Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sistemde ekli kanal sayısı 216.320
Sisteme son 1 ayda eklenen kanal sayısı : 43.116
Sistemde son 1 ayda kanal kapanma sayısı : 415 kanal

Spam nedenli kapanma istatistiği
10.2012 - 03.2014 arası %0
4. ay kapanma oranı %0.1
5. ay kapanma oranı %11 (kıyım ayı)
6.7.8.9 aylar %3-4 arası
9.10.11.12 ve bu ay %0 ile %1 arasında oldu
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] çabanı taktir editorum. Ben her zaman diyorum 3 kişinin kanal kapanmasına çözüm bulamadım diye. Bunlardan biri sensin. Token verince imkansız boşta bir kanal daha kullanılmadan kapandığını hiç görmedim ama sende var. Bu konuda yüzlerce kişi destekden istek yaptı ve çözüldü. Ama sen ve 2 arkadaşınki çözülmedi. Dilersen hesabına ben token veririm sıkıntın kalmaz ama kanal girince yine sıkıntı yaşarsın. Önerim buyfullchhanel.com u kullanman. Hiç derdin telaşın olmaz %0 risk ile çalışırsın. Son 1 ayda konumda 5 farklı kişi kapanma yazmıştır. ama sen belki 7-8 defa yazdın. Zaten satış rakamımı umursamıyorum hatta yeni gelecek üyelere satmamak istiyorum desem yeridir. Videoyap ın çok özelliği var. Ama videoyap da özellikleri kullanmayı bilmekde çok önemlidir. Senin durumda 2 arkadaş bfy sistemime geçti. Bence senin içinde botlar yerine bfy iyi olacaktır.

Sistemde ekli kanal sayısı 216.320
Sisteme son 1 ayda eklenen kanal sayısı : 43.116
Sistemde son 1 ayda kanal kapanma sayısı : 415 kanal

Spam nedenli kapanma istatistiği
10.2012 - 03.2014 arası %0
4. ay kapanma oranı %0.1
5. ay kapanma oranı %11 (kıyım ayı)
6.7.8.9 aylar %3-4 arası
9.10.11.12 ve bu ay %0 ile %1 arasında oldu
[MENTION=9660]ByEdGe[/MENTION] çabanı taktir editorum. Ben her zaman diyorum 3 kişinin kanal kapanmasına çözüm bulamadım diye. Bunlardan biri sensin. Token verince imkansız boşta bir kanal daha kullanılmadan kapandığını hiç görmedim ama sende var. Bu konuda yüzlerce kişi destekden istek yaptı ve çözüldü. Ama sen ve 2 arkadaşınki çözülmedi. Dilersen hesabına ben token veririm sıkıntın kalmaz ama kanal girince yine sıkıntı yaşarsın. Önerim buyfullchhanel.com u kullanman. Hiç derdin telaşın olmaz %0 risk ile çalışırsın. Son 1 ayda konumda 5 farklı kişi kapanma yazmıştır. ama sen belki 7-8 defa yazdın. Zaten satış rakamımı umursamıyorum hatta yeni gelecek üyelere satmamak istiyorum desem yeridir. Videoyap ın çok özelliği var. Ama videoyap da özellikleri kullanmayı bilmekde çok önemlidir. Senin durumda 2 arkadaş bfy sistemime geçti. Bence senin içinde botlar yerine bfy iyi olacaktır.

Bir şey demiyorum üstad çünkü dersem uzayıp gidecek artık bazı şeyleri farklı düşünüyorum.. Videoyapın bu kadar üyesi içinde sadece 3 kişinin benimle aynı sorunu yaşadığınıda düşünmüyorum..Herşeyin hayırlısı olsun iyi çalışmalar..

VDS sürümünüzün fiyatı nedir ? Kişiye özel ip veriyormusunuz ? Ünlem geç oranınız % kaçtır ?

Teşekkürler

Arkadaşlar,

datacenterda süper bir alt yapı kurdum. Gece 10 gibi alt yapı faaliyete girecek. Gece 11 gibi eve geçmiş olucam. Destekde 2 gündür mesajı bekleyen arkadaşlar var. Onu cevapladıkdan sonra konudakileri cevaplıycam. Zaman kalırsa yeni destek ekibini kurucam. 4 gindür yavaş olan şu toplu video yavaşlığını inş bu şekilde hızlandırmış olacağım. Youtube artık şöyle birşey yaptı bir makina belli zamanda belli adette youtubedan video indirebiliyor. Bu nedenle toplu video ünitesi sıkışıyordu. Şimdi ise makina sayılarını coğaltmak yerine makinaların internet fazlalaştırdım

Bütün botları denedin kanalın kapanmayan bot olmadı. Her botda yazdın. Bence sıkıntıyı bot yerine kendinde ara hocam.
4 gözle sistemi bekliyorum hocam, umarım beklediğinden daha güzeli olur, emeğine sağlık :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bahsettiğiniz toplu videoya can getirecek sistem aktifleşti mi :)

Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu E...

Konuya aylardır yorum yapmıyorum :) arada bir yazmak gerekiyor. Memnunum 1 senedir youtubedeyim senin botunda başka botlarda aldım kullandım ama hepsini sadece bir kere aldım. Cidden işini profesyonel yapıyorsun. Tek korkum sıkılıp bırakmanki cidden sıkılmamana şaşırıyorum. Bi insan ne kadar para kazanırsa kazansın belli bi zamandan sonra insanlarla ilgilenmekden sıkılıyor. Yani baltalamalar bile insanın canını sıkıyor. İnşallah bigün devrediyorum kelimesiyle gelmessinde şu botu olduğu yerden dahada yükseğe çıkarırsın

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

arkadaşlar bu client havuzu için şey mi yapmak gerekiyor , botta ilk değişim olduğunda uzun bir işlem yapıp client id bilmem ne almıştık client oluşturmuştuk hani, her kanal için o kadar işlemi mi yapmak gerekiyor yoksa kısayolu var mı ?

Birde ortak client kullanıyormusunuz ? ben bu şeylere pek dikkat etmedim kurcalamam ama bakıyorum herkes de bir client lafı bende bakim dedim :D

Konuya aylardır yorum yapmıyorum :) arada bir yazmak gerekiyor. Memnunum 1 senedir youtubedeyim senin botunda başka botlarda aldım kullandım ama hepsini sadece bir kere aldım. Cidden işini profesyonel yapıyorsun. Tek korkum sıkılıp bırakmanki cidden sıkılmamana şaşırıyorum. Bi insan ne kadar para kazanırsa kazansın belli bi zamandan sonra insanlarla ilgilenmekden sıkılıyor. Yani baltalamalar bile insanın canını sıkıyor. İnşallah bigün devrediyorum kelimesiyle gelmessinde şu botu olduğu yerden dahada yükseğe çıkarırsın

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Reis sıkıldığını söylüyordu geçenlerde bi konuda tükenmişlik sendromuna yakalanabilir :)
Yutup botu bırakmayaydı iyiydi be sende gitme be videoyap.
Sen vurma bari :)))

arkadaşlar bu client havuzu için şey mi yapmak gerekiyor , botta ilk değişim olduğunda uzun bir işlem yapıp client id bilmem ne almıştık client oluşturmuştuk hani, her kanal için o kadar işlemi mi yapmak gerekiyor yoksa kısayolu var mı ?

Birde ortak client kullanıyormusunuz ? ben bu şeylere pek dikkat etmedim kurcalamam ama bakıyorum herkes de bir client lafı bende bakim dedim :D

Evet Aynı işlemleri yapıyorsun hocam. Her kanala kendi mailiyle client verdiğinde zincirleme kapanmanında önüne geçiliyor.

Tapatalk ile gönderildi.

Evet Aynı işlemleri yapıyorsun hocam. Her kanala kendi mailiyle client verdiğinde zincirleme kapanmanında önüne geçiliyor.

Tapatalk ile gönderildi.

kesin olarak geçiyormu önüne kapanmanın hocam ? bu konuda bilgim yok hiç, şöyle mi oluyor yani x kanalı kapandı diyelim spamdan ama diğerleri kapanmıyor demi sadece o

kesin olarak geçiyormu önüne kapanmanın hocam ? bu konuda bilgim yok hiç, şöyle mi oluyor yani x kanalı kapandı diyelim spamdan ama diğerleri kapanmıyor demi sadece o

Aynen hocam yani 2 haftadır hiç kapanma yaşamadım ben, daha önceleri kapanmalar oluyordu. Bir kanal kapandığında aynı client diğerlerinde bulunmadığı için diğerlerini etkilemiyor. Her koyun kendi bacağından asılıyor yani :)

Aynen hocam yani 2 haftadır hiç kapanma yaşamadım ben, daha önceleri kapanmalar oluyordu. Bir kanal kapandığında aynı client diğerlerinde bulunmadığı için diğerlerini etkilemiyor. Her koyun kendi bacağından asılıyor yani :)

iyi hoşda hocam güzelmiş ama client ıd fln almak 2 dk da olacak şey değil, günlük 10 kanal açaçacak kişi günde 10 kere client ıd fln oooo :D yokmu bunun kısayolu :D

iyi hoşda hocam güzelmiş ama client ıd fln almak 2 dk da olacak şey değil, günlük 10 kanal açaçacak kişi günde 10 kere client ıd fln oooo :D yokmu bunun kısayolu :D

Okadar uzun değil 2-3 kere yaptığında 2 dkda yapılıyor hocam :) Api alınmıyor sadece client alıyorsun.

Alex bi yerde yazmıştı diye hatırlıyorum otomatiğe bağlandığını.

Makroyla yapılabilir sanırım bilmiyorum ancak..

Videoyap token satısı yapsam alan olurmu paket şeklinde 25 token 5 lira

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri