Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Video indirildi, youtube hesabiniza yukleniyor!

Bu sorunla çok karşılaşıyorum dün ve bugün ana sayfadan yükleyince. Bu sorunu çözmenizi rica ederim. Çok kısıtlı vakit bulabiliyorum youtube için. O vakitte de sorun yaşamak eli kolu bağlı olmak sıkıntı veriyor.

Anlık yükleme serverlarını resetledim bir kilitlenme göremedim fakat aşırı cpu ısınmış. Belki denenen serverda anlık kilitlenme yaşanmış olabilir.

Şimdi de

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

yazısı çıkıyor.

Video indirildi, youtube hesabiniza yukleniyor!

Bu sorunla çok karşılaşıyorum dün ve bugün ana sayfadan yükleyince. Bu sorunu çözmenizi rica ederim. Çok kısıtlı vakit bulabiliyorum youtube için. O vakitte de sorun yaşamak eli kolu bağlı olmak sıkıntı veriyor.

Bu sorunu bende çok yaşıyorum bugün destek'ten yazmıştım hocam, bakın arkadaşta da aynısı oluyormuş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yine indirmeme sorunu basladı toplu linkden 25 video bırakıyorum youtube'Den tek tek atlıyor hata felan vermıyor hepsini tek tek gecıyor .

Şimdi de

Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, video'nun içerisinde bozukluk olduğu için dışarıdan indirmeye kapatılmıştır.

yazısı çıkıyor.

Bu sorunu bende çok yaşıyorum bugün destek'ten yazmıştım hocam, bakın arkadaşta da aynısı oluyormuş

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yine indirmeme sorunu basladı toplu linkden 25 video bırakıyorum youtube'Den tek tek atlıyor hata felan vermıyor hepsini tek tek gecıyor .

Servera reset atmıştım 23:10 ile 23:20 arasında yapmaması normaldir.

ibrahim_**** maille alakalı tek bir arkadaşın şuanda bu konuyla alakalı destekde yazısı var. bana sıkıntı yaşadığınız link ile birlikte gönderirseniz sevinirim arkadaşlar.

Bugün youtube'un 6 nolu sunucusu ara ara kesintilere giriyor. bir kanaldan çektiğiniz link inerken farklı bir kanaldaki videoya ait link inmiyorsa 6 nolu sunucusuna aittir. ara ara apiyle bağlantısını koparıyorlar o sunucunun. ayda 1-2 defa bir sunucularına böyle işlem yaptıkları oluyor. 29 tane sunucularından 1 tanesinde o durum var. o video ona denk gelmişte olabilir.

fakat anladığım kadarıyla jitem ile sizin sorunlarınız farklı sizdeki video indiriliyor ama devamı gelmiyor. yazın destekden video linkiyle birlikte bakalım. yazan yok isteyen cok yapılcak ne bilinmiyor:)

Destekten yazdım, linkle alakalı birşey değil hocam. Size linkten kaynaklanmadığınıda belirttim, aynı sorun toplu link eklemelerde de oluyor. 20 tane link ekliyorum aralarda bağlantı kesilti bu nadir görülen birşeydir dio sistem indirmiyor 2-3 defa videoyı yeniden yükle dersek o linki indiriyor

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Destekten yazdım, linkle alakalı birşey değil hocam. Size linkten kaynaklanmadığınıda belirttim, aynı sorun toplu link eklemelerde de oluyor. 20 tane link ekliyorum aralarda bağlantı kesilti bu nadir görülen birşeydir dio sistem indirmiyor 2-3 defa videoyı yeniden yükle dersek o linki indiriyor

üstam linkle alakalı birşey. toplu link = anasayfa * 25 li yükleme. Hiç bir farklı yok. aynı serverlar. o 25 tane linkden 1 tanesini alıp anasayfadan deneyip size verilen uyarıyı görmem gerekiyor ki ona göre çözüm getireyim.

mac mi kullanıyosun ?

Arkadaşlar,

Ayın hep 1-2 günü youtube'da 1 veya 1 den çok server bakıma giriyor. Mesala 2 gündür youtube'un 6 nolu sunucusu bakımda.

Bir alt yapı geliştirdik. Bu videoların yedeklerini bakıma almadan önce farklı bir servera taşıyıp oradan izletmeye devam ediyormuş. Bu yapıya uyarlamayı anasayfa, toplu link ve toplu pc upload'a uyarladım. şuanda genel videoyap sunucularına uyarlıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden bir iki istediğim olucaktı acaba yapılabılırmı ?

1 - Toplu Video Çekmeye %10 Hızlandırma Ekleye Bilirmisiniz Acaba
2 - Toplu Link Çekmeyi 25 Videodan Daha Fazlaya Yukseltme İmkanınız Varmı ?
3 - Toplu Link Çekme Eğer Yükseltemiyorsanız bekleme süresini 20dk'dan daha kısalta bilirmisiniz acaba 20dk baya uzun hocam hem editleme yaparken uzun suruyor bırde yüklemeler bittikden sonra 20dk beklemek baya zaman kaybına yol acıyor 10dk'ya dusurebılırmısınız acaba ?

son günlerde bot çok iyi hocam kanalyap da açılsa tam olcak:)

Allah razı olsun hocam, kanalyap ı aslında düzenledim. para kazanma açma, ünlem telif silmeyi şuanda yapıyor. 1 haftadır 6 arkadaşla test ediyoruz 0 sorun. ama işte asıl sorun şu. bu 6 arkadaşla birlikte 3-5 er kanal sıkıntı cıkarmazken 50-100 bin kanal bağlanınca ne olacağı. şuanki durum belkide göze batmadığı için sıkıntı cıkarmıyordur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden bir iki istediğim olucaktı acaba yapılabılırmı ?

1 - Toplu Video Çekmeye %10 Hızlandırma Ekleye Bilirmisiniz Acaba
2 - Toplu Link Çekmeyi 25 Videodan Daha Fazlaya Yukseltme İmkanınız Varmı ?
3 - Toplu Link Çekme Eğer Yükseltemiyorsanız bekleme süresini 20dk'dan daha kısalta bilirmisiniz acaba 20dk baya uzun hocam hem editleme yaparken uzun suruyor bırde yüklemeler bittikden sonra 20dk beklemek baya zaman kaybına yol acıyor 10dk'ya dusurebılırmısınız acaba ?

Merhaba hocam,

Biliyorsun hocam yapılacaklar listesine göre gidiyorum. acil bir sıkıntı cıkmadıkça o liste dışına pek cıkamıyorum.

1) İnş ekleyeceğim.
2) www.videoyap.com/toplulink50.php burada editlemesiz sadece ünlem geç yapabilecek 50'lik havuz mevcut. ama editleme yapılacaksa malesef hocam. daha üstüne çıkamayız.
3) bu rakamda yükselicek, dakikada düşecek. fakat şuanki videoyap ücretiyle değil. bu rakam ve dakika düşmesi 1 ocak 2014 de fiyata zam gelince olmuştu. yine 1 ocak 2015 de fiyata zam gelince rakamlar yeniden düzenlenecek. Daha çok sınırları zorlamam için daha cok kazanıp serverlara yatırım yapmam gerekiyor.

Teşekkürler.

Yani 2015 Zam Geliyor videoyap.com böyle iyi di zaten günlü 50 tane yükleme yapıyoruz fazlası kalıyor günlük yükleme patron sensin zam gelecekse gelir :) hayırlısı diyelim ..

Yani 2015 Zam Geliyor videoyap.com böyle iyi di zaten günlü 50 tane yükleme yapıyoruz fazlası kalıyor günlük yükleme patron sensin zam gelecekse gelir :) hayırlısı diyelim ..

3-4 çeşit paket çıkaracağım hocam. kafamdan geçen ama netleşmeyenler.

1 ocak 2015 de olucaklar.
1. Paket = Toplu link, toplu pc upload ve Toplu Video kullanımı olmayanlar : 15 TL
2. Paket = Toplu video kullanımı olmayanlar : 25 TL
3. Paket = Herşey kullanımı olanlar : 40 TL

Toplu video editleme sınırı : 500mb'a çıkarılacak.
Toplu link editleme sınırı : 500mb'a çıkarılacak.

2014 yılı içerisinde süre satın alanlar ve süresi 2015 e girdiğinde mevcut olanlar en yüksek paketden satın almış olucak. hatırlıyorum bir üyem 31 aralık 2013 tarihinde 50 tane 6 aylık üyelik almıştı. sürelerinide sonra dondurmuştu. şubat ayına geldiğinde ciddi kar ile hepsini satmıştı. Ufakda olsa karlı bir iş yapmıştı.

Bende o müşterinin olarak zam gelmeden aldım 1 yıllık :=) ben bir hesap aldım ..

3-4 çeşit paket çıkaracağım hocam. kafamdan geçen ama netleşmeyenler.

1 ocak 2015 de olucaklar.
1. Paket = Toplu link, toplu pc upload ve Toplu Video kullanımı olmayanlar : 15 TL
2. Paket = Toplu video kullanımı olmayanlar : 25 TL
3. Paket = Herşey kullanımı olanlar : 40 TL

birand acil mesajdan bi problem bıldırdım toplu lınk bolumu ıle ılgılı sanırım benımle alakalı bakabılırmısın:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri