Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],

Efe hocam tümünü özgünleştir dediğimizde başlıkta özgünleşiyor ya, bunu nasıl özgünleştiriyordu?

Merhaba hocam,

başlığı google video search yapıyor. sonra youtube video populerite search yapıyor. içerisindeki en iyi hit yaptıracak başlığı buluyor.

etiket için adwords keyword de search yapıyor. en iyi lerini buluyor. sonra youtubedaki videolarda bu kelimeler başlık aramasındaki kelimelerle eşleşenleri en iyi kelimeler diye onları seçiyor.

Açıklamayı ise kategorisine göre değişik yöntemlerle yapıyor hocam. Yakında şöyle bir yenilik getiriyorum. Kişi firefox ile kanalda video düzenleme sayasındaysa eklenti ile özgünleştir butonuna basınca oradaki direk input alanı içinde otomatik değiştircek.

Hocam toplu video yöneticisi bölümünde küçük resim değiştirme ekranında sorun var. Toplu komut verip uygula dedikten sonra 5-10 videoya uygulayıp sonra hatalı kod ekranıyla doluyor sayfa. İlgilenir misin. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

bilgilendirme için teşekkürler. hedefyoutube hocamla birlikte güzel bir çözüm olmuş oldu.

İşlenmemiş video üstünde yapıldığında ben bu uyarıyı alıyorum

Merhaba hocam,

deneyimin için teşekkürler. Açıkcası bende bilmiyordum fakat öyleymiş. Oraya işleniyor durumunda olan videoları yansıtmayacağım video resimlerini toplu değiştirme sayfasında. Bu durum ortadan kalkmış olur ozaman inş.

hocam şu hatayı veriyor

Video 1280x720, 1164x720, 960x720, 954x720, 904x720, 900x720, 854x480, 848x480, 640x480, 640x400, 640x360, 640x352, 636x360, 630x360, 626x350, 576x432, 568x320, 560x315, 540x360, 512x288, 496x360, 492x360, 490x360 486x360 480x360, 480x272, 478x360, 470x360, 480x352, 480x320, 480x270, 480x268, 450x360, 448x360, 444x250, 426x240, 420x315, 406x720, 320x240, 320x180, 304x224, 300x170, 192x144 çözünürlüklerinden birisi olmadığı için çerçeveye alınamadı. Sizin videonuz 484x360 ebatlarındadır. Bu ölçüleri destekden yöneticiye iletirseniz ekleme yapılacaktır.

484x360 çözünürlük eklerseniz sevinirim

Merhaba hocam,

istediğiniz çerçeveyi görüntüle diyip indirip. Çerçeve yüklemeden yaparsanız otomatik her boyuta çevirir. Önceden eklenen resimlerdi onlar her boyuta otomatik çevrilemedi. İnşallah kısa sürede onlarıda otomatik boyuta çevirmeyi yapacağım. Teşekkürler.

Hocam videoları hızlı yüklüyor mu şuan ona göre emir vereceğimde?

Merhaba Arkadaşlar,

dün akşamki düzeltmeden önce 1.5 günlük yavaşlık nedeniyle bekleyen video sayısı 11 milyondu. Günlük 7 milyon emir geliyor. Şuanda sistemde 3 milyon video hala bekleyende var. Yani seri olarak normal düzene geçmesini gece yarısında bekliyordum fakat hala döngüye giremedi. Video emirleri vermeyide kapatmak istemiyorum, kişinin günde 1 saati olur emri verip gider. o 1 saatdede adama emir verme kapalı olursa kötü olur diye.

efe hocam bu hiç güzel olmamış .s tek tek yükleyince böyle bi sorun cıkarıyor.
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz
eski sistem daha güzeldi

efe hocam bu hiç güzel olmamış .s tek tek yükleyince böyle bi sorun cıkarıyor.
Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz
eski sistem daha güzeldi

Hocam o O konuda birşey değiştirmedim üstad. O çıkan şey ya video çalışmadığından o anda indirememiştir yada başka sıkıntısı vardır. Sen vdsli müşterimdin bu nedenle vdsine dün kurulum yaparken atlanmış olacağını hiç sanmıyorum ama atlamış olabilirim. Destekden şu linki indiremiyorum yazarmısın azat üstad. Bol kazançlar

Hocam o O konuda birşey değiştirmedim üstad. O çıkan şey ya video çalışmadığından o anda indirememiştir yada başka sıkıntısı vardır. Sen vdsli müşterimdin bu nedenle vdsine dün kurulum yaparken atlanmış olacağını hiç sanmıyorum ama atlamış olabilirim. Destekden şu linki indiremiyorum yazarmısın azat üstad. Bol kazançlar

tabi hocam . ama şunuda ekliyim 5-10dk lık 5 video denedim sorunsuz eskisi gibi yüklüyor. ama 1saat ve 2 saatlik 2 video da böyle sorun verdi sadece.

tabi hocam . ama şunuda ekliyim 5-10dk lık 5 video denedim sorunsuz eskisi gibi yüklüyor. ama 1saat ve 2 saatlik 2 video da böyle sorun verdi sadece.

Onuda vermemesi gerekir azat üstad, tabi daha yeni video indirme sistemi çok yeni. yani dün kurdum. Ondan önceki indirme sisteminden farklı çalışıyor. Tüm çözünürlükler için uyarladığımı sanıyordum ve test etmiştim. Vardır bir sıkıntısı üstad. Sen o sonra indirilecek durumuyla tekrar karşılaşırsan veya kim karşılaşırsa destekden denediğiniz videonun linkini yazmanız benim için yeterlidir.

Bol kazançlar

Web_Scripti Hocam Vds webmoneyle ala bilirmiyim destekden yazdim size cevab verirseniz sevinirim

Destekdeki mesajınızı gördüm, fakat sırası gelmediği için cevaplayamadık. Daha önce 5-6 defa webmoney ile üyelik ödemeleri kabul ettim ama o para orda kaldı çekemedim. O yüzden geçen aydan itibaren webmoneyle satış yapmayı durdurdum hocam.

Onuda vermemesi gerekir azat üstad, tabi daha yeni video indirme sistemi çok yeni. yani dün kurdum. Ondan önceki indirme sisteminden farklı çalışıyor. Tüm çözünürlükler için uyarladığımı sanıyordum ve test etmiştim. Vardır bir sıkıntısı üstad. Sen o sonra indirilecek durumuyla tekrar karşılaşırsan veya kim karşılaşırsa destekden denediğiniz videonun linkini yazmanız benim için yeterlidir.

Bol kazançlar

Tamam hocam TEsekkürler Sagolun sizede bol kazanclar. şuan sorun yok tekrar karşılaşırsam linki yollarım

Hocam disk dolulugu otomatik sifirliyor değil mi vdsde? %100 görülecek 1-2 dakikaya sonrasında ne olacak merak içindeyim :)

Tamam hocam TEsekkürler Sagolun sizede bol kazanclar. şuan sorun yok tekrar karşılaşırsam linki yollarım

ben teşekkür ederim üstad, bol kazançlar

Hocam disk dolulugu otomatik sifirliyor değil mi vdsde? %100 görülecek 1-2 dakikaya sonrasında ne olacak merak içindeyim :)

Yüklediği videoları otomatik olarak siler. Fakat edit yaparken bir kopya oluşturur o kopyayı silmez. O kopyalarıda otomatik 30 dkda bir işlem olduğunda siler ama %80 üstüne disk çıkınca siler. Diski merak etme daha hiç %100 görmedim sen görürsen resmini çek yolla hocam şaşırmış olurum ama loglarından bakar aynı gün onada çözümü üretiriz:)

ben teşekkür ederim üstad, bol kazançlar

Yüklediği videoları otomatik olarak siler. Fakat edit yaparken bir kopya oluşturur o kopyayı silmez. O kopyalarıda otomatik 30 dkda bir işlem olduğunda siler ama %80 üstüne disk çıkınca siler. Diski merak etme daha hiç %100 görmedim sen görürsen resmini çek yolla hocam şaşırmış olurum ama loglarından bakar aynı gün onada çözümü üretiriz:)
Yok hocam sevdim bu vds isini:) az önce bi alt alta 95 95 95 i gördüm ama, bi dahaki yeniledigimde düştü disk 58 e. Süper vakit geciyor:)
Yakaladım hocam buyrun %100 :)
VyZ01r.png

Son düzenleme:
hocam malesef 3 gün önce eklediğim 25 kanal token verdikten sonra 1-2 gün dinlendirmeme rağmen ve ünlem geçme vs aktif olmasına rağmen kanalların hepsi kapandı. arasında 2-3 tane kapanmayan var ama onlarda son videoları bugun atıldığı için yarın kapanacak eminim.1 aydır farklı kişilerden alınmış 250 yakın kanalla deneme yaptım malesef hepsi kapandı.

üzülerek söylüyorumki bu kanalların aynısını başka bir x bota ekledim ve kanallar halen açık.ve orada videoları attıktan sonra 1 tane bile ünlem gelmiyor.

şimdi burada uzun uzun yazıp tartışma veya sizi kötüleme gibi bir amacım yok ama son 1,5 aydır videoyapta özellikle uzun videolarda problem var bu problem yüzünden kanallar komple kapanıyor. bence sistemi gözden geçirmelisiniz. veya birisi çıksın desinki uzun video atıyorum kanallarım kapanmıyor tamam o zaman suçu kendime bulacağım.

buyurun son bir inceleme daha yapın isterseniz (bu güne kadar 2-3 inceleme talebim oldu.önerilerinizle tekrardan kanal ekledim hep aynı sonuç).
Üyelik Id : 4311

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten tokena yeni eklediğiniz özellikteki önemli bir sıkıntıyı bildirdim, acil ilgilenirseniz iyi olur, sıkıntı çıkabilecek bi mevzu
4199

Arkadaşlar,

Tüm gün soluksuz destek mesajları cevapladım. Ekibim cevapladı. Yok ama olmuyor.1 mesaj cevaplarken 15 tane yeni mesaj geliyor. Yani 2 dakikada 1 mesaj yazarken 15 mesaj geliyor. Benim bu destek sistemine ne yapmam lazım acaba? Videoyap'a üye alımına 2 ay önce kapattım. İsyan çıktı. Aynı gün açmak durumunda kalmıştım.

Sorular genellikle aynı sorular oluyor. Acaba destekde bir herkes sorumu ve cevabımı görebilsin kutucuğu olsa mesajınızı yazarken isteyen kişi ona tıklayıp aktiif edebilse. Bizde eğer sorular soruyu iyi bulursak cevabı yazınca bende onaylayınca soru ve cevaplar diye bölüm olsa orada yayınlasa? Çünkü mesala bugün 200'e yakın kişi sitede 113 tane botu olmayan bir siteden nasıl videoyu bilgisayarına indirmeden link ile yükleyebileceğini sordu.

Bu bir sitem etme mesajı değildir arkadaşlar. Herkes ödediği ücretin tabiki hakkını alacak. Fakat bende desteğe az mesaj gelsin. Anında dönüş yapabilelim istiyorum. Bu konuda fikir verebilecek arkadaş varsa, buradan yazmasına çok sevinirim.

Benim müsait her saniyem yazılımı geliştirme olacağını gayet iyi biliyorsunuz. Öyle bir yenilik getiriyordum ki akıllara ziyan. Fakat yazılımı geliştirecek vakit olmuyor. Destek ekibimde 2 arkadaş ve ben varım. Destek ekibim haftaiçi 08:00 ile 18:30 arasında hizmet veriyor. Ben ise gözüm açık olduğu her anda hizmet veriyorum. Ama gönül isterki adam gece 10'da yazdığında ben gece 11 de en geç dönüş yapabileyim.

Yok hocam sevdim bu vds isini:) az önce bi alt alta 95 95 95 i gördüm ama, bi dahaki yeniledigimde düştü disk 58 e. Süper vakit geciyor:)
Yakaladım hocam buyrun %100 :)

Bunca zaman görmedim bu olayı kendi sunucularımda aynı şekildedir. Fakat görüleceği varmış demekki :) Bugece halledeceğim hocma bundan sonraki günlerde %50 dahi göremeyeceksin:P Süpersin buarada:)

---------- Spam Engelliyici 23:40 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten tokena yeni eklediğiniz özellikteki önemli bir sıkıntıyı bildirdim, acil ilgilenirseniz iyi olur, sıkıntı çıkabilecek bi mevzu
4199

:) Baya hızlı farkettin ve dönüş yaptığın için çok teşekkürler hocam. Düzenlemeyi sayende yaptım hocam.

hocam malesef 3 gün önce eklediğim 25 kanal token verdikten sonra 1-2 gün dinlendirmeme rağmen ve ünlem geçme vs aktif olmasına rağmen kanalların hepsi kapandı. arasında 2-3 tane kapanmayan var ama onlarda son videoları bugun atıldığı için yarın kapanacak eminim.1 aydır farklı kişilerden alınmış 250 yakın kanalla deneme yaptım malesef hepsi kapandı.

üzülerek söylüyorumki bu kanalların aynısını başka bir x bota ekledim ve kanallar halen açık.ve orada videoları attıktan sonra 1 tane bile ünlem gelmiyor.

şimdi burada uzun uzun yazıp tartışma veya sizi kötüleme gibi bir amacım yok ama son 1,5 aydır videoyapta özellikle uzun videolarda problem var bu problem yüzünden kanallar komple kapanıyor. bence sistemi gözden geçirmelisiniz. veya birisi çıksın desinki uzun video atıyorum kanallarım kapanmıyor tamam o zaman suçu kendime bulacağım.

buyurun son bir inceleme daha yapın isterseniz (bu güne kadar 2-3 inceleme talebim oldu.önerilerinizle tekrardan kanal ekledim hep aynı sonuç).

Merhaba Tolga hocam,

Öncelikle inan adına sevindim. Çünkü benim botla olmasada bir şekilde spam yapabiliyorsun. Benim botla veya benim botsuz bu işi yapabilmen gerçekten güzel.

Kapanma problemini geçiremediğim 2-3 kişiden birisin. Detaylı bir inceleme yapmadım fakat aynı kişiye ait aynı anda kanalların kapanması tesadüf değil hocam. Sadece video yükleme yapmışsınız. Video yüklemenin tek bir tane youtube'da apisi var. Bu her botda aynıdır çünkü youtube kodudur. İstesekde kimse birşey değiştiremez o kodda. Yani o koda ne birşey eklenebilir nede cıkarılabilir. Sabit bir koddur. Notumu aldım hocam destekde sırası geldiğinde cevabı atacağım.

Emin ol tolga hocam problemini bir şekilde aşmış olman bana yeter. Sen nerede nasıl mutlu olursan ol ben mutlu olurum. Youtube işlerinde bol kazançlar dilerim.

Son düzenleme:

bottandır yada başka bişeydendir,kapanma nedenini bilmem ama bişeye takıldım ben.1 gün içerisinde 25 kanala girip çıkmak,tokene izin vermek zaten başlı başına bi sorun olmaz mı hocam?

[MENTION=12653]plesk[/MENTION]
1-ortak clienttemisin
2-ip,çerez,mac değişimi her kanal arasında yapıyormusun
3-vds li hesapmı kullanıyorsun normal hesapmı
4-1 kanala tek seferde kaç video atıyorsun
hocam bu sorulara vereceğiniz cevaplara göre ufak bir kaç önderide bulunabilirim daha önce bende sizin gibi sürekli kapanma yaşıyordum şimdi 2 videoyap hesabıyla çalışıyorum

aynı sorun bende de var, vds aldım nafile boşa gitti para öyle duruyor sistem. ben yeni başlamadım bu işe neyin ne şekilde olduğunu artık idrak eder olduk ama gel gelelim anlatamıyoruz derdimizi.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

aynı sorun bende de var, vds aldım nafile boşa gitti para öyle duruyor sistem. ben yeni başlamadım bu işe neyin ne şekilde olduğunu artık idrak eder olduk ama gel gelelim anlatamıyoruz derdimizi.

---------- Spam Engelliyici 00:08 ---------- Önceki Mesaj 00:05 ----------

Senin durumunu bilmiyorum dahi. Kanallarını sildin, log dahi bakmama izin verdirmedin. %99 kapanma olayını çözüyorum dedim zaten. plesk deki durum farklı bir durumdur. Tolga hocam bana kapanma oldugunda yazdı ve destek istedi ona rağmen çözülemedi. Tabi aynı telden 1 günde yüzlerce kanal açılmasını ve o aynı telden giriş yapılmasını doğru bulmasam da başka botla çalıştığında sıkıntı olmamış. Tolga hocamın durumu farklıdır, sizin ki farklıdır. Sizde kanalları silmeseydiniz sebebini bulurdum büyük ihtimalle 100 kişi yazar 1 kişide olayı çözemeyiz.

Paran boşa gitti lafıda biraz abartı oluyor. Videoyap üyeliğini rahatça forumda satabilirsin. Kaldıki sen üyeliğini satmak yerine aynı eş değerde bfy.com a aktarılmasını istedin. Dilersen kanalalsat.com da aktarırdın. Bizde 3 sistem var. değeri kadar herhangi birine aktarılmasını herkes isteyebilir. Hadi videoyap.com u istemiyorsun, buyfullchannel.com uda istemiyorsun. Fakat kanalalsat.com u kullanmayacak bir youtuber olamaz.

Senin durumunu bilmiyorum dahi. Kanallarını sildin, log dahi bakmama izin verdirmedin. %99 kapanma olayını çözüyorum dedim zaten. plesk deki durum farklı bir durumdur. Tolga hocam bana kapanma oldugunda yazdı ve destek istedi ona rağmen çözülemedi. Tabi aynı telden 1 günde yüzlerce kanal açılmasını ve o aynı telden giriş yapılmasını doğru bulmasam da başka botla çalıştığında sıkıntı olmamış. Tolga hocamın durumu farklıdır, sizin ki farklıdır. Sizde kanalları silmeseydiniz sebebini bulurdum büyük ihtimalle 100 kişi yazar 1 kişide olayı çözemeyiz.

Müdürüm biz senle uzun uzun konuştuk olay çok farklı, 15 mayıstan sonra videoyap'ta kanal barındıramaz oldum ben derdimi anlatamıyorum ki orda sorun ne olduğunu bi türlü anlam veremedim neden kullanamıyorum die vds de aldım biliyorsunuz orda da aynı sorun oldu, bu log incelemeyle olacak iş deyil bende görüyorum ve yaptığım şeyleri biliyorum zaten ama ne hitmetse kapanıyor kanal, ben istemezmiyim videoyap kullanıp günde 10 kanal çıkarmayı yok olmuyor inanın sorun yok diyenlerede imreniyorum açıkcası. Bu sistemi kapanma olmaz böyle kullanacaksın diyen biri varsa anlatsın özelden telefondan skypeden bende kullanayım:confused:

Müdürüm biz senle uzun uzun konuştuk olay çok farklı, 15 mayıstan sonra videoyap'ta kanal barındıramaz oldum ben derdimi anlatamıyorum ki orda sorun ne olduğunu bi türlü anlam veremedim neden kullanamıyorum die vds de aldım biliyorsunuz orda da aynı sorun oldu, bu log incelemeyle olacak iş deyil bende görüyorum ve yaptığım şeyleri biliyorum zaten ama ne hitmetse kapanıyor kanal, ben istemezmiyim videoyap kullanıp günde 10 kanal çıkarmayı yok olmuyor inanın sorun yok diyenlerede imreniyorum açıkcası. Bu sistemi kapanma olmaz böyle kullanacaksın diyen biri varsa anlatsın özelden telefondan skypeden bende kullanayım:confused:

Hocam konunun halini görüyorsun. Son 20 güne bir bak istersen. Sen, plesk, byedge dışında yorum yapan var mı? belki 1-2 kişi daha vardır. Ama konuya bak son 20 günde 2000 den fazla mesaj vardır. Kimse taktiğini anlatmaz hocam, burada destekden kanalım kapanıyordu yardım istedim artık kapanmıyor yazan 3 kişi bile çıkmaz ama emin ol 2000 kişi vardır. Hepsine tek tek yardım ettim. Fakat sen bu yardımı istemedin. Önyargıyla benim problemimi sen çözemezsin dersen ancak bizde senin istediğini yaparız. Kanallarım kapanıyor, ama kanalların loglarını silip bakmana bile gerek yok kanallarımı kapatıyor diyorsun. Yani hocam bu konuda senin hatanı ben bulurdum fakat dediğim gibi kanalları sildiğin için logun dahi yok. Sadece boş bir hesap görüyorum. Neyse hocam artık, uzatmaya gerek yok. Artık ortada bir videoyap üyeliğin yok. Bol kazançlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri