Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam özel vds'min bitsine daha 15 gün var fakat aktif değil vds acaba neden ? yükleme serverana bakıyorum Özel vds ( yakında) diyiyor secilmiyor .

hocam disklerde sorun vardı, şu an için pasif konuma alındı sanırım, o tip bir duyuru yapılmıştı, vds süren de duraksar

Arkadaşlar,

vds alanaların yarısına yakınında disk değişimi yapıyorum gerek forum gerek destekden duyurdum. Vdsli videoyapların bu sıkıntısında ek günler verdim ve devamınıda vericem süre olarak kimsede kayıp olmaz.Ancak çalışamama kaybı olur. Ben datacenter değilim, benim elimde olan bir süreçte değil. Gereği yapılıyor. Akşama ilk etabın inş vdsleri aktif olucak. kalan diğer etabınlide 1-2 güne aktif olucak. En başta sattığım etap ise zaten sorunsuz hep devam etti. 3 etabıda aynen çalışcak

Arkadaşlar,

vds alanaların yarısına yakınında disk değişimi yapıyorum gerek forum gerek destekden duyurdum. Vdsli videoyapların bu sıkıntısında ek günler verdim ve devamınıda vericem süre olarak kimsede kayıp olmaz.Ancak çalışamama kaybı olur. Ben datacenter değilim, benim elimde olan bir süreçte değil. Gereği yapılıyor. Akşama ilk etabın inş vdsleri aktif olucak. kalan diğer etabınlide 1-2 güne aktif olucak. En başta sattığım etap ise zaten sorunsuz hep devam etti. 3 etabıda aynen çalışcak

kolay gelsin. hocam. mağduriyeti gidereceğinizi bildiğim için içim rahat.

Hocam sizin sunucularınızda da yükleme yapamıyoruz. Az önce toplu linkten yükleme yapayım dedim o da olmuyor.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hepsinde kırmızı bir çizgi başlıyor diyor öyle kalıyor...

Hocam sizin sunucularınızda da yükleme yapamıyoruz. Az önce toplu linkten yükleme yapayım dedim o da olmuyor.. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hepsinde kırmızı bir çizgi başlıyor diyor öyle kalıyor...

Hocam vds kullanıyorsan kanallarım kısmından vdsin dışında bir ülke seçersen ancak toplu videoda işlem yaptırabilirsin. Anlamadığım birşey var batuhan hocam. Vdsinle sıkıntın varsa vdsimi durdurun diye destekden yazın durdurum bu vdslerdeki bakım bitene kadar günde 4-5 defa yazıyorsun. Sonucta vds makinaları ben yapmıyorum datacenter yapıyor.

hocam maxikitap görüşmesinin sonucu nedir olumsuz ise pm attım destektende yazdım bakabilirmisiniz?

Hocam vds kullanıyorsan kanallarım kısmından vdsin dışında bir ülke seçersen ancak toplu videoda işlem yaptırabilirsin. Anlamadığım birşey var batuhan hocam. Vdsinle sıkıntın varsa vdsimi durdurun diye destekden yazın durdurum bu vdslerdeki bakım bitene kadar günde 4-5 defa yazıyorsun. Sonucta vds makinaları ben yapmıyorum datacenter yapıyor.

Hocam destege vds yi durdurun diye yazmaya gerek kalmamış ki vds seçeneği kapalı seçilmiyor zaten ben sizin sunucularınızı seçtim yinede yükleme yapılmıyor. Destekten dönüşler geç yapıldığı için buraya yazıyorum. En az 4-5 gündür bekleyen videolarım var. Kanalların hepsi sizin sunucularınızda yinede yükleme yok kısacası..
Bu arada günde 4-5 defa yazıyorum ama bana özel bir dönüş olmadı ki genel olarak bakım yaptığınızı söylediniz. Vds nin durdurulması gerektiğiyle ilgili ne burada nede videoyap duyurular kısmında hiçbirşey yok.. Ben şu an sizin sunucularınızda sıkıntı yaşıyorum. İki gündür sizin sunucularınıza atadığım kanallar var toplu video da emirlerde var eskiden kalma ama yükleme yapmıyor ben onu söylüyorum.

işte hocam böyle oluyor sizin sunucularınızda da

Hocam bu da ana sayfada cıkan hata

Son düzenleme:
Hocam destege vds yi durdurun diye yazmaya gerek kalmamış ki vds seçeneği kapalı seçilmiyor zaten ben sizin sunucularınızı seçtim yinede yükleme yapılmıyor. Destekten dönüşler geç yapıldığı için buraya yazıyorum. En az 4-5 gündür bekleyen videolarım var. Kanalların hepsi sizin sunucularınızda yinede yükleme yok kısacası..
Bu arada günde 4-5 defa yazıyorum ama bana özel bir dönüş olmadı ki genel olarak bakım yaptığınızı söylediniz. Vds nin durdurulması gerektiğiyle ilgili ne burada nede videoyap duyurular kısmında hiçbirşey yok.. Ben şu an sizin sunucularınızda sıkıntı yaşıyorum. İki gündür sizin sunucularınıza atadığım kanallar var toplu video da emirlerde var eskiden kalma ama yükleme yapmıyor ben onu söylüyorum.

işte hocam böyle oluyor sizin sunucularınızda da

Hocam bu da ana sayfada cıkan hata

Hocam,

yüklediğin çerçeve vdsinde olan bir çerçevw değil. Bu nedenle vdsine çerçeveyi yükleyip sonra yüklemen gerek çerçeve yok diye tıkatıyorsun. Çerçevwyi seçince yanında önizle tuşuna bas hocam. Bol kazanclar

Hocam,

yüklediğin çerçeve vdsinde olan bir çerçevw değil. Bu nedenle vdsine çerçeveyi yükleyip sonra yüklemen gerek çerçeve yok diye tıkatıyorsun. Çerçevwyi seçince yanında önizle tuşuna bas hocam. Bol kazanclar

Sizin sunucuları kullanıyorum diye vds ye eklediğim çerçeveleri kullanmıyordum. Normal videoyapa eklediklerimi kullanıyordum anladığım kadarıyla sizin sunucuları kullandığımızda yine vds çerçevelerini seçeceğiz.. Birde öyle deneyeyim hocam inş olur

---------- Spam Engelliyici 19:20 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

Hocam denedim toplu link bölümünde yine aynı erkanla karşılaşıyorum hocam başlıyor diyor gerisi yok malesef.. İngiltere sunucu seçili kanalda..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam VDS'ler bu akşam tekrardan aktif olur mu?

Hocam askıya alınan kanalım tekrar açıldı partnerli bir kanaldı.Topluluk ihtarı nedeniyle kapanmıştı.Diğer askıya alınan kanallarımı bu şekilde açmayı denemek istiyorum.Ancak sistemde bulunan gmail hesaplarını kaydetmeden silmiştim.Geriye dönük olarak videoyap botuna girilen hesap bilgilerini öğrenebilir miyiz?Hesap bilgileri lazımda bana ? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

25 lik toplu likte yükleme yapamıyorum. Şu hatayı alıyorum:

Can't connect to MySQL server on '31.210.86.246' (4)

Gelmedi hoocam sanırım? Kontrol edermisiniz. yükleme yapılamıyor.Can't connect to MySQL server on '31.210.86.246' (4)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoları kısa yukleme hakkında acil mesaj attım pmden istediğiniz videoyu upload ettim ve yüklenen video linki yolladım lütfen acil ilgilenirmisiniz 5 kanal bıraktım 10 video atıyorsa 2 tanesı felan boyle kısa yuklenıyor lutfen bakınız .

bu sebepten dolayı hocam tum yuklemelerımı durdurdum .

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşde söyle birşey var kanal video atılıyor atıyorum 10 tane bazen 3 4 tanesı ıslenıyorda kalıyor oyle duruyor hıc bırsey olmuyor .

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam birşde söyle birşey var kanal video atılıyor atıyorum 10 tane bazen 3 4 tanesı ıslenıyorda kalıyor oyle duruyor hıc bırsey olmuyor .

Hocam sen yeni vdslerdesin. Konuda yeni vdslerin sıkıntısını birçok defa yazdım. Bu süreçde disk değişiyor. Diskin boyutunda sıkıntı var. Disk yetmeyince video olmayabiliyor. Buda işleniyorda bırakır, videoyu az saniyeli atar. Herşey olma ihtimali var. 3 etap vds sattım. 3. etabınki değişiyor. 3. etapda 2 arkadaşın vdsini test için datacenter dün verdi sıkıntı yok dendi. Diğer 3. etap ve 2. etapda almışların diski değişiyor. 1. etapda alanlarda hiç problem olmadı baştan diskleri ssd değil sata geldiği içindir.

Şu etapda birden cok video aynı saniyede senin vdsden atılırsa herşey olur. Ya vdsi desteğe durdurmak için yaz hocam, yada az video at hocam. Vdsleri ayarlatıyırum ama ben ayarlamadığım için vdsli üyelerimin zaman olayına net birşey veremiyorum. Konuda 5-6 ginde 20 ye yakın arkadaş yazdı hepsi yeni vds almış sıkıntı yaşamışlardır. Vdsli üyelerimin sıkıntısı benim sıkıntımdır. Mağduriyetiteslim ederken gidericem. Ama onlar için elimden gelmeyen birşeyi ben çözemem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri