Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bazı anlar yavaş bazı anlar hızlı haftasonu dahil giderse hiç edit yaptırmayaları farklı servera alıcam. Böylelikle 2 tarafda hızlanır. Video işlerinin %95 i ünlem geçme seçeneğiyle yapılıyor. %5 kısmı ancak ünlem geçmeyi kullanmıyorlar. Hayırlısı bakalım yoksa bende yoruldum bekleyen çoğalmış kota düşmüş, bekleyen hiç kalmamış kota artmış. Videoyapda herşey nasıl düzene girdiyse oda zamanında yüklemeye riayet ettireceğiz. Dün gece yarısı baktım 0 bekleyen sınır maksimum tek video 600mb sa ünlem geçmede. Aldım onu 800mb a az önce baktım bir dünya bekleyem olmuş. Sınırı 500 e indirdim 1-2 saatde bekleyen kalmaz tekrardan 600 e sabitleyebilirim.

Hocam eğer 500'e indirdiğin sınır ünlem geç ise videoları yüklemesinin hiç bir anlamı yok benim için, zaten yüklediğim videoların büyük çoğunluğu ünleme takılıyo, onun yerine ünlem geç yüzdesini %10'a falan sabitlesen daha iyi olur bence, ya da bize uyarı versen, bu videoları ünlem geç özelliği olmadan yüklüyorsunuz diye, ve bu ünlem geçsiz videoları erteletebilirsek çok iyi olur..

Hocam eğer 500'e indirdiğin sınır ünlem geç ise videoları yüklemesinin hiç bir anlamı yok benim için, zaten yüklediğim videoların büyük çoğunluğu ünleme takılıyo, onun yerine ünlem geç yüzdesini %10'a falan sabitlesen daha iyi olur bence, ya da bize uyarı versen, bu videoları ünlem geç özelliği olmadan yüklüyorsunuz diye, ve bu ünlem geçsiz videoları erteletebilirsek çok iyi olur..

Ertelencek olsada yüklenemez ki hocam. Toplu videoda bakıyorum dün 7.1 video yüklenme emri verilmiş. Bunun 6.2 milyon adedinde ünlem geç uygulanmış. Dün ortalama 640mb üstü videolarda ünlem geç uygulanabilmiş. Ama buradaki 900 bin adet video ise ünlem geçsiz yüklenmiş çünkü boyutları çok yüksekmiş. Artık o kadar çok büyük video çalışanlar şuan için toplu video yerine anasayfa ve toplu linkden çalışmalılar. İleride ekstra ücretle kota arttırma geldiğinde tabiki onlar aylık artık 50-100 tl ne kadar yüklüyor ediyorsa ona göre ek ücret verilerek tüm sınırlarını kaldırabilirler. Fakat ben ayda 7.500 videoyu ortalama 1gb dan 7.5tb videoya ünlem geçmeyi 25 tl karşılığında istesemde yapamam minumum onun server maliyeti 40-50 tl'dir. Şuandaki 640mb ile yapılıyor buda aylık 25tl olarak düşünmek gerekiyor.

Arkadaşlar kanal kapanması yaşayan varmı.
kanallar 3 saat bile ayakta durmuyor :@

Hocam bota bağlayıp daha 0 video atmışsınız. 0 işlem yaptırmışsınız. Kanal açma yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor. Desteğe yazalı 2 saat olmamış. Detaylı incelemenizi yapmadım fakat hiç video atmadan kanal kapanıyorsa pekde incelemeye gerek yok. Kanal açma yöntemiyle alakalı destekden dönüşü gün içerisinde yapacağım. Ama önerim yinede kanalalsat.com veya güvendiğiniz kişilerden kanal almanızdır. kendiniz kanal açıp bıraksanızda kenarda aynı günde kapanır o kanallar.

Son 1 haftada açılan kanalları toptan kapadı youtube dün gece

Hocam bota bağlayıp daha 0 video atmışsınız. 0 işlem yaptırmışsınız. Kanal açma yönteminizi değiştirmeniz gerekiyor. Desteğe yazalı 2 saat olmamış. Detaylı incelemenizi yapmadım fakat hiç video atmadan kanal kapanıyorsa pekde incelemeye gerek yok. Kanal açma yöntemiyle alakalı destekden dönüşü gün içerisinde yapacağım. Ama önerim yinede kanalalsat.com veya güvendiğiniz kişilerden kanal almanızdır. kendiniz kanal açıp bıraksanızda kenarda aynı günde kapanır o kanallar.

kanalalsattan aldım onu deneyeceğim hocam.

Merhaba Arkadaşlar,

Resimli çerçeve kullanılınca kötü çözünürlük ortaya çıkıyordu. Çözünürlüğü 5 kat arttırdım. Neredeyse orjinal videodan daha iyi çözünürlük oldu diyebilirim.

siz farklı ipden kanal açıp farklı iplerden gireseniz sürekli kanallarınız kapanır.
Aynı anda yüksek sayıda video atarsanızda kapanır.Kapanması için yüzlerce sebep var fakat öncelikle bunlara dikkat ediniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Resimli çerçeve kullanılınca kötü çözünürlük ortaya çıkıyordu. Çözünürlüğü 5 kat arttırdım. Neredeyse orjinal videodan daha iyi çözünürlük oldu diyebilirim.
hocam kendi çerçevemizi ekleyebilme konusunda ne aşamadasın?

siz farklı ipden kanal açıp farklı iplerden gireseniz sürekli kanallarınız kapanır.
Aynı anda yüksek sayıda video atarsanızda kapanır.Kapanması için yüzlerce sebep var fakat öncelikle bunlara dikkat ediniz.

Merhaba hocam,

Farklı ipler ve aynı lokasyonda olduktan sonra bir sıkıntı youtube cıkaramaz. çünkü her yerde her zaman modem resetlenir, kapanır açılır herşey olur. önemli olan 1 kanala 1 günde 1 den fazla farklı iple giriş yapmamak demek doğru olabilir hocam. Teşekkürler

hocam kendi çerçevemizi ekleyebilme konusunda ne aşamadasın?

Dün veya ondan önceki gündü yaptım hocam. Resimli çerçevelerden birini seçinde sağ tarafında kendi resimli çerçeveni yükle linki çıkıyor hocam. kendi çerçevenizi yükleyebilirsiniz.

Merhaba hocam,

Farklı ipler ve aynı lokasyonda olduktan sonra bir sıkıntı youtube cıkaramaz. çünkü her yerde her zaman modem resetlenir, kapanır açılır herşey olur. önemli olan 1 kanala 1 günde 1 den fazla farklı iple giriş yapmamak demek doğru olabilir hocam. Teşekkürler

Dün veya ondan önceki gündü yaptım hocam. Resimli çerçevelerden birini seçinde sağ tarafında kendi resimli çerçeveni yükle linki çıkıyor hocam. kendi çerçevenizi yükleyebilirsiniz.

demek istediğimde oydu zaten.tam ifade edemedim ama anlamışsınız zaten :)

Merhaba Arkadaşlar,

hocam çerçeve ekleyince görüntü pixelleşiyordu. Onu mu iyileştirdiniz. suanda deneyemiyorum ondan soruyorum. Eğer öyleyse süper varya süper :D

Tabiki bir sorunuz olursa sol alt köşede destek bölümümüzden yazabilirsiniz. Uzman ekibimiz her videoyap / youtube / google ve video konularında cevaplayabilirler.

Bunun 2 türlü sebebi vardır. 2 side client id ve secret oluşturma bölümünden dolayıdır.

client5.png

Üstteki resimde görüldüğü 1. aşamada e-mail seçmemişsinizdir veya 2. şıkdaki proje ismini boş bırakmışsınızdır. Seçimleri ve yazmayı yaptıktan sonra kayıt edin tekrardan token alırken google hata vermeyecektir.

bunu nereden halledecegim.

hocam çerçeve ekleyince görüntü pixelleşiyordu. Onu mu iyileştirdiniz. suanda deneyemiyorum ondan soruyorum. Eğer öyleyse süper varya süper :D

Merhaba hocam,

Aynen o şekilde yaptım. Resimli çerçevelerde piksellerine kadar artık gözükmüyor videonun orjinal görüntü kalitesi 200k bt yapılarak editleniyor. Kalite orjinal ile arasındaki farkı görmek imkansız yakın olmuş oluyor.

bunu nereden halledecegim.

Client Id ve Secret - Videoyap.com

5. maddede eksik işlem yapmışsınız.

Kanallarım bölümündeki client id ve secret oluştururken aldıgınız yerde düzenleyeceğiniz yerdir.

Evet Toplu Video Bölümüne Akıllı Yükleme Sistemi Eklenmiştir.

Belki son 4-5 ay içerisinde bir kişinin en çok yüzünü güldürecek yenilik diyebilirim.

Toplu video bölümünden video yüklerken eğer serverlar kasılıyorsa dakika aralıklarına genellikle uyarken yoğunluktan dolayı uyamayabiliyordu. ARTIK BÖYLE BİR SORUN KALMADI.

TOPLU VİDEODA SERVER 1 VİDEOYU İNDİRMİŞ EDİTLEME İŞLEMLERİNİ YAPTIKTAN SONRA KANALA GİRİŞ YAPMADAN ÖNCE VİDEOYAP İLE O ANDA O KANALINIZA BAŞKA VİDEO YÜKLENİYOR MU DİYE SQLİMİZDE SORGULAR. EĞER O ANDA VİDEOYAP VİDEO YÜKLEMESİ YAPIYORSA İŞLEMİ DİĞER VİDEO YÜKLEMESİ BİTENE KADAR OTOMATİK BEKLETİR. DİĞER VİDEO TAMAMEN YÜKLENİNCE O VİDEONUN YÜKLENMESİNE BAŞLAR.

BÖYLELİKLE AYNI SANİYEDE 1 KANALA 2 VE DAHA FAZLA VİDEO YÜKLENME İHTİMALİ HİÇ BİR ZAMAN OLMAMIŞ OLUR. BUDA KANALA EŞ ZAMANLI VİDEO YÜKLEMEKDEN DOLAYI KAPANMAYI ÖNLER.

Son düzenleme:
hocam o kadar çok özellik var ki 3 ay kullanmadım komple değişmiş bot youtube hesabımdan para kazanmayı varsayılan yapıyorum ama botla yüklediğim videolarda para kazanma yanmıyo bir de para kazanmayı botla ayarlayamıyor muyuz ?

hocam o kadar çok özellik var ki 3 ay kullanmadım komple değişmiş bot youtube hesabımdan para kazanmayı varsayılan yapıyorum ama botla yüklediğim videolarda para kazanma yanmıyo bir de para kazanmayı botla ayarlayamıyor muyuz ?

Size göre iyi anlamda mı değişmiş kötü anlamda mı değişmiş hocam?

Eskiden para kazanmayı açma ve telifli videoları silmeyi php cookie curl ile yapardık. Ama %100 sıkıntı çıkarmasına emin olunca 29 mayısda o özelliği kaldırdık. Bu nedenle eskiden olupda şimdi olmayan tek bölüm para kazanma açma ve telifli ve ünlemli videolar silme bölümüdür.

Size göre iyi anlamda mı değişmiş kötü anlamda mı değişmiş hocam?

Eskiden para kazanmayı açma ve telifli videoları silmeyi php cookie curl ile yapardık. Ama %100 sıkıntı çıkarmasına emin olunca 29 mayısda o özelliği kaldırdık. Bu nedenle eskiden olupda şimdi olmayan tek bölüm para kazanma açma ve telifli ve ünlemli videolar silme bölümüdür.

İyi anlamda çok fazla yenilik var eğer bu özelliğin kaldırılması da bizim yararımıza ise o da iyi olmuş hocam iyi çalışmalar teşekkür ettim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri