Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

anasayfadan video yüklerken atıyorum çekilen videoda etiket olarak season 3 episode 4 var, bunu season episode 4 olarak yüklüyor her zaman o aradaki sayıyı atıyor.. ve etikette ingilizcede sık kullanılan ' işareti varsa onuda etikette // olarak çekiyor :(

Hocam artık bir değerlendirme yapma vaktiniz geldi.
30gün için bakarsak;
botun 15 günü cok hızlı 15 günü inanılmaz yavas yüklüyor.
Buna artık kalıcı bir çözüm getirmeniz lazım.
Onu nasıl yaparsınız ben bilmiyorum ama gerçekten kötü etkiliyor.
Stabil bir hızı olması lazım artık.

Arkadaşlar,

yavaşlama olduğunda sistem kendisi algılayıp hızlandırmayı yapacağını belirttim. Benimde ünlemi az geçme oranıyla yükleme işime gelir. Yoldaydım yeni geldim. Pazar günüde ekibim çalışmıyor. bugece 1 gibi baktığımda çok hızlıydı. Neolduysa gecenin ilerleyen saatlerinde video emirleri çoğalmış. 12 saatde bir sistem kontrolleriyle bekleyen video rakamını 3 milyon görünce ünlem geçme ihtimalini düşürmüş. 2-3 saate dengeye alır.

Son yüklemlerde ünlemler iyice arttı. Bir kontrol edersen sevinirim hocam. Yavaş olsun ama temiz olsun. Bir sürü yüklemişiz hepsi ünleme düşmüş ne önemi var? Yavaş olsun temiz olsun.

Son yüklemlerde ünlemler iyice arttı. Bir kontrol edersen sevinirim hocam. Yavaş olsun ama temiz olsun. Bir sürü yüklemişiz hepsi ünleme düşmüş ne önemi var? Yavaş olsun temiz olsun.

Arkadaşlar,

yavaşlama olduğunda sistem kendisi algılayıp hızlandırmayı yapacağını belirttim. Benimde ünlemi az geçme oranıyla yükleme işime gelir. Yoldaydım yeni geldim. Pazar günüde ekibim çalışmıyor. bugece 1 gibi baktığımda çok hızlıydı. Neolduysa gecenin ilerleyen saatlerinde video emirleri çoğalmış. 12 saatde bir sistem kontrolleriyle bekleyen video rakamını 3 milyon görünce ünlem geçme ihtimalini düşürmüş. 2-3 saate dengeye alır.

Ünleme düştükten sonra yüklemenin bir anlamı olmuyor hocam.Yavaş olmasını tercih ederim.

Ünleme düştükten sonra yüklemenin bir anlamı olmuyor hocam.Yavaş olmasını tercih ederim.

Merhaba Arkadaşlar,

eskiden ünlem geçmek için videoda 1 işlem yapıyordu. O zaman herşey kolaydı. Ama şuanda 2 işlem yapıyor. Eğer işte bunun gibi çok yavaşlama olursa 100mb üstü videolarda sadece toplu videolarda 1 işlem yapıyor. Anasayfa ve toplu linkde 2 işlemi her an yapıyor.

Şuanda normal fişek hızına ulaştı toplu videolarda da fişek hızında. Geçen hafta cumartesi geceside böyle olmuştu. Galiba cumartesi geceleri herkes video yüklemeye abanıyor. Günlük 5-6-7 milyon video yüklenirken cumartesi pazar 20 milyona yakın toplamda yükleme oluyor. 1 ay önce 12.500 üyemiz ve 120 sunucumuz vardı. Şuanda 13.750 aktif üyemiz 226 sunucumuz var. Yani sunucu sayımızı sırf ünlem için neredeyse 2 ye katladım. Son 1 haftnın ünlem geçme oranı %92 dir. İnşallah Hep bu oranı koruyacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadaşlarada sordum ama herhangi bir cevap alamadığım için sizi rahat ediyorum. Bu benim ve diğer arkadaşlar için önemli bir soru. Artık yeni düzenlemeye göre Telifli ve para kazan kontrolünü manual yapıyoruz. Bunu her kanal için günde bir kere yapmamızda sakınca varmı? Yada kaç günde bir yapmalıyız? Hem spama düşmek istemiyorum hem de telif kontrolü en önemli şey biliyorsunuz..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam arkadaşlarada sordum ama herhangi bir cevap alamadığım için sizi rahat ediyorum. Bu benim ve diğer arkadaşlar için önemli bir soru. Artık yeni düzenlemeye göre Telifli ve para kazan kontrolünü manual yapıyoruz. Bunu her kanal için günde bir kere yapmamızda sakınca varmı? Yada kaç günde bir yapmalıyız? Hem spama düşmek istemiyorum hem de telif kontrolü en önemli şey biliyorsunuz..
orayi hic kullanma spamdan kapaniyor

arkadaşlar site üzerinden kredi kartıyla alışveriş yapan var mıdır? güvenli midir? acil cevap verirseniz sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad video kullanım hakkını gün sayısına çevirme olayını yapmayı düşünüyor musunuz ? Düşünceniz nedir bu konuda ?

Benim anlamadığım şey ünlem geçme sistemini hiç kullanmayan kişilerin (mesela ben) ünlem geçme meselesi yüzünden hız problemi yaşaması ne kadar adil ?

Benim anlamadığım şey ünlem geçme sistemini hiç kullanmayan kişilerin (mesela ben) ünlem geçme meselesi yüzünden hız problemi yaşaması ne kadar adil ?

diğer türlü bakın bide olaya günde 100 videoyu geçmeden ünlem geçmeye çalışan insanların (mesela ben) hızlı yükleme yüzünden ünlem geçme problemi yaşaması ne kadar adil?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri