Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
100 150 kişi olsa neyse de bu o zaman binlerce kişiye 2 dk olacak, bu sefer sistem yine kitleneceken güzeli gece yatmadan bırak videoları kanallara sabaha kadar dolsun, uyanınca reklamları aç
![]()
spam yapıp spam a yakalanmıcaksınbu şekilde spama yakalanmıyormusun? bi kanala 3 saatten fazla yükleme yapınca gidiyor. yeni sunucular gelince fişeklenecekmiş hadi bakalım![]()
Vdsli videoyap çıkmadan önce herşeye yetişiyordum. 2 gündür vdslerim vmware ayarlarıyla uğraşıyorum. Anladığım birşey değilde sağolsun offlinebilisim.com bugüm vsphere client kullanımını öğretti. Vdsleri aktif etmekle uğraşıyorum. Buda destek performansımı yerle bir ediyor. Bugün ve belki yarında bötle geçer ama ondan sonra düzen oturtmuş olacağım. Birşeyi öğrenmek kolay olmuyor.
Tanıtım videomda herşeyin videolu anlatımı mevcuttur. Videoda olmayan şeyler yeni özelliklerdir onlar içinde yeniden video çekeceğim.
Geçen hafta dedtek ekibimin işi bıraktığını yazmıştım. Para kazanmayı öğrenince kimse bir iş yapmıyor malesef. 2 yılda 10 a yakın arkadaşla çalıştık, hepsi youtubedan kazanmayı öğrendi çekti gitti. Onların kanala girme, üyelere ait hiç birşeyi görmeye yetkisi yok. Fakat işi öğreniyorlar.destek ise her saniye mesajlarla doluyor. Günde 300 e yakın sadece deneme süresi veriliyor. 50 ye yakın havale onaylanıyor. Bunların hazır mesajı var. Mesala şuan destekde ilk karşımdaki soru yemin ederim 4 sayfa a4 kağıdına yazılsa bitmez. hergün bir kitap yazılcak kadar mesaj cevaplıyorum. Şimdi siz söyleyin arkadaşlar benim destek için ne yapmam gerekiyor? s.s.s alanını genişletmek istiyorum. Fakat oradaki yazıları bile günde 100 kerce kişi soruyor. Kişi birebir sorusunu sorup cevap almak istiyor. Adsense ödemesi ne zaman sizce yapılır diye yüzlerce kişi geçen hafta soru sordu. Ödemeler yapıldı onun yogunlugu bitti. Pinler ne zaman yola cıkar soruları yakında başlar. Yani bir bot değil destek, a dan z ye her türlü soru geliyor. Şuandaki en cok soru ise kanala ait tek tuşla para kazanmaları acınca bekletiyor işlemi youtube yapmıyor. Youtube un sıkıntısı bize soru oluyor.
Vdsli videoyap çıkmadan önce herşeye yetişiyordum. 2 gündür vdslerim vmware ayarlarıyla uğraşıyorum. Anladığım birşey değilde sağolsun offlinebilisim.com bugüm vsphere client kullanımını öğretti. Vdsleri aktif etmekle uğraşıyorum. Buda destek performansımı yerle bir ediyor. Bugün ve belki yarında bötle geçer ama ondan sonra düzen oturtmuş olacağım. Birşeyi öğrenmek kolay olmuyor.
Tanıtım videomda herşeyin videolu anlatımı mevcuttur. Videoda olmayan şeyler yeni özelliklerdir onlar içinde yeniden video çekeceğim.
Geçen hafta dedtek ekibimin işi bıraktığını yazmıştım. Para kazanmayı öğrenince kimse bir iş yapmıyor malesef. 2 yılda 10 a yakın arkadaşla çalıştık, hepsi youtubedan kazanmayı öğrendi çekti gitti. Onların kanala girme, üyelere ait hiç birşeyi görmeye yetkisi yok. Fakat işi öğreniyorlar.destek ise her saniye mesajlarla doluyor. Günde 300 e yakın sadece deneme süresi veriliyor. 50 ye yakın havale onaylanıyor. Bunların hazır mesajı var. Mesala şuan destekde ilk karşımdaki soru yemin ederim 4 sayfa a4 kağıdına yazılsa bitmez. hergün bir kitap yazılcak kadar mesaj cevaplıyorum. Şimdi siz söyleyin arkadaşlar benim destek için ne yapmam gerekiyor? s.s.s alanını genişletmek istiyorum. Fakat oradaki yazıları bile günde 100 kerce kişi soruyor. Kişi birebir sorusunu sorup cevap almak istiyor. Adsense ödemesi ne zaman sizce yapılır diye yüzlerce kişi geçen hafta soru sordu. Ödemeler yapıldı onun yogunlugu bitti. Pinler ne zaman yola cıkar soruları yakında başlar. Yani bir bot değil destek, a dan z ye her türlü soru geliyor. Şuandaki en cok soru ise kanala ait tek tuşla para kazanmaları acınca bekletiyor işlemi youtube yapmıyor. Youtube un sıkıntısı bize soru oluyor.
hocam şöyle yapabilrisin destek için videoyap sorunu ile ilgili soru sormayan videoyap sistemi dışında mesaj atanlara destekden mesaj gelmiyi atıyorum 3 gün engelleyebilirsiniz bidaha yaparsa 1 hafta falan diye böle olursa sistem dışı soru sormalar azalır gibi düşünüyorum
Merhaba hocam. Çok haklısınız.. Yılbaşından sonra işi bırakıcam. Sırf bu işlerle uğraşıcam. Bu yüzden vds ekleminizi bekliyorum. Düşünürseniz destek ekibi olarak yıl başından sonra belirli bir ücret karşılığı yardımcı olmak isterim. Sadece bir teklif size. Hem kendi işlerimi yapıp hem de destekten yardımcı olmaya çalışırım..
hocam şöyle yapabilrisin destek için videoyap sorunu ile ilgili soru sormayan videoyap sistemi dışında mesaj atanlara destekden mesaj gelmiyi atıyorum 3 gün engelleyebilirsiniz bidaha yaparsa 1 hafta falan diye böle olursa sistem dışı soru sormalar azalır gibi düşünüyorum
Açıkcası hocam, şirketim dışında kimsenin destekle uğraşmasına yetki vermedim. Ama bu gidişatla bir plan çizeceğe benziyorum. notumu aldımilk sana sorarım öyle bir yapıya geçersem.
hocam,
sadece 1 defa bir arkadaşın destek ünitesini kilitlemiştim. o dönemlerde aynı anda 1 den cok soru mesajı girilebiliyordu. hatta forumda onunla ilgili arkadaşla kavga etmiştik. bir ayda 195 soru sormuş ve cevap almıştı. destek bölümünü kilitlemiştim. sonra olaylar kopmuştu. şimdi ise açıkcası 1 ocak 2015 tarihinde fiyatlar değişince ayda destekden 10'dan fazla soru sormaya +5 tl ek ücret istemeyi planlıyorum
bizim millet o zaman da 10 soru sormayan adam bile madem 10 soru hakkım bitireyim diye 10 soru sorar![]()
iyi olur hocam bide bu destektende yazdımdı sesten dünya engeli veren videoları hızlandıramıyor onu çözerseniz benim için cok büyük bir iyilik yapmış olursunuz yutup.orgda kullırken ses hızlandırmayı o aynı videoları geçiyordum sorun olmuyordu eminim sizde sorunu çözersiniz
Videoyap yeni yıl fiyatları belli oldumu? Ona göre stok yapalım![]()
Hocam şu videoyap destek forumunu oluşturursanız destek yoğunluğunuz büyük ölçüde azalacaktır. Herkes birbirine takıldığı konuda yardım edebilir...
editttttt
Destek diye ayrı bir bölüm açıp bütün soruları oraya yöneltebilirsiniz.Doğru cevaplayan & yardımcı olan arkadaşlara da ek süre verirseniz destek sorununuz kalmayacaktır.Mesela 10 kişinin sorununu çözdüysen 2 saat ek süre gibi bunu kendinize göre belirlersiniz artık.
İlk doğru cevaplayan yada yardımcı olan ödülü alırsa karışıklık olmaz.
Bunu kötüye kullananlarda olacaktır.Kendi hesap açıp soru sorar doğru cevap verir ödülü alır.Bunun içinde birkaç güvenlik önlemi alırsınız zaten.
Kuru kuru forum açıp milletin yardım etmesini beklemek sorunu çözmez.Yardım etmeleri için önlerine bi tas çorba koymalısınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.