Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet hocam bu vds çok yavaşladı neredeyse yükleme yapmıyor diyebilirim.. Tıkandı kaldı galiba

aynen vdslerde bir problem var süreyi dondurdum bende vds süresi gidiyor ama :D

Aynen sürelere de sıkıntı oluyor.. Yanlız vds de şöyle bir sıkıntı var sanırım iki gündür bakıyorum 50-100 arası videoyu aynı anda yüklemeye çalışıyor galiba.. Toplu videoya baktığımda öyle yazıyor dün gece 200 kadar video emri vardı yarısını yüklüyor gözüküyor. Buda doğal olarak vds yi sıkıntıya sokuyor. Buraya bir ayar gelmeli mesela 10 ar 10 ar ya da 20-30 her neyse öyle işleme almalı videoları... Videolarda uzun olunca 50-100 videoyu aynı anda yüklemeye çalışması boşuna zaten.. Bir bakıyorsun video kaç kez denendi indirilemedi diyor bu kezde..

aynı sorun bendeede var. son günlerde gerçekten cok sıkıntılı vds ler. ilk baslarda disk dolmuyordu ama son 4 5 gündür disk sürekli dolu . sorun sadece bende var sanıyordum genelmiş

VDS olayı henüz çok yeni sayılır, en güzel çalışır hale getirecektir Web_Scripti .

vdsli üyelerimde sıkıntı için ek disk istedim. Ben orada bir hata yaptım. İlk vdslerin diskleri 500gb sata disk ayarlanırken 3 kat hızlı olsun diye 40gb ssd disk ayarlattım. Vds içindeki özel yazılım ve vds kurulum programları 25gb tutuyormuş. 15 gb da büyük video çalışanları sıkıntıya düşürüyor. Ek disk siparişi verdim. Cumartesinden beri bekliyorum. Kanallarım. kısmından hız sıkıntısı yaşayan varsa kanallarını özel vdsiniz yerine bir ülke seçsin vdsle aynı ülke ingiltereyi öneririm. Herkese ek vds süresini bu akşam hediye edicem vdsli üyelerimi mağdur bırakmam(hiç bir üyemi mağdur bırakmam). Özel ailevi bir sebepdende kafam yerinde değil.

Son düzenleme:
Hocam VDS kullananlar için DailyMotion sistemi aktif olacaktı? Ne durumda? Daha ne kadar beklicem? :)

Vds li bot ile yüklemelerinizi nasıl yapıyorsunuz? Toplu video bölümünden mi? ben şimdi toplu link ile yüklemeyi seçtim.Editlemeleri seçtim daha sonra server ile yükle dedim
yanlış yaptım sanırım ekranda loading diyor sayfayı kapatamıyorumda yanlış mı yaptım acaba.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu bilgisayar upload ile video bırakıyorum kanallarıma neredeyse hepsınde eksık yukleme yapıyor ılgılenırmısınız lutfen .

Çok soru sordum gibi di mi? :D Bak gene soru sordum sana da dolaylı yoldan :D Ticket sistemindeki soruları görsen sen bi de benim madde madde yazıyorum :D

Hocam vdslerde değişiklikler yapıyorum. Fakat bu süreçte dailyi kullanım için normal videoyap ortak sunucularından vdsli üyelerime dailymotionu o şekilde açtım. 1-2 güne vdsleri üzerinden aktif edeceğim.

Vds li bot ile yüklemelerinizi nasıl yapıyorsunuz? Toplu video bölümünden mi? ben şimdi toplu link ile yüklemeyi seçtim.Editlemeleri seçtim daha sonra server ile yükle dedim
yanlış yaptım sanırım ekranda loading diyor sayfayı kapatamıyorumda yanlış mı yaptım acaba.Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

Merhaba hocam,

destekden geç dönüyoruz hocam farkındayım. Fakat bir bakmam iyi olacaktır. anasayfadan atarken sebepleri yazar hocam 1 video atmayla orası aynı şekilde işler hiç baktınız mı acaba anasayfadan denerken?

hocam toplu videolarda hızlı yükle dediğim zaman çerçeve seçtiğim halde basmıyor, hızlandır diyorum onu yapıyor mu hiç bir fikrim yok
%80 ünlem geç, 15 video hızlandır ve çerçeve ekle dediğim 325 videodan 75 tanesi dolar yandı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam selamlar,
Video içi açıklama kısmı ile ilgili bir şey yapmayı planlıyor musunuz?
İşlerimizi kolaylaştıracak şekilde

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam botta toplu bilgisayar upload ile yuklemede sıkıntı var 3 tane ayrı ayrı hesap bıraktım yuklemesı ıcın fakat vıdeoların süresi en dusuk 20dk bot 03saniye 04saniye olarak yukluyor .

videoyap işiye yaramaz bır program 10 tane kanalımda banlandı

---------- Spam Engelliyici 17:53 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

diğer botlarla sıkıntı hiç yaşamadım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri