hocam toplu video kısmındaki 780 video falan emir verdim çoğu saat 3-4tü galba şuanda 607 videoyu yüklüyor bu özel vdsler için daha dahada hızlanabilirmi birde şuanda çoğu video 5 kez falan yüklenmeyi denendi yazıyor bu neyden kaynaklı oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Belki onun anlatımını bu gece getiremem ama yarın anlatımınıda getiririm hocam inş.
vdslerdeki problem disk hocam. İlk alanlarda hiç problem olmadı galiba aşırı büyük video çalışmadı. Şimdi ise aşırı büyük video çalışmadan diski güzel temizleyemiyor. Buda tıkanma yapıyor. Disk %70 in üstü gösterirse vds bölümünden anlaki disk problemin vardır.Vdslerdeki güncelleme sonrası birazdan yazıcam provlemi olan vdsli üyem olursa ondan sonra yazar arkadaşlar.Vds olayında pek teceübem yok alışmışım videoyapların büyük dedicatedlerini yönetmeye disk problemi olmuyordu![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 12'den önce aktif olur daily sistemi hocam? Beklemedeyiz.![]()
Yeni açtığım kanallarda hocam, eskilerde sıkıntı yok. Bu spama düşme belirtisi mi ?
hocam toplu video kısmındaki 780 video falan emir verdim çoğu saat 3-4tü galba şuanda 607 videoyu yüklüyor bu özel vdsler için daha dahada hızlanabilirmi birde şuanda çoğu video 5 kez falan yüklenmeyi denendi yazıyor bu neyden kaynaklı oluyor
evet ilk satın aldığımda %65 şimdi ise %84 dolu diyor. bekleyelim öyleyse![]()
şuan o 6 kişiden biri benim. vds aldım normal viddeoyaptan beter çıktı hız olarakZor hocam tahminimce gece 02:00 veya 03:00 de aktif edebileceğim.
Eğer aynı client ile token alınmış 5-10 günden fazla kanalda hiç bir şekilde problem olmuyorsa yüklemede yani seni uyarmıyorsa sonra yükle diye. clientda sıkıntı yok demektir. fakat sadece yeni kanalda uyarıyorsa endişe etme. youtube şuanda ben daha denetlemedim bu yeni kanalı. bu kadar cok video atma diyor hocam. 4-5 aydır youtubeun aktif olarak kullandıgı özelliktir. o uyarıyı aldıgın kanala 1 saat sonra dene hocam sıkıntısız yükler. fakat belli bir adette video atınca yeniden cıkarırsa hala denetlememiş demektir. o denetleme zaten büyük denetleme hepsini sıkıntısız atlatmanız için sistem planlıyorkanalı kapatmıyor.
Merhaba hocam, işte o deneme disk kilitlenmesinden oluyor hocam. birazdan halletmiş olucam.
%70 üstü disk gider demektir. şuanda 6 üyemde disk %70 üstünde. vdslere dediğim gibi hakim değim diskler yetersiz geldi. ssd disk aldım hızlı editlesin diye. yükleme yapılan videoyu sistem 15 dk sonra siliyor. ama yüklenen video aynı saniyede silinsinsine çeviriyorum. yüklenmiş bitmiş artık diye.
şuan o 6 kişiden biri benim. vds aldım normal viddeoyaptan beter çıktı hız olarak![]()
Video ortaı reklam imacros yerıden yenı bışey eklenmıs atlanamayan viddeolar atlanabılen videolar en alltakını seçtım bende 3unu yanı ne ıse yarıyor hocam o hangısını seçelim
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanallarım bölümünde kanallar kendilerini otomatik olarak siliyor galiba. Yani bazen bakıyorum 24 tanesi full 1 boşluk. Yarın bakıyorum 2-3 kanallık yer açılmış oluyor. Acaba belli bir gün sonra otomatik olarak siliyor mu hocam, anlayamadım bir türlü.
6 haziran 2014 tarihinde hacklendiğimizde hocam üyelik mail ve şifrenizi değiştirmediyseniz birisi giriyor olabilir. O dönemde videoyap üyelik maillerinizi, içerisine önceden girilmiş kanal mailleri ve şifrelerini değiştirilmesi üzerine çok anons yapmıştım. acaba 6 haziran 2014 tarihinden bu yana hiç üyelik mailinizin şifresini değiştirmediniz mi?
Videoyap üyelik mail ve şifresini değiştirmedim. Peki hocam bağlamış olduğum kanalların şifresi gözüküyor mu?
Bu arada 2.30 oldu saat dailymotion sisteminde bir sıkıntı yok değil di mi hocam aktif olacak mı?![]()
%70 üstü disk gider demektir. şuanda 6 üyemde disk %70 üstünde. vdslere dediğim gibi hakim değim diskler yetersiz geldi. ssd disk aldım hızlı editlesin diye. yükleme yapılan videoyu sistem 15 dk sonra siliyor. ama yüklenen video aynı saniyede silinsinsine çeviriyorum. yüklenmiş bitmiş artık diye.
az sabır kardeşim![]()
Napalım bekleyemedim![]()
destekde bekleyen cevap olduğu için burdan yazmak durumunda kaldım. vdsyi satın aldığımda direkt %65 doluydu hd. siz güncellemeleri yaptıktan sonra %40a düştü. bundan mı kaynaklandığını bilmediğim sorunlarım şunlar: toplu linkten emri verdiğimde yükleme sayfasında loading yazısı normalden uzun bir süre kalıyor daha sonra siteyle bağlantınız koptu - tarayıcınız engelledi yazısı çıkıyor. anasayfadan denediğimde indiriyor edit işlemlerinde video formatından dolayı hızlandıramadığını, kırpamadığını vs. yazıyor ama video formatı mp4,flv,avi,3gp,mpeg den farklı değil. toplu linkten attıklarım ise yaklaşık 4 saatte 2 ya da 3 video yükledi. bunlar diskten mi kaynaklanıyor yoksa ben mi birden çok yüklenmişim vdsebilemedim. umarım basit bir çözümü vardır.
--
Arkadaşlar çok yorgunum hiç ara vermeden yazılım yaptım. yarın inşallah herkese dönüşler yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkürler
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,videoyap üyeliğimi yeniledim haftasonu yüklerim diye ancak Deskten de cuma gecesi bildirdiğim gibi
"Yetki Verdiğiniz hesabın youtube kanalı bulunmuyor. Lütfen youtube kanalını açtıktan sonra tekrardan yoken veriniz."
hatası veriyor. Siz Destekten kanal maili ve şifresini verin dediniz bu konudan ben de attığım destek mesajına cevap verilmediği için yeni destek mesajı atamıyorum diye yazdım konuya herhalde görmediniz.
Pazara girdik ve ben tek kanal bile bağlayamadım her kanalda bu hatayı veriyor.ilgilenirseniz sevinirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.