Son 10 günde senden 34 kanal satın almışım. Nickimide büyük ihtimalle biliyorsundur. Bunlar test kanalı. 34 kanalın 3 tanesi 1 haftadan sonra kapanmış, 2 tanesi 1 hafta içinde kapanmış. Bu kapanan 5 kanalın 3 tanesini ben şifrelerini kişiye vermişim kendisi kullanmış, 2 tanesini ben kurmuşum. Bu 34 kanaldan 5 kanal neye göre kapandı bakmadım. çok mu video attı, video yüklemesi yapılırken kanal içerisinde video editlemeleri mi yaptı bilemem.
Yani istatistik senin kanalalsat.com panelinde de mevcut. Her eklenen kanal 2-3 saat içerisinde kapanıyorsa bir yerde hala hatan var demektir.
Sen 1 yıldan beri botu kullanan kişisin. Dün kanal kapanmalarıyla alakalı forumdaki konularıda gördün. Vds den kapanan, botdan kapanan, manuel çalışıp kapanan, özgün tek kanal çalışıpda kapanan. Ne ararsan var. Bence %100 elinde istatistik dahi varken videoyap a suç atmayı bırakman gerekiyor. Ben herşeyi kabullenirim ama haksızlığı kabullenmem. Gelirsin test kanalı ekle deniyelim dersin eyw derim eklerim deneriz.
Kaç kişinin kapanmaları sona erdi, kaç kişinin hatalarını bulup yol gösterdim.
Kanallarım sayfasında Youtube yükleme dediği zamanda sen göz ardı et yükle seçeneğini seçmişsin. 17:28 de bot uyarıyı atmış. kanal 17:37 de kapanmış. Eğer onu seçmemiş olsaydın belkide yüklemelere devam etmediği için kanal ayakta olucaktı. Detaylı incelemedim hesabını ama sattığın kanallar çoğnulukla videoyap kullanırken kapanmıyorsa ve sen videoyap kullanarak kanal kapanması yaşıyorsan bence burada videoyapın değil senin bir hatan mevcut.