Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Yenisiniz sandim uzgunum :) cunku bende bugun baya attim 5-10 dakikada atti

Discovery cihazımdan gönderildi

Şu an hızlı yükle seçili durumda 2 kanala atıyor.Yüklemede sıkıntı yokmuş.Otomatik kontrol sıkıntılıymış.Manuel yapmak zorunda kaldım.

Bilgisayarımdan video yüklerlen bağlantı kesildi diyor nedeni nedir dosya boyutundan kaynaklanıyor olabilir mi dosya boyutu 6 GB eğer sorun buysa max kac gb dosya yükleniyor bilgisayarsan

Bilgisayarımdan video yüklerlen bağlantı kesildi diyor nedeni nedir dosya boyutundan kaynaklanıyor olabilir mi dosya boyutu 6 GB eğer sorun buysa max kac gb dosya yükleniyor bilgisayarsan

Maksimum 5 GB diye biliyorum. Geçen üyenin birisi harddiskleri doldurunca sınır 5 GB yapılmıştı sanırım.

Maksimum 5 GB diye biliyorum. Geçen üyenin birisi harddiskleri doldurunca sınır 5 GB yapılmıştı sanırım.

Cevabınız için teşekkür ederim yazılım sahibi arkadaştan tam bir bilgi alabilirsem calısmalarımı ona göre yapacağım yinede teşekkür ederim bol kazançlar

@Web_Scripti anasayfadan editle atılan video çerçeve ve kırpma ünlem oranı çok iyi hocam 100 video 90 geçiyor fakat toplu video atınca 100 video max 50 geçti ünlemi çalıştığım videolar uzun o yüzden ünlem geçmesi zor hep partner atıyorum bende bu ünlem geç yaparken video çerçeve yada süre kes felan yapamazmı hocam ben bir kanala 300 video atıyorum anasayfadan tek tek atmaya kalksam 1 gün gider ona başka kanalla uğraşamam

http://www.ytpara.com/7797/web_scripti.html

Merhaba Arkadaşlar,

Yoğunluğum nedeniyle forumdan cevap veremiyorum.

Bugece kanal al projesini yayına çıkarmak için çok uğraştım fakat kanal satışı yapacakların kendi telefonlarıyla hesabı onaylamasını ve ödeme istek formunu yetiştiremediğin için bu gecelik ara veriyorum. İnanıyorum ki çok prof. bir alt yapı oluştu. excel okuma ve yazmadaki türkçe karakter problemleri çok vaktimi aldı. Kısmetse yarına aktif edeceğim. Hayırlı geceler

Merhaba Arkadaşlar,

Bugece kanal al projesini yayına çıkarmak için çok uğraştım fakat kanal satışı yapacakların kendi telefonlarıyla hesabı onaylamasını ve ödeme istek formunu yetiştiremediğin için bu gecelik ara veriyorum. İnanıyorum ki çok prof. bir alt yapı oluştu. excel okuma ve yazmadaki türkçe karakter problemleri çok vaktimi aldı. Kısmetse yarına aktif edeceğim. Hayırlı geceler

Hocam 150mb üstünü bu hafta sonu devreye sokacakmısınız?

Merhaba Arkadaşlar,

acil uyarılar kısmı kaldırıldımı? birde videoyaptaki ünlemgeç sistemi nasıl calısıyor ? büyük oranda ünlem alıyorumda.

Merhaba Arkadaşlar,

Kullanıcıların kendi telefonlarıyla mı hesabı onaylaması derken videoyap hesabını mı yoksa gmail hesaplarını mı ?

Merhaba Arkadaşlar,

Hocam kolay gelsin...Kanal kopyalama oto çekimde sıkıntı var.Manuel yapıyorum.Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.

ayarlarda ünlem geç yapınca her şeyde uyguluyormu oto kanal çekmede dahil? uyguluyorsa tam bir hayal kırıklığı 90 video 70i 12-15dk aralığı 20si 1 saat+ sonuç 12 video geçti

Hocam sisteme 17 video attım 4 tanesi yüklendi diyor kanala bakıyorum 1 video bile yüklenmemiş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalal ne zaman açılacak ? stok yapa yapa bi hal oldum :) %0 kapanma oranınıda yakaladım inşallah allah utandırmaz

Merhaba;

Videolara intro ve outro ekleme özelliğini ne zaman koyacaksınız? Ünlemi geçmek için bu özellik gerekli botunuzda.

Merhaba Arkadaşlar,

KanalAlSat.com Açıldı
Bugün boyunca sadece satıcılar kanal ekleme denemeleri yapması içindir. Gece kredi yükleme özelliğini aktif ederek satışlara başlatacağım. Önerileriniz ve fikirleriniz bu konuda bizim için çok değerlidir. Buarada bu projenin konusu ayrı olacaktır. Sadece bugün beta olarak aktif ettiğim için henüz konusunu açmıyorum.

Kanalalsat.com - Youtube Kanalları için Alış-Veriş Platformu

Merhaba;

Videolara intro ve outro ekleme özelliğini ne zaman koyacaksınız? Ünlemi geçmek için bu özellik gerekli botunuzda.

Merhaba hocam,

outro özelliği sistem 1.5 yıldır mevcut. intro özelliği malesef mevcut değil. Öneri tahtasında talep çok gelirse yapılır hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanalal ne zaman açılacak ? stok yapa yapa bi hal oldum :) %0 kapanma oranınıda yakaladım inşallah allah utandırmaz

Geceye betadan çıkacaktır ama üstte dediğim gibi şuanda aktif diyebilirim. Sadece satıcıların denemeleri için.

Hocam sisteme 17 video attım 4 tanesi yüklendi diyor kanala bakıyorum 1 video bile yüklenmemiş

Merhaba hocam,

destekden yazarsanız inceleyelim. Belkide farklı bir kanala yükleme emri vermiştiniz. Kanal istatistikleri sayfasından kanal isimlerin üstüne tıklayarak token oluşan kanalların içine girebilirsiniz. yüklediklerim bölümündende yüklenenlerin üstüne tıklayıp videoya gidip bakabilirsiniz.

ayarlarda ünlem geç yapınca her şeyde uyguluyormu oto kanal çekmede dahil? uyguluyorsa tam bir hayal kırıklığı 90 video 70i 12-15dk aralığı 20si 1 saat+ sonuç 12 video geçti

Kanallarım bölümünden ünlem geç yeni seçilmişse sistemdeki nereden yüklenirse yüklensin ünlem geç özelliğiyle birlikte yüklenir. Son 1 ayın bu özellikdeki ünlem geçme oranı %77, son 1 haftadaki oran %83'dür. Ama mesala donald duck çizgi filmlerinde oran %5, eğlence sektöründe %94. Yani Bu oran kategoriye görede çok değişir. Eğer videonun sesinde özel bir karaktere ait ses varsa video kırpmada birlikte olsa geçilmez ona hızlandırma gerekir.

kanalal hesabını sanırım satıcıların tel numarası alınacaktı denildi bi ara

Evet hocam aynen o şekilde gece onuda aktif edeceğim.

Hocam kolay gelsin...Kanal kopyalama oto çekimde sıkıntı var.Manuel yapıyorum.Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim.

Merhaba hocam,,

teşekkürler uyarı için sabah tıkanmayı giderdim.

Kullanıcıların kendi telefonlarıyla mı hesabı onaylaması derken videoyap hesabını mı yoksa gmail hesaplarını mı ?

Videoyapla alakalı değildi hocam kanalalsat ile alaklıydı.

acil uyarılar kısmı kaldırıldımı? birde videoyaptaki ünlemgeç sistemi nasıl calısıyor ? büyük oranda ünlem alıyorumda.

Merhaba hocam,

eğer hesapda hiç uyarı yoksa acil uyarılar sayfasıda menüden kalkar hocam.

Hocam 150mb üstünü bu hafta sonu devreye sokacakmısınız?
Merhaba hocam,

evet inşallah yarın geceye serverların kurulumları bitmiş olucak ve aktif etmeye çalışacağım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri