Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar bot hakkında yaşadığınız sorun var ise daha çabuk geri dönüş almak istiyorsanız. Videoyap destek'den yetkili üyelere mesaj atarsanız daha çabuk geri dönüş sağlarlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] iş bankası hesabınıza havale yaptım. ödeme bildirimi de yapıldı ne zaman açılır ?

Bot ile ilgili problemleriniz var ise konuya yazmak yerine destekten daha hızlı cevap alırsınız arkadaşlar

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Web_Scripti Destektende yazdım hocam. Bota " Modem Reset " eklenebilir mi acaba mümkün müdür ? modemin arayüz kullanıcı adı şifresini girsek mesela o kapatıp açtırsa tekrar ?

merhaba diğer yetkili arkadaşlara sordum ama sorunuma çözüm bulamadık, aynı mesajı burayada ekliyorum bakarmısınız..

sol menüden toplu videoya giriyorum, çekim şekli olarak kelime ara yı seçiyorum. arama kısmına barbie yazıp çek diyorum. hiç sonuç gelmiyor resim ekledim.
http://666kb.com/i/cvcqtrc7vwjc449xy.jpg

2. sorumda da sol menüden toplu link bot(tüm botlar) kısmına giriyorum, oraya dailymotion dan videonun bulunduğu sayfanın linkini ekliyorum.
örnek bu link : Güllerin Savaşı 16. Bölüm izle Part - 2 - Dailymotion video

çek dediğimde video ekrana düşmüyor.

kanal çek kısmından da işlem yapmak için kanalı yazdığımda herhangi bir sonuç gelmemekte.

şuanlık sadece kullanabildiğim yer anasayfadaki Link kısmına linki yapıştırıp çekebilmek.

merhaba diğer yetkili arkadaşlara sordum ama sorunuma çözüm bulamadık, aynı mesajı burayada ekliyorum bakarmısınız..

sol menüden toplu videoya giriyorum, çekim şekli olarak kelime ara yı seçiyorum. arama kısmına barbie yazıp çek diyorum. hiç sonuç gelmiyor resim ekledim.

2. sorumda da sol menüden toplu link bot(tüm botlar) kısmına giriyorum, oraya dailymotion dan videonun bulunduğu sayfanın linkini ekliyorum.

kanal çek kısmından da işlem yapmak için kanalı yazdığımda herhangi bir sonuç gelmemekte.

şuanlık sadece kullanabildiğim yer anasayfadaki Link kısmına linki yapıştırıp çekebilmek.

Merhaba hocam , kullandığınız tarayıcı ile ilgili sorun olabilirmi? Dedikleriniz hepsini yapabiliyorum çünkü.
http://i.hizliresim.com/dWLPmD.png
Ayrıca ortak client kullanarakda denermisin

maalesef hocam internet explorerda da aynı sıkıntı mevcut.
tamam birde ortak client ile deniyeyim, dün gece client oluşturmuştum yeni.
Ortak client ile deneyip yazar mısınız hocam merak ettim ben mozilla kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor bu video çıkmaması api key'le alakalı diye biliyorum yanlısım olabilir

Kategori ifşası yasak hocam :p

Ortak client ile deneyip yazar mısınız hocam merak ettim ben mozilla kullanıyorum herhangi bir sorun olmuyor bu video çıkmaması api key'le alakalı diye biliyorum yanlısım olabilir

evet hocam ortak client ile oldu. ortak client kullanmamın zararı varmıdır?

teşekkürler yardımınız için...

evet hocam ortak client ile oldu. ortak client kullanmamın zararı varmıdır?

teşekkürler yardımınız için...

Zararı yok hocam. Siz token alırken bir yerde hata yaptınız demek ki ondan ortak client ile deneyin dedim. Rica ederim

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, y.destekten yazdıgım önemli bir sorun, lütfen ilgilenirsen sevinirim, ayrıca diğer bağlantılı hesaptan gün aktarımı için yazmıştım. İyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam Şu an hala vds lerde toplu video bölümü yükleme yapmıyor düzeltme yapacaktınız ne zamana biter

Hayırlı günler hocam, 1'de video yükleme emri verdim. Şuana kadar tüm videoların yüklenmesi gerekiyordu. Yarısı yüklenmemiş. Bot yavaşlamış yani hocam bir bakarsanız sevinirim.

kanaltakipte sorun yaşayan var mı? yoksa direkt yt ile mi alakalı video sayısı hangi partner vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri