Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Benim anlamadığım şey proje iyide 1 liralık mail 1.30a falan gelecek sanırım . Toplu alımda büyük fark çıkarabilir 100 adette 30 lira yapıyor herhalde . Buda pek mantıklı değil bence

evet toplu alımlarda büyük farklar ödenecek gibime geliyo benimde.keşke biraz para kazanmaya yönelik değilde yardımcı olmak amaçlı oluşturulmuş bi sistem olsaydı tabiki para kazanıcak böyle sistemden ama biraz fazla olmuş gibi geldi banada

Toplu Video kırpmada uzun videolar için ne zamana aktif olur?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kar durumunu hesaplamıştır, ancak adet başı gmail/Kanal 1 TL'nin üzeri fazla fiyat olur.

Toplu alımlarda fiyatlar promate edilebilir, örneğin 50 gmail alan %10 indirimli fiyattan alabilir gibi, birşey düşünülse iyi olur.

Ayrıca sistemin piyasaya işler halde girişi için heyecanlıyım, çok sürmeden başlasın işleyiş. Kapanmayan gmail lazım :)

Arkadaşlar telefon numarası hangisini yazacaz ? mesala bazen gmail e giridğimiz noyu +15 dk onayına giremiyoruz baska no giriyoruz. Hangi no yu yazcaz sisteme ?

Kar oranı %20 ile %30 arasında olucak. %6 sı ortalama ödeme komisyonuna gidiyor. %15-20 civarı ben almayı planlıyorum. Gece yarısı tam aktif edeceğim zamanda tüm ekli beta kanallar silincek. Eksik yerler yapılacak ve en sonunda kar oranımda belli olmuş olucaktır. Ama bir kişinin kanalı 1 haftada kapanırsa %30 iadede kişiden %30 kesilirkem bendende %30 kesilecek. Yani sadece kara ortak değilim. Buarada betadır geceye kadar. Gördükleriniz sadece betadır. Kullanmadan altyapıyı görmeniz imkansız. Kullandıktan sonra bu oranlar size hoş gelicektir. Excel ile aldığınız kanalların listesini anlık oluşturabiliyorsunuz. şuanki amacım sadece betada hataları kapatmaktır. Gördüğünüz hata varsa lütfen yazınız

Kar oranı %20 ile %30 arasında olucak. %6 sı ortalama ödeme komisyonuna gidiyor. %15-20 civarı ben almayı planlıyorum. Gece yarısı tam aktif edeceğim zamanda tüm ekli beta kanallar silincek. Eksik yerler yapılacak ve en sonunda kar oranımda belli olmuş olucaktır. Ama bir kişinin kanalı 1 haftada kapanırsa %30 iadede kişiden %30 kesilirkem bendende %30 kesilecek. Yani sadece kara ortak değilim. Buarada betadır geceye kadar. Gördükleriniz sadece betadır. Kullanmadan altyapıyı görmeniz imkansız. Kullandıktan sonra bu oranlar size hoş gelicektir. Excel ile aldığınız kanalların listesini anlık oluşturabiliyorsunuz. şuanki amacım sadece betada hataları kapatmaktır. Gördüğünüz hata varsa lütfen yazınız

hocam bi isteğim var excel ile kanalları attığımızda bize açık olanları ve açık olmayanları gösterse bizde kabul edersek satışa başlasa kabul etmessek başlamasa mükemmel olur benim sistemime daha uygun olur hemde aniden satışa başlamamış olur

Hocam kızmada o fiyatlara alacağına elden alırlar bence :) En azından ben kendi adıma konuşayım . Umarım yanılırımda işiniz artar . 1 lirayı geçerse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum o yüzden

Botu kullanan arkadaşlar bir sorum var.

Ünlem geç sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu ??

Yüzde kaç oranında başarı yakalıyorsunuz ??

Botu kullanan arkadaşlar bir sorum var.

Ünlem geç sağlıklı bir şekilde çalışıyor mu ??

Yüzde kaç oranında başarı yakalıyorsunuz ??

anasayfadan yada toplu yüklemeyle(25 adet olanla) yükleyince %80 geçiyorum ancak video hakkıyla yüklediğimde genelde geçmiyor nedenini anlamadım henüz

anasayfadan yada toplu yüklemeyle(25 adet olanla) yükleyince %80 geçiyorum ancak video hakkıyla yüklediğimde genelde geçmiyor nedenini anlamadım henüz

toplu yüklemede yükleninceye kadar sayfada beklemek gerekiyor değil mi? öyleyse çok uzun sürmüyr mu?

hocam bi isteğim var excel ile kanalları attığımızda bize açık olanları ve açık olmayanları gösterse bizde kabul edersek satışa başlasa kabul etmessek başlamasa mükemmel olur benim sistemime daha uygun olur hemde aniden satışa başlamamış olur

Hocam zaten kapalı kanalı eklemezki sistem. neden seçip aktif etmek istekleriniz olsun olayın mantığını kapamadım. Buarada herkese afiyet olsun.

Hocam kızmada o fiyatlara alacağına elden alırlar bence :) En azından ben kendi adıma konuşayım . Umarım yanılırımda işiniz artar . 1 lirayı geçerse sıkıntı olabilir diye düşünüyorum o yüzden

Yok hocam niye kızım ki. Kanal mail şifre girmiyor derdi yok. %100 çalışan kanal ve aktif kanal gelicek. Kanal 1 haftada patlarsa %30 nu sistem kredi olarak iade edicek. 100 kanalıda 100 farklı kişiden alıp aynı saniyede bilgilerini görebileceksiniz. 2 li görüşme anlaşma. Skypeda denk gelme derdi yok herşrey online. Ben zaten 1 ayda piyasanın tamamını almayı hedeflemiyorum, %70 ni hedefliyorum. 10 tllik bir kredi alıp sistemi gören eminimki artık başka yerden kanal almayacaktır. Nese zaman göstericektir hocam. Fayda ve alt yapılarını anlatmam mümkün değil. Buarada alınmış tüm kanallara istatistik, anlık kanal kapanma durumu gibi bir çok şey getireceğim.

hocam kanalları silmeyi eklemeyi unutma aman diyim. para kazanmasını açık yazarız yanlışlıkla veya normal kanal seçeriz aslında onaysız kanaldır.değiştirmek gerekir mağdur olmasın kimse. bu arada forumlara özel konu açabilirsen iyi olur böyle videoyap konusu altında konuşmak rahatsız edici

Tüm kanallara atacağım günlük video sayısı en fazla toplam 150 adet.

Peki işleniyor süresi ne kadar sürüyor ?

Birde 1 saatten uzun videoları atarken geç atma sorunu ünlemde kalma sorunu var mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Kardesim toplu yüklemede uzun videolarda ünlem gecme calısmıyor.
Ortalama 20 videoda sadece 2 videoda ünlem gecme yapıyor.
Yani orjinal dakika ile yüklüyor.Diger yanan 2 tanesi orjinal dk degil.
Benim bildigim bu sistem videonun basından belli bir dk alıp sonuna ekliyor ve para kazanma kolay acılıyordu.
Toplu link ile yüklemede problem yok fakat toplu kanal cekme v.s. yaparken ne yazık ki stabil bir sekilde calısmıyor.

Son düzenleme:
hocam anasayfadan videoyu yükledim yüzde yüzü gösteriyor fakat hala yüklenmedi

hocam gmail satıyorum url olmadan onuda bugun eklerseniz sevinirim bir kutucuk eklicem demiştiniz hesaplar hazır bekliyorum :)

Gmail al sat sistemi faaliyete girdi mi ?

Saat 00:03 :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri