Youtube2014
Yasaklanmış
Buna inanmamistim ama artik eminim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaslar öneri tahtasına yaptıgım önerilere destek vermenizi rica ediyorum.
Eger öneriler kafanıza yatarsa lütfen destek verin
n0gh1t789@ ( Popülerlere Göre Sırala Secenegini Tıkladıgınızde 2. Secenek)
1-) Video Yöneticisine Gizli ve Genel yanında Liste Dışı yapma özelligininde eklenmesi
2-) Analizleri görebilme veya en azından kazancı görebilme
3-) Video Yöneticisi üzerinden açıklamayı ve başlığı manuel düzenleme
4-) Video Yöneticisi üzerinden etiketleri YouTube'un izin verdigi kadar girebilme
5-) Video Yöneticisinden küçük resimleri pc üzerindende upload edebilmek
6-) Kanallarımdan log silerken istedigimiz kanalları secip coklu log silebilmek
7-) Video indirme haklarının belli bir sayısını güne çevirme ve günleri de video yükleme hakkına cevirme sistemi
1-) Video Yöneticisine Gizli ve Genel yanında Liste Dışı yapma özelligininde eklenmesi
4-) Video Yöneticisi üzerinden etiketleri YouTube'un izin verdigi kadar girebilme
7-) Video indirme haklarının belli bir sayısını güne çevirme ve günleri de video yükleme hakkına cevirme sistemi
kanalalsat bölümünde kapanan kanalı birkaç kez bastım. 30 krş 21 krş 15 krş şeklinde iade yaptı. daha bassam yapacak. bu benim hakkım mı yoksa sitede hata mı var? kanala yükleme yapmadan kapandı ondan mı acaba?
Vk'dan video çekmeye çalışıyorum. Uzun video. % 5lerde durup kalıyor. Onları yükleyemeyince botun bir anlamı da kalmıyor benim için...
kanalalsat bölümünde kapanan kanalı birkaç kez bastım. 30 krş 21 krş 15 krş şeklinde iade yaptı. daha bassam yapacak. bu benim hakkım mı yoksa sitede hata mı var? kanala yükleme yapmadan kapandı ondan mı acaba?
videoyap kullanıcılarına bayram hediyesi olarak topluda bekleyen videoları sildim.![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] kanalyap sistemi güzel fakat sattığım kanalardan biri kapalı olduğu halde kanal açık diyor.. Sanırım ücretide yansımış.. Sanırım kanalı kapanan kişi bildirim yapmadığı için böyle olmuş.. Bence bunlarada dikkat edilmeli..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.