Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Son 1 aydır 0 kapanma gidiyordum, hiçbirşey değiştirmedim, gmailler aynı yöntem aynı, herşey aynı, şuanda tekrar videoyap ile video atılan kanallar kapanmaya başladı nedense.

VDS den denedim kapanma olmadı, videoyap hesapları 2-3 saat içinde kapanıyor. Destekden de yazdım.

Son 1 aydır 0 kapanma gidiyordum, hiçbirşey değiştirmedim, gmailler aynı yöntem aynı, herşey aynı, şuanda tekrar videoyap ile video atılan kanallar kapanmaya başladı nedense.

VDS den denedim kapanma olmadı, videoyap hesapları 2-3 saat içinde kapanıyor. Destekden de yazdım.

Son 10 günde senden 34 kanal satın almışım. Nickimide büyük ihtimalle biliyorsundur. Bunlar test kanalı. 34 kanalın 3 tanesi 1 haftadan sonra kapanmış, 2 tanesi 1 hafta içinde kapanmış. Bu kapanan 5 kanalın 3 tanesini ben şifrelerini kişiye vermişim kendisi kullanmış, 2 tanesini ben kurmuşum. Bu 34 kanaldan 5 kanal neye göre kapandı bakmadım. çok mu video attı, video yüklemesi yapılırken kanal içerisinde video editlemeleri mi yaptı bilemem.

Yani istatistik senin kanalalsat.com panelinde de mevcut. Her eklenen kanal 2-3 saat içerisinde kapanıyorsa bir yerde hala hatan var demektir.

Sen 1 yıldan beri botu kullanan kişisin. Dün kanal kapanmalarıyla alakalı forumdaki konularıda gördün. Vds den kapanan, botdan kapanan, manuel çalışıp kapanan, özgün tek kanal çalışıpda kapanan. Ne ararsan var. Bence %100 elinde istatistik dahi varken videoyap a suç atmayı bırakman gerekiyor. Ben herşeyi kabullenirim ama haksızlığı kabullenmem. Gelirsin test kanalı ekle deniyelim dersin eyw derim eklerim deneriz.

Kaç kişinin kapanmaları sona erdi, kaç kişinin hatalarını bulup yol gösterdim.

Kanallarım sayfasında Youtube yükleme dediği zamanda sen göz ardı et yükle seçeneğini seçmişsin. 17:28 de bot uyarıyı atmış. kanal 17:37 de kapanmış. Eğer onu seçmemiş olsaydın belkide yüklemelere devam etmediği için kanal ayakta olucaktı. Detaylı incelemedim hesabını ama sattığın kanallar çoğnulukla videoyap kullanırken kapanmıyorsa ve sen videoyap kullanarak kanal kapanması yaşıyorsan bence burada videoyapın değil senin bir hatan mevcut.

Ben artık kapanmaların büyük oranda PC kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
6 hesap açtım. Hepsini i pad den açtım. Kendi interneti var. Daha önce kullanmamıştım. Hepsini videoyap a ekledim. 15 gün kapanma olmadı. Sonrasında bir kanalı eski evde kapanma yaşadığım Pc den açtım ve kanal kapandı. Diğerleri sağlam şekilde videoyap ta duruyor.

Şimdi gittim ve kendime yeni bir Pc aldım. Sorunsuz devam edeceğimi umuyorum.
Gerçi usta bir test hesabı eklemiş hesabıma ama gerek kalmayacak işallah bir şeyleri test etmeye.

Not: kanallara videoyap'ın her tarafından video yükledim. Ana sayfa,toplu video, tüm botlar vb. Ayrıca editleme yaptım. Yapmadan attım, ünlem geç yaptım bazen yapmadım.

Son 10 günde senden 34 kanal satın almışım. Nickimide büyük ihtimalle biliyorsundur. Bunlar test kanalı. 34 kanalın 3 tanesi 1 haftadan sonra kapanmış, 2 tanesi 1 hafta içinde kapanmış. Bu kapanan 5 kanalın 3 tanesini ben şifrelerini kişiye vermişim kendisi kullanmış, 2 tanesini ben kurmuşum. Bu 34 kanaldan 5 kanal neye göre kapandı bakmadım. çok mu video attı, video yüklemesi yapılırken kanal içerisinde video editlemeleri mi yaptı bilemem.

Yani istatistik senin kanalalsat.com panelinde de mevcut. Her eklenen kanal 2-3 saat içerisinde kapanıyorsa bir yerde hala hatan var demektir.

Sen 1 yıldan beri botu kullanan kişisin. Dün kanal kapanmalarıyla alakalı forumdaki konularıda gördün. Vds den kapanan, botdan kapanan, manuel çalışıp kapanan, özgün tek kanal çalışıpda kapanan. Ne ararsan var. Bence %100 elinde istatistik dahi varken videoyap a suç atmayı bırakman gerekiyor. Ben herşeyi kabullenirim ama haksızlığı kabullenmem. Gelirsin test kanalı ekle deniyelim dersin eyw derim eklerim deneriz.

Kaç kişinin kapanmaları sona erdi, kaç kişinin hatalarını bulup yol gösterdim.

Kanallarım sayfasında Youtube yükleme dediği zamanda sen göz ardı et yükle seçeneğini seçmişsin. 17:28 de bot uyarıyı atmış. kanal 17:37 de kapanmış. Eğer onu seçmemiş olsaydın belkide yüklemelere devam etmediği için kanal ayakta olucaktı. Detaylı incelemedim hesabını ama sattığın kanallar çoğnulukla videoyap kullanırken kapanmıyorsa ve sen videoyap kullanarak kanal kapanması yaşıyorsan bence burada videoyapın değil senin bir hatan mevcut.

Tamamdır, sorunu kendimde arayacağım hocam, sorunum olduğunda burdan değil de destekten iletirim artık, tam bir sinir harbi bu youtube bazen, kusura bakma.

Geçmişte yüklediğimiz video geçmişini falan nasıl silebiliriz acaba hiç bir şey kalmasın istiyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Geçmişte yüklediğimiz video geçmişini falan nasıl silebiliriz acaba hiç bir şey kalmasın istiyorum. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kanallarim yerine gel.

jeRmqRU.png

Ben artık kapanmaların büyük oranda PC kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
6 hesap açtım. Hepsini i pad den açtım. Kendi interneti var. Daha önce kullanmamıştım. Hepsini videoyap a ekledim. 15 gün kapanma olmadı. Sonrasında bir kanalı eski evde kapanma yaşadığım Pc den açtım ve kanal kapandı. Diğerleri sağlam şekilde videoyap ta duruyor.

Şimdi gittim ve kendime yeni bir Pc aldım. Sorunsuz devam edeceğimi umuyorum.
Gerçi usta bir test hesabı eklemiş hesabıma ama gerek kalmayacak işallah bir şeyleri test etmeye.

Not: kanallara videoyap'ın her tarafından video yükledim. Ana sayfa,toplu video, tüm botlar vb. Ayrıca editleme yaptım. Yapmadan attım, ünlem geç yaptım bazen yapmadım.

Teşekkürler hocam. Kapanmalarınızın geçmsine sevindim. Test kanalı kapanma yaşayanlara eklediğim bir kanaldır. Genellikle kanalalsat dan alex, aysondu, beyazkelebek68 den satın alıyorum ve 5-6 gün en az bekletip satıyorum. Bu süreçte kendi kendine kapanan kanallar aradan çıksın diye. Eğer kanal kendi kendine kapanıyorsa zaten kanal düzgün açılmadığının ilk göstergesidir. Eğer kanal kapanmamış ama aynı anda bir kişiye ait kanallar kapanıyorsa işte oda kanalları topluca tespit ettiğinin göstergesidir.

Tamamdır, sorunu kendimde arayacağım hocam, sorunum olduğunda burdan değil de destekten iletirim artık, tam bir sinir harbi bu youtube bazen, kusura bakma.

Caner hocam, biraz alındığını düşünüyorum. Aramızda alınma olmayacağını varsayarakdan yazmıştım. 1 aydır kanalların sağlam dururken düngeceden bu yana kanalların kapanıyor. Daha birşey yazmak için erken demek istedim. Ama biliyorsun 15 mayıs ve 29 mayısda çok fazla kanal gitti ve ben botdan dedim hocam. %1 lerin altında kapanma oranı varken botdan kaynaklı kapanma var denmesinden dolayı yazdım.

Merhaba hocam,

kanallarım sayfasında isterseniz kanalı komple silme butonuyla yapabilirsiniz kanala ait herşeyde silinir loglarda silinir. isterseniz onun altında yüklemeyle alakalı loglarıda silme butonu mevcuttur.

açtığım kanallar 1 gün içerisinde muhakkak spamdan kapanıyor ip değişiriyorum mac değiştirdim fayda etmedi acaba max kaç video atmalı bir kanala 100 150 falan atıyorum ondan mı kapanıyor bilemedim

peki ya sonrasında nasıl devam etmeli?

Sonrasinda kanali kendi haline birakin birkacgun. Daha sonra 35-40 gibi bir yukleme daha yapin. Eskisi gibi 200-500 video devri bitti artik hocam.
Gereksiz izlenim almayacagi belli video lari atmak yerine secici davranmak gerekiyor artik.

26 adet videonuz başarıyla yüklenme listesine alındı.
23 adet videonuzda başlığı bulunmuyor.

etiket açıklama özgünleştir sıkıntıda sanırım

26 adet videonuz başarıyla yüklenme listesine alındı.
23 adet videonuzda başlığı bulunmuyor.

etiket açıklama özgünleştir sıkıntıda sanırım

Bir sıkıbtı göremedim hocam. Belkide daha maviler yeşil olmadan tıklsmışsındır ve oejinali boş olan bir botdan çekmişsindir hocam? destekden adres cubugundaki linki yazarmısın?

Bir sıkıbtı göremedim hocam. Belkide daha maviler yeşil olmadan tıklsmışsındır ve oejinali boş olan bir botdan çekmişsindir hocam? destekden adres cubugundaki linki yazarmısın?

hatırladığım kadarıyla dolmadan tıkladım.bu arada bu 10 saat erteleme olayı nerdeyse 25 kanalım içinde olduy.bu uyarıyı sistem ne diyerek veriyor ? spam tespit edildi daha sonramı video yükleyiniz diyor.25 kanalıma video attım 8 kanalıma anında bu uyarıyı verdi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botta bir yavaşlama mı var? Ayrıca ana safyada yükleme yaparken link vermiyor. Hocam şu logo boyutları ne olmalıdır? Bazen tüm videoyu kaplıyor bazen normal.. Bunu nasıl çözeriz

Bu şekilde toplu link bölümünde de hata veriyor. Yüklenemedi: Siteyle bağlantınız koptu veya tarayıcınız engelledi. Bu durum nadiren olmaktadır.

Hocam biz emri verince bot arka planda yüklese daha iyi olur. Böyle hatalarla karsılaşmayız.

Son düzenleme:
hatırladığım kadarıyla dolmadan tıkladım.bu arada bu 10 saat erteleme olayı nerdeyse 25 kanalım içinde olduy.bu uyarıyı sistem ne diyerek veriyor ? spam tespit edildi daha sonramı video yükleyiniz diyor.25 kanalıma video attım 8 kanalıma anında bu uyarıyı verdi

Merhaba hocam,

daha mavideyken özgünleştirme bitmeden tıklanırsa orjinal etiket ve açıklamasıda yoksa etiket ve açıklama yok diye yazabilir hocam.

Bir kanalda eş zamanlı olarak çok işlem yapılınca youtube verdiği birşeydir. Sadece verdiği youtube'un uyarısı bu kanala şuanda video yükleyemezsin daha sonra tekrar dene uyarısını veriyor. Mesala bir kanala video atarken o kanala ait video yönetiisine girmeyiniz. eş zamanlı işlem olmaması adına.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] botta bir yavaşlama mı var? Ayrıca ana safyada yükleme yaparken link vermiyor. Hocam şu logo boyutları ne olmalıdır? Bazen tüm videoyu kaplıyor bazen normal.. Bunu nasıl çözeriz

Bu şekilde toplu link bölümünde de hata veriyor. Yüklenemedi: Siteyle bağlantınız koptu veya tarayıcınız engelledi. Bu durum nadiren olmaktadır.

Hocam biz emri verince bot arka planda yüklese daha iyi olur. Böyle hatalarla karsılaşmayız.

Zaten o şekilde arkaplanda yükletme özelliği toplu link içerisinde mevcut hocam.

Bir video 640x480'dir, başka bir video 1280x720'dir. Sen 150x150 video verirsen 2 sindede ortalama güzel görünür. ama 250x250 logo verirsen 640x480 videonun yarısı kadar logo basmış olursun.

Nasıl bir yavaşlama acaba hocam toplu videlarda 1 günden fazla süredir hiç bekleyen olmadı. Galiba anasayfa video yüklemede yavaşlama var? Ne kadar çok editleme seçerseniz hocam o kadar çok işlem yapar. serverların durumu gayet iyi durumda oradaki.

Ünlem oranı nedir hocam, Uzun videolarda ?

mobil mesaj

30dk üstü videolarda %94 ünlemi geçebiliyor.(500mb altı videolar için. 500mb üstü videolarda serverlar ünlem geçme uygulayıp uygulayamayacağı yoğunluğuna göre değşiyor hocam.)

30dk ile 10dk arası videolarda %96 civarında

10dk ile 0dk arası videolarda %88 civarında.

dün akşam her zamanki yöntemimle bastığım 50 kanalımda kapanmış.bugünlerde kapanmalar arttı.sizin sisteminizde %kaç ? bi yükselme varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri