Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nedense botta bir sorun oldumu tüm kanallarım spamdan kapanıyor bu olay başına gelen varmı
tüm kanallarını aynı kişiden mi alıyosun ? ya da aynı gün mü açıyosun
Arkadaşlar ünlem geç sorunsuz çalışıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum eğer düzgün çalışmıyorsa açmak istemiyorum üyeliği. Yükleyeceğim videolar kısa videolar olacak.
Kesinlikle düzgün çalışmıyor,attığım videoların yüzde 10nu kalsa yeter diyorsan açtır üyeliğini.Arkadaşlar ünlem geç sorunsuz çalışıyor mu? Üyeliğimi dondurmuştum eğer düzgün çalışmıyorsa açmak istemiyorum üyeliği. Yükleyeceğim videolar kısa videolar olacak.
oda kafi ama oda kalmıyor hepsi ünleme düşüyor vallaKesinlikle düzgün çalışmıyor,attığım videoların yüzde 10nu kalsa yeter diyorsan açtır üyeliğini.
ünlem geçten memnun olan bi benim sanki yaherkes hiç memnuın değil ama
şimdi 100 videolu bir kanalıma ortalama 20 dakikalık videolar bi kaç tane 1 saati geçende var kendim para kazanmasını açtım hiç ünlem almadı
edit 2. kanal 103 videodan 87 dolar yandı
toplu olarakmi yukluosun hocam.. yoksa anasayfadan tek tek mi?
-----------------------------------------------------------------------------
3. kanalınızda sıkıntı bulunuyor :
An client error occurred: Operation timed out after 100000 milliseconds with 0 bytes received
bende bu hatayi aliyorum anasayfadan yuklerken
kanal çek ten kopyalıyorum 1 gün bekletiyorum
kanali video yapa baglayip 1 gun mu bekletiyorsun hocam onumu demek istedin?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.