Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yarın siparişi kaç gibi vericez destektende yazdım erkenden verelim siparişi yazar mısınız bana bi zahmet

efe hocam kolay gelsin. hocam videoyap süremi dondurmustum süre 1 gün vardı daha bugün süremi uzattım hesap donukken. hesabı actıgımda kalan gün 0 oldu hocam bakabilrmsnz acaba Üyelik Id : 1868

usta senin kadar abanmıyordur vds lerden duman çıkartıyorsun.... :)

yok valla bu ara arkadaşa söz verdim 30 kanallık paket yapıyorum, kendi kanallarımla pek uğraşamıyorum, günlük 500-600 videoyu geçmiyor :D
ama sanırım 2 saatlik videoya hem ünlem geç hem de çerçeve yapınca biraz ısınıyor aletler

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yaklaşık 2500 videom var ve süre yi tüm kanallara 5-8 aralığında seçmiştim.Süreyi 1 dk ya indirebilme şansım varmı beklemek istemiyorum

yok valla bu ara arkadaşa söz verdim 30 kanallık paket yapıyorum, kendi kanallarımla pek uğraşamıyorum, günlük 500-600 videoyu geçmiyor :D
ama sanırım 2 saatlik videoya hem ünlem geç hem de çerçeve yapınca biraz ısınıyor aletler

maşallah usta bende günlük 100 video ile arkanızdan geliyorum ... :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam kanal takip kısmında bir takım yenilikler yapılmalı bence. orası cok sade olmus. bide analysticle entegre değil sanırım. dun kanal takipteki kriterler quize uygun gorunuyodu , analystice hiç bakmadım ,quiz kabul etmeyince durumu farkettim.

en azından o bolume kanalın hangi networke baglı oldugu eklenirse iyi olacak

Merhaba hocam,

tabi hangi networke bağlı veya adsenseyse pub id noyu yazdırcam hocam. kısmetse bugece yapmaya çalışacağım hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam acaba kanal takip'e güncelleme bu gecemı gelıcek ve acaba kanal takip'deki kanllara pingleme yapma sansınız varmı orda ekli olan kanallar da ki videoları pıgnletecebılecek bırsey yazabılırmısınız acaba ?

tam olarak ping olayını anlıyamadım. pingleme toplu video yöneticisinde tek tuşla kanal kanal yapılabiliyor.

Saol [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Destek bölümünde çalışan olmayı çok isterim. Adımı yazdığın içi teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 23:04 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Bu gece yarısı hedefinde varmış. Gece yarısı yapmaya çalışacak.

---------- Spam Engelliyici 23:05 ---------- Önceki Mesaj 23:04 ----------

Bu gece geliştirilecek hocam.

İnşallah hocam. ilk etapda bir yenilik var soru cevap + puan kazanma üzerine ondan sonra destek olayına el atıcam hocam. Size teklifi ileticem. teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bugün bi 6 aylık hesap daha aldım. Bu hesaba şu anki vds yi nasıl bağlayabilirim. Hesapları birbirine bağladımda vds olayını çözemedim

Merhaba batuhan hocam,

4 gün önce 1 vds'e 2. bir hesabı bağlamayı iptal ettim. aynı vds için 2 üyelik olunca sürekli havuz tıkanmalarına sebep veriyor. 3-5 gün sonra hocam ona tekrardan bakacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, sistemde bir yavaşlık seziyorum fakat bana mı öyle geliyor anlamadım, toplu video bölümüne 3 saat önce 226 video emri verdim farklı kanallara ve şu an hala bekleyen 84 video var :) bu arada destek ekibine beni de ekleyebilirsin, elimden geldiğince yardımcı olurum

Merhaba hocam,

bugün rekor bir yüklenme sayısı var. yutup.org botu kapandıktan sonra bizim ayarlamız şaştı. inanın bu ay içerisindeki en büyük video yükleme rakamı bugüne aitti.

ben 24 emir verdim saat 8 de 12 tanesi duruyor daha ..
çok yogun sanırım yine

Merhaba hocam,

yeni serverları bugün cok kurdum.

Bugün kanal takibi yapmaya çalışacak hocam. Bu işlere başladıysa yavaşlama bundan dolayı olabilir. Şahsi fikrim.

@kahraman638
yavaşlamanın bununla alakası yok, yani yeni getirilen bir sistemle alakası bugüne kadar olmadı eski bir kullanıcıyım ve sebepleri sana şu sıralayabilirim;

1-) bir nedenden server cpu ları yine tavan yapmış olabilir,
2-) birikme nedeniyle toplu video emirleri serverlarda birikmiş ve bu yüzden yükleme hızı düşmüştür
3-) youtube serverları yedekleniyor veya buna benzer şekilde yükleme emirleri geç algılıyor olabilir, tamamen botla alakasız bir durum tabi bu.
4-) ilgine teşekkürler zahmet etmişsin cevap vererek :)

Hocam son 1 haftadır diğer botun kapanması bana bir anda beklenmedik üye sayısı getirdi. 45 tane server siparişi verdim hafta içerisinde henüz 23 tanesi kuruldu. toplam 530 server olmuş olacak ve yükleme rakamlarına yetişmiş olacaktır. bu yılın en çok video yüklenmesi bugün oldu. Aslında birde şu sebep var hocam. youtube son günlerde 1 kanala 1000 lerce video atılmasından dolayı kapatmaları biraz ara verdi ya. bu işte ara verme oldugu için herkes kanallarına yüzlerce video deniyor. ya kapanmazsa düşüncesiyle :) keşke bu sefer youtube nedenli olsaydı:)

hocam videoları kendi yüklemiyor ya.. hafta sonu yoğunluk oluyordu ama bukadar değil muhtemelen görüntü iyileştirme yaptı yada ünlem geç deniyor. yarın sabah düzelir inşallah

Keşke be üstad çok iyi olurdu benden dolayı olmuş olsa:) çözerdim hemen. biraz makina eksikliği olarak düşünüyorum. yarın serverların devamı kurulmuş olacaktır.

Merhaba arkadaşlar videoyapta kapanmalar hala devam ediyormu?

Eğer kapanması olan varsa destekden yazıyor ve çözüyoruz hocam. 3 aydır kapanma yaşayanlarda kapanmaması için destek veriyorum. 2 aydır bunu atlatamayan görmedim hocam. herkes atlattı.

hocam bir yavaşlık var sanki topluda...

Aynen üstad, sabaha düzelmiş olacaktır.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yarın siparişi kaç gibi vericez destektende yazdım erkenden verelim siparişi yazar mısınız bana bi zahmet

Siz vdsi test edin hocam. ondan sonra detayları konuşuruz. gecede verebiliriz siparişi.

efe hocam kolay gelsin. hocam videoyap süremi dondurmustum süre 1 gün vardı daha bugün süremi uzattım hesap donukken. hesabı actıgımda kalan gün 0 oldu hocam bakabilrmsnz acaba Üyelik Id : 1868

Son günlerde bu duruma düşen kullanıcı sayım çoğaldı:) videoyap süresini dondurmaya alıp sonra süre satın aldıktan sonra dondurmadan süreyi cıkarınca alınmış süreyi görmeyip dondurmadan cıkanı veriyor. küçük bir bug oluyor hocam. gerekeni yaptım ve destekden dönüş sağladım hocam. kusura bakmayın.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam demek istediğim su toplu video yoneticisinde sadece ekli kanallarımızı yapaıyoruz fakat kanal takipde eklı olmayan kanallarıda eklıyoruz ya dırekt onlarada pıngleme sısteme yapabılırmısınız acaba ? video yap kanallarım bolumunden eklemesekde pingleme olsa . ornegın kanalda ki videoların linkini alıp pingleme sitelerinden pingletse

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ben denememi yaptım botlarda olmadıgı için calıstıgım site manuel video yükle diyorum öle yapyrm yükleme bu vdsle böyleyse gelcek sunucu cok basarılı olacaktır dediğim gibi dediğim siteyi toplu link eklednmi tamadır işlerim çok rahatlamıs olcak böle tek tek yükleme acıklama vs girmek sıkıntılı:D ödemeyi geçelim ozaman hocam şimdiden

efe hocam destekten dönüş yaptım . tesekkür ederim ilginizden dolayı hiç tahmin etmemiştim öyle bişi olacagını ders oldu :))

hocam belki soruldu daha önce bilmiyorum ama adsense video ortası için imacros kod oluştururken videoları kendimiz seçme olanağımız yok mu ? Ünlemli video olunca kalıyo imacros.

bot çok yavaş 1 senede yüklüyor videoyu :D
oY3yjX.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri