Bazı anlar yavaş bazı anlar hızlı haftasonu dahil giderse hiç edit yaptırmayaları farklı servera alıcam. Böylelikle 2 tarafda hızlanır. Video işlerinin %95 i ünlem geçme seçeneğiyle yapılıyor. %5 kısmı ancak ünlem geçmeyi kullanmıyorlar. Hayırlısı bakalım yoksa bende yoruldum bekleyen çoğalmış kota düşmüş, bekleyen hiç kalmamış kota artmış. Videoyapda herşey nasıl düzene girdiyse oda zamanında yüklemeye riayet ettireceğiz. Dün gece yarısı baktım 0 bekleyen sınır maksimum tek video 600mb sa ünlem geçmede. Aldım onu 800mb a az önce baktım bir dünya bekleyem olmuş. Sınırı 500 e indirdim 1-2 saatde bekleyen kalmaz tekrardan 600 e sabitleyebilirim.
Hocam eğer 500'e indirdiğin sınır ünlem geç ise videoları yüklemesinin hiç bir anlamı yok benim için, zaten yüklediğim videoların büyük çoğunluğu ünleme takılıyo, onun yerine ünlem geç yüzdesini %10'a falan sabitlesen daha iyi olur bence, ya da bize uyarı versen, bu videoları ünlem geç özelliği olmadan yüklüyorsunuz diye, ve bu ünlem geçsiz videoları erteletebilirsek çok iyi olur..