Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Anasayfa ve toplu link bölümü dün geceki yenilikden sonra açırı hızlıdır. Hep bu hızı koruyacağım.

Site içi her sayfada gezmek işlem yapmak her zaman olduğu gibi çok çok hızlıdır.

Toplu video olayına gelince Rekor yüklemeye bugün ulaştık. Bugün tahmini 10 milyon video yüklenecektir. Herkes yeni ünlem geçme oranı yüksek diye çok kullanıyor.

Tahminime göre 12-24 saat içinde düzelir hızı
Çok Acil 1 günlük deneme istiyorum Mail Adresim:[email protected]

Merhaba Arkadaşlar,

Anasayfa ve toplu link bölümü dün geceki yenilikden sonra açırı hızlıdır. Hep bu hızı koruyacağım.

Site içi her sayfada gezmek işlem yapmak her zaman olduğu gibi çok çok hızlıdır.

Toplu video olayına gelince Rekor yüklemeye bugün ulaştık. Bugün tahmini 10 milyon video yüklenecektir. Herkes yeni ünlem geçme oranı yüksek diye çok kullanıyor.

Tahminime göre 12-24 saat içinde düzelir hızı
Toplu video inanılmaz yavas. Bu yavaslıkta 10 milyon video yüklenirse tebrik ederim hocam. saat 2 den bu yana 12 video yükleyebildim ben. Gece 5 den bu yana ise toplam 32 video yükleyebildim.

video yüklerken şöyle bir yazı çıktı..

Bu bir hack saldırısı olabilir. Eğer aksini düşünüyorsanız lütfen yöneticiye bildiriniz.

sisteme yeni ünlem geçmi geldi başarı oranı % kaç 40dk+ videolarda varmı deneyen arkadaşlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botun toplu videosu edit yaptığı zaman bile bu kadar yavas değildi. Yapabileceğiniz birseyler yok mu?

yarın tatil diye millet sabaha kadar yükleme yaparsa bayram boyu bot kilitlenir. botu bir süre kapatırsa belki açılır biraz . sabahtan beri 10 video atamadım. turbo modu falan işe yaramıyor

hocam isterseniz girin bakın kanala sabahdan beri saat 9.30 4 video attı ben video atmadan kanalı açamam bot sürem gidiyor ama video atmıyor yani ne yapmamızı öneriyorsunuz soruyorum size ne yapalım yargısız infaz yapmayalım tamamda 4 video nedir

Botun toplu video kısmı aşırı derecede yavaş.Sabah 5 gibi 50 video yükleme talimatı verdim şu saat oldu 18 video atabildi sistem.

Bir video için 2-3 defa deneme yaptı diyor bu sebeple kaldırdım yüklemeyi şu an için umarım sorun çözülür.

Hocam botun toplu yükleme hızı dün geceden sabaha kadar mükemmeldi ama öğleden sonra hiç olmadığı kadar yavaş yüklemeye başladı niye biz böyle sürekli hız sorunu yaşıyoruzki onu anlamıyorum yani botun herşeyinden memnunuz ama tek sorun hız sürekli böyle hız problemi yaşamaktan morelim bozuluyor artık şu hız sorununa kalıcı bir çözüm üretirseniz sevinirim

video işlemleri yt sunucularında değil de botun sunucularında yapıldığı için bu kadar yavaş kalıyo.. umarım geçer :)

yeni ünlem sistemini entegre ettiler. işlemler farklı olduğu için ve bayram arefesi+yeni ünlem sistemi kullanmak için herkes yüklendi. umarın en kısa sürede çözülür sıkıntı..

Ana sayfadan tek tek video atın bakalım hızı görün :) Youtube to youtube
Saniyede 30mb download ediyor galiba
Teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Arkadaşlar şuan manuel video attım 15 dakikadır işleniyor %0 da . Yani sorun şuan youtubede .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam toplu video tahminen ne zaman düzelir? Tahmini bir süreniz var mı? Ona göre birseyler planlayalım bizde. 24 saatte 60 70 video zor atıyoruz.

Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri