Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

vds ile toplu video emri vermeyelim akşama mı bekleyelim hocam o zman?

edit: bu toplu videonun biran önce açılması lazım, yılbaşına kadar 1000 kanal projemden hep gün gidiyor valla :D

hocam nasıl yapıcan 1000 kanal :D bir iki tavsiyede bizede bulunsan rica etsem :D

anasayfadaki hız sorunu sıkıntı kalkmış demişsiniz ama hocam şuanda hala yüklenmiyor ?

hocam nasıl yapıcan 1000 kanal :D bir iki tavsiyede bizede bulunsan rica etsem :D
Yarısına yakın bitti😂 vds + videoyap + diğer bot. Satın aldığım kanallar dayanmıyor mecburen kendim açıp bağlıyorum 4 farkli partnere[emoji1] 200 video her kanal. Bir gün kaynak buluyorum ertesi gün basiyorm

Yarısına yakın bitti😂 vds + videoyap + diğer bot. Satın aldığım kanallar dayanmıyor mecburen kendim açıp bağlıyorum 4 farkli partnere[emoji1] 200 video her kanal. Bir gün kaynak buluyorum ertesi gün basiyorm

hocam peki eşleşen dünya engeli gibi sorunları nasıl geçiyorsunuz ki her kanlı incelemek zor degılmı ornegın ben kaynak buluyorum 5 6 tane denıyorum sıkıntı cıkarmayanları kanallara dagıtıyorum fakat gunde en fazla 2 3 kanal acabılıyorum .

anasayfadaki hız sorunu sıkıntı kalkmış demişsiniz ama hocam şuanda hala yüklenmiyor ?

Merhaba hocam,

acaba video linki atarmısınız destekden? Hızda bir sıkıntı kalmadı.

Arkadaşlar toplu videodada hız sorununu giderdim. Yeni işlemi yürürlüğe aldım. Toplu videoda bekleyen cok video var bugece yarısına kadar toparlayacağını umut ediyorum. Sistemdeki eş zamanlı yükleme özelliği aktifdir. Yabi toplu videoda bu hızda işlem yaparken 2 videoyu aynı saniyede yüklemez arkadaşlar. Bol kazançlar

Merhaba hocam,

acaba video linki atarmısınız destekden? Hızda bir sıkıntı kalmadı.

Arkadaşlar toplu videodada hız sorununu giderdim. Yeni işlemi yürürlüğe aldım. Toplu videoda bekleyen cok video var bugece yarısına kadar toparlayacağını umut ediyorum. Sistemdeki eş zamanlı yükleme özelliği aktifdir. Yabi toplu videoda bu hızda işlem yaparken 2 videoyu aynı saniyede yüklemez arkadaşlar. Bol kazançlar

atıyorum destekten.
Üyelik Id : 13112

Not: tek bir video değil, hiç biri yüklenmiyor

Önemli Duyuru:

Merhaba Arkadaşlar,

dün sabah 4 civarında youtube serverları yavaş yavaş bakıma alındı. Ve bu bakıma alınmalar şuanda dahada cok artmaya başladı. Windows Vds kullanan kişiler farkediyordur ki 2 gündür youtube'dan video indirmek çok zor. Fakat artık videoyap video indirme yazılımını geliştirerek fişek hızına geri döndü.

Güncelleme : Artık görüntü kalitesini anasayfa ve toplu linklerde yükleme yapmadan önce seçebilirsiniz(sadece youtube videoları içindir). Görüntü kalitesi düşürürseniz editleme kotasına takılma ihtimaliniz düşer.

Bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekden mesajlara bakılıyormusunuz şuan

Merhaba Üstad,

Gün boyunca ben yaptım ekibim test etti. Ekibimde 1 saat önce mesai bitti diye çıktı. Bende birazdan eve geçicem inşallah gece boyu cevapları yazacağım hocam. Bugüne ait bekleyen mesajların hepsine inş gece yetişmeye çalışacağım.

Bol kazançlar

Arkadaşlar Anasayfada video yüklerken edit seçeneği seçerseniz artı durum gösteriyor
hocam bu youtube'un bakımı tahminen ne zaman biter?

Hocam,

biz sistemi bir şekilde bakım yapsada videonun yedek atıldığı serverı bulup oradan indiriyoruz. Artık youtube un yavaşlığı videoyapı etkilemiyor. Bekleyen videolarda hızlıca eriyor. Gece yarısına ortalama normal her zamanki döngüye girmiş olur. Bol kazançlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],

Efe hocam tümünü özgünleştir dediğimizde başlıkta özgünleşiyor ya, bunu nasıl özgünleştiriyordu?

Hocam toplu video yöneticisi bölümünde küçük resim değiştirme ekranında sorun var. Toplu komut verip uygula dedikten sonra 5-10 videoya uygulayıp sonra hatalı kod ekranıyla doluyor sayfa. İlgilenir misin. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam toplu video yöneticisi bölümünde küçük resim değiştirme ekranında sorun var. Toplu komut verip uygula dedikten sonra 5-10 videoya uygulayıp sonra hatalı kod ekranıyla doluyor sayfa. İlgilenir misin. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

İşlenmemiş video üstünde yapıldığında ben bu uyarıyı alıyorum

hocam şu hatayı veriyor

Video 1280x720, 1164x720, 960x720, 954x720, 904x720, 900x720, 854x480, 848x480, 640x480, 640x400, 640x360, 640x352, 636x360, 630x360, 626x350, 576x432, 568x320, 560x315, 540x360, 512x288, 496x360, 492x360, 490x360 486x360 480x360, 480x272, 478x360, 470x360, 480x352, 480x320, 480x270, 480x268, 450x360, 448x360, 444x250, 426x240, 420x315, 406x720, 320x240, 320x180, 304x224, 300x170, 192x144 çözünürlüklerinden birisi olmadığı için çerçeveye alınamadı. Sizin videonuz 484x360 ebatlarındadır. Bu ölçüleri destekden yöneticiye iletirseniz ekleme yapılacaktır.

484x360 çözünürlük eklerseniz sevinirim

Son düzenleme:
Hocam videoları hızlı yüklüyor mu şuan ona göre emir vereceğimde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri