hocam bir yavaşlık var sanki topluda...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba arkadaşlar videoyapta kapanmalar hala devam ediyormu?
yıl olmuş 2015 hocam kanal kapanma mı kaldı
çok abanma olmaz bişey
usta senin kadar abanmıyordur vds lerden duman çıkartıyorsun....![]()
yok valla bu ara arkadaşa söz verdim 30 kanallık paket yapıyorum, kendi kanallarımla pek uğraşamıyorum, günlük 500-600 videoyu geçmiyor
ama sanırım 2 saatlik videoya hem ünlem geç hem de çerçeve yapınca biraz ısınıyor aletler
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yaklaşık 2500 videom var ve süre yi tüm kanallara 5-8 aralığında seçmiştim.Süreyi 1 dk ya indirebilme şansım varmı beklemek istemiyorum
iptal et hocam yeniden emir ver![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip kısmında bir takım yenilikler yapılmalı bence. orası cok sade olmus. bide analysticle entegre değil sanırım. dun kanal takipteki kriterler quize uygun gorunuyodu , analystice hiç bakmadım ,quiz kabul etmeyince durumu farkettim.
en azından o bolume kanalın hangi networke baglı oldugu eklenirse iyi olacak
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba kanal takip'e güncelleme bu gecemı gelıcek ve acaba kanal takip'deki kanllara pingleme yapma sansınız varmı orda ekli olan kanallar da ki videoları pıgnletecebılecek bırsey yazabılırmısınız acaba ?
Saol [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Destek bölümünde çalışan olmayı çok isterim. Adımı yazdığın içi teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------
Bu gece yarısı hedefinde varmış. Gece yarısı yapmaya çalışacak.
---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------
Bu gece geliştirilecek hocam.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün bi 6 aylık hesap daha aldım. Bu hesaba şu anki vds yi nasıl bağlayabilirim. Hesapları birbirine bağladımda vds olayını çözemedim
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, sistemde bir yavaşlık seziyorum fakat bana mı öyle geliyor anlamadım, toplu video bölümüne 3 saat önce 226 video emri verdim farklı kanallara ve şu an hala bekleyen 84 video varbu arada destek ekibine beni de ekleyebilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum
ben 24 emir verdim saat 8 de 12 tanesi duruyor daha ..
çok yogun sanırım yine
Bugün kanal takibi yapmaya çalışacak hocam. Bu işlere başladıysa yavaşlama bundan dolayı olabilir. Şahsi fikrim.
@kahraman638
yavaşlamanın bununla alakası yok, yani yeni getirilen bir sistemle alakası bugüne kadar olmadı eski bir kullanıcıyım ve sebepleri sana şu sıralayabilirim;
1-) bir nedenden server cpu ları yine tavan yapmış olabilir,
2-) birikme nedeniyle toplu video emirleri serverlarda birikmiş ve bu yüzden yükleme hızı düşmüştür
3-) youtube serverları yedekleniyor veya buna benzer şekilde yükleme emirleri geç algılıyor olabilir, tamamen botla alakasız bir durum tabi bu.
4-) ilgine teşekkürler zahmet etmişsin cevap vererek![]()
hocam videoları kendi yüklemiyor ya.. hafta sonu yoğunluk oluyordu ama bukadar değil muhtemelen görüntü iyileştirme yaptı yada ünlem geç deniyor. yarın sabah düzelir inşallah
Merhaba arkadaşlar videoyapta kapanmalar hala devam ediyormu?
hocam bir yavaşlık var sanki topluda...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yarın siparişi kaç gibi vericez destektende yazdım erkenden verelim siparişi yazar mısınız bana bi zahmet
efe hocam kolay gelsin. hocam videoyap süremi dondurmustum süre 1 gün vardı daha bugün süremi uzattım hesap donukken. hesabı actıgımda kalan gün 0 oldu hocam bakabilrmsnz acaba Üyelik Id : 1868
kanalı komple çek kısmında sıkıntı yaşayan var mı ?
www.youtube.com/user/kanaladi
veya
www.youtube.com/channel/kanaladi
bu iki şekilde de deniyorum kanal adresi hatalıdır diyor. Birden çok kanal denedim hepsinde aynı hata.
sadece kanaladi bölümünü yazmanız gerekiyorkanalı komple çek kısmında sıkıntı yaşayan var mı ?
www.youtube.com/user/kanaladi
veya
www.youtube.com/channel/kanaladi
bu iki şekilde de deniyorum kanal adresi hatalıdır diyor. Birden çok kanal denedim hepsinde aynı hata.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.