Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Berkan hocam sizin iyidi, nazar mı değdi ?

cidden hocam arkadaş nazar demiş bu gelirlerinizi adsense sayınızı falan çok paylaşmayın kanallarım uçmuyor falan milletin gözü kalmasın , nazar deymesin ;)

Bol kazançlar

kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(:( gerçekten iyi değilim bu artık ne botun nede bizim sorunumuz bir sorun var o sorun youtubenin gerçekten bazı şeyleri kıstığı ve önlemleri yavaş yavaş artırması hemen ardından ise bir anda artırması ve bu önlemler özellikle son 1 haftadır aşırıya kaçmış durumda bundan sonra gerçekten çok zor böyle konuşmak istemezdim ben her türlü önleme almama rağmen herşeyi yapmama rağmen üstelik spam tecrübem olmasına rağmen artık bundan iyi şeyler göremiyorum bu normal bir kapatma olayı değil artık abartı artık istedikleri gibi kapatabilecekler ... nazarla bir alakası yok bilmiyorum nazarda olabilir biraz çok güvenme olayı ama herşeyin bir kolayı bir zoru var sanırım son kullanma tarihimiz doldu çok karmaşık duygular içersindeyim bugun morelim acayip bozuktu birde bu kaldıki bu sorun bugunlük bişey değil bu sorun daha acı bir şekilde devam edeceğe benziyor çözüm üretilebilecek gibi birşeye benzemiyor virüs gibi çok pis yayıldı gerçekten iyi değilim :(:(:(:(:(:( 7- 8 bin tl den inanırmısın 0'ı tükettim bittim mahvoldum ama güzel paralar aldım videoyap sayesinde borçlarımı ödedim çok şükür ama keşke biraz daha uzun sürseydi keşke keşke 2013 ocağa dönebilsek içim yanıyor :(:(

вєякαη;535090' Alıntı:
kendimi hiç iyi hissetmiyorum :(:( gerçekten iyi değilim bu artık ne botun nede bizim sorunumuz bir sorun var o sorun youtubenin gerçekten bazı şeyleri kıstığı ve önlemleri yavaş yavaş artırması hemen ardından ise bir anda artırması ve bu önlemler özellikle son 1 haftadır aşırıya kaçmış durumda bundan sonra gerçekten çok zor böyle konuşmak istemezdim ben her türlü önleme almama rağmen herşeyi yapmama rağmen üstelik spam tecrübem olmasına rağmen artık bundan iyi şeyler göremiyorum bu normal bir kapatma olayı değil artık abartı artık istedikleri gibi kapatabilecekler ... nazarla bir alakası yok bilmiyorum nazarda olabilir biraz çok güvenme olayı ama herşeyin bir kolayı bir zoru var sanırım son kullanma tarihimiz doldu çok karmaşık duygular içersindeyim bugun morelim acayip bozuktu birde bu kaldıki bu sorun bugunlük bişey değil bu sorun daha acı bir şekilde devam edeceğe benziyor çözüm üretilebilecek gibi birşeye benzemiyor virüs gibi çok pis yayıldı gerçekten iyi değilim :(:(:(:(:(:( 7- 8 bin tl den inanırmısın 0'ı tükettim bittim mahvoldum ama güzel paralar aldım videoyap sayesinde borçlarımı ödedim çok şükür ama keşke biraz daha uzun sürseydi keşke keşke 2013 ocağa dönebilsek içim yanıyor :(:(

Hayırlısı hayırlısı sıkmayın canlarınızı. Siz hiç gökyüzünü hep bulutlu gördünüz mü, illa ki güneş açacaktır. :)

Hayırlısı hayırlısı sıkmayın canlarınızı. Siz hiç gökyüzünü hep bulutlu gördünüz mü, illa ki güneş açacaktır. :)

evet hayırlısı hocam ama bota kabahat bulmuyorum çünkü vds/spam /menüel atılan kanallarda kapanmış yani anlayacağın artık en ufak şeyde seni yakalıyorlar pirana balığı gibi spamın kokusunu 100 metre öteden alıyorlar

ßerkan rahat ol dostum bir ara yandex lerimiz gitmişti, bu sorun da düzelecek bence.Şimdilik bir temizlik var youtube duracaktır, karaları bağlamanın anlamı yok en kötü yaptıkların kar kaldı.Daha iyi bir şekilde devam edicez, sadece işler zorlaşıyor.

Merhaba Arkadaşlar,

Birlikte bu işin altından kalkabiliriz. Şuanda bir kanala 1000 video yüklemeyi kısıtlamadım. Sırf bu tarz işlerden dolayı youtube önlemleri arttırıyor. Hala yüzlerce üyem bir kanala bir günde binlerce video yükleme peşinde devam ediyor. Galiba yakında 1 kanala 1 günde örneğin 250 den fazla video yüklenmeyi iptal edicem. Yani bilinçsiz yapıyor ama youtube bu duruma kzııyor olabilir.

Evet arkadaşlar 2 tane bu toplu video bölümüne yenilik getirdim.

1) Artık kanalları yüklerken hepsini 3 dk aralıklı demenize gerek yok. 2-5 dk aralıklı olarak yükleyi seçebilirsiniz. Böylelikle hepsi aynı dakika aralıkla yüklenmeyi bırakmış olucaktır.

2) Bir kanala video yükleme verince o güne ait bugün bu kadar yüklendi diye gösteriyor. günde 50 den fazlasını 1 kanal için toplu video emri verince kırmızı olarak uyarıyor. Yüklediğinizi belirtmek amaclıdır.

Böylelikle yüklenme ve spam bir nebze düzene gireceğini düşünüyorum.

Kanal kapanması yaşayanlar bu süreçde destek bölümünden süresini donduralirler. Veya anasayfadan video yükşeyebilirler. Anasayfa normal bir kişiymiş gibi anlık irtibatlı çalışıyor.

Son düzenleme:
Kanallarınız kapansın istemiyorsanız kanalları kendiniz açmaya özen gösterin:
1)Gmail açma şekli çok ama çok önemli.
2)Her gmail alırken modem resetlemenin yanında MAC adresinide değiştiriniz.
3)Burası çooook önemlidir. Gmail açarken googleye yeni ziyaretçi gibi kendinizi inandırmak zorundasınız. Yani ilk gmail alırken bizden telefon doğrulaması istememesi gerekmekte. Biraz mantıklı düşünürsek:
Bir gmail aldınız ve bu gmaille kanal açtınız. Sonra bu kanal spamdan dolayı kapandı. Sonra gittiniz tekrar gmail almaya çalıştınız ve gmail alırken telefon doğrulaması istedi google amca. Daha önce kapanan gmailde bu bilgisardan alındığı için, sonraki açacağınız daha doğrusu telefon doğrulaması ile açacağınız gmaiilerde google tarafından spam gözüyle bakılacaktır. O yüzden modem resetleme ve MAC değiştirme bu noktada çoook önemli. Her gmail için modem reset ve MAC değişiliği yapınız.
4)Arkadaşlar gmail açarken kesinlikle ama kesinlikle google chrome kullanmayın. Hatta videoyapa token verirken dahi chrome kullanmayın. Mozilla firefox öneriyorum.
5)Sürekli çerez temizleme v.s ile uğraşmak istemiyorsanız mozilla kullananlar için geçerlidir bu. Aşağıdaki resimdeki gibi ayarlamaları yapınız.
http://sv102.piclect.com/674a62373/o/14/08/13/jk.jpg

Arkadaşlar kanalların kapanmaması için uzunca bir yazı hazırlıyorum. Söyledilerime harfiyen uyanlar bir daha kanallarının kapanmadıklarını görecekler.
Daha önce büyük kapanmalarda 15 mayıstan kısa bir süre sonra benzer bir konu açmıştım aslında. Kimse önemsemedi, ama ben açtığım konunun üstüne koyarak kanal kapanmalarının önüne büyük ölçüde geçtim.

Son düzenleme:
вєякαη;535109' Alıntı:
evet hayırlısı hocam ama bota kabahat bulmuyorum çünkü vds/spam /menüel atılan kanallarda kapanmış yani anlayacağın artık en ufak şeyde seni yakalıyorlar pirana balığı gibi spamın kokusunu 100 metre öteden alıyorlar
Engeller beni durduramaz, her bir engel kararlılığımı daha da güçlendirir.

3)Burası çooook önemlidir. Gmail açarken googleye yeni ziyaretçi gibi kendinizi inandırmak zorundasınız. Yani ilk gmail alırken bizden telefon doğrulaması istememesi gerekmekte. Biraz mantıklı düşünürsek:
Bir gmail aldınız ve bu gmaille kanal açtınız. Sonra bu kanal spamdan dolayı kapandı. Sonra gittiniz tekrar gmail almaya çalıştınız ve gmail alırken telefon doğrulaması istedi google amca. Daha önce kapanan gmailde bu bilgisardan alındığı için, sonraki açacağınız daha doğrusu telefon doğrulaması ile açacağınız gmaiilerde google tarafından spam gözüyle bakılacaktır. O yüzden modem resetleme ve MAC değiştirme bu noktada çoook önemli. Her gmail için modem reset ve MAC değişiliği yapınız.
4)Arkadaşlar gmail açarken kesinlikle ama kesinlikle google chrome kullanmayın. Hatta videoyapa token verirken dahi chrome kullanmayın. Mozilla firefox öneriyorum.
5)Aklıma geldikçe buraya eklerim :)

Çok doğru bir yazı olmuş. Özellikle şu bölüm çok mantıklı. Bir kanal spamden kapanmışsa ip değiştirmeden ve çerez silmeden diğer kanallara kesinlikle girmemek gerekir. Pc yi bir şekilde karalisteye alabilir. Bu nedenle kanal istatistikleindeki kanala link ile tıklayıp açıksa girmek en dogrusu olur. Bugün kapalı bir kanala girince çerez ve ip değiştirmeden başka kanala girerseniz o an kapatmayabilir. Ama youtube onu çok büyük ihtimalle ilk anında kapatır. Birde chrome kullanmayın desekde seveni çok hala kullanan bir çok kişi var. Chrome u mümkünse kökünden silin gitsin. internet explorer çalışmanız en iyisi. DışArıya %100 veri göndermiyor

5)Sürekli çerez temizleme v.s ile uğraşmak istemiyorsanız mozilla kullananlar için geçerlidir bu. Aşağıdaki resimdeki gibi ayarlamaları yapınız.
http://sv102.piclect.com/674a62373/o/14/08/13/jk.jpg
hepsini yapyorum hatta fazlasını da yapıyorum sadece mac değiştirmiyorum,benim makinede değişmiyor. bir de operadan açıyorum.

hepsini yapyorum hatta fazlasını da yapıyorum sadece mac değiştirmiyorum,benim makinede değişmiyor. bir de operadan açıyorum.

MAC çooooooooooooooook önemlidir. Konu hazırlıyorum. Artık kanal kapanmalarının sonunu getirecek bir konu. Tabi söyleyeceklerime harfiyen uyanlar için geçerli olacaktır.

Uzun süredir videoyapla video atıp neredeyse hiç kapanmayan kanallarım son 2 gündür kapanmaya basladı. Açtığım kanallar video atmaya basladıktan sonra kapanıyor. Eskiye göre kanal açmamda hiçbir değisiklik olmadı. Belkide youtube'un aldığı bir önlemdir bilmiyorum ama sizden fikir almak için buraya yazayım dedim.
Sizde durumlar nedir?

Arkadaşlar açacağım konu resimli ve ayrıntılı olacağı için en az 1 saat sürer. Gece görüşmek üzere :) Ben başladım konuyu yazmaya :)

Çok doğru bir yazı olmuş. Özellikle şu bölüm çok mantıklı. Bir kanal spamden kapanmışsa ip değiştirmeden ve çerez silmeden diğer kanallara kesinlikle girmemek gerekir. Pc yi bir şekilde karalisteye alabilir. Bu nedenle kanal istatistikleindeki kanala link ile tıklayıp açıksa girmek en dogrusu olur. Bugün kapalı bir kanala girince çerez ve ip değiştirmeden başka kanala girerseniz o an kapatmayabilir. Ama youtube onu çok büyük ihtimalle ilk anında kapatır. Birde chrome kullanmayın desekde seveni çok hala kullanan bir çok kişi var. Chrome u mümkünse kökünden silin gitsin. internet explorer çalışmanız en iyisi. DışArıya %100 veri göndermiyor
hocam 3cx sorun olabilirmi benim düşündüğümü google düşünmüş olabilir spam kanalların %90 3cx açılıyor demin telefon onaysız hesap açtım sorun yok 3cx il +15 aktif ettiğim hesap kapandı zaten nasıl google 3cx çare bulmadı anlamadım ben mesela 90 91 92 93 böyle telefon numara mail açıyorum arka arkaya telefon nasıl olacak dünyada milyarlarca insan var denkmi gelicek bunu önledi artık bence yada enazından eskiye göre kısıtladı hocam birde dediğimi yapsanız 2-5 dk çok uzun süre süreyi 5-20 sn arası yapsanız bakın çok farkedecek 1sn beklemedne video atmak var 15 10 sn beklerek atmak var vds atanlarda o hızla atıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri