Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar dün ünlem geçdeki sınırı kaldırmakla uğraştım. Artık sistem içerisinde nereden nasıl video yüklerseniz yükleyin kanallarım sayfasında ünlem geçmeyi seçtiyseniz youtube a spam video olarak tüklemez renderı saniyeler içerisinde yapar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,botu aktif olarak hiç kullanmadıgım için konuya biraz yabancı kaldım :)

ben yüklemeleri toplulink.php sayfasından yapıyorum sadece,daha önceki mesajlardan aklımda kaldıgı kadarıyla buradan ekledigimiz videolarda düzenlemek yapmak istedigimizde 150mb mi ne bi sınır vardı.ben karşıdan alıp,oldugu gibi attıgım için merak etmedim normalde bunu ama şimdi (yada normalde :) ) bu linkden yükleme yaparken hızlandırma,sesi silme vb render işlerini yapabiliyormuyuz sınır olmadan?uzun videolar ekliycem ama zaten düzenleme yapmaz diye yüklemedim...

Merhaba hocam,

asıl büyük olayı dün yaşadık. Ünlem geçme artık serverlarımıza %10 yük veriyor. Daha önceden yük oranı %60 dı. Şimdi sınır kalmadı limitleride her bölümde test edip yavaş yavaş arttırcam ve yeni sınırı bulucam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
1-Video boyutu : 558x360 çerçeve eklemiyor
2-http://www.videoyap.com/toplulink.php kısımda yükleme yapmak için 2 seçenek var şimdi server ile yükle ve 2-5 dakika aralıklarla yükle 2-5 dk aralıklarla yükleyi
seçtiğimizde vds de olmasına rağmen belirttiğim ayarlarda convert yapmadan atıyor
3-Çerçeve ekleyemedim vds den destektende yazdım videoyap.com dan atabiliyorum aynı çerçeveyi ama vds den atamıyorum.

1) Hocam 1 tane video linki atarsan sevinirim.

2) Toplu video yüklemede 1 edit işlemi + 1 ünlem geç yapılabiliyor. Bu nedenle toplu linkdekileri anlık yüklemek yerine toplu video serverlarına emri aktarmak isterseniz şuanda sadece ümlem geç yapar. Ama bugün seçilen 1 edit emrinide aktarmayı yapacağım. 1 den cok özellik seçecekseniz malesef onları toplu videoda 1 edit yapabilme olduğu için fazlasını yapamaz. Yazılım olarak alt yapısı o şekilde kurulu bşrden cok editi inş 15-20 gün sonra toplu videoda yaptırmaya çalışacağım. En az 6 günlük yazılım gerekiyor. Ancak anlık yükleme yaptırabilirsiniz.

3) hocam vdsine dün gece 1 tane resim atmıştım acaba yükleyemedin özel çerçeve linkini verirsen bir yere yükleyip indirip onu atmaya çalışım.

Arkadaşlar dün ünlem geçdeki sınırı kaldırmakla uğraştım. Artık sistem içerisinde nereden nasıl video yüklerseniz yükleyin kanallarım sayfasında ünlem geçmeyi seçtiyseniz youtube a spam video olarak tüklemez renderı saniyeler içerisinde yapar.

Merhaba hocam,

asıl büyük olayı dün yaşadık. Ünlem geçme artık serverlarımıza %10 yük veriyor. Daha önceden yük oranı %60 dı. Şimdi sınır kalmadı limitleride her bölümde test edip yavaş yavaş arttırcam ve yeni sınırı bulucam.

1) Hocam 1 tane video linki atarsan sevinirim.

2) Toplu video yüklemede 1 edit işlemi + 1 ünlem geç yapılabiliyor. Bu nedenle toplu linkdekileri anlık yüklemek yerine toplu video serverlarına emri aktarmak isterseniz şuanda sadece ümlem geç yapar. Ama bugün seçilen 1 edit emrinide aktarmayı yapacağım. 1 den cok özellik seçecekseniz malesef onları toplu videoda 1 edit yapabilme olduğu için fazlasını yapamaz. Yazılım olarak alt yapısı o şekilde kurulu bşrden cok editi inş 15-20 gün sonra toplu videoda yaptırmaya çalışacağım. En az 6 günlük yazılım gerekiyor. Ancak anlık yükleme yaptırabilirsiniz.

3) hocam vdsine dün gece 1 tane resim atmıştım acaba yükleyemedin özel çerçeve linkini verirsen bir yere yükleyip indirip onu atmaya çalışım.

Üstat ben 1 tane çerçeve yüklemiyorum, değiştirdiğim çeşitli çerçeveler yükleyeceğim, ben size diyorum ki videoyap.com a atabildiğim her çeşit çerçeveleri vds ye atamıyorum diyorum, orda bi sıkıntı var bu yüklenen çerçeveyle alakalı deyil, ben günde 10 tane çerçeve yaptım diyelim her seferinde sizi nerde bulacağımda onun yüklenmesini bekleyeceğim?

Üstat ben 1 tane çerçeve yüklemiyorum, değiştirdiğim çeşitli çerçeveler yükleyeceğim, ben size diyorum ki videoyap.com a atabildiğim her çeşit çerçeveleri vds ye atamıyorum diyorum, orda bi sıkıntı var bu yüklenen çerçeveyle alakalı deyil, ben günde 10 tane çerçeve yaptım diyelim her seferinde sizi nerde bulacağımda onun yüklenmesini bekleyeceğim?

Merhaba hocam,

beni bulmanıza gerek yokki hocam. Özel Çerçeveyi yükle dediğinizde özel çerçevenizi yükler. benim hiç bir sistemimde benden birşey yapılmasına gerek yokki. Vds kullanıcıları çerçeve ekle dediğinde karşısına vds çerçeve ekleme serverına giriş ekranı cıkıyor. üyelik mail ve şireni yazıp her zaman istediğin çerçeveyi ekleyebilirsin hocam vdsine.

Merhaba hocam,

beni bulmanıza gerek yokki hocam. Özel Çerçeveyi yükle dediğinizde özel çerçevenizi yükler. benim hiç bir sistemimde benden birşey yapılmasına gerek yokki. Vds kullanıcıları çerçeve ekle dediğinde karşısına vds çerçeve ekleme serverına giriş ekranı cıkıyor. üyelik mail ve şireni yazıp her zaman istediğin çerçeveyi ekleyebilirsin hocam vdsine.

Ben kendi sorunumu çözdüm hocam dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsunuz, size sonunun kaynağını söyleyeyim ona göre ayarlarsınız başka birisi mağdur olmasın,
Şimdi yüklediğim çerçeve'nin boyunu 3,51mb idi ben bu dosyayı hızlıresim.com yükledim ordan tekrar indirdim boyutu 135kb oldu sistem 135kb olanı aldı

toplu link'te hiç olmazsa çerçeve eklemeyi yaptırabilirmiyiz gün içerisinde 2-5 dk aralıklarla yükleme yaptığımızda eklesin. Anlık yükleme dediğimizde ekliyor zaten. iyi günler

Ben kendi sorunumu çözdüm hocam dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsunuz, size sonunun kaynağını söyleyeyim ona göre ayarlarsınız başka birisi mağdur olmasın,
Şimdi yüklediğim çerçeve'nin boyunu 3,51mb idi ben bu dosyayı hızlıresim.com yükledim ordan tekrar indirdim boyutu 135kb oldu sistem 135kb olanı aldı

toplu link'te hiç olmazsa çerçeve eklemeyi yaptırabilirmiyiz gün içerisinde 2-5 dk aralıklarla yükleme yaptığımızda eklesin. Anlık yükleme dediğimizde ekliyor zaten. iyi günler

Ben aynı şeyleri söylemiyorum. Size çözüm sunuyorum veya yardımcı olun diyorum olmuyorsunuz. ben diyorum ki ben ekledim çalıştı ekleyemediğinizi iletin ben ekleyeyim dedim. Çerçevelerin mb ı büyük olduğu için olduğunu söylediniz zaten bu kadar konuşmaya gerek kalmazdı hocam. test edicem yüksek mb lı çerçeveleri kücültmeden eklemeyi.

hocam ünlemgeçte sıkıntı var sanırım.. bir bakabilirsen...

Merhaba Hocam,

Acaba hangi bölümden video yüklerken aldın hatayı, ve hangi videodada link verebilirsen ve bölümüde yazabilirsen sevinirim. teşekkürler.

Merhaba Hocam,

Acaba hangi bölümden video yüklerken aldın hatayı, ve hangi videodada link verebilirsen ve bölümüde yazabilirsen sevinirim. teşekkürler.
anasayfadan yükleme yaparken hocam hangi videoyu yüklersem yükleyeyim "Ünlem gec yapilamadi. Video formatı sıkıntılı olabilir. Lütfen çektiğiniz video linkini yoneticiye iletiniz." diyor.

anasayfadan yükleme yaparken hocam hangi videoyu yüklersem yükleyeyim "Ünlem gec yapilamadi. Video formatı sıkıntılı olabilir. Lütfen çektiğiniz video linkini yoneticiye iletiniz." diyor.

Hocam destekden yazarmısın, ilgili serverını görmem gerekiyor. hangi kanalda hangi video linki lütfen destekden yazarmısın. Daha dün yapılandırdım bu mümkündür hemen düzelteyim.

bana da denk geldi

Hocam destekden yazarmısın, ilgili serverını görmem gerekiyor. hangi kanalda hangi video linki lütfen destekden yazarmısın. Daha dün yapılandırdım bu mümkündür hemen düzelteyim.

heralde 40 dk oldu,attıgım 10 tane videonun yüklenmesini bekliyorum.bekleyen videolar sayfasına bakıyorum,yüklenecek video kalmadı ama kanala eklenmedi videolar.tam mesaj atacaktım sorun mu var 10 tane video neden yüklenmiyor 40-45dkdir diye ki o anda farkettim,etiket ve açıklama özgünleştirme yerinde yükleme talimatı vermemişim :D 40dkdir boşu boşuna yükleme talimatı vermedigim videoların yüklenmesini bekliyorum ve tabi yüklenmedigi için de bota kızıyorum :D

Destekten mesaj gönderdim bir kaç dakika önce hocam ilgilenirsen sevinirim

heralde 40 dk oldu,attıgım 10 tane videonun yüklenmesini bekliyorum.bekleyen videolar sayfasına bakıyorum,yüklenecek video kalmadı ama kanala eklenmedi videolar.tam mesaj atacaktım sorun mu var 10 tane video neden yüklenmiyor 40-45dkdir diye ki o anda farkettim,etiket ve açıklama özgünleştirme yerinde yükleme talimatı vermemişim :D 40dkdir boşu boşuna yükleme talimatı vermedigim videoların yüklenmesini bekliyorum ve tabi yüklenmedigi için de bota kızıyorum :D

Dün gece bende yeni ünlem geçi yapıyorum. yazılımı makinamda yaptım test ettim çalıştı. Dedim serverlara atayım dosyayı. dosyayı attım serverlara videoyu yükle tuşuna bastım kanala gelmedi video. Dedim ne oluyor, bekleyim biraz. Sigara içtim geldim yine gelmedi. Pencereyi bir açtım videoyu yükle tuşuna basmamışım aynen senin gibi :)

hocam acil kodu ile destekten gönderdim

Birazdan destek mesajlarıyla ilgilenmeye başlıycam hocam. yazılımsal olarak 20 dk uğraşayım. Teşekkürler.

Merhaba hocam,

geri dönüş yaptım örnek için teşekkür ederim. İlgili güncellemeyi yaptım teşekkürler

Hocam bu kalkan sınır hangi sınırdı render sınırı mı yoksa diğer edit işlemleri mi yani çerçeve yakınlaştırma hızlandırma gibi işlemler mi ?
Onlar kalkmadıysa şu an diğer edit işlerinin sınırları nedir ?

Hocam bu kalkan sınır hangi sınırdı render sınırı mı yoksa diğer edit işlemleri mi yani çerçeve yakınlaştırma hızlandırma gibi işlemler mi ?
Onlar kalkmadıysa şu an diğer edit işlerinin sınırları nedir ?

Merhaba hocam,

bu kalkan ünlem geçmedeki render sınırıydı. Video içerisindeki sahiplik tagını silip, ünlem geçmeyi yapan sınırdı. Hiç bir bölümde, hiç bir videodada ünlem geçilme yapılmadan yüklenmiyor artık. Buda büyük videolar atılması nedeniyle video render alınamıyor ve spam video türüyle yüklenmiş oluyordu. Artık bu olmuyor, uzun video ve toplu video çalışanların kanal kapanmasını ortadan kaldırmasada çok çok azaltacak çünkü spam içerikli yani rendersız video atılmıyor artık

Banada oluyor bazen farklı kanala yükleme emri veriyorum giriyorum kanalda video yok bir diğer kanalda 700 video var:)

hocam bi not paylaşmak istiyorum. çalıştığım kategoride ünlem geçme oranım 110 videoda 24. yanı yaklaşık %20 ve çok kötü. ünlem geç seçeneğim de %90 da olmasına rağmen. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba arkadaşlar, toplu linkde 2 yenilik yaptım.

1) Toplu link ile girip anlık server ile yüklemek yerine toplu video serverına yüklemeyi yönlendirmek isteyince toplu video serverlarının yapcağımişlem listesi çıkıyor. Vds ve normal kullanıcılar için aynıdır.

2) Toplu linkde vds kullanıcıları 25 erli olarak emrediyordu. Onlarda tekrardan şu kadar bekleyeceksiniz yazmıyordu ama 25 tane likdi. Bu 25i vds kullanıcılarında kaldırdım vdsli videoyapı olanlar sınırsız vdsinin hızı ve gücü kadar atabiliyorlar.

Banada oluyor bazen farklı kanala yükleme emri veriyorum giriyorum kanalda video yok bir diğer kanalda 700 video var:)

:) Spamcinin kafası dalgın olur, nereye 700 video atacağını düşünmez. Varsın kanal olsun geçer gider..

hocam bi not paylaşmak istiyorum. çalıştığım kategoride ünlem geçme oranım 110 videoda 24. yanı yaklaşık %20 ve çok kötü. ünlem geç seçeneğim de %90 da olmasına rağmen. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

bu oran geçmişin bir oranı olabilir mi büyük video çalışıyor ve onları sistem ünlem geçmesiz atıyor? o ünlem oranında olmak zaten kanalın spamden kapanması demektir. Daha para kazanmaya açmadan youtube o videoların spam oldugunu biliyor. çok ünlem alma ihtimali olanı para kazanma açmadan bildiği için youtube kapatır geçer gider. bugün hocam 100 video at. yeni sistemde görmüş olalım ünlem geçme oranını hem. yazarsın inceleriz hocam hallederiz.

Son düzenleme:
:) Spamcinin kafası dalgın olur, nereye 700 video atacağını düşünmez. Varsın kanal olsun geçer gider..

Merhaba hocam,

bu oran geçmişin bir oranı olabilir mi büyük video çalışıyor ve onları sistem ünlem geçmesiz atıyor? o ünlem oranında olmak zaten kanalın spamden kapanması demektir. Daha para kazanmaya açmadan youtube o videoların spam oldugunu biliyor. çok ünlem alma ihtimali olanı para kazanma açmadan bildiği için youtube kapatır geçer gider. bugün hocam 100 video at. yeni sistemde görmüş olalım ünlem geçme oranını hem. yazarsın inceleriz hocam hallederiz.

hocam o zamana sisteme yeni bir kanal bağlayayım. ondan sonra o kanalara bugun ve yarın 50+50 video atayım. ondan sonra konuşalım.

2 kanal denedim ikisi de yaklaşık 5 günlük kanallardı. videoların yaklaşık olarak 1/4 ü sisteminizdeki sorunlardan dolayı ünlemgeç yapılmadan geçmişti. yani 40 dk olan video 40dk olarak atılmıştı. belki ondan olabilir. taze bir kanal ile yeniden deneyeceğim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri