Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam çerez sildiğimde lisansı görmüyor / Tarayıcı değiştirdiğimde de aynısı

Hocam çerez sildiğimde lisansı görmüyor / Tarayıcı değiştirdiğimde de aynısı

Merhaba hocam,

üyeliğin çerezlerle alakası yokki. bugün alp_can76 diye bir arkadaş yazmıştı destekden cevaplamıştım. büyük ihtimalle başka üyeliğiniz vardır. satın aldığınız üyelik farklıdır. ayarlarım kısmına girip mail adresinize bakınız. ben bugün yazan arkadaşa baktıgımda 2 tane hesabı olarak gördüm ve 2 sinede bugün giriş yapılmış. süre ise 1 tane hesabına alınmıştı. eğer o alp_can76 sizseniz hocam dediğim gibidir diğer satın almadıgınız üyelikle giriş yapıyorsunuzdur.

Partner kanallar için yeni reklam makro ayarı ne zaman tamamlanır hocam ?

Partner kanallar için yeni reklam makro ayarı ne zaman tamamlanır hocam ?

Caner hocam, bilirsin ben hiç partner kullanmam. Yinede bu iş için partner aldım dashboarda davetiye gelmedi:) Varsa elinde atlamayan uzun video seçeneği çıkan destekden mail ve şifresini verirsen 30 dk ya yaparım. Teşekkürler

Caner hocam, bilirsin ben hiç partner kullanmam. Yinede bu iş için partner aldım dashboarda davetiye gelmedi:) Varsa elinde atlamayan uzun video seçeneği çıkan destekden mail ve şifresini verirsen 30 dk ya yaparım. Teşekkürler

Bakacağım şimdi, ama elinde 2k izlenimi olan herhangi bir kanalı anında Life'a sokabilirsin o anda giriyor direk. Elimde varsa kullanmadığım partner yollarım yine de. Bu yeni ayarı bekliyorum 1-2 gündür. Halledersen iyi olur, teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video yöneticisinde ve toplu video yöneticisinde bu hata var;

D88yQ6.jpg

partner kanal lazımsa eğer benim kanalların birini verebilirim macro yu ayarlayabileceksen hocam..

Bakacağım şimdi, ama elinde 2k izlenimi olan herhangi bir kanalı anında Life'a sokabilirsin o anda giriyor direk. Elimde varsa kullanmadığım partner yollarım yine de. Bu yeni ayarı bekliyorum 1-2 gündür. Halledersen iyi olur, teşekkürler.

Hocam life a nasıl başvuruyoruz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Teşekkürler caner hocam. Arkadaşda sağolsun varmış.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video yöneticisinde ve toplu video yöneticisinde bu hata var;

D88yQ6.jpg

partner kanal lazımsa eğer benim kanalların birini verebilirim macro yu ayarlayabileceksen hocam..

Pinglemeye macrodan sonra bakıcam. hocam destekden bir tane kanalının mailini ve şifresini yazabilirsen hemen atlanamayan reklamlarıda ayarlım. Çok sağolasın. Freedom partnerı denemiştim, pek takip etmem partnera üye olma işlerini partner kullanmadığım için:)

efe hocam merhabalar . dailymation sistemi ne zaman biter hocam. hala çekemedik kanlları dailymationdan cok agır .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Desteğe yazdım kanalı ;

Üyelik Id : 11202

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad videoyapa kanal ekleme sınırını yükseltme şansımız yok mu bu konu hakkında birşey düşünüyor musun 25 değilde mesela 50 kanal ekleyebilsek çok iyi olurdu

Son düzenleme:
İmacros düzenlendi arkadaşlar. Tekrardan süper bir şekilde ve çok foksiyonel olarak aktifdir. Proxy olanı ise 2-3 gün içinde düzenliycem. Herkese bol reklamlı günler.

efe hocam merhabalar . dailymation sistemi ne zaman biter hocam. hala çekemedik kanlları dailymationdan cok agır .

Merhaba üstad,

onun üzerine çalışıyorum. dailymotion ve vk.com'dan video indirmek gerçekten işkence. dailymotion bu imacros değişmeseydi bugece cıkacaktı. fakat çok vaktimi aldı. yarın veya sonraki gün hedefimde ama en geç gün vermeyi herzaman severim cumartesi gecesi diyebiliriz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam Desteğe yazdım kanalı ;

Üyelik Id : 11202

Allah razı olsun hocam. SENİN kanalına bakarak yaptım. Çok teşekkürler.

üstad videoyapa kanal ekleme sınırını yükseltme şansımız yok mu bu konu hakkında birşey düünüyor musun 25 değilde mesela 50 kanal ekleyebilsek çok iyi olurdu

Merhaba hocam,

kanal sınırını arttırmam demek sitedeki her sınırın daha cok kullanılması demektir. Birde hocam yapı 25 liğe göre düzenlendi. 2 yıl önce 7 kanal eklenebilen videoyap için sorduğumda 25 olsa bir daha hiç gerekmez şöyle böyle denmişti. 25 yaptım tabiki ihtiyac cok. birden cok üyelik alıp birbirine bağlıyor herkes. böyle 500'den fazla üyem vardır hocam.

@Web_Scripti

Hocam bu otomatik kanal takip etme olayında ''PAUSE'' modu olsa çok iyi Olur..

Böylece dilediğimiz zaman kanıl takip etmeye devam eder dilediğimiz zaman durdurmuş olur..

Bir de video birleştirme bölümünde 5.part da olursa daha iyi olur. Bazen 10 ar dklık partlar oluyor 4 part yetmiyor..

Ama ilk dediğim daha önemli bence kanal takip olayındaki PAUSE Modu...

İmacros güncellemeye göre düzenleme için çok teşekkürler, hemen kullanıyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ping işini de unutmayalım :)

Hocam videoyapın altyapısı 25 kanal olarak düzenlendi diyorsunuz. Peki şu şekilde kanalları arttıramaz mıyız? Şimdi 1.videoyap hesabını 2.videoyap hesabına bağladığımız zaman 1.videoyap hesabındaki bilgiler 2.videoyap hesabındada görünse yani ortak kullanım olsa 2 hesap arasında. Sadece kanal limitimiz 2 hesap olmak üzere 50 olsa çok iyi olur. Tabi yapılırsa ek ücrette getirilebilir o size kalmış. Böyle birşey mümkün müdür hocam? Umarım anlatabilmişimdir.

Konuyu takip edemedim eskiden imacros ayarladığım kanalları tekrar ayarlamama gerek var mı? :)

Konuyu takip edemedim eskiden imacros ayarladığım kanalları tekrar ayarlamama gerek var mı? :)
hayır gerek yok.. partner kanal değilse zaten atlanamayan videolar bölümü çıkmıyor ;;

Gözlemlerin sonucunda yazıyorum partner kanalı olan arkadaşlar için;

Arkadaşlar isterseniz atlanamayan videolar seçeneğini
Youtube da kanalıza giriş yapıp;
Videolarınızı seçip >reklam biçimleri > atlanabilir atlanamayan videolar şeklinde dilediğiniz gibi aktif edip deaktif edebilirsiniz.

Not: Atlanamayan videolar neymiş yahu günlük kazanç %300 artmış :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri