Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar, yeni yazılan kanal takip yazılımı nasıl birşey, takip edemedim, özet geçebilir mi biriniz, sisteme ekli olmayan kanalları da takip edebilecek miyiz ?

Kanal takipde gösterilecek bilgiler :
Kanal adı, kanal linki, izlenme, like, dislike, paylaşma, partnersa hangi partnerda, adsense ise pub kodu, kanal açık / kapalı. kapalıysa kapanma sebebi(Spam, telif v.b.), kanal açılış tarihi, son video yükleme tarihi, son kontrol süresi, kanaldaki video sayılarının son 10 günlük grafiği, örneğin 300 video vardı 30 dk sonraki kontrolde 299 video olmuş. anlayacaksınız ki kanal bir telif almış. grafiği göstermeden önce son 1 gündeki değişen video sayısını ekrana göstericem. dileyen grafiği açabilecek. Eğer videoyap kullanmadan kanaldan video silindiyse acil uyarılar bölümüne bu kanalınızda şu adette video sayısı eksildi eğer siz silmediyseniz telif gelmiş olabilir diye yazıcak.

Kanal takipde gösterilecek bilgiler :
Kanal adı, kanal linki, izlenme, like, dislike, paylaşma, partnersa hangi partnerda, adsense ise pub kodu, kanal açık / kapalı. kapalıysa kapanma sebebi(Spam, telif v.b.), kanal açılış tarihi, son video yükleme tarihi, son kontrol süresi, kanaldaki video sayılarının son 10 günlük grafiği, örneğin 300 video vardı 30 dk sonraki kontrolde 299 video olmuş. anlayacaksınız ki kanal bir telif almış. grafiği göstermeden önce son 1 gündeki değişen video sayısını ekrana göstericem. dileyen grafiği açabilecek. Eğer videoyap kullanmadan kanaldan video silindiyse acil uyarılar bölümüne bu kanalınızda şu adette video sayısı eksildi eğer siz silmediyseniz telif gelmiş olabilir diye yazıcak.

Sisteme ekli olmayan kanalları da takip edebilecek miyiz, 25 ile sınırlanırsa iyi olmaz, sınırsız olursa dışarıdan kanal da takip ettiririz. harika plan.

Sisteme ekli olmayan kanalları da takip edebilecek miyiz, 25 ile sınırlanırsa iyi olmaz, sınırsız olursa dışarıdan kanal da takip ettiririz. harika plan.

Dışarıdan şuanda olduğu gibi ekleyebilecekmişiz fakat onunda sınırı olacakmış büyük ihtimal.

http://www.videoyap.com/kanalistatistik.php sayfasında token vermediğiniz kanallarınızı ekleyebiliyorsunuz ya aynen oradan eklenmiş token verilmemiş kanallarıda takip edebileceksiniz. 1 üyelik sınır sayıda kanalı takip edebilecek hocam. Site içerisinde web tabanlı olmuş olucak. kanal kontrolleri manuel ve otomatik olarak 2 ye ayrılcak. siz girdiğiniz saniyede eğer son 30 dk da kontrol yoksa ajax ile kendi güncelleyecek. eğer otomatik kontrol son 30 dk da kontrol ettiyse onu tekrardan kontrol etmeyecek. 30'ar dk lı kontrol sistemi olmuş olacak. Aşağıdaki liste takipde ekrana yansıtılacak olandır.

RbBL8j.png

[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] Sınır olacaksa ücretli arttırma da yapabiliriz sınırı ama olmasa daha iyi :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
hocam ünlem geçme de iyileştirme yapılabilir mi acaba? %90 ünlem geç+ %15 hızlandır+ çerçeve ile 250 videoda 80 tane anca geçiyor

ayrıca kelime ara yap dediğimizde sadece 2 sayfa sonuç çıkartıyor 3 sayfada 1. sayfadaki vieoları gösteriyor bunu da bildirmek istedim
edit: az önce bir 250 daha bastım %90 ünlem geç+ %15 hızlandır+ çerçeve ile temizledikten sonra kalan sayısı 52

Son düzenleme:
[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] Sınır olacaksa ücretli arttırma da yapabiliriz sınırı ama olmasa daha iyi :)

Aynen sınır olmasa çok iyi olur. Öteki türlü ücretlide olsa olur :) Her zamanki gibi Mehmet hocamın çok kapsamlı bir şey çıkaracağını düşünüyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Yazılım devam derken? Sıradaki yenilik nedir hocam? :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Yazılım devam derken? Sıradaki yenilik nedir hocam? :)

Üstad meşgul, ben söyleyeyim.

Çok kapsamlı bir kanal takip sistemi yazıyor. Kendi belirttiği özelliklerde şöyle;

Üstad meşgul, ben söyleyeyim.

Çok kapsamlı bir kanal takip sistemi yazıyor. Kendi belirttiği özelliklerde şöyle;

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşa katılıyorum ozellık adsense pub kodu gosterme olursa mukemmel olur mesela ben kanallarıma gırmek yerıne tek tek pub kodlarına bakıyorum eger ki değişmişse bilki hacklenmıs demektır tek tek zor oluyor kanal takibe bunu ekleye bılırsenız hocam on numara olur valla

Rica ederim hocam nedenek. Dilinize sağlık
mayıs ayından sonra ilk defa alacağım kapanmayla ilgili sorun yaşayan artık kalmamış sanırım :D bekleyin bende geliyorum :D

Kapanman olursa destekden kanalı silmeden yaz hocam %99 sebebini söyleriz onu yapmazsın kapanman olmaz. Kapanma yaşayanlara kapanmama desteği veriyorum.

teşekkürler usta....
Rica ederim üstad diline sağlık teşekkürler
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] arkadaşa katılıyorum ozellık adsense pub kodu gosterme olursa mukemmel olur mesela ben kanallarıma gırmek yerıne tek tek pub kodlarına bakıyorum eger ki değişmişse bilki hacklenmıs demektır tek tek zor oluyor kanal takibe bunu ekleye bılırsenız hocam on numara olur valla

Hocam aynen daha cok gelişecek. günde 1 defa adsense pub kodu veya partner adına bakıcak. değişmişsede video rakamı, izlenme rakamı değişmesi gibi göstericek. Kanal takip sıradan süper hızlı bir kanal takip oldu, bundan sonrası farklı süper bir hale gelicektir. Teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam daha ne yenilik gelebilir ki :) Sınırları zorluyorsun eline, emeğine sağlık. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri