Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Kanal spame düştü diyince siz, kanal spamden kapanmış anladım. Kanala cep telefonundanda video çekip attığınızda veya sitedeki özgün video bölümünü kullanıp video attığınızda ünlem geliyorsa o kanalı 1-2 ay bekletin sonra kullanın. Veya kanala özgün video atıp kanıt sağlayın.

Kanalın tüm atılan videolarda ünlem gelmesinin sebebi ise belli oranda ğnlem gelince kanalda youtube kanalı ünlem spam listesine alır. Ne atarsan ünlem gelir.

Şöyle anlatım kanala günlük 50 şer video atıyorsun. ve hergün para kazanmaları açıyorsun. Toplamda 200 video attın 30 tane videoda ünlem gelince ertesi gün youtube inceleme yapıp kanalı ünlem spam listesine alabilir sonraki günlerde attıkların hep ünleme düşer.

Bunun yerine kanala 300 video hedefledin hepsini yükle tek seferde para kazanmaya aç. O 300 videodada en iyi oranda dolar yakarsın. Sıfır kanalsa o anda ünlem spam listesine düşme ihtimali olmaz. iyigünler

Peki hocam tek seferde 300 video yukleyince kanal spamdan kapanmazmi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sanırım youtube güncelleme yapmış reklam ayarlarında sizde imacrosu ayarlayabilir misiniz?
MPlqVk.png

Uzun atlanamayan videoları macroya koymayın bende çünkü bazen kanallarda görüyorum 5 dakika süren uzun reklamlar var.. Sıkıntı olabilir bu konuda..

Ayrıca destekten istediğiniz kanalın mail ve şifresini yolladım. Hocam o kanala kendim hiç girmedim sizin proxy bölümünde 4 defa deneme yaptım olmadı bıraktım ertesi gün girdim. O zaman farkettim zaten proxy olayının çalışmadığını.. Her seferinde de farklı proxy atamıştım ama hep aynı ıp adresi gözüküyor.

---------- Spam Engelliyici 03:06 ---------- Önceki Mesaj 03:06 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sanırım youtube güncelleme yapmış reklam ayarlarında sizde imacrosu ayarlayabilir misiniz?
MPlqVk.png

Uzun atlanamayan videoları macroya koymayın bence çünkü bazen kanallarda görüyorum 5 dakika süren uzun reklamlar var.. Sıkıntı olabilir bu konuda..

Ayrıca destekten istediğiniz kanalın mail ve şifresini yolladım. Hocam o kanala kendim hiç girmedim sizin proxy bölümünde 4 defa deneme yaptım olmadı bıraktım ertesi gün girdim. O zaman farkettim zaten proxy olayının çalışmadığını.. Her seferinde de farklı proxy atamıştım ama hep aynı ıp adresi gözüküyor.

Sistemi daha önce kullanıyordum şimdi yeniden videoyapı kullanmak istiyorum fakat destek sistemindeki yavaşlık hala devam ediyor dün saat 14:54 de attığım mesajıma geceye kadar bitirilir dendi sabah oldu hala geri dönüş yapılmamış lütfen biran önce cevap verebilirmisiniz? İşlerim aksıyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım moralim yine çok bozuk, "Sistem bu videoyu en az 100 defa denedi ve hostuna indiremedi. İndirilmeye çalışıldığı zaman video oynatılamadığı için yüklenemeden silindi. (1016)" hatası artık gece rüyalarıma giriyor

Karşı Kanallara yüklendikçe Otomatik Kanalıma Yükle.
&
Karşı Kanaldaki videoları günlük belirttiğim özelliklerle ve belirttiğim miktarlala komple çekme bölümlerimiz

Full Ajax ile birlikte yenilenmiştir.

http://www.videoyap.com/topluotomatik.php

122m5j.png

Peki hocam tek seferde 300 video yukleyince kanal spamdan kapanmazmi?

Merhaba hocam,

kapanma riski vardır günlük 300 video bir kanala atmada. 50 ve altında 1 kanala atmada risk yoktur. 50 ve üstüne çıkınca risk başlar hocam. Fakat günlük 200-300 atmak ile 1000 atmak arasında 3 kat risk değil 5 kat risk mevcuttur.

hocam otomatik kanal cekmede sure max 10 dak onuda artirmak mumkunmu?

2-3 saate kadar yeni otomatik kanal çekme bölümü aktif olucaktır. orada da toplu videolarda 2 gün önce düzenlediğim şekiller mevcut olacak.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sanırım youtube güncelleme yapmış reklam ayarlarında sizde imacrosu ayarlayabilir misiniz?

Uzun atlanamayan videoları macroya koymayın bence çünkü bazen kanallarda görüyorum 5 dakika süren uzun reklamlar var.. Sıkıntı olabilir bu konuda..

2-3 saate inceleyeceğim batuhan hocam. Video ortası reklam bölümü içinde çok teşekkür ederim. bugün akşam seçmeli sistem olarak video ortası reklamı youtube değişikliklerine göre aktif edeceğim.

Sistemi daha önce kullanıyordum şimdi yeniden videoyapı kullanmak istiyorum fakat destek sistemindeki yavaşlık hala devam ediyor dün saat 14:54 de attığım mesajıma geceye kadar bitirilir dendi sabah oldu hala geri dönüş yapılmamış lütfen biran önce cevap verebilirmisiniz? İşlerim aksıyor

Malesef destek kısmı çok yavaş işliyor. Özellikle yeniliklerin olduğu dönemlerde ekibimde yaptıgım yeniliklerde her türlü denemeyi yapmakla uğraşıyor. Şuanda 2 büyük yenilik geliyor. Bu nedenle biraz daha yavaştır. ama 24 saati geçirdiğimiz nadir mesajlar olur. onlarıda kasıtlı bekletirim incelemek için hesabını.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım moralim yine çok bozuk, "Sistem bu videoyu en az 100 defa denedi ve hostuna indiremedi. İndirilmeye çalışıldığı zaman video oynatılamadığı için yüklenemeden silindi. (1016)" hatası artık gece rüyalarıma giriyor

Dün mesajını gördüm hocam. Hatta belki anasayfada farketmişsindir. sadece indir seçiliydi. Bir kanalına yükleme yerine denemek amaclı yaptım. Destekden mesaj yazarken ACİL! şuanda toplu video emri verdim. şeklinde yazarsan mesaj içerisinde ACİL kelimesi geçerse bana sistem sms olarak mesaj atar. bende aynı anda incelerim hocam. Aslında denk getiremedim senin video emri verdiğin zamanı. Yoksa 2 defa baktım hocam mesajına ve üyeliğine bir video emri olsaydı görseydim. Ama şunu diyim bugece rahat uyuycaksın :)

Son düzenleme:
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION], [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hocam
MPlqVk.png

Bu konuda sorun yok hocam, imacros ile reklamlar hala ayarlanabiliyor.. Yanlış mıyım?

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION], [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], hocam
MPlqVk.png

Bu konuda sorun yok hocam, imacros ile reklamlar hala ayarlanabiliyor.. Yanlış mıyım?

Bir anket yaptım hocam. Öncelikle anket akşama kadar biraz oylansın. Seçenekli olarakdan anket sırasına göre seçenekleri yerleştircem. Kişi istediği şekilde macroyu oluşturccak.

122m5j.png

şimdi sen bu resmi ekleyince girip bi bakayım dedim,gözüme çarpan ilk şey şu oldu hocam.senin bu resimde yazıyor ya işte sonraki kontrol 09.12.2014 11.53 diye.bende orada "Bugün 0 Yüklendi Sonraki Kontrol: 07.12.14 22:41" yazıyor.günlük 5dk arayla 25 video ekletiyorum,en son 1 gün önce eklenmiş video.işte sonraki kontrolüde 2 gün önce yapıcakmış :) tarihte bi sıkıntı var gibi...bide anında yüklemede mesela 2-5dk arası yükle var,burda ise rastgele degil direk 2dk yada 5dk olarak var.burdada olsa 2-5dk arası yükle gibi seçenekler süper olucak bence.her videoyu robot gibi,her 5dkde bi atıyorsun diye youtube kullanır diye düşünüyorum ben şahsen.2-5dk diyince 2 ile 5dk arasında rastgele bi anda yükler videoları,daha normal olur bence yani.

Son düzenleme:
hocam 2-3 gündür bot hızlıydı bugün sabah olmasına rağmen baya yavaşlamış. bilginiz olsun diye yazdım.

122m5j.png

şimdi sen bu resmi ekleyince girip bi bakayım dedim,gözüme çarpan ilk şey şu oldu hocam.senin bu resimde yazıyor ya işte sonraki kontrol 09.12.2014 11.53 diye.bende orada "Bugün 0 Yüklendi Sonraki Kontrol: 07.12.14 22:41" yazıyor.günlük 5dk arayla 25 video ekletiyorum,en son 1 gün önce eklenmiş video.işte sonraki kontrolüde 2 gün önce yapıcakmış :) tarihte bi sıkıntı var gibi...bide anında yüklemede mesela 2-5dk arası yükle var,burda ise rastgele degil direk 2dk yada 5dk olarak var.burdada olsa 2-5dk arası yükle gibi seçenekler süper olucak bence.her videoyu robot gibi,her 5dkde bi atıyorsun diye youtube kullanır diye düşünüyorum ben şahsen.2-5dk diyince 2 ile 5dk arasında rastgele bi anda yükler videoları,daha normal olur bence yani.

Merhaba fatih hocam,

2 gün önce toplu videodaki değişikliği biliyorsun. işte o anda yavaşlattım otomatik çekimi. bugün ise otomatik çekimide uyarladım. Normal her zaman ki gibi döngüsüne girer. Tabi tıkanmalar olunca ara sıra kontrol edip manuel kontrol tuşuna basmak gerekebiliyor. Bu gibi durumda vakti geldi ama kontrol etmiyor gibi yazarsanız ben hallederim hemen. sabah bir arkadaş yazmıştı mesala. Ben desteğe sürekli bakarım aciliyet durumlarını görmek için. ama cevaplamaları sırayla yaparız. Bu gibi durumlarda tıkanma varsa gideririm hocam. Ama dediğim gibi bu 2 günlük olay yenilikle alakalı yavaşlamaydı manuel kontrol çalıştı tabi oto kontrol düzensizdi düzene giriyor şuanda.

hocam 2-3 gündür bot hızlıydı bugün sabah olmasına rağmen baya yavaşlamış. bilginiz olsun diye yazdım.

Hocam sabah sadece 1 saatliğine yavaşladı. Sağolsun bir arkadaş botunun son günü diye 140 bin videoyu 5 kanala basmış. 2 saat civarı yavaşladı şuanda baktıgımda 16 bin video kalmış oda 3-5 dakikalık iş. Bazen böyle arkadaşlar geliyor. Gıcık olmamak elde bile değil. Adam hakkını satmakla uğraşmıyor, botuda belliki yenilemeyecek. Varsın denesin ya belki tutar hesabı yapmış :) İşte bu tip 1 üye günde 20-30 bin üstü anlık video atınca sistemde anormal anlık artış olabiliyor. Zaten saatte ortalama 400-500 bin video emri geliyor.Birde normalin üstüne bu tip aşırı yüklenen 3-5 kişide çıkınca saatlik yükleme isteği 700-800 bin oluyor. Bugün sabah 8 ile 9 arasında 1.3 milyon adet video isteği gelmiş ve yüklenmiş. Soracak olursan kimdir diye. Kanal bazlı video atılma rakamlarına baktığım için bir kanala 64.000 video ile cengiz diye bir arkadaş var liderlikde. Sağ kulvardan ise fikret arkadaşımız 53.400 video ile yakınlaşıyor. İşin garibi fikret arkadaşımız 3 gün öncede bu şekilde çalışıyordu bırakır videoyapı dedim dün akşam süresini yeniledi. Bayada hak satın alıyor:) Yöntem olarak bunu bilmiş ve deniyor. Spamden kapanan kanalı varmı diye soraak olursan videoyu 1 günde atıp botdan kanalı siliyor bende geçmiş loglarına detaylıca bakmıyorum kapanmış mı açık mı diye.

Merhaba fatih hocam,

2 gün önce toplu videodaki değişikliği biliyorsun. işte o anda yavaşlattım otomatik çekimi. bugün ise otomatik çekimide uyarladım. Normal her zaman ki gibi döngüsüne girer. Tabi tıkanmalar olunca ara sıra kontrol edip manuel kontrol tuşuna basmak gerekebiliyor. Bu gibi durumda vakti geldi ama kontrol etmiyor gibi yazarsanız ben hallederim hemen. sabah bir arkadaş yazmıştı mesala. Ben desteğe sürekli bakarım aciliyet durumlarını görmek için. ama cevaplamaları sırayla yaparız. Bu gibi durumlarda tıkanma varsa gideririm hocam. Ama dediğim gibi bu 2 günlük olay yenilikle alakalı yavaşlamaydı manuel kontrol çalıştı tabi oto kontrol düzensizdi düzene giriyor şuanda.

ben videoların yüklenmemesine degil,bi sonraki kontrolün 2 gün önce yapılacak olmasına takıldım hocam.son kontrol olsa tamam diycem en son 2 gün önce bakmış ki o da degil zaten dün yüklenen video var ama bi sonraki kontrol 2 gün önce yazıyor yani tarihte bi hata yok mu burda? :)

düzeltme : "140 bin videoyu 5 kanala basmış" :eek:

ben videoların yüklenmemesine degil,bi sonraki kontrolün 2 gün önce yapılacak olmasına takıldım hocam.son kontrol olsa tamam diycem en son 2 gün önce bakmış ki o da degil zaten dün yüklenen video var ama bi sonraki kontrol 2 gün önce yazıyor yani tarihte bi hata yok mu burda? :)

düzeltme : "140 bin videoyu 5 kanala basmış" :eek:

Fatih hocam,

aynen ellemeden bir desteğe ticket açarmısın. destekde ticketin yok seni üyeler arasından bulmam çok zor şuanda :) tickete ben fatih yazmanda yeterli.

Herkes aynı olamıyor. 1000 kişiden biri bu şekilde düşünceye sahip olsa 17 kişi çıkar:)

Fatih hocam,

aynen ellemeden bir desteğe ticket açarmısın. destekde ticketin yok seni üyeler arasından bulmam çok zor şuanda :) tickete ben fatih yazmanda yeterli.

Herkes aynı olamıyor. 1000 kişiden biri bu şekilde düşünceye sahip olsa 17 kişi çıkar:)

okumadıgım bi mesajım vardı destekte zaten,ordan hem ona cevap verdim hemde bunu hatırlattım hocam.Sonraki Kontrol: 07.12.14 22:41 yazıyor şuan.

Üyelik Id : 12579

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben bılgısayar'dan toplu yukleme yapıcam'da videoların uzantısı flv bir sıkıntı olurmu acaba?

Toplu Link bölümünden anlık yüklemeden toplu video serverlarına aktarmada birden çok editleme seçeneklerinide aktif ettim.

Böylelikle tüm sistem içerisinde artık birden çok seçenek seçerekde anasayfa gibi editlemeyi toplu video serverlarına gönderebilirsiniz.

Herkese bol kazançlar

okumadıgım bi mesajım vardı destekte zaten,ordan hem ona cevap verdim hemde bunu hatırlattım hocam.Sonraki Kontrol: 07.12.14 22:41 yazıyor şuan.

Üyelik Id : 12579

Tamamdır fatih hocam sağolasın.

hocam nerdeyse 24 saat oldu ben desteğe yazalı hala cvp verilmemiş. bi bakar mısınız

Üyelik Id : 13384

Resimli dönüş yaptım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchannel e yazdım nerdeyse bir hafta olacak bakmıyor musunuz oraya.. Bir kanal almıştım kurtarma mailini yazmamışlar. Kurtarma maili lazım kanalın kanala giriş yapamıyorum. Artık burdan görürsün :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchannel e yazdım nerdeyse bir hafta olacak bakmıyor musunuz oraya.. Bir kanal almıştım kurtarma mailini yazmamışlar. Kurtarma maili lazım kanalın kanala giriş yapamıyorum. Artık burdan görürsün :)

Bakıoz hocam. Önlemini aldım yeni kanal satanlarda fakat, eskiden satışmış işde. Kişi giripde kanalsatdan parasını çekmeye gelmemiş mesajımı görmemiş. Adam kayıp:) Parası bnde ne parayı istiyor, ne nete giriyor:) Sen söyle batuhan hocam ben ne yapayım:) Kanalı iade alabilirim fakat senin işine gelmsz. Adam elbet ödeme istemeye gelir diye bekliyoruz

Hocam video ortası reklam imacros şeysi çalışmıyor yenı guncelleme gelmıs sanırım yıne onu ne zaman aktıf edersıız tamda basladım ıse yarıda kaldı hersey :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri