Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

videoyapla ve youtubeyle tanışmam 1 ocakda oldu :) tam zam'ın üstüne gelmiştim.böyle özel günde başlamam iyi oldu ne zamandır çalışıyorum rahatlıkla akılda kalıyor.

3-4 çeşit paket çıkaracağım hocam. kafamdan geçen ama netleşmeyenler.

1 ocak 2015 de olucaklar.
1. Paket = Toplu link, toplu pc upload ve Toplu Video kullanımı olmayanlar : 15 TL
2. Paket = Toplu video kullanımı olmayanlar : 25 TL
3. Paket = Herşey kullanımı olanlar : 40 TL

Toplu video editleme sınırı : 500mb'a çıkarılacak.
Toplu link editleme sınırı : 500mb'a çıkarılacak.

2014 yılı içerisinde süre satın alanlar ve süresi 2015 e girdiğinde mevcut olanlar en yüksek paketden satın almış olucak. hatırlıyorum bir üyem 31 aralık 2013 tarihinde 50 tane 6 aylık üyelik almıştı. sürelerinide sonra dondurmuştu. şubat ayına geldiğinde ciddi kar ile hepsini satmıştı. Ufakda olsa karlı bir iş yapmıştı.

ben toplu halde video eklerim ama videolarda hiçbi degişiklik yapmıyorum,karşıdan al benim kanala yükle diyorum.tahminimce servera en az yük bindirecek işlemdir diye düşünüyorum benimki çünkü videolarda hiçbi şekilde düzenleme filan yok,indir-yükle.ama toplu link girdigim için,ben 40tl likden mi kullanıcam o zaman :)

Daha çok var arkadaşlar. Bakalım paket sistemi olucak ama tam olarak kaç paket ne fiyatlar olucak bilmiyorum. Sabah söylediklerim ortalama düşündüklerimdi fakat 10-15 gün kala bu konuda fikir alır paketleri arttırırız.

Bugün sistemden nadirilen görülen bir durumu kaldırdım arkadaşlar. İnş kalıcı çözüm olmuştur. 100 defa denendi ve yüklenemedi yazanlar nadiren çıkmaktaydı artık inş çıkmayacak.

Ya hocam ne zaman kanala video atsam daha atarken kapanıyo kanal. Duyurular bölümünde yazdıklarınızdan daha özenli çalışıyorum ama yok olmuyo yani. Video attığım kanal daha atarken kapanıyo .S süreler hep boşa gidiyo 2 tane videoyap hesabım var işleri hızlandırmak için ama hep hüsran hep hüsran bir yardımcı olun lütfen hocam :/ [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Ya hocam ne zaman kanala video atsam daha atarken kapanıyo kanal. Duyurular bölümünde yazdıklarınızdan daha özenli çalışıyorum ama yok olmuyo yani. Video attığım kanal daha atarken kapanıyo .S süreler hep boşa gidiyo 2 tane videoyap hesabım var işleri hızlandırmak için ama hep hüsran hep hüsran bir yardımcı olun lütfen hocam :/ [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Video atmadan kanalın kapanmıyor video atınca kapanıyorsa kanallarımdan ortak clienta geçiş yap derdin %100 biter. iyi bayramlar

Video atmadan kanalın kapanmıyor video atınca kapanıyorsa kanallarımdan ortak clienta geçiş yap derdin %100 biter. iyi bayramlar

Ortak cliente geçtiğimizde yeni eklediğimiz kanallarda geçerli oluyor sanırım hocam öyle mi? Yani geçmeden önce token alınmış kanallarda geçerli olmuyo? Sağolun sizede iyi bayramlar

Hayırlı Bayramlar,

Herkesin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ailenizle birlikte sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayat geçirmeniz dileklerimizle

Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. Ekibi

Ortak cliente geçtiğimizde yeni eklediğimiz kanallarda geçerli oluyor sanırım hocam öyle mi? Yani geçmeden önce token alınmış kanallarda geçerli olmuyo? Sağolun sizede iyi bayramlar

Aynen hocam, önceden token alınmışlarda aktif olmuyor. Yeni kanallarda geçerlidir. Eski kanallarınızada yükleme yapacaksanız onlarada yeni clientla tokenı tekrar almalısınız. Detaylı bilgi duyurular sayfamızın ilk maddesinde.

Hocam otomatik kanal cekme calismiyor mu

Hocam altyapısı 10 gün önce değişti. Artık düzenli saatlerle çekebilmesi için ilk emri verince sonraki günün gece 12 sinde aktif oluyor.

bir tek benim sorunum kalmıştı 200'e yakın kanalım kapandı ama saolsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] çözdü. ortak client kullandım birde o program hızından dolayıymış onu düzelttim bide sendkeys ile yaptırdım düzeldi :) gerçekten youtube'nin işine akıl sır ermiyor. bu arada videoyap konusuda çok durgun nazar deymesin.

hayırlı bayramlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad öncelikle iyi bayramlar.. Paket çıkaracağım demiştin bence sistemi kullanmak isteyenler kullanacakları özellikleri kendisi seçebilmeli öncedende bunu söylemiştim sanırım.. Bunun mutlaka düşünün birçok kişinin işine gelecektir..

Youtube sistemi, 16 nolu kanalınıza yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor. Kanallarım sayfasındaki seçiminiz gereği bu kanala ait bekleyen 11 adet video 10 saat sonra tekrardan otomatik yüklenmeye devam edicektir.

bu uyarıyı 3 kere verdi. hepsini sildim 1 kere daha verdi beklemiyor sanırım. neden böyle oldu

edit : 2 kere daha verdi

vob6zp.png

Son düzenleme:
bir tek benim sorunum kalmıştı 200'e yakın kanalım kapandı ama saolsun [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] çözdü. ortak client kullandım birde o program hızından dolayıymış onu düzelttim bide sendkeys ile yaptırdım düzeldi :) gerçekten youtube'nin işine akıl sır ermiyor. bu arada videoyap konusuda çok durgun nazar deymesin.

hayırlı bayramlar.

Hayirli bayramlar hocam.
O program hizindaymis dedigin kismi biraz acarmisin? İsimize yariyorsa bizde kullanalim :D

kanal kapanması yaşıyorum 1 haftadır. ortak cliente de geçtim ama 2 saat içinde kanallarım kapanmaya devam ediyor. her şeyin ipsini de değiştim ama maalesef çözüm olmadı.

iyi bayramlar hocam. ünlem geç kullanmasak yükleme hızında artı olur mu? bugün yavaşlıktan dolayı yüklenemeyen videolarım kaldı.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu süre kesme aralığını genişletsen nasıl olur? saniye cinsinden üç haneli rakamdan fazla yazamıyoruz. dört haneye çıkarılsa çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Merhaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam analytics kazançları ekleyeceğinizi söylemiştiniz çalışma devam ediyor mu acaba ? Bunun dışındada önemli bir özellik eklemenizi isteyeceğim sizden kanal istatistik sayfasında kanalda kaç adet video olduğunu gösteriyorsunuz bize. Eklemiş olduğumuz kanallardan video eksildiğinde sistem bize uyarı verse çok güzel olur böylelikle kanala telif topluluk vs geldiğinde kanala girmek zorunda kalmadan kanallarımızı kontrol etmiş oluruz. Umarım istediğim çok zor birşey değildir yapabilirseniz tüm kullanıcıların işini gerçekten kolaylaştıracağını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri