Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba

Hocam merhaba ,

Gecen 1 gunluk deneme ıstemıstım yollamıssın ama bı kac gundur pc basında degıldım o yuzden kullanamdım...

uygunsan yenıden bır deneme hesabı alabılırmıyım?

Gördüğüm kadarıyla herşey ünlem yokken atılmış videolu kanallarda olmuş. Yani başka konuda da yazmıştım. O döneme ait spam bir kanal varsa ve video aynen kopyalanmışsa youtube tarafından o kanallar saptandı ve kapatıldı. Bunlar genellikle video yüklenmiş kenara bırakılmış sürekli kazandıran kanallardı. O dönemlerde bizde ünlem geçme yoktu. Olduğu gibi kopyalanıp bot, vds veya manuel yüklenmiş videolu kanalların birçoğuna youtube spamden kapattı. çok az kanal gitsede toplamı belkide milyar izlenmelere ulaşmış kanalları youtube kapattı. Gördüğüm kadarıyla sistemimde 170 kanal kapanmış. 140.550 kanal aktifdir. 2013 ve öncesine ait olan kanal ise %45 dir. Belki gün gelicek onlarıda youtube yavaş yavaş kapatacaktır. Çünkü eskiden olmayan önlemleri şimdi kanallarda taratıyor. Şahsi düşüncem ve izlenimlerimdir.

Kanalları kapanmış az üyem olsada hepsine geçmiş olsun. o kanallar sıfır kanallardan çok daha değerliydi

Gördüğüm kadarıyla herşey ünlem yokken atılmış videolu kanallarda olmuş. Yani başka konuda da yazmıştım. O döneme ait spam bir kanal varsa ve video aynen kopyalanmışsa youtube tarafından o kanallar saptandı ve kapatıldı. Bunlar genellikle video yüklenmiş kenara bırakılmış sürekli kazandıran kanallardı. O dönemlerde bizde ünlem geçme yoktu. Olduğu gibi kopyalanıp bot, vds veya manuel yüklenmiş videolu kanalların birçoğuna youtube spamden kapattı. çok az kanal gitsede toplamı belkide milyar izlenmelere ulaşmış kanalları youtube kapattı. Gördüğüm kadarıyla sistemimde 170 kanal kapanmış. 140.550 kanal aktifdir. 2013 ve öncesine ait olan kanal ise %45 dir. Belki gün gelicek onlarıda youtube yavaş yavaş kapatacaktır. Çünkü eskiden olmayan önlemleri şimdi kanallarda taratıyor. Şahsi düşüncem ve izlenimlerimdir.

Kanalları kapanmış az üyem olsada hepsine geçmiş olsun. o kanallar sıfır kanallardan çok daha değerliydi

Hocam biliyorsun detaylı istatistiklerini tutuyorum tüm kanallarımın.

107 kanalım kapanmış. Hepsi de min. 3-4 aylık kanallarım.

Ortak hiç bir noktası yok diyebilirim eski olmaları dışında.

- Ünlem güncellemesi gelmeden önce yüklenen kanallarım da var, sonrası da.

- Hiç ünlem almamış kanallar da var çok ünlem alanlarda.

- Milyonlarca izlenime ulaşmış kanallar da var, 20-30binlerde takılı kalanlarda.

- Botla yüklenenlerde var vds'le yüklenenlerde, ttnet adsl şahsi pc'den yüklenenlerde.

- Mailleri açtığım TR IP'de var, Hollanda & Amerika & İngiltere de..

vs. vs. vs.

Her türlü çeşit var, ortak nokta mevcut değil yazılı bilgilerim arasından.

------------------

O zamanlar mailleri açarken son zamanlardaki gibi hemen kapatılma olayı yoktu; bir de mail açmak ve spam'e yakalatmamak daha kolaydı.

Bana göre bu kapatılmalar maillerin açılma yöntemine karşı son aylarda çıkartılan güncellemelerin eski kanallarda taratılması gibi görünüyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam size soracam soracam bir türlü fırsatını bulamadım bir mesajınızda yazmıştınız videoyap'tan daha büyük değil fakat daha çok kazandıran projemde oldu o neydi gerçekten çok merak ediyorum :)

ya hocam botu yenilecektim 1k dan fazla hakkım vardı 36 dk yazıyodu.sonra diğer bilgisayara geçtim tam alıcaktım baktım haklarım 0 lanmış neden böyle oldu acaba bi kontrol edebilirmisin?

00 dan sonra mı bitiyo zaman ? eğer öyleyse neden 36 dk yazıyodu anlayamadım..
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
Arkadaşlar "Acil Uyarılar" kısmı sizde çalışıyor mu ? Benim kapanan kanallarım var, acil uyarı vermiyor.Tek tek kontrol etmek zorunda kalıyorum.Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?

Arkadaşlar "Acil Uyarılar" kısmı sizde çalışıyor mu ? Benim kapanan kanallarım var, acil uyarı vermiyor.Tek tek kontrol etmek zorunda kalıyorum.Böyle bir sorun yaşayan var mı acaba ?

video yükleme emri verdiğimde kapandıysa uyarı veriyor sadece

Bana göre bu kapatılmalar maillerin açılma yöntemine karşı son aylarda çıkartılan güncellemelerin eski kanallarda taratılması gibi görünüyor.

Galiba tek sorun buydu bana da öyle geliyor dilerimki inşallah düşündüğümüz gibidir aksi halde çok acı şeyler olacaktır

Token verirken bu hatayı alıyorum arkadaşlar nasıl hallederim bu hatayı?

401. That’s an error.

Error: invalid_client

Bad request.
Request Details

That’s all we know.

Dün kapatılan ve videolarını videoyap'tan yüklediğim kanalın neden kapandığını sorduğumda gelen cevap aşağıdaki şekilde. Bottan kaynaklandığı burada açıkça belirtiliyor. Çünkü ben bir kere yükledim ve bıraktım. Müzik kanalıydı, ne ünlem geçtim bot üzerinden -ki zaten partnerim, ne de telifli videoları sildim (zaten böyle bir şeye gerek yoktu) ne de etiketleri ve açıklamaları videoyap tarafından oluşturdum. Aynı şekilde 2 kanalım kapatıldı, 4 ay öncekini de sayarsak 3. Diğerlerini saymıyorum onların sebebini araştırmadım bile çünkü onlar filmdi, diziydi, çizgi filmdi vs. Ama bu müzikti ve çok uğraşmıştım, kapatılması için bir sebep yoktu ikisi için de. YouTube'dan gelen cevap:

"You agree not to use or launch any automated system, including without limitation, "robots," "spiders," or "offline readers," that accesses the Service in a manner that sends more request messages to the YouTube servers in a given period of time than a human can reasonably produce in the same period by using a conventional on-line web browser. Notwithstanding the foregoing, YouTube grants the operators of public search engines permission to use spiders to copy materials from the site for the sole purpose of and solely to the extent necessary for creating publicly available searchable indices of the materials, but not caches or archives of such materials. YouTube reserves the right to revoke these exceptions either generally or in specific cases. You agree not to collect or harvest any personally identifiable information, including account names, from the Service, nor to use the communication systems provided by the Service (e.g., comments, email) for any commercial solicitation purposes. You agree not to solicit, for commercial purposes, any users of the Service with respect to their Content.

Eskiden kalan 8 9 saglam kanal vardı hepsini temizlemis youtube :)

HTC One cihazımdan Tapatalk Pro kullanılarak gönderildi

hepsinin bot yüzünden olduğunu mu dusunuyorsunuz arkadaslar

ben şunu düşünüyorum, videoyap bi zamanlar saldırıya uğradı ve sisteme sızıldı bu kişilerinde youtube çalışsanların yaptığını düşünüyorum. videoyap sistemini çözerek, youtube tamamen önlem aldı, sistemi ne kadar yeni sistem entegre etmek istesede videoyap hocamız maalesef artık bunun önüne geçilmiyor,

Bot kaynaklı bişey olmadığına adım gibi eminim kesinlikle bot kaynaklı kapanma söz konusu oldugunu sanmıyorum. Farklı birşeyler var youtube bizi sürekli farklı farklı noktalara çekmeye çalışıyor sorunları çok farklı sunuyor, tıpkı bir şaşırtma taktiği sorunun nerden olduguna dair çözüm üretmemizi istemiyor, büyük bir plan var herşey elllerinde bizler spam yapıyoruz çok kanalla çalıştığınız sürece bu depreme hazırlıklı olmak zorundayız. Ama tekrarlıyorum asla ve asla bot kaynaklı değil bundan kesinlikle kendim emin oldum

вєякαη;521567' Alıntı:
Bot kaynaklı bişey olmadığına adım gibi eminim kesinlikle bot kaynaklı kapanma söz konusu oldugunu sanmıyorum. Farklı birşeyler var youtube bizi sürekli farklı farklı noktalara çekmeye çalışıyor sorunları çok farklı sunuyor, tıpkı bir şaşırtma taktiği sorunun nerden olduguna dair çözüm üretmemizi istemiyor, büyük bir plan var herşey elllerinde bizler spam yapıyoruz çok kanalla çalıştığınız sürece bu depreme hazırlıklı olmak zorundayız. Ama tekrarlıyorum asla ve asla bot kaynaklı değil bundan kesinlikle kendim emin oldum
+1 katılıyorum

ben şunu düşünüyorum, videoyap bi zamanlar saldırıya uğradı ve sisteme sızıldı bu kişilerinde youtube çalışsanların yaptığını düşünüyorum. videoyap sistemini çözerek, youtube tamamen önlem aldı, sistemi ne kadar yeni sistem entegre etmek istesede videoyap hocamız maalesef artık bunun önüne geçilmiyor,

Bence Işid'in sızdı videoyapa

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri