Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

@Web_Scripti

Hocam bu otomatik kanal takip etme olayında ''PAUSE'' modu olsa çok iyi Olur..

Böylece dilediğimiz zaman kanıl takip etmeye devam eder dilediğimiz zaman durdurmuş olur..

Bir de video birleştirme bölümünde 5.part da olursa daha iyi olur. Bazen 10 ar dklık partlar oluyor 4 part yetmiyor..

Ama ilk dediğim daha önemli bence kanal takip olayındaki PAUSE Modu...

Merhaba hocam,

Pause olarak günlük 10 dediğiniz yeri günlük 0'a aldığınız anda pause olmuş olur. O şekilde kullanabilirsin hocam.

5. part olayını yıl başına doğru toplu sistemdeki sınırları arttırma zamanında yapacağım inş. onun için bir çok serverda değişiklik gerekicek o anda değiştirirken eklerim hocam. Çok teşekkürler.

İmacros güncellemeye göre düzenleme için çok teşekkürler, hemen kullanıyorum

Merhaba Caner hocam,

sağolasın teşekkür ederim yardımların için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ping işini de unutmayalım :)

Olur mu hocam, yapmam için partner kanalını verdin. Hallettim onuda :)

Hocam videoyapın altyapısı 25 kanal olarak düzenlendi diyorsunuz. Peki şu şekilde kanalları arttıramaz mıyız? Şimdi 1.videoyap hesabını 2.videoyap hesabına bağladığımız zaman 1.videoyap hesabındaki bilgiler 2.videoyap hesabındada görünse yani ortak kullanım olsa 2 hesap arasında. Sadece kanal limitimiz 2 hesap olmak üzere 50 olsa çok iyi olur. Tabi yapılırsa ek ücrette getirilebilir o size kalmış. Böyle birşey mümkün müdür hocam? Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba üstad,

yine aynı şekilde hocam tüm sistemde kod değişikliğine gitmek gerekir. Ama hocam 2 tane hesabınız olunca birbirine bağlıyabiliyor. hesaplar arasında hak aktarımını online siz yapabiliyorsunuz. 2 hesabınızdan aynı vds hesabınız varsa onuda kullandırabiliyorsunuz. sadece kanal seçme yerinde 25 kanalı gösteriyor. diğer hesabınıza 1 saniyede hızlı geçiş ile geçip oradan devam edebilirsiniz. Tabiki 50 tanesi aynı yerde olsa süper olurdu. Fakat yapı mümkün değil hocam. Çünkü herşey üye id ile hükümediyor, üye id leri farklı olacağı için sistem yapısına ters hocam.

Konuyu takip edemedim eskiden imacros ayarladığım kanalları tekrar ayarlamama gerek var mı? :)

Merhaba hocam,

eğer partner kullanıyorsan. Atlamayan reklamlarıda aktif etmek istiyorsan. daha önce video ortası reklamı açtıgın kanalları tekrardan video ortasından yeni imacrosu oluşturup atlanamayan videoları aktif edebilirsin. Bol kazançlar.

Web scripti patron. 1 aylık aldım [email protected]. Ödemesi yapıldı iş bankasına. Bakarmısını

Merhaba üstad,

tabiki bir sonraki havaleleri kontrol etme zaman aralığımız 17:30'dur. inşallah halletmiş olucaz.

toplu video ünlem gec mb sınırı ne kadar?

Merhaba hocam, 27 kasım tarihinde kaldırdık. video kaç mb veya gb olursa olsun sistemin hiç bir bölümünde ünlem geçmede sınır yoktur. Bu nedenle büyük video atıp spamden kapanma yaşayanların spamden kapanma dertleride bitmiş oldu. Bol kazançlar.

toplu yükleme bölümünde hızlı yüklemesini istiyorum ancak her 10 dk da bir erteleyip duruyor.. kanalım kapansada kapanmasa da hızlı bir şekilde yüklenmesini istiyorum ama sistem buna izin vermiyor.. yardım...

kanallarım kısmında : normal sistem ve göz ardı et, Yükle! seçmeme rağmen
toplu yükle bölümünden de hızlı yı seçmeme rağmen sürekli uyarı geliyor..
10 dk. sonra tekrar denenecek falan filan......

yokmu başka bi ayarı...

50 videoyu hızlı bir şekilde yüklemek istiyorum..

toplu yükleme bölümünde hızlı yüklemesini istiyorum ancak her 10 dk da bir erteleyip duruyor.. kanalım kapansada kapanmasa da hızlı bir şekilde yüklenmesini istiyorum ama sistem buna izin vermiyor.. yardım...

kanallarım kısmında : normal sistem ve göz ardı et, Yükle! seçmeme rağmen
toplu yükle bölümünden de hızlı yı seçmeme rağmen sürekli uyarı geliyor..
10 dk. sonra tekrar denenecek falan filan......

yokmu başka bi ayarı...

50 videoyu hızlı bir şekilde yüklemek istiyorum..

Merhaba hocam,

toplu videodada göz ardı et yükleyi seçtiğinde uyarıyı verebilir ama yüklemeyi ertelemez yani. Kanalın youtube.com'da manuel olarak giriş yaptıgında yüklemene izin vermezken sen ben yinede yükleyeceğim diyorsun. Tabiki hocam o şekilde yaparsan 10 saat erteleme yapmaz ve youtube zorla güzellik olur. Yükle emrini verir. uyarıyı ise verir ama 10 saat ertelendi tarzında uyarı vermez. farklı bir şekilde uyarıyı verir. Yeni kanallarda risk görünce youtube o şekilde yapar. hem hızlı yükleme hemde göz ardı et yükle seçeneği. 2 tane kritik seçim. Kanal kapanırsa desteğe yazmaya gerek dahi yok. seçiminizi yapmışsınız.

Anlık kesilme mi var yoksa yine mi sapıttı pc çok seçme açmaktan?

Hocam kanallara token veremiyorum. İşlem yaparken yanlış kanalı tıkladım şimdi iki kanal içinde token vermeye Çalışınca ikisinde de token verildi diyor. Yetkiyi silmeye çalışıyorum hiçbir uygulama yok diyor. Destekten de yazdım.

Bize ytpara da Trabzon !

Hocam kanallara token veremiyorum. İşlem yaparken yanlış kanalı tıkladım şimdi iki kanal içinde token vermeye Çalışınca ikisinde de token verildi diyor. Yetkiyi silmeye çalışıyorum hiçbir uygulama yok diyor. Destekten de yazdım.

Bize ytpara da Trabzon !

hım yanlış kanala token verince silip tekrardan verebilirsin.FAKAT kanal alt kanalsa tokenı silmen için alt kanalla youtube da giriş yapıp silmen gerekir. Ana kanal açıkken alt kanala tokenı youtube verdiriyor. Ama ana kanal açıkken alt kanalın tokenını sildirmiyor. Alt kanalla giriş yaparsan mail ve şifre oluşturup silersin hocam.

oYYNR9.png

kaç gündür çıkıyor arada alakası yok mail adresımın bırden çok kanalıda yok hocam

Merhaba hocam,

üyeliğin çerezlerle alakası yokki. bugün alp_can76 diye bir arkadaş yazmıştı destekden cevaplamıştım. büyük ihtimalle başka üyeliğiniz vardır. satın aldığınız üyelik farklıdır. ayarlarım kısmına girip mail adresinize bakınız. ben bugün yazan arkadaşa baktıgımda 2 tane hesabı olarak gördüm ve 2 sinede bugün giriş yapılmış. süre ise 1 tane hesabına alınmıştı. eğer o alp_can76 sizseniz hocam dediğim gibidir diğer satın almadıgınız üyelikle giriş yapıyorsunuzdur.

Evet o hesaptan almışım hocam, ilginiz için teşekkürler

Evet o hesaptan almışım hocam, ilginiz için teşekkürler

Tam olarak anlamadım üstten halettin mi acaba? yani girdiğin hesap başka hesap oldugu için görmemişsindir?

iyi çalışmalar

oYYNR9.png

kaç gündür çıkıyor arada alakası yok mail adresımın bırden çok kanalıda yok hocam

Evet o mesajın alakası yok orayla:) 1-2 dk sonra düzeliyor. Anlık olarak çok üye kullanınca erişimi kesiliyor. 1-2 dk sonra düzeliyor. Kanaldaki tüm videolar listelendiği için sayfa sayfa videolar listeleniyor çok işlem tutmuş oluyor. hafta sonu o bölüm için 1 server daha ekleyeceğim

Tam olarak anlamadım üstten halettin mi acaba? yani girdiğin hesap başka hesap oldugu için görmemişsindir?

iyi çalışmalar

Evet o mesajın alakası yok orayla:) 1-2 dk sonra düzeliyor. Anlık olarak çok üye kullanınca erişimi kesiliyor. 1-2 dk sonra düzeliyor. Kanaldaki tüm videolar listelendiği için sayfa sayfa videolar listeleniyor çok işlem tutmuş oluyor. hafta sonu o bölüm için 1 server daha ekleyeceğim

Bizim VDS'den hala haber yok mu hocam :D İçerikleri kaptılar gidiyolar :(

Bizim VDS'den hala haber yok mu hocam :D İçerikleri kaptılar gidiyolar :(

Normalde teslim edildiğinde ödemeyi yaparım. Fakat bazı serverların ödemesi gelmişken vdslerin ödemesinide ben yaptım hocam. Bende beklemedeyim. Aynen bugün verilen cevabı aktarayım.

İstenilen özelliklerde server stokları kalmadığı için sipariş parçalarını gerekli yerlere bildirmişler. Parçalar gelmiş monte edilme ve kurulma aşamasındaymış. Açıkcası perşembeden bu yana stokları bende bekliyorum. Yarın 1 hafta olmuş olucak :( bende satmak isterim fakat üstad datacenter offlinebilisim.com'a vermiyor. offlinebilisim.com'da hayliyle bana veremiyor.

044WWV.png

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam Dailymotion sistemi bu gece aktif olacak mı?

@Web_Scripti

Hocam bu video parlari birlestirme olayi bazen cok hizli oluyor bazen ise ya cok yavas veya hic yapmiyor oyle kaliyo

Mesela suan yarim saattir 5 kez denedim 2 parti birlestirip yukleyemedi bu neden kaynaklaniyor hocam suna bir standart getirseniz bir hiphizli bir hic yok// Olmuyor

Merhaba hocam,

toplu videodada göz ardı et yükleyi seçtiğinde uyarıyı verebilir ama yüklemeyi ertelemez yani. Kanalın youtube.com'da manuel olarak giriş yaptıgında yüklemene izin vermezken sen ben yinede yükleyeceğim diyorsun. Tabiki hocam o şekilde yaparsan 10 saat erteleme yapmaz ve youtube zorla güzellik olur. Yükle emrini verir. uyarıyı ise verir ama 10 saat ertelendi tarzında uyarı vermez. farklı bir şekilde uyarıyı verir. Yeni kanallarda risk görünce youtube o şekilde yapar. hem hızlı yükleme hemde göz ardı et yükle seçeneği. 2 tane kritik seçim. Kanal kapanırsa desteğe yazmaya gerek dahi yok. seçiminizi yapmışsınız.

10 saat değil hocam 10 dakika sonra tekrar deniyecek tarzında uyarılar geliyor.. :confused: yani doğrudan yüklemiyor.. !!!!

Bomba gibi bir öneri getireceğim sisteme, destekden de yazdım;

Sisteme istediğimiz kadar client bilgisi ekleyebilsek ve istediğimiz kanalımıza istediğimiz client'tan video atabilsek, her kanalımıza ayrı client kullanabiliriz ve çoklu client'lar kullanarak toplu kapanmaların önüne geçebiliriz.

Kanallarım sayfasında, her kanalımızın altında kayıtlı client'larımızı seçme imkanımız olsa ve hangi kanalımıza hangi client'ten video atmak istiyorsak seçebilirsek süper olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Dikkate alır mısın rica etsem, ben her kanala farklı client kullanarak kapanmaları büyük oranda çözdüm çok şükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri