Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. Hala tek client ile mi kanal ekleniyor. Yani daha fazla client id ekleyebiliyormuyuz?

Ayrıca toplu video olayında çerçeve ve süre kesme gibi işlemler biraz sıkıntılıydı. Hala bu sıkıntı devam ediyormu?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam daha ne yenilik gelebilir ki :) Sınırları zorluyorsun eline, emeğine sağlık. :)

Teşekkürler üstad, 2 yıldır sürekli yeniliyorum. Sizlerde istek bitmiyor, bendede fikirlerinizi yazılıma dökme aşkı bitmiyor. Siz istedikçe ben geliştirmeye hep devam edicem. Ben teşekkür ederim.

@Web_Scripti
hocam vds satışlarınız ne zaman aktif olacak acil olarak 3 adet vdse ihtiyacım var

Üstad son etapda sattığım vdsler büyük sıkıntı oldu. Datacenter 9 gün oldu çok yavaş işliyor. İlk etapda 3 vds verdi çarşamba günü bunlar olduysa diğerlerini yapayım dedi. test ettik perşembe günü hiç problem yok tüm vdslerde bu diski yapın dedim. Ama çok yavaş redstation datacenter. İlk etapda son vds alan arkadaşların vdsleri düzeldikten sonra yeni vds satışına başlıycam. Bana göre ben şuanda vdsler gelse sıkıntı olmasa yeni sipariş versem yılbaşına doğru gelir hocam.

3 aylık alınmıştır inş. hayrını görürüzz :)

Hayırlı olsun hocam bol kazançlar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba. Hala tek client ile mi kanal ekleniyor. Yani daha fazla client id ekleyebiliyormuyuz?

Ayrıca toplu video olayında çerçeve ve süre kesme gibi işlemler biraz sıkıntılıydı. Hala bu sıkıntı devam ediyormu?

Merhaba hocam,

dün akşam client havuzunu kanallarım sayfasına ekledim. İsteyen arkadaşlar client havuzunda sınırsız client tanımlayabilir.

Anasayfa, toplu link, toplu pc upload da 250mb altı videoları her işlemi kesin yapar. Dakat toplu videoda sunucular her videoyu istisnasız ünlem geçmeyi mb sınırı olmadan uyguladığı için ekstra editlemeye gücü yetmiyor genellikle. Bu nedenle vdsli videoyap çalışıyor eşleşenli kategoride çalışan arkadaşlar. vdsli videoyap her yerde her şekilde editi yapıyor. Ama şuanda yeni vdslerin sıkıntıda. Onarımını yapıyor datacenter.

usta kanal takipe takibi bırakmayı nasıl yapcaz yanlışlıkla 1 kanalı 2 kere ekledim... :)

Merhaba hocam,

tam geliştirmesi bitmedi. Ekstra kanal takibi gönserdiysen onu kanal istatistikleri sayfasından silebilirsin. Kanal takipde silme butonunu henüz eklemedim orası daha tam anlamıyla bitmedi hocam..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam valla ne diyim elinize kolunuza saglık helal olsun .

Kanal Takip Eklenmiştir.

Günün 2. büyük yeniliği kanal takip eklenmiştir. Daha geliştirilecektir, zaman olmadığı için aktif etmemek yerine bu şekilde aktif ettim. Kısa sürede daha çok geliştireceğim.

http://liste.videoyap.com/kt.php

Başlangıcı yapmışsınız hocam inş tam istediğimiz duruma gelir.. Zaten kafamızdaki gibi bir kanaltakip sistemi olursa bot kullanmayanlar bile kanaltakibi kullanacaktır.. Mail ve telefon uyarısıda eklenirse daha cazip olur tabi.. Elinize sağlık..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanallarım bölümünde sürekli kanallarımın eksildiğini görüyorum. Arkadaşlar benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Mesela 25 kanaldan 24'ü dolu ertesi gün bakıyorum 3 kanallık yer açılmış oluyor. Üyelik şifremi falan da değiştirdim gene aynı sizde durum nedir?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba.

Kanal takip sisteminin kanal istatistiklerinden pek farkı olmamış hocam.

Bizim istediğimiz gerçek zamanlı gösterimler ve günlük gösterimlerdi üstad.

Hangi kanalımızın yoğun biçimde izlenim aldığını hangi kanlımızın islenimlerinin düştüğünü günlük takip edebileceğimiz bir sistem.

Kanaldaki toplam izlenimleri, hakkında sayfasından değilde video izlenimlerini toplayarak bizlere güncel izlenimi verebilecek bir sistemden yani.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam cevaplar için teşekkürler. Sormak istediğim bir konu daha. Her kanal eklediğimizde kanallarım sayfasından client bilgilerini değiştirmemiz yetecek sanırım öyle mi? Birde vds li paket almak istiyorum ama VDS yok sanırım şuan. VDS li paket normal paket yani 25 + 50 tl mi? Önce normal paket almam gerektiği yazıyor..

vds li sistem mi?
Merhaba üstad,

Sabah uyandığımda 2 saat öncesinde emir iletici server yavaşlamıştı. Restartı bastım. Toplamak üzeredir. Ama sistem zaten artık korumalı üniteye sahip olduğu için bir sıkıntın olmasın bu şekilde denk gelmelerde.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kanallarım bölümünde sürekli kanallarımın eksildiğini görüyorum. Arkadaşlar benim gibi bu sorunu yaşayan var mı? Mesela 25 kanaldan 24'ü dolu ertesi gün bakıyorum 3 kanallık yer açılmış oluyor. Üyelik şifremi falan da değiştirdim gene aynı sizde durum nedir?
Merhaba hocam,

özel mesajına istinaden gece inceleyeceğim loglarına bakarak hocam. 15-20 gün bir sıkıntın olmuştu. Buna istinaden bakacağım hocam.

Başlangıcı yapmışsınız hocam inş tam istediğimiz duruma gelir.. Zaten kafamızdaki gibi bir kanaltakip sistemi olursa bot kullanmayanlar bile kanaltakibi kullanacaktır.. Mail ve telefon uyarısıda eklenirse daha cazip olur tabi.. Elinize sağlık..
Merhaba hocam,

hiç açmamaktansa bu şekilde açtım hocam. Kısa sürede her türlü gelişme devam edecektir hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam valla ne diyim elinize kolunuza saglık helal olsun .

Teşekkürler üstadım sayenizde.

Toplu yükleme de aşırı bir yogunluk mu var :)

Merhaba üstad,

gerekenleri yaptım hocam. Şirket kapalı olunca 2-3 saatte bir manuel kontrol ediyorum. Sabah farkedince gerekeni yaptım toparlar kısa sürede.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam merhaba.

Kanal takip sisteminin kanal istatistiklerinden pek farkı olmamış hocam.

Bizim istediğimiz gerçek zamanlı gösterimler ve günlük gösterimlerdi üstad.

Hangi kanalımızın yoğun biçimde izlenim aldığını hangi kanlımızın islenimlerinin düştüğünü günlük takip edebileceğimiz bir sistem.

Kanaldaki toplam izlenimleri, hakkında sayfasından değilde video izlenimlerini toplayarak bizlere güncel izlenimi verebilecek bir sistemden yani.

Hocam kanal içindeki videoları tek tek çıkartıp hepsine toplatmam mümkün. Yani anlığı tam olarak yansıtmam mümkün. Bunu değerlendircem fakat 25 kanal için 25 sorgu varsa. 500 videolu 25 kanal için 250 sorgu olması gerekiyor. Bu ciddi hatalara yol açabilir hocam.

izlenim yükselip azaltma olayını yansıtıyor hocam. parantez içerisindeki rakamlar düşüp yükseltiğini gösteriyor önceki güne kıyasla. Daha yapılan yapılacakların bir kısmıdır.

Şuanda bu şekilde kanal takip telif geldiği mi gelmedimi onu gösteriyor, kanal o saniyede açık mı değil mi onu gösteriyor. Amaçları ve işlevi artacak hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, kazançlar cok yakında eklenecektir yazan yer, kanal istatistikleri>analytics bölümü, ne zaman halledersin hocam bu durumu ? :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam videoyap hakkı aktarmak için destekden yazıyoruz. Bayağı da bekletiyorsunuz. Şatışımız aksıyor. Bu nedenle hak aktarmayı otomatik hale getirseniz çok iyi olur.
Ne kadar hak gönderceğimizi ve alıcının id'sini girelim. Otomatik göndersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri