Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Bu gece client havuzu geliyor beyler, artık farklı kanallarınıza farklı client'lar ile video atıp toplu kapanmaların önüne geçebileceksiniz.

heyecan dorukta :)
Konuyu uzun suredir takip etmiyordum bu güzel haber :)
50 video ustu şimdi daha güzel denenebilinir :-)

aynen, her kanal kendi client'ı ile videolanınca kendinden sorumlu oluyor, kanalım kapanıyor derdi iyice azalacak artık bu yenilikle bence.

hocam kanalların kapatılmasını en aza indirmek için her kanalın clientini ayrı mı ayarlamak lazım öneriniz nedir.

hocam kanalların kapatılmasını en aza indirmek için her kanalın clientini ayrı mı ayarlamak lazım öneriniz nedir.

Bunu YT camiasında belki ilk kullananlardan biriyim, kendi aklıma geldi, deniyeyim dedim her kanala kendi client'ı ile video attım o günden bugüne nerdeyse hiç kapanmam olmadı. Eski api sistemi gibi :)

Eklenmiş beyler CLİENT HAVUZU !!

Çok teşekkürler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION], zihnine emeğine sağlık, şimdi çoklu client ile çalışma zamanı beyler !!

Son düzenleme:
Yoğun istek Üzerine Client Havuzu Eklenmiştir.

Not: Ortak client id ve secret kullananların bu havuzu kullanmasına gerek yoktur. Bu özelliği 1 kanala günde 50 den fazla yükleme yapanlar kullanmasını daha mantıklıdır.

Eğer ortak client id ve secret kullanmıyorsanız. Size özel bir client id ve secret kullanıyorsanız. Client id ve secretiniz spam listesine düşerse o anda yükleme yapılan kanallar kapanır. Ondan öncesi kanallar kapanmaz ama o andakiler kapanır. İşte burada devreye client çoğaltma giriyor. Bir kanalın cezasını diğer kanallarınız çekmemiş olur. Bu tamamen prof. kullanım yapanlar içindir. Sisteme şuana kadar 18.000'e yakın client girildi. Ortalama 100'e yakın client kirlendi. bu clientlar kirlendiği andan sonra yükleme yapılan hangi kanal olursa o clientddan o kanallar kapanır.

Örneğin 3 clientınız var. her clientınızdan 5 er kanala token verdiniz. 1 clientınız spame düştüğünde 5 kanalınız kapanır diğer 10 kanal sağlam kalır. Clientı spame düşürmek gerçekten çok zordur. Şahsen 10.000 videoyu 1 kanala tek günde bastığımda client kirlenmeyebiliyor. Ama client kirlenmelerini günlük 1 kanala 100 üstü video çalışanlar genellikle yakalanır.

Bol kazançlar.

Şuanda [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] ve [MENTION=13240]Hidra[/MENTION] arkadaşımızın kanal takip isteğini yazıyorum. Gece 2. yeniliği çıkarmaya çalışacağım

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Eklediğimiz client'ları silince, silindi diyor ancak tekrar listede çıkıyor hocam bildirim dedim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Eklediğimiz client'ları silince, silindi diyor ancak tekrar listede çıkıyor hocam bildirim dedim.

Merhaba caner hocam,

Kanallarım sayfandaki o anda client id ve secret neyse o listede olmak zorundadır. :) ya kanallarım sayfandaki client id ve secreti değiştir. yada bir başka client id ile bir kanalına token ver. sonra o clienti sil. kanallarım sayfandaki clienti silersen o saniyede tanımlı seçilmiş client olmayacağı için hemen yanlış işlem diye geri getirir :)

hocam ünlem geçme de iyileştirme yapılabilir mi acaba? %90 ünlem geç+ %15 hızlandır+ çerçeve ile 250 videoda 80 tane anca geçiyor

ayrıca kelime ara yap dediğimizde sadece 2 sayfa sonuç çıkartıyor 3 sayfada 1. sayfadaki vieoları gösteriyor bunu da bildirmek istedim

Son düzenleme:
Merhaba caner hocam,

Kanallarım sayfandaki o anda client id ve secret neyse o listede olmak zorundadır. :) ya kanallarım sayfandaki client id ve secreti değiştir. yada bir başka client id ile bir kanalına token ver. sonra o clienti sil. kanallarım sayfandaki clienti silersen o saniyede tanımlı seçilmiş client olmayacağı için hemen yanlış işlem diye geri getirir :)

Aynen anladım mantığı, bir de hocam hangi client'ı kullandığımı client ekleme saatinden anlıyorum :) aslında eklerken client'lara isim de verilse daha kolay seçilirdi.

Merhaba caner hocam,

ya hocam artık bıktım ya 2 saatlik videoyu atıyorum 10 sanıyelık video atıyor 1 haftadır işlem yapamıyorum vds den dolayı bide bu çıktı şimdi 1 saatlık videoyu 10 15 saniyelık video yapıyor

ya hocam artık bıktım ya 2 saatlik videoyu atıyorum 10 sanıyelık video atıyor 1 haftadır işlem yapamıyorum vds den dolayı bide bu çıktı şimdi 1 saatlık videoyu 10 15 saniyelık video yapıyor

Merhaba hocam,

vdsli üyelerime duyuru yaptım hocam. son 20 günde alınmış vdslerde disk sıkışması oluyor. bu düzeltme aşamasında datacenter yapımını bende bekliyorum. Destekde bu süreçte vdsden cıkıp onarılana kadar normal videoyap ile takılabilirsiniz.

Merhaba hocam,

vdsli üyelerime duyuru yaptım hocam. son 20 günde alınmış vdslerde disk sıkışması oluyor. bu düzeltme aşamasında datacenter yapımını bende bekliyorum. Destekde bu süreçte vdsden cıkıp onarılana kadar normal videoyap ile takılabilirsiniz.
hocam 20 gün mu ne zaman aldıgımı bılmıyorum süre eklemeler yaptıgınız için faat bu sıkıntı bi bende değil bildiğim kadarya baskaarkadaslarda yazıyor bir diğeri vds de anasayfadan yukleme yaptım suan yine videoyu 48 sanıyee düşürdü vds çalısıyor demekki ama sıkıntı devam ediyor suan destekten likleri yazdım 1 video için istersenız hepsinidee atarım bakarsınz suan attım Üyelik Id : 14115

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];
Hocam yeni VDS satışı şuan var mı sistemde?
Varsa yeni VDSlerde sorun var mı? Günlerdir bunu bekliyorum süreyi dondurdum...

Hocam hayırlı geceler dilerim.Şuanda hiçbir şekilde anasayfadan tek olarak video yükleyemiyorum.Diğer arkadaşlarda aynı sıkıntı var mı bilmiyorum ama , yardımcı olursanız çok sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Client eklerken isim vermemizi sağlayabilir misin zor değilse ? Ayırt etmemiz kolay olacak böylece.

Toplu vyap hakkı isteyen yok mu 31k yakin hak var 20 tl den verebilirim...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ARKADAŞLAR KONUYA 2 SAAT BOYUNCA BAKMAYACAĞIM. KANAL TAKİP YAZILIMINI YAZIYORUM

hocam 20 gün mu ne zaman aldıgımı bılmıyorum süre eklemeler yaptıgınız için faat bu sıkıntı bi bende değil bildiğim kadarya baskaarkadaslarda yazıyor bir diğeri vds de anasayfadan yukleme yaptım suan yine videoyu 48 sanıyee düşürdü vds çalısıyor demekki ama sıkıntı devam ediyor suan destekten likleri yazdım 1 video için istersenız hepsinidee atarım bakarsınz suan attım Üyelik Id : 14115

Merhaba hocam,

bu konu içerisinde seninle aynı dönemde yani 2. ve 3. etapda vds almış arkadaşlarda oluyor bu durum. Zaten bunun hakkında yazıyorum hocam. bu dönemlerde sattığım vdsler ssd diskliydi. eğer vds i şu etapda kullanmak istemiyorsan vds düzelene kadar destekden çıkış yapmak istediğini yazabilirsin. diskler hızlı olsun diye ben bu şekilde sipariş etmiştim. ama bu tür disk tıkanma olayını ben istemedim hocam. bu nedenle dediğim gibidir. vdsini durdurabilirsin hocam destekden yazarak. bende datacenterdan dediğim gibi beklemedeyim. benim yüzümden değil datacenterdan alınan vds yüzündendir. ne kadar süre kaybı olmuşsa 2. ve 3. etapda vds alanlarda giderilecektir. sıfır süre verilecektir bu arkadaşlara.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];
Hocam yeni VDS satışı şuan var mı sistemde?
Varsa yeni VDSlerde sorun var mı? Günlerdir bunu bekliyorum süreyi dondurdum...

Merhaba hocam, malesef vdsde stok açmıyorum ilk etapda 64 tane sıkıntılı vdsleri hallettikten sonra satışa tekrardan başlıycam.

Aletul makina fişenk gibi tek eksik kanal istatistiklerinden kanal takip:)

Teşekkürler üstad:) onuda şuanda yazıyorum.

Hocam hayırlı geceler dilerim.Şuanda hiçbir şekilde anasayfadan tek olarak video yükleyemiyorum.Diğer arkadaşlarda aynı sıkıntı var mı bilmiyorum ama , yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir sıkıntı göremedim hocam. acil olduğu için test ettim bir video attım hocam.

http://www.videoyap.com/yuklediklerim.php

bu bölümden yüklediğim videoyuda görebilirsin kanalına. biraz daha detaylı bilgi ver hocam. mesala çekmek istediğin video ve editleme yöntemini tamamen yaz hocam.

Son düzenleme:
arkadaşlar, yeni yazılan kanal takip yazılımı nasıl birşey, takip edemedim, özet geçebilir mi biriniz, sisteme ekli olmayan kanalları da takip edebilecek miyiz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri