Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam çerez sildiğimde lisansı görmüyor / Tarayıcı değiştirdiğimde de aynısı
Partner kanallar için yeni reklam makro ayarı ne zaman tamamlanır hocam ?
Caner hocam, bilirsin ben hiç partner kullanmam. Yinede bu iş için partner aldım dashboarda davetiye gelmediVarsa elinde atlamayan uzun video seçeneği çıkan destekden mail ve şifresini verirsen 30 dk ya yaparım. Teşekkürler
Bakacağım şimdi, ama elinde 2k izlenimi olan herhangi bir kanalı anında Life'a sokabilirsin o anda giriyor direk. Elimde varsa kullanmadığım partner yollarım yine de. Bu yeni ayarı bekliyorum 1-2 gündür. Halledersen iyi olur, teşekkürler.
Yeri burası değil ;Hocam life a nasıl başvuruyoruz
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam video yöneticisinde ve toplu video yöneticisinde bu hata var;
![]()
partner kanal lazımsa eğer benim kanalların birini verebilirim macro yu ayarlayabileceksen hocam..
efe hocam merhabalar . dailymation sistemi ne zaman biter hocam. hala çekemedik kanlları dailymationdan cok agır .
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam Desteğe yazdım kanalı ;
Üyelik Id : 11202
üstad videoyapa kanal ekleme sınırını yükseltme şansımız yok mu bu konu hakkında birşey düünüyor musun 25 değilde mesela 50 kanal ekleyebilsek çok iyi olurdu
hayır gerek yok.. partner kanal değilse zaten atlanamayan videolar bölümü çıkmıyor ;;Konuyu takip edemedim eskiden imacros ayarladığım kanalları tekrar ayarlamama gerek var mı?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.