Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Tüm vdsler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam son durum ne eklemeyi ne zaman yapicaksnz

istediğiniz botu ekledim hocam. bol kazanclar

Hocm pm attım bakarmısın

diğer konunuzda dönüş yapmıştım hocam bol kazanclar

kanal takipde bugün inş yenilecektir. Güzel haber kolay gelsin.

İnşallah hocam tamda şuanda üzerinde calısıyorum. İnşallah 1-2 saate geliştirmesini bitirmiş olacağım. Eğer istediğim şekilde olabilirse.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten dün akşam video haklarımın bir kısmının verdigim 2 üye id nosuna aktarılmasını talep etmiştim ama halen bir işlem yapılmamış benim açımdan bir sıkıntı yok ama haliyle arkadaşlar hakların aktarılıp kullanmaya başlamak istiyor ilgilenirseniz sevinirim.

1-2 saate gelmiş olacak hocam sıraya inş. sıra dışına cıkmam kul h kakına gireceği için çıkamıyorum. gecikme için k bakma hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam mesela o an videoyapta 5 kanal ekli, 5 kanalı kendi clienti vs var. Aynı anda yükleme emri verirsem o 5 farklı kanala, hepsinin kendi client-apisini kullanarak yükler değil mi? Herhangi bir çakışma söz konusu olur mu?

merhaba hocam,

aynen düşündüğün gibidir.

5 farklı kanala 5 farklı clientdan token verdiysen. 5 inede aynı saniyeden yükleme yapsanız dahi hepsi birbirinden farklı client kullanır. yani başka üyenin kanalıymış havası oluşturur. bol kazanclar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION],hocam proxy sorununu hallettinizmi

Proxy sıkıntısı neydi hocam? Nasıl bir sıkıntı yaşadınız?

hocam daha önce yazmıştım görmediniz heralde,proxy ile video ortası reklam girerken herşey normal gözüküyo hatta video ortası reklam başarıyla girildi diyor ama videoya bakıyorum girilmemiş yani videoyap üzerinde görünen bir sorun yok ama videoalara video ortası girmiyo

YT çalışacaklara duyurulur. Bot şu anda gayet stabil. Asla bir yavaşlık yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, yükleme emri verdiğim videolar ciddi süre düşüşü ile kanalıma çekildi. Şöyle mesela, 2 saatlik videolar 20 dk, 25dk, 15 dk şeklinde çekilmiş. Bu neden kaynaklanıyor? Bi de şu dikkatimi çekti, vakti geldiğinde yüklenen videolarda sorun çıkmıyor ama sistemin otomatik olarak 10dk sonraya 4-5 defa erteleyip zorla yüklediği videolarda genelde bu süre düşüşü olarak eklenmesi problemi oluyor hocam.

++Hocam ayrıca toplu linkten link girdikten sonra server ile yükle ve toplu videoya aktarma çıkıyor. Oradaki süre aralıklarınıda düzenleyebilir misin? Hemen yükle,10dk arayla yükle 20dk arayla yükle vs vs şeklinde. Sadece 2-5 dakika arası random yükle seçeneği çıkıyor orada. İlgilenebilirsen sevinirim o kısımla da.

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, yükleme emri verdiğim videolar ciddi süre düşüşü ile kanalıma çekildi. Şöyle mesela, 2 saatlik videolar 20 dk, 25dk, 15 dk şeklinde çekilmiş. Bu neden kaynaklanıyor? Bi de şu dikkatimi çekti, vakti geldiğinde yüklenen videolarda sorun çıkmıyor ama sistemin otomatik olarak 10dk sonraya 4-5 defa erteleyip zorla yüklediği videolarda genelde bu süre düşüşü olarak eklenmesi problemi oluyor hocam.

aynı sorun bede de var.

@Web_Scripti,hocam toplu video yüklerken video yükleme aralıklarını 2 - 5 dışında 15 dk arayla yapma gibi bir seçenek olsa daha iyi olur bence, scipte farklı video yükleme arası seçenekleri eklerseniz kullanıcıların kanal kapanma riskleri daha aza iner..

hocam daha önce yazmıştım görmediniz heralde,proxy ile video ortası reklam girerken herşey normal gözüküyo hatta video ortası reklam başarıyla girildi diyor ama videoya bakıyorum girilmemiş yani videoyap üzerinde görünen bir sorun yok ama videoalara video ortası girmiyo

Kanala giriş yaparak baktığınızda damı aynı durum var? girilmiş ama reklam cıkmamış değil galiba girilmiş ama kanal içindeki video yöneticisinde dahi gözükmüyor herhalde. Hocam eğer böyleyse youtube yeni düzen getirdi o bölüme demektir. Apisiz olduğu için mümkündür bu. Pazartesiye ancak bakabilirim. Bu süreçte imacroslu halini kullanabilirseniz sevinirim hocam.

YT çalışacaklara duyurulur. Bot şu anda gayet stabil. Asla bir yavaşlık yok.

Aynen teşekkürler hocam

++Hocam ayrıca toplu linkten link girdikten sonra server ile yükle ve toplu videoya aktarma çıkıyor. Oradaki süre aralıklarınıda düzenleyebilir misin? Hemen yükle,10dk arayla yükle 20dk arayla yükle vs vs şeklinde. Sadece 2-5 dakika arası random yükle seçeneği çıkıyor orada. İlgilenebilirsen sevinirim o kısımla da.

Galiba vds müşterimizsiniz hocam. Vds se eğer bugünde bir güncelleme yaptım. Olay şöyle olmuştur hocam. Videoyu indirme yapıyordur ama 15 dkdan fazla sürünce ertelemiştir. 15 dk sonra geldiğinde bakıyor video önceden inmiş süper diyor onu yüklemek istiyor ama halbuki yarım inmiş oluyor. Şuanda bunu sizden yeni duydum. Ertelenmeli olarak bu ihtimal olabilir düşüncesindeyim hemen bu yüklenmiş mi önce kontrolünü kaldırıyorum hocam. Tekrar indirsin ertelenme olmuşsa vdslerde.

aynı sorun bede de var.

Sende vds müşterisisin hocam sendede imkanı var hocam. Çok fazla aynı anda indirme varsa hat yavaşlaması olur ve mümkün olabilir vdslerde.

@Web_Scripti,hocam toplu video yüklerken video yükleme aralıklarını 2 - 5 dışında 15 dk arayla yapma gibi bir seçenek olsa daha iyi olur bence, scipte farklı video yükleme arası seçenekleri eklerseniz kullanıcıların kanal kapanma riskleri daha aza iner..

Hocam 1 saate kadar aralık mevcut tam anlıyamadım. Yani 15 dk derken 10-15 dk arası random gibimi? Ama aralık vara zaten kapanmaz kapanman olduysa desteğe yaz çözelim hocam tekrarını yaşamaman için sebebini belirteliö bol kazanclar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam vds müşterisi değilim henüz. Uzun zamandır açıkçası vy kullanmıyordum, kullanıma genel hakim olup soruları giderince vds li sisteme geçmeyi düşünüyorum. Normal videoyap kullanımı içerisinde yaşıyorum bu problemi yani. Ayrıca videonun boyutu yüklenmesi 15dk yı geçecek kadar uzun değil hocam..1gb yi geçmez kesinlikle boyutu. İlgilenebilir misiniz hocam, düzenlemeyi ne zaman yapacaksınız? Çoğu videomda yaşıyorum bu problemi çünkü.
--
Ek olarak toplu linkte server ile yükle seçeneği var hocam, o seçenek ile yükletmeyi seçmemizle toplu videonun serverleri arasında nasıl bir fark var? Bu seçeneği kullandığımız zaman sayfanın açık kalması şart mı?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam vds müşterisi değilim henüz. Uzun zamandır açıkçası vy kullanmıyordum, kullanıma genel hakim olup soruları giderince vds li sisteme geçmeyi düşünüyorum. Normal videoyap kullanımı içerisinde yaşıyorum bu problemi yani. İlgilenebilir misiniz hocam, düzenlemeyi ne zaman yapacaksınız? Çoğu videomda yaşıyorum bu problemi çünkü.
--
Ek olarak toplu linkte server ile yükle seçeneği var hocam, o seçenek ile yükletmeyi seçmemizle toplu videonun serverleri arasında nasıl bir fark var? Bu seçeneği kullandığımız zaman sayfanın açık kalması şart mı?

Nasıl yani vds li müşteri olmadan hocam videonun asıl boyutundan az atılması imkansız. destekden yazarmısın? vdsli müşterinin 1 makinası vardır bu mümkün teorik olarak. ama vdssizlerde mümkün değil alt yapısı 21.000 kişiye hizmet veriyor.

acaba 1 tane video linki atarmsıınız eskik dk lı yüklenmiş olan hocam.

Nasıl yani vds li müşteri olmadan hocam videonun asıl boyutundan az atılması imkansız. destekden yazarmısın? vdsli müşterinin 1 makinası vardır bu mümkün teorik olarak. ama vdssizlerde mümkün değil alt yapısı 21.000 kişiye hizmet veriyor.

acaba 1 tane video linki atarmsıınız eskik dk lı yüklenmiş olan hocam.

Efe hocam aslında şimdi aklıma geldi, şu yüzden de olabilir, ben turbo moduna almak için 2-3 farklı sekmede açmıştım. Dolayısıyla farklı sunucularda açtırmış oldum. Bunun da bir etkisi olabilir mi?

Efe hocam aslında şimdi aklıma geldi, şu yüzden de olabilir, ben turbo moduna almak için 2-3 farklı sekmede açmıştım. Dolayısıyla farklı sunucularda açtırmış oldum. Bunun da bir etkisi olabilir mi?

Turbo modda çalışıyorsan hocam. çok sekme açmak bir sıkıntı cıkarır mı cıkarabilir. Hiç test etmedim 1 den cok turbo modda sekme açmayı. serverlar nasıl paylaşır bilmiyorum. ama turbo moddayken f5 tuşuna basıyorsanız işte o düzeni bozabilir. Fakat yinede ne olursa olsun hocam. videoyap serverları bunu ayarlayıp düşük yüklememesi gerekir. En 31 aralık - 5 aralık tarihleri haricinde bu şekilde yüklenmiş video linkini atarsan cok net görebilirim loglardan hocam. ama o tarihlerde bakım sürekli yaptım o ana denk gelen videolar olabilir.

Turbo modda çalışıyorsan hocam. çok sekme açmak bir sıkıntı cıkarır mı cıkarabilir. Hiç test etmedim 1 den cok turbo modda sekme açmayı. serverlar nasıl paylaşır bilmiyorum. ama turbo moddayken f5 tuşuna basıyorsanız işte o düzeni bozabilir. Fakat yinede ne olursa olsun hocam. videoyap serverları bunu ayarlayıp düşük yüklememesi gerekir. En 31 aralık - 5 aralık tarihleri haricinde bu şekilde yüklenmiş video linkini atarsan cok net görebilirim loglardan hocam. ama o tarihlerde bakım sürekli yaptım o ana denk gelen videolar olabilir.

Tamam hocam sıkıntı benden kaynaklandı o zaman. Biraz aceleci davrandım sekmeleri açtıktan sonra yine erteleyince f5 te yaptım 2-3 defa. Şuan tekrar bi part atıyorum, işlenme bittikten sonra yine aynı problemi yaşarsam linkler ile destekten bildireceğim.
--
+Bu link ile yükmele yaptığımda, server ile yükle dediğimde kullandığı server ile toplu videoların yüklendiği serverler aynı mı hocam? Ne fark var arada?

Bot cayır cayır çalışıyor şuanda, video basın beyler ;)

Olay şöyle olmuştur hocam. Videoyu indirme yapıyordur ama 15 dkdan fazla sürünce ertelemiştir. 15 dk sonra geldiğinde bakıyor video önceden inmiş süper diyor onu yüklemek istiyor ama halbuki yarım inmiş oluyor. Şuanda bunu sizden yeni duydum. Ertelenmeli olarak bu ihtimal olabilir düşüncesindeyim hemen bu yüklenmiş mi önce kontrolünü kaldırıyorum hocam. Tekrar indirsin ertelenme olmuşsa vdslerde.

bu sabah topludan attıklarımda da oldu hocam eksik atma durumu. şu anda değişmiş durumda mı acaba tekrar indirme olayı?

bu sabah topludan attıklarımda da oldu hocam eksik atma durumu. şu anda değişmiş durumda mı acaba tekrar indirme olayı?

Vdslerde durum değişiyor. Çokerken var normal videoyap dışında hocam. Tüm etkenleri güncelleme yaptım öğleden sonra. Güncelleme olduğunda vds bölümünden makina cpusunun altında tarihte yazdırmaya başladım 10-12 gündür güncellemelerde. Yinede sıkıntı yaşarsanız iletin hocam cok değiştirdim indirme yapılarını vdslerde

Bot cayır cayır çalışıyor şuanda, video basın beyler ;)
eyw caner hocam. Nazar değmesin 3 gündür verilen emir 3 dk gecikmeden ilerliyor.
Tamam hocam sıkıntı benden kaynaklandı o zaman. Biraz aceleci davrandım sekmeleri açtıktan sonra yine erteleyince f5 te yaptım 2-3 defa. Şuan tekrar bi part atıyorum, işlenme bittikten sonra yine aynı problemi yaşarsam linkler ile destekten bildireceğim.
--
+Bu link ile yükmele yaptığımda, server ile yükle dediğimde kullandığı server ile toplu videoların yüklendiği serverler aynı mı hocam? Ne fark var arada?

Teşekkürler hocam çok sevinirim test ederseniz

Toplu link blade makinaları kullanır. Toplu video 128gb ramli küçük makinalar kullanır. Birşnde hat sayısı cok diğerinde editleme performansı yüksek. Aynı kod yapısıyla farklı serverlarda çalışır demek daha doğrudur. ancak vdsli üyelerde toplu link ve toplu video aynı serverdan çalışır.

Efe hocam test ettim sonuç olumlu :) 3-4 farklı sayfada f5 yapmamdan kaynaklı bir oluştu muhtemelen. Aynı videoları attım sorunsuz şekilde normal süreleriyle çekildi kanalıma.
--

1-) hocam toplu linkteki en erken yükleme 20dakika süresini biraz indirgeyebilmeniz mümkün mü? 10 dakika gibi.

2-) client havuz işini çözemedim, mesela a clienti ile x kanalına yükleme yapıyorum o an. Ayrıca b clienti ile y kanalına da yüklemek istiyorum. Az önce bu işlemi yapamadım, client havuzundan clienti alıp kanallarım sayfasından en üstteki x kanalında kullandığım clienti y ile manuel mi değiştirmem gerekiyor? a clienti ile x kanalına yükleme yapılırken, a clientini silip b clientini yazıp yükleme emri verirsem y kanalıma, bu durumda x kanalı yüklenmeden etkilenir mi/yükleme durur mu? veya yanlış anladığım bi nokta mı var, bu kısmı anlayamadım hocam. Aynı anda farklı clientler ile farklı kanallara nasıl yükleme yapacağımı kabaca anlatabilirsen sevinirim.

3-) Başka bi sorun, mesela bi videonun açıklama kısmında;

asd,
qwe,
zxc,

var. Bunu bot,

asd,qwe,zxc şeklinde çekiyor. Görüntü olarak zarar veriyor hocam bu durum kanala.
Ve zaman zaman videonun bütün açıklama etiketlerini almayabiliyor hocam(bu çok önemli). çok eksik kendi içinde bir algoritmayla parçalıyor gibi oluyor etiketleri.Bu işlemi toplu link serversinde yapıyorum (bunuda belirteyim). Bununla ilgilenebilirseniz çok sevinirim hocam.

4-) aynı videoyu attığım x kanalında problem yokken, y kanalında reddedildi (kullanım şartları ihlali) hatası alıyorum. bu neden kaynaklanıyor olabilir?

5-) toplu linkte server ile yüklemde, videolar yüklenirken sayfanın açık kalmasına gerek var mı?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Son düzenleme:
merhaba [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam vds almak istiyorum bende nasıl sipariş geçicem.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Desteğe bi bakabilirmisiniz hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri