Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

tamda video yönetcisinden etiket açıklama özgünleştiriyodum.nası geri alıcam ben şimdi bu bekleniyoru.tüh ya

Ekli dosyayı görüntüle 371

Su an cektim fotoyu
GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dediğim gibi hocam, acil uyarıdan uyarı geliyor ve erteleme yapıyor eğer tabi kanal açıksa. Tahmini yüklenme saati bugün öğlene atmış.

hocam botta çalışmamı var siteye erişemiyorumda şuan

Bazı Geceleri bir reset yapıyor. Tamda dün gece yattığım zamana gelmiş. Cpuların dengesi bozulmuş ve geneli yüksek cpu olunca yapıyordur.

En son bende üyelik satın alınca topladı müştemilatı meksikaya kaçtı siteye erişilmiyor.

:):):) Eşimi ve kızımı almadan kaçmışım, yarı yoldan döndüm. planı şimdilik erteledim.

tamda video yönetcisinden etiket açıklama özgünleştiriyodum.nası geri alıcam ben şimdi bu bekleniyoru.tüh ya
merhaba hocam,
Yapılmayanları özgünleştirdi. yazısı çıkmaz bekleyin yazısında kalır eğer işlemi yaparken makina restart yediyse i

Hocam yazıp yazmama konusunda baya düşündüm. Herhangi bir kanalıma (kendi aldığım veya kendi açtığım) toplu yükleme yaptığımda (50 altı) mutlaka o kanal spama düşüyor. Ama toplu link veya anasayfa yüklemelerinde bu sıkıntı yaşanmıyor. Toplu yüklemeleri de 5-8 dk aralıklarla yapıyorum. Nerde hata yapıyorum acaba.

Bize ytpara da Trabzon !

Hocam yazıp yazmama konusunda baya düşündüm. Herhangi bir kanalıma (kendi aldığım veya kendi açtığım) toplu yükleme yaptığımda (50 altı) mutlaka o kanal spama düşüyor. Ama toplu link veya anasayfa yüklemelerinde bu sıkıntı yaşanmıyor. Toplu yüklemeleri de 5-8 dk aralıklarla yapıyorum. Nerde hata yapıyorum acaba.

Bize ytpara da Trabzon !

Toplu video bastığınızda o kanalda video yöneticisinde, kanaldan video silmesinde, playliat oluşturmasında gibi bir çok şey yapacak vakit oluyor. Ve bir kanal o anda video yükleme yapıyorsa hiç bir işlem yapılmamalıdır. Youtube otomatik api kullanılmasına karşı. Bu nedenle anasayfada vs video yüklerken başka işe vakit olmuyor ve yapamıyorsunuz kanalada birşey olmuyor.

Kısaca toplu videoda o kanala yüklemelerin bitmesini bekleyiniz. Yükleme anında bir kanala ekstra işlem yaptırmazsanız bu konuda sıkıntı yaşamazsınız(Eğer kanal açmayla alakalı kapanma derdi yoksa, anasayfadan yüklerken sıkıntı olmuyor topludan yükleyince oluyorsa kesin derdiniz anlattıüım gibidir)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam dün sabah 10 da, 2.500 adet video talimatı verdim, şuan saat yine 10, tam 24 saat geçti 800 videom daha işlemde, 30dk da 5-10 video atabiliyor. Ağırlaştı epey.

Kolay gelsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam dün sabah 10 da, 2.500 adet video talimatı verdim, şuan saat yine 10, tam 24 saat geçti 800 videom daha işlemde, 30dk da 5-10 video atabiliyor. Ağırlaştı epey.

Kolay gelsin.

http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php

Meraba Caner hocam,

61 adet zamanı gelmiş bekelyen video var. Diğer videolarınızın henüz zamanı gelmemiş. Bir kanala çok yükleme yapınca 10 saat erteleme yapıp acil uyarılarda uyarıyı veriyor. Eğer bende kanal kapanmaz işleme devam etsin erteleme yapmasın diyorsanız kanallarım bölümünden en altta ayarı değiştirebilirsiniz.

http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php

Meraba Caner hocam,

61 adet zamanı gelmiş bekelyen video var. Diğer videolarınızın henüz zamanı gelmemiş. Bir kanala çok yükleme yapınca 10 saat erteleme yapıp acil uyarılarda uyarıyı veriyor. Eğer bende kanal kapanmaz işleme devam etsin erteleme yapmasın diyorsanız kanallarım bölümünden en altta ayarı değiştirebilirsiniz.

Evet, 10 saat ertelediğini gördüm bu sabah ve onu ayarlarım kısmından yüklemesi şeklinde değiştirdim sabah 8:00 gibi, ancak bu değişikliği sonradan yapmam 10 saat ertelenmiş bekleyen videoları yüklemeye işleme sokar mı bilmiyorum. Hızlanma hissetmedim.

2. bir konu da, sistemin işleyişinde bir değişiklik yaptınız mı hocam, çünkü sağlam açtığım kapanmayan gmaillerde son 50 kanalımda yer yer kapanmalar baş göstermeye başladı, uzun süredir aynı gmailler ile 0 kapanma ile devam ediyordum, biraz ürküttü yine :) En iyi kapanmama koşulları ne ise botta o şekilde devam etmesini dilerim :)

Bomba Gibi Bir Yenilik Daha:

Mevcut %'li siyah çerçeve ve 32 farklı resimden çerçeve artık yapmak zorunda değilsiniz. Kendi çerçevelerinizi kendiniz yükleyerek videolarınıza kendi çerçevenizi ekleyebilirsiniz.

Bu işlemi çerçeve seçme yerinde seçim yaparak yükleme linkini görebilirsiniz, veya ayarlarım sayfasında en alttaki çerçeve yükle linkiyle yükleme sayfasına geçiş yapabilirsiniz.

Not 1 : 150mb sınırı hala geçerlidir
Not 2 : Sadece Anasayfa, Toplu link ve Toplu pc upload bölümlerinden yapılmaktadır.
Not 3: Bir üye çerçeve listesine istediği kadar çerçeve ekleyebilir.

Evet, 10 saat ertelediğini gördüm bu sabah ve onu ayarlarım kısmından yüklemesi şeklinde değiştirdim sabah 8:00 gibi, ancak bu değişikliği sonradan yapmam 10 saat ertelenmiş bekleyen videoları yüklemeye işleme sokar mı bilmiyorum. Hızlanma hissetmedim.

2. bir konu da, sistemin işleyişinde bir değişiklik yaptınız mı hocam, çünkü sağlam açtığım kapanmayan gmaillerde son 50 kanalımda yer yer kapanmalar baş göstermeye başladı, uzun süredir aynı gmailler ile 0 kapanma ile devam ediyordum, biraz ürküttü yine :) En iyi kapanmama koşulları ne ise botta o şekilde devam etmesini dilerim :)

Merhaba hocam,

artık o ayarı yaptıktan sonra 10 saat ertelemeyi yapmayıp işleme devam eder. Fakat 10 saat erteleme yapılmış videolardayken siz o ayarı değiştirince öncesinde verilmiş bekleyen videolar ertelenmesi iptal olmaz hocam. 10 saat ertelenmeli olarak kalmasını öneririm ben caner hocam. Şahsen bende o şekilde kullanıyorum. Çünkü artık kısmen youtube'dan uyarı mesajlarını alabiliyoruz. Bu uyarıyı bir amacı varki gönderiyor.

Toplu videoda ünlem geçme aktif midir şu an?

Son 6 ayda 1 hafta öncesindeki 2 gün hariç her zaman aktifdi. Sadece sınırı sürekli server yoğunluğuna göre değişmektedir. Bu değişim son günlerdeki youtube un yavaşlaması nedeniyle bizdede sınır değişiyor. Fakat sınır hiç bir zaman 350mb ın altındaki videolara uygulamamanın altına düşmedi ve düşmeyecektir. Üstü durumlar için sürekli yoğunluk durumuna göre değişiyor.

Anasayfa, toplu link ve toplu pc uploadda bir sınır yoktur

Mevcut %'li siyah çerçeve ve 32 farklı resimden çerçeve artık yapmak zorunda değilsiniz. Kendi çerçevelerinizi kendiniz yükleyerek videolarınıza kendi çerçevenizi ekleyebilirsiniz.

Bu işlemi çerçeve seçme yerinde seçim yaparak yükleme linkini görebilirsiniz, veya ayarlarım sayfasında en alttaki çerçeve yükle linkiyle yükleme sayfasına geçiş yapabilirsiniz.

Not 2 : Sadece Anasayfa, Toplu link ve Toplu pc upload bölümlerinden yapılmaktadır.

Merhaba hocam,

artık o ayarı yaptıktan sonra 10 saat ertelemeyi yapmayıp işleme devam eder. Fakat 10 saat erteleme yapılmış videolardayken siz o ayarı değiştirince öncesinde verilmiş bekleyen videolar ertelenmesi iptal olmaz hocam. 10 saat ertelenmeli olarak kalmasını öneririm ben caner hocam. Şahsen bende o şekilde kullanıyorum. Çünkü artık kısmen youtube'dan uyarı mesajlarını alabiliyoruz. Bu uyarıyı bir amacı varki gönderiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekden çerçeve yolladım size acaba onu kullanabılırmıyım bir bakarmısınız lütfen .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekden çerçeve yolladım size acaba onu kullanabılırmıyım bir bakarmısınız lütfen .

Destek yerine kasıtlı buradan yazıyorum hocam. Çünkü sorunuz genel bir soru.

Çerçeveler sadece PNG formatında olabilir. Jpg olamaz. Nedeni ise şudur. Ortadaki beyaz alan aslında bir transparan veya silinmiş alandır. Bunuda sadece png dosyaları yapabilir.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/cizgi1.png

Mesala bu resmi ele alıcak olursak ortadaki o beyaz alan aslında %10 opacity verilmiş durumda. isterseniz tamamen o alanı boşaltabilir isterseniz transparanlık ekleyerek videonun kenarlarına çerçeve atmakla birlikte videonun üstüne hafif bir resim eklemeside yapmış olabilirsiniz.

Destek yerine kasıtlı buradan yazıyorum hocam. Çünkü sorunuz genel bir soru.

Çerçeveler sadece PNG formatında olabilir. Jpg olamaz. Nedeni ise şudur. Ortadaki beyaz alan aslında bir transparan veya silinmiş alandır. Bunuda sadece png dosyaları yapabilir.

http://server15.videoyap.com/ing/cerceve/cizgi1.png

Mesala bu resmi ele alıcak olursak ortadaki o beyaz alan aslında %10 opacity verilmiş durumda. isterseniz tamamen o alanı boşaltabilir isterseniz transparanlık ekleyerek videonun kenarlarına çerçeve atmakla birlikte videonun üstüne hafif bir resim eklemeside yapmış olabilirsiniz.

hocam benim size yolladıgım resmın png'si olurmu acaba benım yolladıgım ile suan sızınkisi farklı o yuzden benım yolladıgım daha kalın bir çerçeve oluyor galiba o şekilde eşleşen geçme'de daha iyi oluyor o yüzden .

hocam benim size yolladıgım resmın png'si olurmu acaba benım yolladıgım ile suan sızınkisi farklı o yuzden benım yolladıgım daha kalın bir çerçeve oluyor galiba o şekilde eşleşen geçme'de daha iyi oluyor o yüzden .

Merhaba hocam,

çerçevenin kalınlığı veya inceliğini istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Sistem otomatik yerleştirmeyi yapar. Siz o jpg resmini kullanmak istiyorsanız aşağıdaki adımları izleyiniz.

Photo editor online / free image editing direct in your browser - Pixlr.com

resmi açın ve tamamını tarayıp koplayın. sol üst köşeden File -> New image seçin. Çıkan yerde transparanı işaretleyin. Sonra kontrol + v ile önceden kopaladığınız resmi yapıştırın. Ortadaki beyaz alanı tarayıp seçin ve delete tuşuna basarak silin. en son olarakda dosyayı png formatında kayıt ediniz.

++++

Buarada arkadaşlar bugün gelen bu çerçeve özelliğini effect eklemek içinde kullanabilirsiniz.

http://aefreemart.com/wp-content/uploads/2007/06/nightclublights.png

mesala videoda bu effecti kullanabilirsiniz. Çerçeve eklemez o zaman effecti verir sadece. Sistem açıkcası bunun videonun üstüne bastığı için effect veya çerçeve hiç farketmez sistem yapacaktır.

Son düzenleme:

Merhaba hocam,

Peki hocam çerçevelerin çözünürlülüğü ne şekilde olacak. Tavsiyeniz nedir?

Bize ytpara da Trabzon !

Hocam Resimli çerçeveniz eklenemedi hatası alıyorum .

112 botumuza ait videolardan 4-5 tanesinde çerçeve çalışmaz. Bu önceki çerçeve sistemimizdede böyleydi. Bir videonun iç yapısı mkv veya avi ise çerçeve basmaz. Bazen videolar mp4 gibi gözükür ama iç yapısı mkv veya avi çıkar.

Uzun süredir kullanıyorsunuz bunu aslında sizin bilmeniz gerekir. Bir youtube videosunda test edip görebilirsiniz.

112 botumuza ait videolardan 4-5 tanesinde çerçeve çalışmaz. Bu önceki çerçeve sistemimizdede böyleydi. Bir videonun iç yapısı mkv veya avi ise çerçeve basmaz. Bazen videolar mp4 gibi gözükür ama iç yapısı mkv veya avi çıkar.

Uzun süredir kullanıyorsunuz bunu aslında sizin bilmeniz gerekir. Bir youtube videosunda test edip görebilirsiniz.

hmm hocam benım denemeye calıstıgım yukledıgım fakat eşeleşen dunya engeli gelen videolar var youtube'Da yok site botların'da var onlarada çerçeve eklenmiyor hocam acaba anime sitelerini çoğaltabilirmisiniz birde suan olan 2 anime botuna'da daha onem verırsenız sevınırız cunku forumun cogu anıme ve cızgı fılm calısıyor ozellıkle ben son gunlerde hep anıme calısıyorum fakat hep eslesen veya dunya engelıne taklıyorum o yuzden belki bu yeni çerçeve sistemi ile geçebiliriz engelleri .

hmm hocam benım denemeye calıstıgım yukledıgım fakat eşeleşen dunya engeli gelen videolar var youtube'Da yok site botların'da var onlarada çerçeve eklenmiyor hocam acaba anime sitelerini çoğaltabilirmisiniz birde suan olan 2 anime botuna'da daha onem verırsenız sevınırız cunku forumun cogu anıme ve cızgı fılm calısıyor ozellıkle ben son gunlerde hep anıme calısıyorum fakat hep eslesen veya dunya engelıne taklıyorum o yuzden belki bu yeni çerçeve sistemi ile geçebiliriz engelleri .

Merhaba hocam,

Dediğim gibi 112 siteden 4-5 tanesine çerçeve eklenmiyor. Anime bot önerilerine hep dikkat ettim. Öneri yapın alexa'sı yüksekse eklemesini yaparım. Ama anime sektörü böyle bir sektör. 1 tanesi videoyu çeker hepsi diğerinden kopyalar olayı var. Yine sonuç pek değişceğini sanmam. O videoyu elle indirip bot pc upload ile yükleyin. çerçeve eklenirse bana destekden iletin ben o botu yazarım. Animeler %90 oranında mp4 gibi gözüksede yapısı avidir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri