- Web sitesi
- www.videoyap.com
Arkadaşlar dün ünlem geçdeki sınırı kaldırmakla uğraştım. Artık sistem içerisinde nereden nasıl video yüklerseniz yükleyin kanallarım sayfasında ünlem geçmeyi seçtiyseniz youtube a spam video olarak tüklemez renderı saniyeler içerisinde yapar.
Merhaba hocam,
asıl büyük olayı dün yaşadık. Ünlem geçme artık serverlarımıza %10 yük veriyor. Daha önceden yük oranı %60 dı. Şimdi sınır kalmadı limitleride her bölümde test edip yavaş yavaş arttırcam ve yeni sınırı bulucam.
1) Hocam 1 tane video linki atarsan sevinirim.
2) Toplu video yüklemede 1 edit işlemi + 1 ünlem geç yapılabiliyor. Bu nedenle toplu linkdekileri anlık yüklemek yerine toplu video serverlarına emri aktarmak isterseniz şuanda sadece ümlem geç yapar. Ama bugün seçilen 1 edit emrinide aktarmayı yapacağım. 1 den cok özellik seçecekseniz malesef onları toplu videoda 1 edit yapabilme olduğu için fazlasını yapamaz. Yazılım olarak alt yapısı o şekilde kurulu bşrden cok editi inş 15-20 gün sonra toplu videoda yaptırmaya çalışacağım. En az 6 günlük yazılım gerekiyor. Ancak anlık yükleme yaptırabilirsiniz.
3) hocam vdsine dün gece 1 tane resim atmıştım acaba yükleyemedin özel çerçeve linkini verirsen bir yere yükleyip indirip onu atmaya çalışım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,botu aktif olarak hiç kullanmadıgım için konuya biraz yabancı kaldım
ben yüklemeleri toplulink.php sayfasından yapıyorum sadece,daha önceki mesajlardan aklımda kaldıgı kadarıyla buradan ekledigimiz videolarda düzenlemek yapmak istedigimizde 150mb mi ne bi sınır vardı.ben karşıdan alıp,oldugu gibi attıgım için merak etmedim normalde bunu ama şimdi (yada normalde) bu linkden yükleme yaparken hızlandırma,sesi silme vb render işlerini yapabiliyormuyuz sınır olmadan?uzun videolar ekliycem ama zaten düzenleme yapmaz diye yüklemedim...
Merhaba hocam,
asıl büyük olayı dün yaşadık. Ünlem geçme artık serverlarımıza %10 yük veriyor. Daha önceden yük oranı %60 dı. Şimdi sınır kalmadı limitleride her bölümde test edip yavaş yavaş arttırcam ve yeni sınırı bulucam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
1-Video boyutu : 558x360 çerçeve eklemiyor
2-http://www.videoyap.com/toplulink.php kısımda yükleme yapmak için 2 seçenek var şimdi server ile yükle ve 2-5 dakika aralıklarla yükle 2-5 dk aralıklarla yükleyi
seçtiğimizde vds de olmasına rağmen belirttiğim ayarlarda convert yapmadan atıyor
3-Çerçeve ekleyemedim vds den destektende yazdım videoyap.com dan atabiliyorum aynı çerçeveyi ama vds den atamıyorum.
1) Hocam 1 tane video linki atarsan sevinirim.
2) Toplu video yüklemede 1 edit işlemi + 1 ünlem geç yapılabiliyor. Bu nedenle toplu linkdekileri anlık yüklemek yerine toplu video serverlarına emri aktarmak isterseniz şuanda sadece ümlem geç yapar. Ama bugün seçilen 1 edit emrinide aktarmayı yapacağım. 1 den cok özellik seçecekseniz malesef onları toplu videoda 1 edit yapabilme olduğu için fazlasını yapamaz. Yazılım olarak alt yapısı o şekilde kurulu bşrden cok editi inş 15-20 gün sonra toplu videoda yaptırmaya çalışacağım. En az 6 günlük yazılım gerekiyor. Ancak anlık yükleme yaptırabilirsiniz.
3) hocam vdsine dün gece 1 tane resim atmıştım acaba yükleyemedin özel çerçeve linkini verirsen bir yere yükleyip indirip onu atmaya çalışım.