Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalyap la alakalı bir sorun var bugün 3 tür başıma geliyor var mıdır başka sorun yaşayan bilmiyorum ama kanala giriş yapıp yetki veriyorum. Tamam oldu deyip çıkıyorum bir iki video atıp para kazan açmaya çalışıyorum. Yine benden yetki vermemi istiyor. Nerede yanlış yapıyorum anlamadım gitti. Bence bir sıkıntı var ama bende değil :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalyap la alakalı bir sorun var bugün 3 tür başıma geliyor var mıdır başka sorun yaşayan bilmiyorum ama kanala giriş yapıp yetki veriyorum. Tamam oldu deyip çıkıyorum bir iki video atıp para kazan açmaya çalışıyorum. Yine benden yetki vermemi istiyor. Nerede yanlış yapıyorum anlamadım gitti. Bence bir sıkıntı var ama bende değil :)

yine ben cevap vereyim bugün açtığım kanallarda sıkıntı olmadı yetkiyle ilgili hatta şimdi video attım

Kanal Çek bölümü çok ağır bu gece, videoları getirmiyor, getirse listeye ekleme kısmında takılıyor.

Botta genel bir ağırlık var, kanal geçmişini silerken bile ağır.

Çok sürmez inş bu durum.

evet toplu video yükleme kısmında sorun var çok agır çalışıyor video çekmiyor çeksede yüklemiyor

evet toplu video yükleme kısmında sorun var çok agır çalışıyor video çekmiyor çeksede yüklemiyor

Destekten mesaj atalım 3-5 kişi, ben attım, belki birimizin mesajını görüp müdehale edebilir hızlıca. yoksa bu gece çalışamayacağız.

kanal çekmede ciddi bir sıkıntı var . Bu gece gitti artık .

siz video çekmede sıkıntı diyorsunuz ben siteye giremiyorum kesin saldırı alıyor gene bugecede video atamayacağım heralde

Sıkıntı düzeldi, sorun yok.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Benim bir önerim var;

Video kalitesini bozmadan, izleyicinin zevkini kaçırmadan, bir edit şekli oturtulursa sisteme, ünlem sorunumuz zaten kalmaz ayrıca kaliteli sunabiliriz videoları.

Yükske boyuttaki videolara edit konusundaki yeni gelişme, 150 mb sınırını ücretli aşma yeniliği ne durumda? Tahminen ne zaman gelir ?

Teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son 5 gündür 20-25 adet kanal açtım. Şu yöntemleri uyguladım;

Modem Res, çerez temizle, kanalı aç, 50-75 video at, diğer kanala geç.

Bugün 07:43 de bütün kanallarım kapandı yine.

Günlük 3-5 kanal çalışıp da videoyap ile sorunsuzca tıkır tıkır ilerleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Nerde hata yapıyorum, sağlıklı nasıl ilerleyeceğm vallahi feleğim şaştı artık, desteğiniz lazım arkadaşlar.

Günlük 3-5 kanal çalışıp da videoyap ile sorunsuzca tıkır tıkır ilerleyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Nerde hata yapıyorum, sağlıklı nasıl ilerleyeceğm vallahi feleğim şaştı artık, desteğiniz lazım arkadaşlar.
Ayni sorun bendede var ne atsam ne baglasam kapaniyor.

Bir üyenin Toplu kapanma sorunu videoyapla alakalı değil ki. Bu sorun kanal açmayla alakalı aldığınız veya açtığınız kanalları kendi açtığınız kanal 10 tane ise 8 tanesini videoyap a bağlayın. 2 sini bağlamayın. Aynı anda kapandığında 8 i değil %100 10 tanesi kapanır. 3-4 gün önce bu konu hakkkında iyi bir konu açmıştım. Şuanda birçok kişi kanalların toplu açıldığını youtube anladığına imkan vermiyor. Ama yakında verecektir. Bunun için konumu okumanızı öneririm. Videoyap dan hala biliniyor olması üzücü durum. Aynı kanalları nereden kullanırsanız kullanın toplu kapanır. 12.000 üyem var. Günde 2-3 üyemin toplu kanalları kapanır ama başkasında olmaz. Sebebi o kişinin kanallarını youtube un deşifre edebilmesidir. Kanal açarken Chrome veya firefox kullanmayın. kanallara giriş yaparkende chrpme kullanmayın. 1 günde 2 den fazla aynı pcden kanal açmayınız. Tam olarak nereden nasıl yakaladığı bilinmiyor ama bu şekilde yol izlerseniz kapanma olacağını sanmıyorum. Botla alakalı toplu kapanma düşüncesi olan varsa dediğim gibi aynı anda aldığı kanallardan bir kaçını bağlamasın kapanmada onlarda gümleyecektir. Peki ne yapalım diyenler ise birden fazla kişiden azar kanal almasıdır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam oncelıkle merhabalar
1haftalık dınlendırılmıs temız kanalı bota baglıyorum +100 vıdeo basıyorum hızlı yukleme ıle ama maalesef 1 gun dayanmıyor nedenı nedır acaba yardımcı olabılırsenız ne mutlu bana tesekkurler ıyı gunler

Hacı sen ne zaman yazsan benimde kanallar gitmiş oluyor :) 3 farklı hesabımda toplamda 40ın üzerinde kanalım kapandı. Neyse sağlam mail bulup devam edecez napalım

Toplu kapanmaların videoyap ile zerre ilgisi yok. Bunu yüzde yüz anlamak bir kaç ufak test ile mümkün zaten.

Bu konuda hem fikir olmamız gerekiyor toplu kapanmaların sebebini çözmemiz için artık.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] teknik bilgilerinden yararlanmamız gerekli ve destekten pm gönderdim hocam.

Hocam hali hazirda kanallar acilmis bota eklenmis sekilde satis yapamaz misin?

Neden benim kanallarim kapanmiyor hic O.o beyler cozum bende . temiz calisin ip cerez mail mac adresi falan degistirmedim hic en onemlisi ip olayi usenmeyin degistirmek icin

Discovery cihazımdan gönderildi

token almada sanırım bir sorun var dün geceden beri alamıyorum "bad request" hatası veriyor

@Web_Scripti

Yaklaşık bir ay önce dondurduğum hesabımda 28 k civarında hak varken şu an 250 gözüküyor,üyeliğim tekrar açılınca mı göreceğim önceki haklarımı yoksa silindiler mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri