Siteye giremiyorum suan.
Sadece ben mi giremiim bu siteye
Sadece ben mi giremiim bu siteye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Düzeldi simdi giriyor bende.Bide ben
Merhaba Arkadaşlar,
Yeni tanıtım ve kullanma klavuzu videosunu çektim. Önceki videonun üstünden 4 ay geçmişti bir çok özellik eklenmişti. Yarın sabah inşallah sitedeki video değiştirilmiş olucaktır.
hocam 8 dakikalık videoyu %90 ünlem geç yaptım. videoya 2 dakika ekledi .7 dakika eklemesi gerekmiyor mu?
Evet 15 dakika yapması gerekir. Onun kontrolünü yapar ana hocam eğer videonun orjinal süresinin altındaysa işlemi tekrar dene yap yapar Oda olmazsa orjinal yüklenir ama daha hiç öyle bir durum görmedim. Desteğe videomun linki bu çektiğim video bu diye yazarmısın hocam
Yaktın bizi keşke 1 hafta önce çekseydin![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam destekten de yazdım. kendi kanallarımı çekemiyorum. telif gelmiş kanallarım var bunları yeni kanalara çekmek isitiyorum ama çekilmiyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]tamam geldi hocam liste dışı yaptım diye biraz beklemek gerekiyormuş
23 ayda 10 defa tanıtım videosu çekip yenileme yapmışım.Bende ne zaman havam yerindeyse o zaman çekebiliyorum.
Evet liste dışı videoları bulmaz hocam. Genel olarak yüklenmiş videoları bulur. liste dışı videoları ancak toplu link ve anasayfadan videonun linklerini biliyorsanız olur hocam. Liste dışından genele alınan videolarıda youtube ortalama 30 dk sonra tam anlamıyla genele alıyor hocam.
yok hocam daha önce liste dışı yapıp sonra genel yapınca birsüre beklemek gerekiyormuş. birde kanaldaki videoların hepsini çekmiyor . %20 si falan çekilmiyor. ama benim için büyük sorun değil sıkıntı yok![]()
Kanal linkini verirseniz ve çıkmayan videonunda linkini verirseniz. Hangi özellik onu engelliyor onu söylerim hocam. seçim şeklinizi değiştirirsiniz.

вєякαη;593049' Alıntı:Hocam botun toplu yükleme hızı son 1,5 haftadır inanılmaz derecede yavaş ne yapıyorsanız geri dönün lütfen
Berkan hocam 3 günde 2 yenilik 1 video çektim. Dünya kadar destekde soru cevapladım ve cevaplıyorum. Ama toplu video yükleme hızı iyi olunca ünlem geçme kotası artıyor. Yavaşlayınca kotayı düşürüyor. Günün her anı hızlı olamıyor. Eskisi gibi hep hızlı olması için ünlem geçme kotasını belli bir seviyede toplu video için yapmam gerekiyor. Bu belli seviye ise bugün 600mb ortalama yarın 400 sonraki gün 700mb olabiliyor. O kadar dengesizki yükleme rakamları anlatamam.
вєякαη;593066' Alıntı:Anladım hocam pardon sende haklısın ne olduysa bu edit işlerimden sonra oldu oda zaten çoğu üye için şart ünlem geçme için ama benim edit ile işim olmuyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.