Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bi arkadaş yazmıştı mesala kanal sattım diyelim adam geldi 500 600 video bastı kanal kapatıldı ben mi hatalı olıuyorum bu durumda ?

Hocam o konuda malesef sistem birşey yapamaz. Kanalı 1 hafta içerisinde kendisi çok yüklenerek kapattırsa veya açan kişiden dolayı kapansa ayırt etmek imkansız. Bu durumda satan kişiye ödenecek o kanal için tutarın %30 kesilir. Satın almış kişiye %30 tutarlı kredi eklenir. Ama ne satıcı alıcıyla görüşcek nede alıcı satıcıyla. Sistem tamamen online yürüyecek

sadece excelmi olacak not defteri de eklenmeli bence

Hocam satıcılar için not defteri malesef olamaz. Alıcılar zaten kanal bilgilerini hem siteden görücek hemde excel indirebilecek. Yapıyı kontrol etmem zorlaşır. Exceli satın alamayan kanal satıcıları libra office ile yapabilirler.

satıcılara puan sistemi mi geliyor anlamadım ama puan alıcılara da verilmeli. aldığı kanalların kapanma yüzdelleri verilebilir.

satıcılara puan sistemi mi geliyor anlamadım ama puan alıcılara da verilmeli. aldığı kanalların kapanma yüzdelleri verilebilir.

Merhaba hocam, alıcılar sistemde gözükmeyecekki. Alıcı aldıpı tüm kanalların kimden ne kadar almış ve toplam kapanma oranını fiayat oranını görebilecek. Satıcıların kapanma oranı mevcut kanal stoğu vs hepside yazıcak.

Satıcılar cep telefonu doğrulaması sonrası satışa başlayabilecek. o cep nosunu sadece ben ve ekibim görebilecek.

Böyle bir sistem için inanın dev bir proje yapıyorum. Açıkçası hedefim 1 ayda bu sektördeki kanal satışların %70 nin üzerimden yapılmasıdır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Forumdan satış yapmayı düşünmüyorum şu saatten sonra ancak skype üzerinden çok sipariş geliyor. Bu sistemi yaptığınızı söyledi birkaç kişi buradan satış yapabilirim ancak merak ettiğim şunlar var.

Herkes forumdaki nickiyle mi üye olacak bu platforma?
İşten komisyon alacak mısınız?
Site üzerinden satıldığından vergi ilerde sorun oluşturmasın sonra hocam?
Kimin kaç mail sattığı ve kapanma %si görünecek mi?
Toplu Kanal kıyımlarında durum ne oluyor paranın %30u mu alıcıya gönderiliyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

@Web_Scripti hocam botu bugün uzattım memnun kaldığım için demekki bot ben beğenmişim eski yorumlarınızda farklı düşünceleriniz vardıda fakat 1-2 önerim var öneri tahtasında nasıl mesaj atılıyor bulamadım
1-sistem 100 video attıysak eski resimleri kendi oto çeksin şuanda eski resim direk 1.sırada çıkıyor ama bu 1000 video için tek tek seçmek vakit kaybı script ilede yapılabilir olursa api ilede daha iyi olur
2-bot satın aldıkca puan olsun bu puanlar video hakkı ve gün olarak çevrilsin
bunları öneri tahtasına yazacaktım ama öneri tahtasına girdim bakıyorum bakıyorum mesaj yerini bulamadım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Forumdan satış yapmayı düşünmüyorum şu saatten sonra ancak skype üzerinden çok sipariş geliyor. Bu sistemi yaptığınızı söyledi birkaç kişi buradan satış yapabilirim ancak merak ettiğim şunlar var.

Herkes forumdaki nickiyle mi üye olacak bu platforma?
İşten komisyon alacak mısınız?
Site üzerinden satıldığından vergi ilerde sorun oluşturmasın sonra hocam?
Kimin kaç mail sattığı ve kapanma %si görünecek mi?
Toplu Kanal kıyımlarında durum ne oluyor paranın %30u mu alıcıya gönderiliyor?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Merhaba Hocam,

Nick olarak sisteme istediğiniz nicki girebilirsiniz. Forum veya videoyap ile bir bağlantısı bulunmuyor kanal satım projesinin.

İşten komisyon alacağım. Bu rakamı net olarak hesaplamadım.

Bana ödeme yapmış herkese videoyapda olduğu gibi fatura kesiyorum. Benim ödeme yaptığım herkesede yine fatura keseceğim. Bildiğiniz üzere kredi kartı ve ticari paypal devlete bildirilmektedir. Bu nedenle şarttır.

Sistemde bir üye mesala 100 kanal eklemiş. Toplam 80 kanal satmış. Ve bu 100 kanaldan 20'si kapanmış. Satılan veya satılmayan. O zaman bu kişinin kanallarının kapanma oranını sistem %20 olarak yazacaktır. Toplam satış 80, kalan stok 20 olarakda yazıcak.

Bugece kısmetse satın alma bölümünden resmide buradan paylaşacağım. O zaman daha geniş bir düşünce aklınıza sergilenmiş olucaktır. Açıkcası sizin gibi profesyönel satıcılarada ihtiyacımız çok bulunmaktadır. Aynı zamanda 1 tl den 1 kişi gelip 1 kanal veya daha fazla alıcaksa bununla sizin hiç görüşmenize gerek kalmıyor. 2 tarafta sadece şeffaf istatistikler üzerine alış-verişlerini yapacaklar.

mesala bugün 10 kanal sattınız. dün 15 kanal sattınız. Demekki 6 gün sonra 15 kanalın parası kredi olarak hesabınıza yüklenecek. 10 kanalın parasıda 7 gün sonra yüklenecektir. Yani Satışın üstünden 7 gün geçince ödeme yapılacaktır. Bu 7 gün içinde dediğim gibi kapanan kanalların %30 tutarı sizden kesilecek. Bu tutarlar satın almışların hesabına kredi olarak iade edilecektir.

Siz kanalın tanesini örneğin 0.75 TL'den çıkardınız. Ben de 0.XX TL bir ücret ekledim(Bu oran yüzdesel bir orandır). Sizin satışınızı alıcak kişiler 0.75 + 0.XX TL eklenmiş haliyle görecekler.

Güzel bir sistem olabilir. Fakat yine sistem tam yerine oturduktan sonra [MENTION=13914]brain[/MENTION] ile sizinle detaylı görüşmek isteriz.

Edit: Büyük iş diyorsunuz. Hedefiniz bir ayda bu sektördeki %70 satışların sizin sistem tarafından yapılması. Fakat bir güvenlik açığında eklediğimiz tüm hesaplar uçarsa bunun hesabını kimse veremez ;)

Son düzenleme:
Arkadaşlar kanal kapanma yüzüne uzun zaman bi ara vermiştim,bu zaman dilimlerinde farklı yöntemler keşfetmeye çalıştım,aklıma gelen tarayıcı oldu visual basic'de ufak yolu bi tarayıcı yaptım,

Visual basic Web Tarayacısında Problem Yaşadıklarım,

1.Alt Kanal Açmak İstediğimde Telefon Onayı, Normal Expoler Tarayıcıdan Açtım (Hesabı)

2.VideoYap'dan Token Oluşturamadım,Expoler Token Oluşturdum...

3.Videoyap ve youtube hesaplarda gezerken uyarı seçenekleri sundu,js veya php, bu uyarı tamamen visual basic hazırlamış olduğum tarayıcın vermiş olduğu sıkıntı.
..................................................................................................
4.Adsense Bağlama İşlerini Yaptım ( visual basic web tarayıcı)

5.Video Yükleme Bittikden Sonra,Para Kazanma Aktif Ettim

lBBVQQ.png

................................................................

Visual basic Hazırlamış Olduğum Tarayıcı İle Komple Kanal Kopyaladım 1089 video mevcut kanalda 1 saat içinde yükledim.... (1-15 dakikalık video)

1jjR1B.png

Bakalım Kanalım Kapanacakmı,

[MENTION=15118]WebScripti[/MENTION]
Bi Fikir Hocam
Hocam, bence kapanmalar karşı önlem almak için, Özel WebBrowser Tarayıcı Yapıp Videoyap kullanıcıların hesap açma video yükleme her işini halledebilmeli,

Youtube Piyasada Popüler TümTarayacılarla Yakalandığımızı Düşüyorum,

Kanal 2 Saattir açık umarım başarı elde edebilirim bu tezimde doğru çıkar :)

Son düzenleme:
@Web_Scripti hocam botu bugün uzattım memnun kaldığım için demekki bot ben beğenmişim eski yorumlarınızda farklı düşünceleriniz vardıda fakat 1-2 önerim var öneri tahtasında nasıl mesaj atılıyor bulamadım
1-sistem 100 video attıysak eski resimleri kendi oto çeksin şuanda eski resim direk 1.sırada çıkıyor ama bu 1000 video için tek tek seçmek vakit kaybı script ilede yapılabilir olursa api ilede daha iyi olur
2-bot satın aldıkca puan olsun bu puanlar video hakkı ve gün olarak çevrilsin
bunları öneri tahtasına yazacaktım ama öneri tahtasına girdim bakıyorum bakıyorum mesaj yerini bulamadım

Merhaba hocam,

Eski resim derken karşı tarafın ayarladığı özel küçük resimi tektek ayarlamak yerine toplu ayarlamakmıdır?

www.videoyap.com/oneri.php

bu sayfaya destekdeki öneri tahtası linkiylede ulaşabilirsiniz.

Güzel bir sistem olabilir. Fakat yine sistem tam yerine oturduktan sonra [MENTION=13914]brain[/MENTION] ile sizinle detaylı görüşmek isteriz.

Edit: Büyük iş diyorsunuz. Hedefiniz bir ayda bu sektördeki %70 satışların sizin sistem tarafından yapılması. Fakat bir güvenlik açığında eklediğimiz tüm hesaplar uçarsa bunun hesabını kimse veremez ;)

Tabiki hocam, sizleride aramızda kanal satıcısı olarak görmekden onur duyarız. Dilediğiniz zaman destek bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

Hacklenmeyecek site yoktur. Ama hacklendikten sonra şifreleri göstermeyecek sistem vardır. Eğer biz bir hackleme yersek %100 net konuşuyorum kimsenin kanalına birşey olmaz. Her sistemde Günlük yedek almak huyumdur. Güvenlik adına bir çok yazılım sunucularımızda entegrelidir. Bende tüm önlemleri aldım. Ama yinede birşey olmasına karşın tüm kanal şifrelerin excelleri yüklendiği anda siliniyor. Kanal şifreleri veritabanında özel şifrelenir. Bu şifreyi açabilecek dosyada serverda şifrelenir. Tüm bunları ben istesem dahi kıramam. Zaten en büyük sitelerin kullandığı yöntemdir. Allahın izniyle birşey olmaz.

Merhaba hocam,

Eski resim derken karşı tarafın ayarladığı özel küçük resimi tektek ayarlamak yerine toplu ayarlamakmıdır?

www.videoyap.com/oneri.php

bu sayfaya destekdeki öneri tahtası linkiylede ulaşabilirsiniz.

Tabiki hocam, sizleride aramızda kanal satıcısı olarak görmekden onur duyarız. Dilediğiniz zaman destek bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

Hacklenmeyecek site yoktur. Ama hacklendikten sonra şifreleri göstermeyecek sistem vardır. Eğer biz bir hackleme yersek %100 net konuşuyorum kimsenin kanalına birşey olmaz. Her sistemde Günlük yedek almak huyumdur. Güvenlik adına bir çok yazılım sunucularımızda entegrelidir. Bende tüm önlemleri aldım. Ama yinede birşey olmasına karşın tüm kanal şifrelerin excelleri yüklendiği anda siliniyor. Kanal şifreleri veritabanında özel şifrelenir. Bu şifreyi açabilecek dosyada serverda şifrelenir. Tüm bunları ben istesem dahi kıramam. Zaten en büyük sitelerin kullandığı yöntemdir. Allahın izniyle birşey olmaz.
bana öneri yazma kısmının nerede olduğunu söylermisiniz hocam o linki zaten buldum ama mesaj yazacak biryer yok sayfayı altüst ettim resim olayına gelince ben 100 tane dizi çektim dizi resimleri aslında kötü ama adam hepsine hd resim koymuş izlenim artırmış ben 100 resim tek tek resim yüklemek yerine bot karşı adamdaki resmi aynen yüklemezmi ben işlem yapmıcam video yükle dicem karşıdaki resmin aynısı gelicek

3 gün önce 900 video yükledim 3 günde 580 tane anca yükledi turbo modunda ve bugün 580 tane videoyu para kazanıma açtım 1 tane bile ünlem yok :D 20tane eşleşen verdi gerisi hep dolar yandı tesekkür ederim videoyap. arkadaşlar ünlem tamamen kategoriyle alakalı .

5 dk altı videolarda eşeleşen geçmek için %40 çerçeve olsa iyi olur. veya çerçeve kırpma keseme birlikte de olabilir.

hocam sistemin yarın akşam geleceğini söylemiştiniz ? sondurum nedir ? bi zaman verirmisiniz hazırlıkları hızlandırıyım ona göre.

Özgün video üret ile sıkıntı var, 100 video 40 a yakın ünleme düşüyor. bir çok kelimede aynı. daha önceden hiç ünlem olmazdı bu bölümde

videoyapda 150mb videolar için bi projeniz daha vardı ? onu bekliyoruz hocam gerçekten büyük sıkıntı

bana öneri yazma kısmının nerede olduğunu söylermisiniz hocam o linki zaten buldum ama mesaj yazacak biryer yok sayfayı altüst ettim resim olayına gelince ben 100 tane dizi çektim dizi resimleri aslında kötü ama adam hepsine hd resim koymuş izlenim artırmış ben 100 resim tek tek resim yüklemek yerine bot karşı adamdaki resmi aynen yüklemezmi ben işlem yapmıcam video yükle dicem karşıdaki resmin aynısı gelicek

Hocam önerilerin bittiği, cevapların verildiği 2 yer arasında yarım sayfa bir alanda bulunuyor.

3 gün önce 900 video yükledim 3 günde 580 tane anca yükledi turbo modunda ve bugün 580 tane videoyu para kazanıma açtım 1 tane bile ünlem yok :D 20tane eşleşen verdi gerisi hep dolar yandı tesekkür ederim videoyap. arkadaşlar ünlem tamamen kategoriyle alakalı .

580 tane videoyu aslında 5 dk da dahi yükler hocam galiba videolar arası zamanlamayı yüksek tuttunuz. Ama Ğnlem geçme oranınıza çok sevindim.

5 dk altı videolarda eşeleşen geçmek için %40 çerçeve olsa iyi olur. veya çerçeve kırpma keseme birlikte de olabilir.

Anasayfa ve toplu linkde var. Toplu genelde %25 in dışında inş diğer oranlarıda getircem

hocam sistemin yarın akşam geleceğini söylemiştiniz ? sondurum nedir ? bi zaman verirmisiniz hazırlıkları hızlandırıyım ona göre.

Galiba hocam bu sabaha doğru yazdığım yazıyı okudunuz. Yarın gece derken cumayı kastetmiştim. Bugeceye küçük bir ihtimal var.

10 kanalım kapandı asırı spamdan olabılır

Geçmiş olsun hocam aynı anda kapandıysa aşırı spam değil. Kanal açmayla alakalıdır. Farklı zamanlarsa aşırı spamdir hocam

Özgün video üret ile sıkıntı var, 100 video 40 a yakın ünleme düşüyor. bir çok kelimede aynı. daha önceden hiç ünlem olmazdı bu bölümde

Hocam kanal karalisteye girmiş olabilir. %99.99 ünlemi geçer. Başka kanalda deneyiniz aynı sonucu alırsanız lütfen yaptığınız ünlem alan 2-3 video linki destekden atarmısınız

videoyapda 150mb videolar için bi projeniz daha vardı ? onu bekliyoruz hocam gerçekten büyük sıkıntı

Hocam önceden dediğim gibi ek makinaları hafta başı sipariş ettim sonra o özelliği hafta sonu getireceğim

hocam bir diğer özellikte video yöneticisinde 1 dakikada 5 işlem yapabilirsiniz yazısının yerine süre bitince buton gelicekti.inanın küçük gibi gelebilir ama kafa patlatan bi durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri