Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

kişiden kişiye değişir o eğer kanallarınız sağlamsa isterseniz bin tane atın, deneyerek öğrenebilirsiniz

öğrenci olduğumdan dolayı alabileceğim en iyi şeyi almak istiyorum eğer ünlemle karşılaşırsam sıkıntı yaşarım ünlem geçiriyor diye bot alacağım zaten :D

Arkadaşlar,

son 20 günde sattığım vdslerin disk sıkıntısı için disk değişimi yapılmaktadır. Bana kesintinin aynı gece biteceğini bildirdiler. Eğer aksi durumda yeni vdslerdeki bu kesinti uzun sürerse üyelerin vdsini durdurup normal hale alıp vds gelince aktif edicem. Bu vds türünü kullanan arkadaşlara ek süre vereceğim. Vdsleri halletmekle günüm geçti. Bu iş isteyerek olmadı yeni vdslerde daha hızlı edit olsun istemiştim. Herkese hayırlı geceler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam size destek bölümünden yazdım bakarsanız sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

hocam kendi kanalımdaki videoları başka kanala çekmek istediğimde videoların çoğu gelmiyor. daha önce de söylemiştim. kendiniz görmeniz için destekten bir kanal attım. 18. numaralı slota boş kanal ekledim oraya yüklemeyi denermisiniz acaba tskr.

Üyelik Id : 11957

bu botun satışı ile ilgilenen ilgili yok mu öğlen 1 de botu havale ile satın aldım bu saat olmuş hesabım aktif edilmedi

aktif edildi

Son düzenleme:
Bottan mı bilmiyorum ama kanallarım aynı anda kapatılıyor.İşlemleri sırasıyla ve doğru bir şekilde yaptığım halde problemin bende olduğunu düşünmüyorum neden böyle oluyor ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu özgünleştirmeyi geri alma olayı olsa çok güzel olucak aslında :D Benim videolarda ters etki yaptı ilk gün 3k izleniyordu özgünleştirdim 1.2k ya düştü şimdide 800 :D

Arkadaşlar,

biliyorum bugüne ait bekleyen destek talepleri var. Düne ait bekleyen destek mesajlarını cevapladım. Kapanmayla alakalı 1-2 güne 1 arkadş yazıyor. Kapanmalarına loglarına baktıkdan sonra son veremediğimiz galiba bu ay kimse cıkmadı. Kapanma yeni başlayanlarda olabilir. Duyurulardaki gerekenler yapılmamıştır. Herkese tek tek cevap vermem gerekirdi forumdada. Fakat verecek vaktim yok. Destekden yazarsanız cevaplarız arkadaşlar. Önerilerin hepsini dikkate alıyorum. Ama 4 gündür bir alt yapı üzerine çalışıyorum. Son 3-4 gündür ilgisiz değil aksine daha cok pc başındayım. Fakat yazılım ve alt yapı geliştiriyorum.

Arkadaşlar,

biliyorum bugüne ait bekleyen destek talepleri var. Düne ait bekleyen destek mesajlarını cevapladım. Kapanmayla alakalı 1-2 güne 1 arkadş yazıyor. Kapanmalarına loglarına baktıkdan sonra son veremediğimiz galiba bu ay kimse cıkmadı. Kapanma yeni başlayanlarda olabilir. Duyurulardaki gerekenler yapılmamıştır. Herkese tek tek cevap vermem gerekirdi forumdada. Fakat verecek vaktim yok. Destekden yazarsanız cevaplarız arkadaşlar. Önerilerin hepsini dikkate alıyorum. Ama 4 gündür bir alt yapı üzerine çalışıyorum. Son 3-4 gündür ilgisiz değil aksine daha cok pc başındayım. Fakat yazılım ve alt yapı geliştiriyorum.

Altyapı'nın bir fikrimle ilgisi vardır inş kolay gelsin hocam :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam benim vds de mi sorun var sisteminizde mi bir haftaya yakın süredir yükleme yapılamıyor. Buna acil bir çözüm bulur musunuz. Hem buradaki vds sürem hemde normal updown için kullandığım vds süreleri boşa gidiyor.. Kanalda yapamıyoruz.. Bir an önce çözüm bulurmusunuz. Hardiskler değişiyor diyorsunuz bu bir haftamı sürüyor onu anlamadım.. VDS siz sizin sunucularınızdan yükleme yapmayı önermeyin biliyorsunuz ki genelde videoyapı çok kullanmıyordum sınır varken... Vds yi sınırları kaldırdığı için aldım yoksa normal videoyap edit sınırları yetersiz olduğu için çokta kullanmıyordum.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam özel vds'min bitsine daha 15 gün var fakat aktif değil vds acaba neden ? yükleme serverana bakıyorum Özel vds ( yakında) diyiyor secilmiyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri