benimde size bir tavsiyem var.
Belli bir video hakkı 1 gün ile takas olsun
Belli bir gün sayısıda video hakkı ile takas olsun.
Böylelikle hem siz kazanmıs olursunuz hem de kullanıcılar.

Hocam bir kanalım var ve ben bbu kanalı kopyalamak istiyorum, ama videolar indexlenmis değil. indexlenmesini beklemeden tüm videoları nasıl çekebilirim? kanalı komple kopyala dediğimde 150 video çıkıyor fakat 170 video var. ne yapmam lazım? mecbur indexlenmesinimi bekleyecem?

250 Video Hakkı : 50 Sınırsız Edit Hakkı Tanısın
Video Edit Hakkı Sayısı Ayrı görünsün Panelimizde

10.000 Hakkım varsa: 4.000 Sınırsız Video Edit Hakkım olsun.

Gibi birşey olabilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam bi bakarmısınız

Merhaba Arkadaşlar,

Herkese öncelikle önerileri için teşekkür ederim. Bu öneriler doğrultusunda bir plan çıkardım.

150mb ve üstü videoları direk editlemeden yüklediğini hepimiz biliyoruz. 150mb ile 1.5gb arasındaki videolarıda artık editleme yaptırmaya açacağım. Plan şu şekildedir.

Örneğin logo eklenecek video 500mb olsun. Sistem 150mb a kadar ücretsiz yapıyor. 500-150 = 350mb ek hak ***ürmesi olucaktır. Bunun gibi tüm yüklenenler bir kotadan düşülecektir. Bu kota ise aşağıdaki şekilde olmasını planlıyorum.

1) Video Hakkını -> Video Editleme Kotasına Çevirme.

(10.000 toplu video hakkı 500.000mb (500gb) ekstra editleme.=

2) 25 TL karşılığında 500gb ekstra editleme hakkı alınabilecek.

Bu 2 sinden birini kişi seçebilecektir. Bu 500gb rakamı ortalama bir rakamdır. %100 net bir hesap çıkarmadım. Hafta sonuna kadar ekleyeceğim inş.

250 Video Hakkı : 50 Sınırsız Edit Hakkı Tanısın
Video Edit Hakkı Sayısı Ayrı görünsün Panelimizde

10.000 Hakkım varsa: 4.000 Sınırsız Video Edit Hakkım olsun.

Gibi birşey olabilir.

Merhaba hocam,

yani videonun boyutlarına göre değişkenlik olmalı bir kişi 15 dk çizgi film çalışıyordur videolar hep 200 mb dır. bir kişi film çalışıyordur videolar 1.2gb gibi dir. 2 sinede aynı hakkı vermek doğru olmadığı için mb cinsinden üstte yaptıgım gibi bir iş planlıyorum.

Hocam bir kanalım var ve ben bbu kanalı kopyalamak istiyorum, ama videolar indexlenmis değil. indexlenmesini beklemeden tüm videoları nasıl çekebilirim? kanalı komple kopyala dediğimde 150 video çıkıyor fakat 170 video var. ne yapmam lazım? mecbur indexlenmesinimi bekleyecem?

Merhaba hocam,

indexlenmemiş bir kanaldaki videoları youtube da bir ziyaretçi nasıl kanala dahi girse göremiyorsa botda o videoyu malesef göremez. Sonuçta youtube onu liste dışı yapıyor. Ancak o videoların sahibi sizseniz toplu link bölümden çekebilirsiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Herkes bu video hakkı ve günü hakkında konusuyorken benimde size bir tavsiyem var.
Belli bir video hakkı 1 gün ile takas olsun
Belli bir gün sayısıda video hakkı ile takas olsun.
Böylelikle hem siz kazanmıs olursunuz hem de kullanıcılar.

Gün ile video hakkı malesef %100 takas olamaz onun nedenlerini bir çok defa açıkladım. Sitedeki öneri tahtasında da cevabım bulunuyor.

hocam şöyle yapsanız herkese 250 aylık video atma hakkı yanındada 50 tane birdne fazla edit hakkı verseniz bu 50 tane üstünde hak alacaklar için 100 hak 20 tl gibi bir fiyat söyleseniz tabi bu fiyat sizin vds maliyetinize göre hesaplanaarak koyusal süper olur genede üst sınır olmalı tabi 1.5 gb iyidir

Bizim dedicated maliyetlerimize göre hesapladım hocam. Tahmini bir hesapdır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam bi bakarmısınız

Bazen mesajlar gece yazılmışsa sabaha kadar cevap verilmemiş olabiliyor. Ama şuanda Bugüne ait sadece son 30 dakikada cevap almayan kişiler mevcuttur. Onlarda yanıt kısa sürede verilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam soruna bakabildinizmi hızlandırma ve kırpma ile ilgili link atmıştım destekden

Kanallarımın para kazanması açık olduğu halde Para kazan ayarlanamadı, kanalınızın para kazan bölümünde sıkıntı olabilir. Veya Para kazanması açılacak video bulunamamıştır.Hatası alıyorum hocam yardımcı olur musunuz?

durumlar nasıl arkadaşlar varmı günde tek kanala 100-150 video atıp 1 haftadır kapanmayan?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalı 24 saat bekledim ama kanal çekten sadece 82 video cıktı. bn bunları simdi tek tek 25 link 25 link mi çekecem hocam? aksama kadar sürer:D baska yapacak birseyim yokmu :D toplu linkte youtubeden çekerken sınrısız çekme gbi birsey olamaz mı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalı 24 saat bekledim ama kanal çekten sadece 82 video cıktı. bn bunları simdi tek tek 25 link 25 link mi çekecem hocam? aksama kadar sürer:D baska yapacak birseyim yokmu :D toplu linkte youtubeden çekerken sınrısız çekme gbi birsey olamaz mı

her ne kadar bu sorunu belirtmesemde bence müzdaripim.bende 25er 25er günler sürdüğü oluyor.eğer youtube linkiyse sınırsız toplu link çekme yapılabilir veya toplu linke bi check eklenir 20 dakika süre sınırı kalkar video hakkımızdan yer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri