Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba hocam,

tahmini olarak pazar gününe bitmiş olacak hocam. Yazıyordum 2 gün önce bir arkadaş süper şekilde önerdi. Fakat araya işte hep başka şeyler girdi durdu. Şuanda ise dailymotion'u olayını yazıyorum. Çok iyi birşey ve ömürlük olsun diye kanal takip üstünde aceleye getirmiyorum hocam. Teşekkürler.

Allah razı olsun hocam ne diyeyim şuan çok sevindim. Peki bu sistem Videoyap'a entegre olup token verdiğimiz kanallarımı takip edecek yoksa Videoyaptan ayrı olup ekstradan ücret verip istediğimiz kadar kanal ekliyebilecek miyiz? Sadece videoyaptaki kanallar olmazsa çok iyi olur hocam çünkü 500'e yakın kanaldan bahsediyorum. Videoyap kanal ekleme sınırı 25 olduğundan sıkıntılı biraz. Teşekkürler

Hocam DailyMotion sisteminde son durum nedir? :) Yarın akşam aktif olacak falan demiştiniz ama? :) Ben kanal açtım bir tane 2 tane attım öylesine. Partner sistemi direk aktif olmuyor videolarda reklam çıkmadı ama nereden aktif edecez onu? :) Daha sistemi aktif etmeden sorularım başladı bakın. :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşey sormak ıstıyorum şimdi ben ındırdıgım vıdeoları toplu bilgisayar upload ile yuklucem videoların boyutu 250mb effect ekleme ile yuklucem videoyap ozel vds sahibiyim fakat yınede benım pcden sızın serverlara serverdan da kanala yuklenmesı baya suyor sımdı 50 video bırakıcam ortalama 4 5 saatten daha uzun surucek videoların kanala yuklenmesı sızce kanalın spamdan kapanmasına yol acarmı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Convert sistemi getirilebilir mi ? mkv dosyalarını mp4'e dönüştürmek için vs ?

Yapmak istiyorum imacrosu arkadaşlar. Fakat bugün kendi hesabımla girip bakmak istedim benim 2 kanalımdada Atlanamaz videoları aktif edemiyorum. Kanalımın biri 5 milyon izlenmeye sahip. dakika olarak küçük veya büyük video farketmiyor. neye göre seçtircem ki kişiye.

Yeni güncellemeye göre makro çok önemli, bugün güncellemeyi bekleyip reklam açmadım.

Eski yöntem çalışıyor mu şuan güncelleme şart mı ?

Yapmak istiyorum imacrosu arkadaşlar. Fakat bugün kendi hesabımla girip bakmak istedim benim 2 kanalımdada Atlanamaz videoları aktif edemiyorum. Kanalımın biri 5 milyon izlenmeye sahip. dakika olarak küçük veya büyük video farketmiyor. neye göre seçtircem ki kişiye.

bu Atlanamaz videolar ne oluyor hocam eskiden ne guzel 9 dakıka ustu videolara patır patır imacros sayesınde reklam eklıyorduk :(

atlanamayanlar sadece partnere geldi
@Web_Scripti, aynen hocam atlanamayan reklam özelliği partnerde aktif edilebiliyor sadece..

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------
@Web_Scripti hocam toplu video yöneticisinde ve video yöneticisinde ping attırdığımda pinglenemedi hatası alıyorum, videolar aktif haldedir.. Kontrol eder misiniz.

atlanamayanlar sadece partnere geldi
Eyw üstad, forumun alayı partner olunca anlaşılması güç oldu:)
@Web_Scripti, aynen hocam atlanamayan reklam özelliği partnerde aktif edilebiliyor sadece..

---------- Spam Engelliyici 02:52 ---------- Önceki Mesaj 02:20 ----------
@Web_Scripti hocam toplu video yöneticisinde ve video yöneticisinde ping attırdığımda pinglenemedi hatası alıyorum, videolar aktif haldedir.. Kontrol eder misiniz.

Sabah bakıcam hocam şu video ortasını hala yapamadım. Mesala imacrosa 5. kurucuğu işaretle diyorum ya beşinci kutucuk kötü birşeyse kanalda video atlanmayan uzun video aktif değilse kişi ona seçerse maf eder kanalı:) Neyi seçeceğini kontrol edicek bir yapı ayarlamaya çalışıyorum

---------- Spam Engelliyici 01:51 ---------- Önceki Mesaj 00:59 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

Adsense ve sadece para kazan açık olanlar için video ortası imacros ile düzenlemeyi yaptım. Yanlışlıkla aynı videoyu 2 defa imacrosdan geçirseniz dahi 2. seferde para kazanmayı kapatmaz.

Partner olayında ise 4 seçenek yaptım. Sadece atlatılabilen, sadece atlamayan, atlatılabilen ve atlamayan, atlayabilen, atlamayan ve uzun atlamayan diye. Fakat bunu aktif edemedim arkadaşlar. Ben adsense çalışan biri olarak gece gece bir partner alıp yapacak vakit bulamadım. Şuanda partner seçerseniz sadece atlatılabilene göre yapacaktır. Sabah düzenleyeceğim diğer seçenek seçimlerine göre partner bölümünüde.

Herkese hayırlı geceler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam şu telif para kazan kısmında proxy atayamıyordu sistem kanalı inceleyecektiniz. 4 kere aynı ıp den denemiş proxy sistemi telif para kazan olayını.. Destekten atmıştım bir iki saate bakarım demiştiniz unuttunuz mu.. Hocam orada göreceğiniz ıp ler benim değil baştan söyleyim. 89 la başlayan ıp.. ve saatlerde uyuşuyor benim proxy denemelerimle.. Yani sistem proxy atamıyor bence çünkü şu ana kadar 4 kanalımda denemişimdir. Hepsinde sorun çıktı.. İlk kez proxy atadığımda da yetki verilmiş kanala yetki istiyor.
Hocam destekten tekrar şifreyi gönderdim. Fakat sorunu anladım sanırım proxy yerine benim vds min ıp si ile giriş yapmayı denemiş sistem. Proxy atanmışken bu nasıl olmuş onu anlamadım. Vds li müşterilerinizde bu durumu yaşayan ya da orayı kullanan var mı hiç..

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam sen yanlış yerlerde geziyon gel bu tarafa :)

Yanlış zamanda yanlış yerde olabilirim. Fakat ben her zaman işi yapmaya devam ederim:)

Sana bir resim attım destekden. %100 proxy olduğuna inanman içindir. ilgiterede hilton SA'dan açılmış bir proxydir. ip yi kontrol ettim o şekilde çıktı.

batuhan hocam Yetki verme olayına gelince, mesala o kanal için yetkiyi hemen verip kullanımını ingiltereden yapılmamış. yetki verilmişse bile arada 1 gün zaman zarfı var. ingiltereye yetki vermek adına yetkiyi verdikten hemen sonra işlemi yaparsan ingiltere yetkilenmiş olur. artık ondan sonra türkiye ve ingiltereden girişlerde kanalın giremiyorsun diye uyarmaz seni proxy işlemlerinde.

Allah razı olsun hocam ne diyeyim şuan çok sevindim. Peki bu sistem Videoyap'a entegre olup token verdiğimiz kanallarımı takip edecek yoksa Videoyaptan ayrı olup ekstradan ücret verip istediğimiz kadar kanal ekliyebilecek miyiz? Sadece videoyaptaki kanallar olmazsa çok iyi olur hocam çünkü 500'e yakın kanaldan bahsediyorum. Videoyap kanal ekleme sınırı 25 olduğundan sıkıntılı biraz. Teşekkürler

Hocam dün yoğunluktan görmediniz heralde :)

Yanlış zamanda yanlış yerde olabilirim. Fakat ben her zaman işi yapmaya devam ederim:)

Sana bir resim attım destekden. %100 proxy olduğuna inanman içindir. ilgiterede hilton SA'dan açılmış bir proxydir. ip yi kontrol ettim o şekilde çıktı.

batuhan hocam Yetki verme olayına gelince, mesala o kanal için yetkiyi hemen verip kullanımını ingiltereden yapılmamış. yetki verilmişse bile arada 1 gün zaman zarfı var. ingiltereye yetki vermek adına yetkiyi verdikten hemen sonra işlemi yaparsan ingiltere yetkilenmiş olur. artık ondan sonra türkiye ve ingiltereden girişlerde kanalın giremiyorsun diye uyarmaz seni proxy işlemlerinde.

Yani hocam şöyle mi yapacağız. Sizin proxy sistemine yetkiyi verdik kanaldan çıkıp proxy ile giriş yapmamız gerekiyor ki ilerde sıkıntı çıkmasın. Dogru mu anlamışım. Ben aynen token sistemi gibi düşünmüştüm kanaldan çıkar çıkmaz proxy ile giriş yaparsak kanal gümler diye yeltenmedim :)

Hocam dün yoğunluktan görmediniz heralde :)

Kusura bakma hocam,
http://www.videoyap.com/kanalistatistik.php sayfasında token vermediğiniz kanallarınızı ekleyebiliyorsunuz ya aynen oradan eklenmiş token verilmemiş kanallarıda takip edebileceksiniz. 1 üyelik sınır sayıda kanalı takip edebilecek hocam. Site içerisinde web tabanlı olmuş olucak. kanal kontrolleri manuel ve otomatik olarak 2 ye ayrılcak. siz girdiğiniz saniyede eğer son 30 dk da kontrol yoksa ajax ile kendi güncelleyecek. eğer otomatik kontrol son 30 dk da kontrol ettiyse onu tekrardan kontrol etmeyecek. 30'ar dk lı kontrol sistemi olmuş olacak. Aşağıdaki liste takipde ekrana yansıtılacak olandır.

Kanal takipde gösterilecek bilgiler :
Kanal adı, kanal linki, izlenme, like, dislike, paylaşma, partnersa hangi partnerda, adsense ise pub kodu, kanal açık / kapalı. kapalıysa kapanma sebebi(Spam, telif v.b.), kanal açılış tarihi, son video yükleme tarihi, son kontrol süresi, kanaldaki video sayılarının son 10 günlük grafiği, örneğin 300 video vardı 30 dk sonraki kontrolde 299 video olmuş. anlayacaksınız ki kanal bir telif almış. grafiği göstermeden önce son 1 gündeki değişen video sayısını ekrana göstericem. dileyen grafiği açabilecek. Eğer videoyap kullanmadan kanaldan video silindiyse acil uyarılar bölümüne bu kanalınızda şu adette video sayısı eksildi eğer siz silmediyseniz telif gelmiş olabilir diye yazıcak.

Yani hocam şöyle mi yapacağız. Sizin proxy sistemine yetkiyi verdik kanaldan çıkıp proxy ile giriş yapmamız gerekiyor ki ilerde sıkıntı çıkmasın. Dogru mu anlamışım. Ben aynen token sistemi gibi düşünmüştüm kanaldan çıkar çıkmaz proxy ile giriş yaparsak kanal gümler diye yeltenmedim :)

Merhaba hocam,

normalde aynen dediğin gibidir. fakat sen yetkiyi ver dediğin anda youtube zaten farklı lokasyondan bağlantıya izin verdireceğini düşünek ve onun için vermiş oluyorsun. yetki verme işlemine özgü olarak kanalda aynı anda 2 ip adresi giriş yapabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri