Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni tanıtım ve kullanma klavuzu videosunu çektim. Önceki videonun üstünden 4 ay geçmişti bir çok özellik eklenmişti. Yarın sabah inşallah sitedeki video değiştirilmiş olucaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam destekten de yazdım. kendi kanallarımı çekemiyorum. telif gelmiş kanallarım var bunları yeni kanalara çekmek isitiyorum ama çekilmiyor.

---------- Spam Engelliyici 05:35 ---------- Önceki Mesaj 04:39 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]tamam geldi hocam liste dışı yaptım diye biraz beklemek gerekiyormuş

hocam 8 dakikalık videoyu %90 ünlem geç yaptım. videoya 2 dakika ekledi .7 dakika eklemesi gerekmiyor mu?

hocam 8 dakikalık videoyu %90 ünlem geç yaptım. videoya 2 dakika ekledi .7 dakika eklemesi gerekmiyor mu?

Evet 15 dakika yapması gerekir. Onun kontrolünü yapar ana hocam eğer videonun orjinal süresinin altındaysa işlemi tekrar dene yap yapar Oda olmazsa orjinal yüklenir ama daha hiç öyle bir durum görmedim. Desteğe videomun linki bu çektiğim video bu diye yazarmısın hocam

Evet 15 dakika yapması gerekir. Onun kontrolünü yapar ana hocam eğer videonun orjinal süresinin altındaysa işlemi tekrar dene yap yapar Oda olmazsa orjinal yüklenir ama daha hiç öyle bir durum görmedim. Desteğe videomun linki bu çektiğim video bu diye yazarmısın hocam

yolladım hocam. hemen bakarsanız sevinirim. çünkü video dünya engelli :)

Yaktın bizi keşke 1 hafta önce çekseydin:)

23 ayda 10 defa tanıtım videosu çekip yenileme yapmışım. :) Bende ne zaman havam yerindeyse o zaman çekebiliyorum.

hocam destekten de yazdım. kendi kanallarımı çekemiyorum. telif gelmiş kanallarım var bunları yeni kanalara çekmek isitiyorum ama çekilmiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]tamam geldi hocam liste dışı yaptım diye biraz beklemek gerekiyormuş

Evet liste dışı videoları bulmaz hocam. Genel olarak yüklenmiş videoları bulur. liste dışı videoları ancak toplu link ve anasayfadan videonun linklerini biliyorsanız olur hocam. Liste dışından genele alınan videolarıda youtube ortalama 30 dk sonra tam anlamıyla genele alıyor hocam.

23 ayda 10 defa tanıtım videosu çekip yenileme yapmışım. :) Bende ne zaman havam yerindeyse o zaman çekebiliyorum.

Evet liste dışı videoları bulmaz hocam. Genel olarak yüklenmiş videoları bulur. liste dışı videoları ancak toplu link ve anasayfadan videonun linklerini biliyorsanız olur hocam. Liste dışından genele alınan videolarıda youtube ortalama 30 dk sonra tam anlamıyla genele alıyor hocam.

yok hocam daha önce liste dışı yapıp sonra genel yapınca birsüre beklemek gerekiyormuş. birde kanaldaki videoların hepsini çekmiyor . %20 si falan çekilmiyor. ama benim için büyük sorun değil sıkıntı yok:)

yok hocam daha önce liste dışı yapıp sonra genel yapınca birsüre beklemek gerekiyormuş. birde kanaldaki videoların hepsini çekmiyor . %20 si falan çekilmiyor. ama benim için büyük sorun değil sıkıntı yok:)

Kanal linkini verirseniz ve çıkmayan videonunda linkini verirseniz. Hangi özellik onu engelliyor onu söylerim hocam. seçim şeklinizi değiştirirsiniz.

Sesli Anlatım ve Kullanma Klavuzu Videomuz Yenilenmiştir.

Client id, Client Secret ve api key oluşturma anlatımı

Video içerisinde 02:40'da anlatımı başlıyor

Token Alma işlemi, Kanala özel etiket ve logo ayarlama

Video içerisinde 10:40'da anlatımı başlıyor

Ayarlarım Sayfası

Video içerisinde 17:10'da anlatımı başlıyor.

Anasayfadan Video Yükleme

Video içerisinde 18:30'da anlatımı başlıyor.

Bilgisayardan Tekli Video Yükleme

Video içerisinde 25:40'da anlatımı başlıyor.

Toplu Link ile Yükeleme

Video içerisinde 29:50'de ve 74:10'da anlatımı başlıyor.

Bilgisayardan Toplu Video Yükleme

Video içerisinde 32:10'da anlatımı başlıyor.

Özgün Video Oluşturma 1

Video içerisinde 35. dakikada anlatımı başlıyor.

Özgün Video Oluşturma 2

Video içerisinde 37:15'de anlatımı başlıyor.

Toplu Video

Video içerisinde 40. dakikada anlatımı başlıyor.

Otomatik Kanal Kopyalama

Video içerisinde 45:50'de anlatımı başlıyor.

Otomatik Karşı Kanala Video Eklendikçe Sizin Kanala Kopyalama

Video içerisinde 46:40'de anlatımı başlıyor.

Kanal Araştırma

Video içerisinde 53:40'da anlatımı başlıyor.

Yükldiğim Videolar

Video içerisinde 55. dakikada anlatımı başlıyor.

Kanal İstatistikleri & Durumları

Video içerisinde 57:40'da anlatımı başlıyor.

Toplu Video Ortası Reklam Ayarlama

Video içerisinde 60. dakikada anlatımı başlıyor.

Playlist Oluşturma

Video içerisinde 63:20'de anlatımı başlıyor.

Youtube kanalındaki videoları sil

Video içerisinde 64:40'da anlatımı başlıyor.

Video Yöneticisi

Video içerisinde 69:10'da anlatımı başlıyor.

Son düzenleme:
вєякαη;593049' Alıntı:
Hocam botun toplu yükleme hızı son 1,5 haftadır inanılmaz derecede yavaş ne yapıyorsanız geri dönün lütfen

Berkan hocam 3 günde 2 yenilik 1 video çektim. Dünya kadar destekde soru cevapladım ve cevaplıyorum. Ama toplu video yükleme hızı iyi olunca ünlem geçme kotası artıyor. Yavaşlayınca kotayı düşürüyor. Günün her anı hızlı olamıyor. Eskisi gibi hep hızlı olması için ünlem geçme kotasını belli bir seviyede toplu video için yapmam gerekiyor. Bu belli seviye ise bugün 600mb ortalama yarın 400 sonraki gün 700mb olabiliyor. O kadar dengesizki yükleme rakamları anlatamam.

Berkan hocam 3 günde 2 yenilik 1 video çektim. Dünya kadar destekde soru cevapladım ve cevaplıyorum. Ama toplu video yükleme hızı iyi olunca ünlem geçme kotası artıyor. Yavaşlayınca kotayı düşürüyor. Günün her anı hızlı olamıyor. Eskisi gibi hep hızlı olması için ünlem geçme kotasını belli bir seviyede toplu video için yapmam gerekiyor. Bu belli seviye ise bugün 600mb ortalama yarın 400 sonraki gün 700mb olabiliyor. O kadar dengesizki yükleme rakamları anlatamam.

Anladım hocam pardon sende haklısın ne olduysa bu edit işlerimden sonra oldu oda zaten çoğu üye için şart ünlem geçme için ama benim edit ile işim olmuyor :(

Merhaba hocam.
kanal kapanmaları bende devam ediyor. bunun için destekten epey bir uzun yazdım hocam.
kontrol edebilir misiniz?
üyelik id: 1148

вєякαη;593066' Alıntı:
Anladım hocam pardon sende haklısın ne olduysa bu edit işlerimden sonra oldu oda zaten çoğu üye için şart ünlem geçme için ama benim edit ile işim olmuyor :(

Bazı anlar yavaş bazı anlar hızlı haftasonu dahil giderse hiç edit yaptırmayaları farklı servera alıcam. Böylelikle 2 tarafda hızlanır. Video işlerinin %95 i ünlem geçme seçeneğiyle yapılıyor. %5 kısmı ancak ünlem geçmeyi kullanmıyorlar. Hayırlısı bakalım yoksa bende yoruldum bekleyen çoğalmış kota düşmüş, bekleyen hiç kalmamış kota artmış. Videoyapda herşey nasıl düzene girdiyse oda zamanında yüklemeye riayet ettireceğiz. Dün gece yarısı baktım 0 bekleyen sınır maksimum tek video 600mb sa ünlem geçmede. Aldım onu 800mb a az önce baktım bir dünya bekleyem olmuş. Sınırı 500 e indirdim 1-2 saatde bekleyen kalmaz tekrardan 600 e sabitleyebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri