Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam son yuklemeye calsıtıgım vıdeolar'da unlem gec uygulanmıyor .
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam son yuklemeye calsıtıgım vıdeolar'da unlem gec uygulanmıyor .
Arkadaşlar buyfullchannel sitesinin sahibi kim mesajlara neden cevap vermiyor 10 tl yükledim kanal sparişi verdim 300 yerine 298 video yüklenmiş 2 video sorun değil ama 300 denilmesin 298 denilsin hadi onuda geçtim 298 videonun hepsi eşleşen çıktı kabus gibi ya şifremi değiştirdiğim için geride iade edemiyorum gönderdiğim mesajlarada cevap gelmiyor ön yargılı olmak istemiyorum 10 tl komik bir rakam olabilir ama ben orasında değilim yapılan ticaretteki gevşeklik sorumsuzluk adama koyuyor
Video sanırım ünlem yemis.hocam bende kullanmaya başladım. Fakat ticari kullanım haklarını kanıtlayınız diyor ne yapmalıyım
kesinlikle ünlem geçe müdahele edilmesi lazım.
Ünlem yüzdesini seçtiniz mi kaçta? Ben %60-70 falan kullanıyorum Her seferinde 5-10 video ünlem yiyor kalan sağlar bizimdir hesabı..![]()
Hocam şu linkte kanalın ilk tanımlı şifresi yazar,
http://www.buyfullchannel.com/mychannels.php
Şifreyi tekrar orada yazanla değiştirip sonra iade edebilirsin.
ortak client id dener misin hocam? eğer kanal bilgilerini girdiğin mail adresin client id adresi ise tabiki de o mail adresindeki kanala yükleme yapar. tamamen farklı bir client id kullanman lazım yükleme yapacağın kanalla farklı olaraksecret clientleri aldığım mail adresine yükleme yapıyor sadece. kendi kanallarımı tanımlıyorum tokenlerini alıyorum ancak hala client işlemlerini yaptıgım gmail adresine videoları yüklüyor arkadaslar napmam lazım?
10 dkdır video yükleyemiyorum sizde durum nedir ?
hocam sizden kaynaklı olabilir şimdi yükleme yapıyorum sıkıntı yok
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.