Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar,

öncelikle yönetici desteğindeki bekleyen mesajlar için kusura bakmayınız. Mesaj bekletmeden yazılım yapmam mümkün olmuyor. Yetkili arkadaşlarımızın destek bölümü ise süper çalışıyor anında sağolsunlar cevapları yazıyorlar.

Bugün ne yaptım? Tarihe adımı kazımak için süper bir yazılım geliştirdim. Tüm torrentlerin .torrent urlli linklerini girerek video yüklemeyi yaptım. Şuanda 3 arkadaşa test olayı verdim. Testler olumlu geçerse bugün yarın aktif edeceğim.

Çerçeve serverımdaki 3-4 günde bir defa kilitleniyor. Yeni çerçeve tanımlaması o anda duruyor. Bugünde bu olay yaşandı. inş orayıda stabil hale getirdiğimi düşünüyorum.

Belki onlarca sayfada güncelleme yaptım. Şuanda destek mesajlarını cevaplamaya başladım. Gece yarısına kadar bitirebilirsem torrent işine tekrardan bakıcam ve aktif edeceğim.

Torrent çalışan arkadaşlara bir sorum var. Şahsen torrent çalışmadığım içindir.

örneğin bir film var. Bu film tek dosya sıkıntı yok. Fakat diğer türlü 3-5 dosyalı bir çizgi film varsa bunu sistemin halletmesi imkansıza yakın. Zipi açacak sonra ayırcak. Verilecek isimleri bilemiycek. Torrent çalışan arkadaşlar tek dosya olunca işinizi görüyor mu acaba? Yani çoğunlukla iş yaptığınız torrent dosyaları hep 1 dosyalımıdır?

Herkese bol kazançlar

Arkadaşlar,

öncelikle yönetici desteğindeki bekleyen mesajlar için kusura bakmayınız. Mesaj bekletmeden yazılım yapmam mümkün olmuyor. Yetkili arkadaşlarımızın destek bölümü ise süper çalışıyor anında sağolsunlar cevapları yazıyorlar.

Bugün ne yaptım? Tarihe adımı kazımak için süper bir yazılım geliştirdim. Tüm torrentlerin .torrent urlli linklerini girerek video yüklemeyi yaptım. Şuanda 3 arkadaşa test olayı verdim. Testler olumlu geçerse bugün yarın aktif edeceğim.

Çerçeve serverımdaki 3-4 günde bir defa kilitleniyor. Yeni çerçeve tanımlaması o anda duruyor. Bugünde bu olay yaşandı. inş orayıda stabil hale getirdiğimi düşünüyorum.

Belki onlarca sayfada güncelleme yaptım. Şuanda destek mesajlarını cevaplamaya başladım. Gece yarısına kadar bitirebilirsem torrent işine tekrardan bakıcam ve aktif edeceğim.

örneğin bir film var. Bu film tek dosya sıkıntı yok. Fakat diğer türlü 3-5 dosyalı bir çizgi film varsa bunu sistemin halletmesi imkansıza yakın. Zipi açacak sonra ayırcak. Verilecek isimleri bilemiycek. Torrent çalışan arkadaşlar tek dosya olunca işinizi görüyor mu acaba? Yani çoğunlukla iş yaptığınız torrent dosyaları hep 1 dosyalımıdır?

Herkese bol kazançlar

genellikle dizinin 1 bölümü 1 torrent olur. yani ben şuana kadar dizinin 1 bölümünün partlara ayrılmışını görmedim.

genellikle dizinin 1 bölümü 1 torrent olur. yani ben şuana kadar dizinin 1 bölümünün partlara ayrılmışını görmedim.

merhaba aykut hocam, Yani bende torrent çalışan biri değilim ondan bilmiyorum. Bir çok torrent sitesini gezdim ve örneğin kickass in anasayfasında çok fazla birden cok dosyayı bir torrent yapmışlar. O tarz çalışan olur mu? Çünkü şuanda kurduğum alt yapı tek dosyalı .torrent dosyaları için geçerlidir.

merhaba aykut hocam, Yani bende torrent çalışan biri değilim ondan bilmiyorum. Bir çok torrent sitesini gezdim ve örneğin kickass in anasayfasında çok fazla birden cok dosyayı bir torrent yapmışlar. O tarz çalışan olur mu? Çünkü şuanda kurduğum alt yapı tek dosyalı .torrent dosyaları için geçerlidir.

1.torrent linki
2.torrent linki
3.torrent linki

bütün mp4leri birleştir gibi bir sistem yapılamazmı ? ben videoyap torrent sismini kullanıycam ama yardımcı olmak isterim. bende torrentle diziler indirip izlerim. torrentler şöyledir

forever s01e01
forever s01e02
forever s01e03
forever s01e04

yani bir bölüm bir torrent çeklinde. bu arada forever dizisinide öneririm şuanda 1.sezonda 13.bölüm yeni çıktı

edit : dediğin gibi var evet mesela breaking bad sezon 1 full torrent diye aratınca bi torretin içinde 15 bölümlük bir dosya var öyle çalışan olacağını sanmıyorum ama başka torrent bulmada sıkıntı olabilir. olursada şöyle yapılamazmı. torrentleri indirince içindeki bütün dosyalarının ismini bize liste halinde verse bizde onları o şekilde halletsek. hangilerini seçeceğimizi falan belirlesek ?

Son düzenleme:
1.torrent linki
2.torrent linki
3.torrent linki

bütün mp4leri birleştir gibi bir sistem yapılamazmı ? ben videoyap torrent sismini kullanıycam ama yardımcı olmak isterim. bende torrentle diziler indirip izlerim. torrentler şöyledir

forever s01e01
forever s01e02
forever s01e03
forever s01e04

yani bir bölüm bir torrent çeklinde. bu arada forever dizisinide öneririm şuanda 1.sezonda 13.bölüm yeni çıktı

merhaba aykut hocam,

dediğim gibi hiç torrent kullanmadığım için bilmiyorum.

http://kickass.so/wwe-thursday-night-smackdown-2015-01-15-hdtv-x264-ebi-sparrow-t10082058.html

mesala bu video 2 dosyalı. Sistem bu viddoyu indirdiğinde bir zip çıkar. Ama zip benim işimi görmez. Burada 2 tane çünkü dosya var. Buradaki önemli olan mp4 dür. Bu mp4 ü direk indirmeyi sağlatan durum yok değil mi? illaki zipi indirmek gerek? zip içini yazılımım açıcak video dosyası olanı alacak. Belki bunuda yapabilirim.

http://kickass.so/the-ouija-resurrection-2015-hdrip-xvid-ac3-evo-t10080995.html

peki burada 2 tane video var. bu 2 videonun mantıken büyük olanı iş görendir. ama bunu sistemin algılaması yapması ve bunun gibi 1 den cok videolu dosyaları ayırt etmesi çok zor.

Sorum şuki sadece mp4, avi, mkv, flv, ovc içeren tek dosyalı şeylere mümkün kılsam içinde txt dahi varsa yani birden cok dosyası varsa onlarda çalışmasa herkes tek dosyalı halini bulup iş yapabilir mi?

merhaba aykut hocam,

dediğim gibi hiç torrent kullanmadığım için bilmiyorum.

http://kickass.so/wwe-thursday-night-smackdown-2015-01-15-hdtv-x264-ebi-sparrow-t10082058.html

mesala bu video 2 dosyalı. Sistem bu viddoyu indirdiğinde bir zip çıkar. Ama zip benim işimi görmez. Burada 2 tane çünkü dosya var. Buradaki önemli olan mp4 dür. Bu mp4 ü direk indirmeyi sağlatan durum yok değil mi? illaki zipi indirmek gerek? zip içini yazılımım açıcak video dosyası olanı alacak. Belki bunuda yapabilirim.

http://kickass.so/the-ouija-resurrection-2015-hdrip-xvid-ac3-evo-t10080995.html

peki burada 2 tane video var. bu 2 videonun mantıken büyük olanı iş görendir. ama bunu sistemin algılaması yapması ve bunun gibi 1 den cok videolu dosyaları ayırt etmesi çok zor.

Sorum şuki sadece mp4, avi, mkv, flv, ovc içeren tek dosyalı şeylere mümkün kılsam içinde txt dahi varsa yani birden cok dosyası varsa onlarda çalışmasa herkes tek dosyalı halini bulup iş yapabilir mi?

öyle olmaz genellikle bütün dosyaların içinde 1 tane küçük mp4 bi tanede txt oluyor.sistem en büyük x(mp4,avi,mkv,flv,ovc) i ayırt edip onu upload edemiyormu

edit : zipli dosya çıkıyorsa zipli indirir onu yapıcak bişey yok

Son düzenleme:
Video yoneticiside bi hata var hocam 15dakikadir

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_HttpException' with message 'Unable to Connect to tcp://gdata.youtube.com:80. Error #110: C

@Web_Scripti Hocam videoyapa türkiye den giriyoruz güzelde sunucudan giremiyorum.. Sorun nedir?
Ayrıca güncellemeden kaynaklımıdır bilmiyorum ama dün verdiğim 50-55 videonun sadece 6 tanesi gece yüklenmişti gerisi kalmış.. Vds ler yükleme yapmıyor sanırım.. Başkada işlem yok tek kanala yükleme emri vermiştim dün ve kısa 5-10 dakikalık videolar sorunlar düzelene kadar uzun video atmayım diye bekliyordum..

Son düzenleme:
sen naptın hocam ya torrent olayını getirdin valla helal olsun , yt to yt gibi hızlı çekim yapabilecekmiyiz yoksa daily gibi yavas mı yükleme olacak ?

kanal takipte bazı videolarda bilinmiyor diye uyarı çıkıyor
son güncelleme 01.01.1970 diyor kanala girdim baktım para kazanma açık ???
bitek bende mi var bu sorun ?

@Web_Scripti Mehmet hocam kanalalsata güzel bir yenilik getirmişin ordan direk tokenli kanal alımı yapan kişinin videoyap hesabına kanal otomatik tanımlanıyormuş anladığım kadarıyla.. Birde şöyle bir yenilik yapsan mahsuru yoksa eminim kullananlarda çok olacaktır. Musicnations Recstudios ve Freedom partnerler boş kanalları kabul ediyor zaten.. Fakan kanalalsatta videosuz partner kanal eklenemiyor sadece boş kanal kabul edenlerde bu şartı kaldırsan ve token versek partner kanal alıp videoyapa direk eklemek isteyenler içinde güzel bir yenilik olacaktır. Birçok kişi partnerlere yöneldi eminim bu işlerini kolaylaştıracaktır...
Bu yeniliği yapmasan bile bu boş kanalı kabul eden partnerlerde bari video şartını kaldır hocam.. Biliyorsun sadece kanalalsatta satış yapıyorum ve eminim benim gibi çok insan vardır. Bunu belli kanal satışı yapmış insanlara da bir ayrıcalık olarakta tanımlayabilirsin. Bu konuda yardımını bekliyorum

Video yüklemede problem yaşayan var mı ?
Server15 te problem var sanırım bende yüklemiyor

botta gene sıkıntı çıktı herhalde bir ssatttir videoların çoğunda ''Sistem bu videoyu şuanda indiremiyor, inilcekler sırasına alınmıştır. Yüklediğiniz videolar bölümünden durumunu görebilir ve yüklenince kodlarınızı oradan alabilirsiniz.'' yzısı çıkıyo

Arkadaşlar,

Herkese bol kazançlar

dediğinizi 2-3 hafta içinde yaptınız hocam tebrikler. genelde bir dosya olmaz.Mesela 1 dizinin tüm bölümleri olabiliyor dosyaların içinde.

Arkadaşlar,

Herkese bol kazançlar

Genelde tek oluyor hocam. Ornek verecek olursak; .mp4 dosyasi, .nfo dosyasi bazende reklam amacli .txt dosyasi oliyor. Genek torrent dosyalarinin icerigi boyle.
Koymussa adam sample.mp4 ve caps.jpg olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri