Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam merhaba ben onaysız gmail satıyorum yani kanal açık değil sadece gmail olarak satıyorum kanalı alıcı kişi açıyor bunu nasıl sisteme ekleyebiliriz acaba ?

Merhaba Hocam,

Sizin satışlar için resimde Onaylı Kanal seçilmiş halde ya orasını Onaysız Kanal olarak seçip satabileceksiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Tek tek satışa kanal girmek meşakatli ve yorucu bir yöntem olacaktır, bu kısmın fazla kullanılacağını düşünmüyorum .

Asıl önemli olan bir mail satıcısının 100 maili topluca ve hızlı şekilde sisteme ekleyebilmesi diye düşünüyorum.

Herkese günaydın :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Tek tek satışa kanal girmek meşakatli ve yorucu bir yöntem olacaktır, bu kısmın fazla kullanılacağını düşünmüyorum .

Asıl önemli olan bir mail satıcısının 100 maili topluca ve hızlı şekilde sisteme ekleyebilmesi diye düşünüyorum.

Herkese günaydın :)

Günaydın caner hocam,

Aynen haklısınız ancak değerli partner satanlar tek tek girer. Buradaki amacım gerekenleri ayarlamak. Excel tablo örneğini indirip kişiler onun üstünde doldurcaklar ve geri yükleyecekler. Yapı bu şekilde doğru olduğu düşüncesindeyim. Ben devam edeyim:)

Günaydın caner hocam,

Aynen haklısınız ancak değerli partner satanlar tek tek girer. Buradaki amacım gerekenleri ayarlamak. Excel tablo örneğini indirip kişiler onun üstünde doldurcaklar ve geri yükleyecekler. Yapı bu şekilde doğru olduğu düşüncesindeyim. Ben devam edeyim:)

Evet bu şekilde kullanışlı olur, değerli, misal zoomin partner kanal satışı veya 2010 yılı eski kanal satışı tarzı satışlar tek tek girilir, bu aklıma gelmemişti, sistem süper aynen devam, kolay gelsin :)

Hocam bunu 3 ay önce konuşuyorduk. Güzel bir sistem lakin benim Videoyap la ilgili uzuntulerim devam ediyor. 150 mb üzeri çalışıyorum ve ünlem sorun oluyor. Bu konuda ne zaman ilerleme kaydederiz. Önceden 8 tane hesabım vardı şu an bir tane var ve kullanamıyorum içinde 90 hak birikti 30k dagittigim halde. ...150 mb üstü çerçeve istiyorum o kadar.

mobil mesaj

Evet bu şekilde kullanışlı olur, değerli, misal zoomin partner kanal satışı veya 2010 yılı eski kanal satışı tarzı satışlar tek tek girilir, bu aklıma gelmemişti, sistem süper aynen devam, kolay gelsin :)

Caner hocam valla şimdi böyle yazman iyi oldu. Kanalların açılma tarihlerinide ekleyim. Kişi eski ve değerli kanal satmak veya almak isteyebilir

Hocam bunu 3 ay önce konuşuyorduk. Güzel bir sistem lakin benim Videoyap la ilgili uzuntulerim devam ediyor. 150 mb üzeri çalışıyorum ve ünlem sorun oluyor. Bu konuda ne zaman ilerleme kaydederiz. Önceden 8 tane hesabım vardı şu an bir tane var ve kullanamıyorum içinde 90 hak birikti 30k dagittigim halde. ...150 mb üstü çerçeve istiyorum o kadar.

mobil mesaj

Hocam 150mb üstü için işlemin aktif olması engeç pazardır. Yarın yeni edit serverlarımı teslim edecekler kurulumunu yapıp aktif edeceğim.

3 hesabım var 3ü de dondurulmuş halde bekliyor,son durumlar nedir beyler?ünlem belası devam ediyor mu?bir de yeni sistemde alt kanalları bağlayabiliyor muyuz?

Hayrına videoyap hak verebilecek varmı

skype ekle ytpara.counter

kanalal sisteminde bende kanal satışı yapıcam arkadaşlar kanallar kapanmıyor ! %120 garantisini vericem. ama sistemi açıklamıycam. zaten kapanırsa para iadesi yapıcak sistem problem olmaz

yarına kadar testlerim devam edicek inşallah bir problem çıkmaz

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ip adresi bölümünü de ekleyin toplu kapanma önüne geçilir adamlar bilsin kimin hangi ip den açtığını ;)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kanalların, gmailllerin açılış tarihleri, yaş almış olmaları satışı etkileyecek önemli bir etken bence, kesinlikle olmalı, örnek vereyim derken önemli nokta yakaladık :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] süre dondurmustum acarsan sevinirim , ayrıca kanal satısı yapman iyi oldu. arkadas kapanmayacak kanal satacam demis öyle birsey eklersen sisteme patlama yasanır.

skype ekle ytpara.counter

kanalal sisteminde bende kanal satışı yapıcam arkadaşlar kanallar kapanmıyor ! %120 garantisini vericem. ama sistemi açıklamıycam. zaten kapanırsa para iadesi yapıcak sistem problem olmaz

yarına kadar testlerim devam edicek inşallah bir problem çıkmaz

Aynen :)

@Web_Scripti Kardesim video ortası reklam girmekten korkuyorum gecen gün islem yaptıklarım patlamıs, yapmadıklarım saglam duruyor.
Su api sistemi gelsede rahatlasam, saatlerce elle giriyorum reklam aralıklarını :)

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Projede Satış için Kanal Ekleme bölümü bitmiştir. Son halini göstermek istiyorum. Eğer gereken farklı birşey varsa açılmadan önce yapabilmek adına.

Şuanda henüz işlemleri devam eden satışta olan kanalların listelenmesi, satın alınan kanalların listelendiği panel ve excel indirilmesi, satın alacak kişilerin kredi yükleme alanı, kanal satmış kişilerin ödeme isteme bölümleri kalmıştır. İnşallah dediğim gibi yarın geceye en geç çıkmış olacaktır. Zor bölüm bitmiştir.

Örnek Toplu Kanal için dosyayı incelemek isterseniz. Alttaki linkden indirebilirsiniz.

www.videoyap.com/kanalal-topluornekyukleme.xls

incOgEx.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi arkadaş yazmıştı mesala kanal sattım diyelim adam geldi 500 600 video bastı kanal kapatıldı ben mi hatalı olıuyorum bu durumda ?

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni Projede Satış için Kanal Ekleme bölümü bitmiştir. Son halini göstermek istiyorum. Eğer gereken farklı birşey varsa açılmadan önce yapabilmek adına.

Şuanda henüz işlemleri devam eden satışta olan kanalların listelenmesi, satın alınan kanalların listelendiği panel ve excel indirilmesi, satın alacak kişilerin kredi yükleme alanı, kanal satmış kişilerin ödeme isteme bölümleri kalmıştır. İnşallah dediğim gibi yarın geceye en geç çıkmış olacaktır. Zor bölüm bitmiştir.

Örnek Toplu Kanal için dosyayı incelemek isterseniz. Alttaki linkden indirebilirsiniz.

www.videoyap.com/kanalal-topluornekyukleme.xls

incOgEx.png

sadece excelmi olacak not defteri de eklenmeli bence

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri