Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Sabaha sarktı gene, herkese iyi akşamlar beklemeyin devirin gözünüzü sabaha halledersiniz. :)

40 yılda bir adam gibi çalışayım dedim ondada bot gitti şans :) en kısa sürede çözülür inşallah.

40 yılda bir sabahlıyım dedim ondada yalan olduk. :) Hiç şans yok hiç..

Edit: Dedim ve düzeldi :)

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

dün gece yattıkdan sonra yine bir kilitlenme yaşanmış ve site tekrardan geri gelmiş. Bir loglama sıkıntısı var, makinaya restartdan başka bir işlemde son zamanlarda yapılmadı. Prof. makina desteğini mesai saatleri içerisinde yaşarsak hermen alıcam. yaşanan bu toplam 2 saatlik kesinti için tüm üyelerime akşama. +1 gün ekleyeceğim. Nedenini araştırıyorum

Merhaba Arkadaşlar,

dün gece yattıkdan sonra yine bir kilitlenme yaşanmış ve site tekrardan geri gelmiş. Bir loglama sıkıntısı var, makinaya restartdan başka bir işlemde son zamanlarda yapılmadı. Prof. makina desteğini mesai saatleri içerisinde yaşarsak hermen alıcam. yaşanan bu toplam 2 saatlik kesinti için tüm üyelerime akşama. +1 gün ekleyeceğim. Nedenini araştırıyorum

bu adamın en sevdiğim yanı kimseyi mağdur etmemesi

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

Bilgisyardan yükleme yapınca yukarıdaki hatayı alıyorum @Web_Scripti hocam.

Edit: Sorun varmış görmemişim. En kısa sürede düzelir inş.

Son düzenleme:
Arkadaşlar videoyap kullanan arkadaşlar memnun mu?Almayı düşünüyorum da eskisi gibi özgünleştirmesi iyi mi?

@Web_Scripti hocam toplu linkten toplu video aktarmaya seçenek yetircekmisiniz 2-5 dk aralıgı kullanmak istemiyorumda direk yükletmek istiyorum hocam bide yüklemede yapmıyor toplu video aktardım mı 2 defa denendi diyo su denendi diyo ortak sunucu kullanmıyorum özel sunucu oldugundan böle tekrar tekrar deneme yapması normal mi
toplu videoya 14:19 da talimat verdim 13 video 14:41 oldu 1 tane yüklemedi iptal ettim bende 1 hafta bulur yüklemesi böle

Son düzenleme:
toplu video yöneticisinden küçük resim eklemede sorun yaşayan var mı?

bir kere denedim yapamadım bende bıraktım ...

---------- Spam Engelliyici 15:19 ---------- Önceki Mesaj 15:17 ----------

Merhaba Arkadaşlar,

çok saol usta sende bize hakkını helal et bazen fazla yükleniyoruz... :o

Efe hocam benim buyyfull yüklemeyi unuttun sanırım bekliyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] artık benim yüzümden kimse süresini donduramıyor :D

http://www.videoyap.com/bekleyenvideolar.php
kısmında yüklenmeyi bekleyen videoları erteleyebiliyoruz. bu erteleme olayı nasıl işliyor bilen var mı? mesela ben aynı anda 200 video attım, bu videoları 50-50 şeklinde 4 güne nasıl yayarım? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Sorusu olanlar destekten çözebileceğimiz bir şeyse ilgilenelim arkadaşlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri