Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Web_Scripti
Hocam bu otomatik kanal takip etme olayında ''PAUSE'' modu olsa çok iyi Olur..
Böylece dilediğimiz zaman kanıl takip etmeye devam eder dilediğimiz zaman durdurmuş olur..
Bir de video birleştirme bölümünde 5.part da olursa daha iyi olur. Bazen 10 ar dklık partlar oluyor 4 part yetmiyor..
Ama ilk dediğim daha önemli bence kanal takip olayındaki PAUSE Modu...
İmacros güncellemeye göre düzenleme için çok teşekkürler, hemen kullanıyorum
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ping işini de unutmayalım![]()
Hocam videoyapın altyapısı 25 kanal olarak düzenlendi diyorsunuz. Peki şu şekilde kanalları arttıramaz mıyız? Şimdi 1.videoyap hesabını 2.videoyap hesabına bağladığımız zaman 1.videoyap hesabındaki bilgiler 2.videoyap hesabındada görünse yani ortak kullanım olsa 2 hesap arasında. Sadece kanal limitimiz 2 hesap olmak üzere 50 olsa çok iyi olur. Tabi yapılırsa ek ücrette getirilebilir o size kalmış. Böyle birşey mümkün müdür hocam? Umarım anlatabilmişimdir.
Konuyu takip edemedim eskiden imacros ayarladığım kanalları tekrar ayarlamama gerek var mı?![]()
Web scripti patron. 1 aylık aldım [email protected]. Ödemesi yapıldı iş bankasına. Bakarmısını
toplu video ünlem gec mb sınırı ne kadar?
toplu yükleme bölümünde hızlı yüklemesini istiyorum ancak her 10 dk da bir erteleyip duruyor.. kanalım kapansada kapanmasa da hızlı bir şekilde yüklenmesini istiyorum ama sistem buna izin vermiyor.. yardım...
kanallarım kısmında : normal sistem ve göz ardı et, Yükle! seçmeme rağmen
toplu yükle bölümünden de hızlı yı seçmeme rağmen sürekli uyarı geliyor..
10 dk. sonra tekrar denenecek falan filan......
yokmu başka bi ayarı...
50 videoyu hızlı bir şekilde yüklemek istiyorum..
Anlık kesilme mi var yoksa yine mi sapıttı pc çok seçme açmaktan?
Hocam kanallara token veremiyorum. İşlem yaparken yanlış kanalı tıkladım şimdi iki kanal içinde token vermeye Çalışınca ikisinde de token verildi diyor. Yetkiyi silmeye çalışıyorum hiçbir uygulama yok diyor. Destekten de yazdım.
Bize ytpara da Trabzon !
Merhaba hocam,
üyeliğin çerezlerle alakası yokki. bugün alp_can76 diye bir arkadaş yazmıştı destekden cevaplamıştım. büyük ihtimalle başka üyeliğiniz vardır. satın aldığınız üyelik farklıdır. ayarlarım kısmına girip mail adresinize bakınız. ben bugün yazan arkadaşa baktıgımda 2 tane hesabı olarak gördüm ve 2 sinede bugün giriş yapılmış. süre ise 1 tane hesabına alınmıştı. eğer o alp_can76 sizseniz hocam dediğim gibidir diğer satın almadıgınız üyelikle giriş yapıyorsunuzdur.
Evet o hesaptan almışım hocam, ilginiz için teşekkürler
![]()
kaç gündür çıkıyor arada alakası yok mail adresımın bırden çok kanalıda yok hocam
Tam olarak anlamadım üstten halettin mi acaba? yani girdiğin hesap başka hesap oldugu için görmemişsindir?
iyi çalışmalar
Evet o mesajın alakası yok orayla1-2 dk sonra düzeliyor. Anlık olarak çok üye kullanınca erişimi kesiliyor. 1-2 dk sonra düzeliyor. Kanaldaki tüm videolar listelendiği için sayfa sayfa videolar listeleniyor çok işlem tutmuş oluyor. hafta sonu o bölüm için 1 server daha ekleyeceğim
Bizim VDS'den hala haber yok mu hocamİçerikleri kaptılar gidiyolar
![]()
Merhaba hocam,
toplu videodada göz ardı et yükleyi seçtiğinde uyarıyı verebilir ama yüklemeyi ertelemez yani. Kanalın youtube.com'da manuel olarak giriş yaptıgında yüklemene izin vermezken sen ben yinede yükleyeceğim diyorsun. Tabiki hocam o şekilde yaparsan 10 saat erteleme yapmaz ve youtube zorla güzellik olur. Yükle emrini verir. uyarıyı ise verir ama 10 saat ertelendi tarzında uyarı vermez. farklı bir şekilde uyarıyı verir. Yeni kanallarda risk görünce youtube o şekilde yapar. hem hızlı yükleme hemde göz ardı et yükle seçeneği. 2 tane kritik seçim. Kanal kapanırsa desteğe yazmaya gerek dahi yok. seçiminizi yapmışsınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.