Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bayadır vds kullanıyordum videoyapı dondurmuştum ve 10 gündür 1 tane kanalım kapanmadı (200 e yakın kanal) şimdi süremi tekrar aktifleştirdim deneme yapacam bakalım inşallah bir sorun yaşamam. Bir sorum olacaktı videoyapda ünlemi nasıl geçebilirim toplu video yüklerken çerçeve ekleme özelliğimi ünlemi geçmede yardımcı oluyor ?

Hoca kapanma yönünden bot yada vds kullanman fazla bir şey değiştirmiyor. Benim vds ile manuel yaptığım kanallarda kapandı. Şu anda Vds de kullanıyorum ama benim için en kullanışlısı yine videoyap. Çünkü zamandan büyük ölçüde tasarruf. Artı özgünleştirme seçeneği izlenim yönünden büyük avantaj sağlıyor...

Zaten ger geçen gün bot a yeni özellikler de entegre edildiği için vds kullanmanın fazla bir artısı kalmıyor...

Ünlem yönünden videoyap ta ünlem geç özelliği var bu özelliği çerçeve ve hızlandırma ile de birleştirince kanallarda ünlem zor görürsün. En azından şu an için bende öyle...

Bayadır vds kullanıyordum videoyapı dondurmuştum ve 10 gündür 1 tane kanalım kapanmadı (200 e yakın kanal) şimdi süremi tekrar aktifleştirdim deneme yapacam bakalım inşallah bir sorun yaşamam. Bir sorum olacaktı videoyapda ünlemi nasıl geçebilirim toplu video yüklerken çerçeve ekleme özelliğimi ünlemi geçmede yardımcı oluyor ?

hocam bu 200 tane kanala aynı vds den mi giriş yapıp video attınız?

şu an kesinlikle son 3 ayın en yıldız dönemi videoyap için böyle devam etmesi tek temennim. Çok rahat çalışabiliyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
merhaba hocam.
Toplu local yüklemeler ne durumda hocam :) yarına aktif olur mu?

Hocam bir video sitesi var bana ÖZEL bot olarak eklermisiniz.

Aylık ücrete ek olarak ne kadar ödemem gerekiyor ?

Merhaba hocam,

malesef kişiye özel bot yazamıyorum. O kadar vaktim olmuyor, sistemin alt yapısıda aynı zamanda buna müsait değil. Bunun için kusura bakmayınız.

Aslında video yüklerken kendi çerçevelerimizi ekleme şansımız da olsaymış müthiş bir şey olurmuş.
Vds kullanmanın fazla bir anlamı kalmamış olurdu

Ama olsun böylede güzel...
Videoyap için aynı ebatlarda ama daha mükemmel yeni çerçeveler hazırlıyorum...

Merhaba üstad,

Senin verdiğin 39 farklı dizaynı kullanıyoruz. 5 günde 31 farklı çözünürlüğe ayak uydurdum. Bu çözünürlük sayıları tahminen 50'ye kadar artabilir. 112 tane bot mevcut bazı botlarda 2-3 çeşit video çözünürlüğü çıkabiliyor. Zamanla yerine oturduktan sonra inşallah pcden kişi kendi çerçevesinide ekleyebilecek. Sistem otomatik tüm çözünürlükleri ayarlayacak.

Merhaba Selçuk hocam,

Ünlemi geçmenin en iyi yöntemi kanallarım bölümünde kanal için ünlem geç yeni özelliğini aktif etmenizdir. Eğer ona rağmen geçilemeyen bir kategoride çalışıyorsanız. Video hızlandırma ve video kırpmada çok etkilidir.

@Web_Scripti hocam sabahleyin mac'den api alıncaktı hatırlatayım dedim bekliyorumda sizi

Merhaba hocam, ayarladım. Dönüş yaptım.

şu an kesinlikle son 3 ayın en yıldız dönemi videoyap için böyle devam etmesi tek temennim. Çok rahat çalışabiliyorum

Merhaba hocam,

Bu şekilde devam etmek için elimden geleni yapacağım. 6. güne girdik hiç şikayet kalmaması gerçekten çok güzel. Elimden geldiğince her türlü youtube veya videoyap sorularınlarıyla ilgilenmeye başladım.

merhaba hocam.
Toplu local yüklemeler ne durumda hocam :) yarına aktif olur mu?

Merhaba hocam,

bugece getirmeye çalışacağım fakat serverlarımdaki antivirüs koruması anlık o kadar yüklemede direk kilitleniyor. Antivirüs kilitlenince dosya kabulunu yapmıyor. Test ediyorum aynı anda 1000 videoyu atmayı ama antivirüs kilitleniyor. Bunun için yeni antivirüs kurulumu yapıyorum. Geceye yetiştirmek amacındayım, inş sonraki güne aksamaz. (Bilirsin hocam laflarım hava civa değil. Böyle konuşurum genellikle o gün yaparım.)

Hocam artık onaylasanız şu süremi ?

Merhaba hocam,

Kredi kartı ve paypallar anlık sistem aktif ediyor.
Havale ve Eft ler için : 01:00, 08:00, 13:00, 18:00, 22:00 vakitlerinde günde 5 defa kontrol yapılabiliyor. Çalışma saatlerindeki vakit aralığı biraz uzun olduğunu kabul ediyorum. Bu saatlerde daha yogun yazılım yaptıgım içindir. Anlayışınız için teşekkürler, Hayırlı olsun.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve eklme on numara calısıyor fakat ufak tefek bır sorun var o da videonun kalitesinin düşmesi onada bi ayar yapabılırmısınız acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam çerçeve eklme on numara calısıyor fakat ufak tefek bır sorun var o da videonun kalitesinin düşmesi onada bi ayar yapabılırmısınız acaba ?

Merhaba hocam,

haklısınız geçenlerde bu konuda 1-2 arkadaş yazmıştı. Fakat tabletden girdiğim için not alamamıştım. Bugün & Yarın çıkaracağım Toplu pc uplaod özelliğinden hemen sonra bakacağım.

Botun tüm editleme özellikleri video kalitesini bozmadan editleme yapabilirse süper olur.

Botun tüm editleme özellikleri video kalitesini bozmadan editleme yapabilirse süper olur.

Ünlem Geçme : Çözünürlük Bozmaz
Part Ayırma : Çözünürlük Bozmaz
Part Birleştirme : Çözünürlük Bozmaz
Video Sesi : Çözünürlük Bozmaz
Video Bitimi Intro : Çözünürlük Bozmaz
Video Süre Kes : Çözünürlük Bozmaz
Video Hızlandırma : Çözünürlük Bozmaz
Video Yavaşlatma : Çözünürlük Bozmaz
Video Renk Açıklaştırma : Çözünürlük Bozmaz
Video Renk Koyulaştırma : Çözünürlük Bozmaz
Video Logo Ekleme : Çözünürlük Bozmaz

----

Video Kırpma : Zorunlu Çözünürlük bozar. Videoyu yakınlaştırma yapılıyor bu nedenle pikseller daha büyümüş oluyor.
Çerçeve Ekleme : Çözünürlüğü belli oranda bozuyor. Bu konuda çalışma yapacağım.

Yukarıdaki çözünürlük bozmaz dediğim ve çözünürlük bozan bir editleme varsa lütfen yazarmısın caner hocam. Yani düzeltilmesi için bir bildiri gelmemiş ama bilmediğim bir durum olabilir. Teşekkürler Hocam.

Part birleştirmeyi test ettiğimde, birleşen partlar da mozaik bozulmalar olduğunu gördüm. Bunu inceleyebilirsin hocam.

Diğer editleme özelliklerinden test ettiklerim de video kırpmada ve çerçevede de bozulma oluyor dediğin gibi.

Yani genel hatları ile yazdım hepsi sorunlu değil diye değil, tüm editlemeler bozulmadan olursa iyi olur.

Part birleştirme mozaik bozulmalar gördüm, test et istersen sen de.

Part birleştirmeyi test ettiğimde, birleşen partlar da mozaik bozulmalar olduğunu gördüm. Bunu inceleyebilirsin hocam.

Diğer editleme özelliklerinden test ettiklerim de video kırpmada ve çerçevede de bozulma oluyor dediğin gibi.

Yani genel hatları ile yazdım hepsi sorunlu değil diye değil, tüm editlemeler bozulmadan olursa iyi olur.

Part birleştirme mozaik bozulmalar gördüm, test et istersen sen de.

Merhaba Caner hocam,

Gece inşallah test edeceğim. İnan bilgim yoktu. Kırpmayı pek düzeltme ihtimalim yok. Birdeçok iyi oranda ünlem geçiyor pekde oynamak istemiyorum. Geçme oranı çok iyi olduğu için. Ama çerçeveyi onaracağım inş. Yardımların ve bizi yönlendirmen için teşekkürler.

Merhaba hocam,

bugece getirmeye çalışacağım fakat serverlarımdaki antivirüs koruması anlık o kadar yüklemede direk kilitleniyor. Antivirüs kilitlenince dosya kabulunu yapmıyor. Test ediyorum aynı anda 1000 videoyu atmayı ama antivirüs kilitleniyor. Bunun için yeni antivirüs kurulumu yapıyorum. Geceye yetiştirmek amacındayım, inş sonraki güne aksamaz. (Bilirsin hocam laflarım hava civa değil. Böyle konuşurum genellikle o gün yaparım.)

Hocam gecen gündüzün yok resmen kendini bu işe adadın başından beri. Senin laflarinida kişiliginide iyi biliyor, anlıyorum. İçin rahat olsun :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşeyi merak ettim şimdi ben bir video yüklücem videonun kalitesi 1080 px videoyu idm'den ındırınce atıyorum 500 mb olarak gosterıyor fakat 480'den indirirken 120mb olarak gosterıyor sımdı videoyap'dan yuklerken editleme sınırı 150mb bu sınırı videonun en üst kalitesine göremi ayarlanıyor ? eger oyleyse mesala 1080'de degılde 480 olarak cekıp editlese olmazmı acaba ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşeyi merak ettim şimdi ben bir video yüklücem videonun kalitesi 1080 px videoyu idm'den ındırınce atıyorum 500 mb olarak gosterıyor fakat 480'den indirirken 120mb olarak gosterıyor sımdı videoyap'dan yuklerken editleme sınırı 150mb bu sınırı videonun en üst kalitesine göremi ayarlanıyor ? eger oyleyse mesala 1080'de degılde 480 olarak cekıp editlese olmazmı acaba ?

Merhaba 120mb olmuş artık o video. O videoyu editler. Pcden upload olmayanlarda ise bir video 720p ise onu 720p indirir ve 300mb sa işlem yapmaz. Önceden düşük kalitede yükle vardı işte o seçilmiş olsaydı editlerdi. Ama artık yok herkes yanlışlıkla onu seçiyor düşük çözünürlükte kopyalıyor diyince her ne kadar anlatsamda vazgeçiremedim. Yüksek çözünürlükte kalsın dedim. İlk defa belki siz sordunuz

Merhaba 120mb olmuş artık o video. O videoyu editler. Pcden upload olmayanlarda ise bir video 720p ise onu 720p indirir ve 300mb sa işlem yapmaz. Önceden düşük kalitede yükle vardı işte o seçilmiş olsaydı editlerdi. Ama artık yok herkes yanlışlıkla onu seçiyor düşük çözünürlükte kopyalıyor diyince her ne kadar anlatsamda vazgeçiremedim. Yüksek çözünürlükte kalsın dedim. İlk defa belki siz sordunuz

bende hocam youtubedan cekmeyı dıyıyorum zaten sımdı 20 dklık video kanalı buldum videolar saglam baya 1080px kalitede boyle editleyip cekemem kalite düşürülüp çekilme olsaydı iyi olurdu .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri